FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: FK Crvena zvezda
Stojanović, Jugović,Marović, Šabanadžović, Belodedić, Najdoski, Prosinečki, Mihajlović, Pančev, Savićević, Binić.
Trener Ljupko Petrović
Bari, stadion Sveti Nikola, 29. maj 1991.
Da se pamti i prepričava!!
Trener Ljupko Petrović
Bari, stadion Sveti Nikola, 29. maj 1991.
Da se pamti i prepričava!!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Stize na danasnji dan lijepa vijest.. Grof je novi trener. Najbolja moguca opcija.
Danas bas lijep dan za sve kojima je crveno-belo u srcu... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
Srećno Grofe!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Voleo bih da dodje ovaj Krasic, ali ne znam koliko je to realno.
Terzic snima neku dvojicu iz Olimpije.
Terzic snima neku dvojicu iz Olimpije.
- alan_kardec
- Kontakt:
Volio bih i ja Krasića vidjeti kod nas. Iako duže vremena ništa nije igrao, on je klasa za JSL. Kažu da mu je godišnja plata 2500000 evra što ne mogu da ispoštuju ni neki mnogo bogatiji klubovi od nas, tako da ne vidim način da ga dovedemo, jedino ako pristane na neko drastičo smanjenje primanja i ako je naš navijač
, ali i Božović se činio kao nerealan pa je došao.
Jedan od te dvojice je Vukčević (još jedna Rajova kombinacija) i Šporar koji bi mogao biti zamjena za Lazovića. Spominju se još i neki Marko Janković iz OFKBg, neki stoper Ganac iz Radničkog
, onaj Brazilac iz NP
Ja sam ubijeđen da će prelazni rok biti kvalitetno odrađen jer Božović ne bi došao tek tako da mu dovode neke poluigrače, bar se nadam.
Jedan od te dvojice je Vukčević (još jedna Rajova kombinacija) i Šporar koji bi mogao biti zamjena za Lazovića. Spominju se još i neki Marko Janković iz OFKBg, neki stoper Ganac iz Radničkog
Ja sam ubijeđen da će prelazni rok biti kvalitetno odrađen jer Božović ne bi došao tek tako da mu dovode neke poluigrače, bar se nadam.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Tome se svi nadamo.alan_kardec je napisao/la: Ja sam ubijeđen da će prelazni rok biti kvalitetno odrađen jer Božović ne bi došao tek tako da mu dovode neke poluigrače, bar se nadam.
Ako prodjemo u trece kolo kvalifikacija , tu nas ceko neko od ovih : Borusija Dortmund, Atletik Bilbao, Sautempton, Sampdorija, Bordo, Trabzon, moskovski Dinamo…
U drugom kolu postoji mogucnost da igramo sa Zeljeznicarom .
a u pm... ovo je baš gadan zriijeb....ček Borusija ne igra evropu koliko ja znam
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
A u prvom sa Olimpikom iz SarajevaTribalian je napisao/la:Ako prodjemo u trece kolo kvalifikacija , tu nas ceko neko od ovih : Borusija Dortmund, Atletik Bilbao, Sautempton, Sampdorija, Bordo, Trabzon, moskovski Dinamo…
Realno, trece kolo bi moralo biti imperativ.. za sve dalje nas treba usrati nenormalno.
@Dantes .. Dortmund izgubio u finalu kupa od Wolfsburga, a oni su vec u Evropi preko mjesta u ligi.. pa vjerovatno zbog toga idu u kvalifikacije.
@Dantes poznavalac.dscile je napisao/la:
@Dantes .. Dortmund izgubio u finalu kupa od Wolfsburga, a oni su vec u Evropi preko mjesta u ligi.. pa vjerovatno zbog toga idu u kvalifikacije.
Moze brate i Olimpik u prvom, sto da ne. Bolje i oni nego neki sa razdaljine od 5000km.
Sve zavisi kakav cemo prelazni rok imati, trebaju nam minimum 3-4 dobra igraca! Rodić ili Antonov na lijevom beku, Krunić ili Ivanić u vezi, Krasić ili Gaćinović
, Dražić..
To su igraci koji bi nam bili pojacanje!
Bilo bi dobro kada bi ostali: Rajković, Jovanović, Grujić, Ristić i Jović, ali je nerealno da ih sve zadržimo. Mislim da je odlazak Rajkovića najrealniji i najbezbolniji za neka 2,5 - 3 mil...Ispod toga ne bi smjeli i trebali ici!
Takodje bih volio da Katai ostane, on je majstor za nase uslove! Doveo bi ga Grof u red, samo je pitanje koliko je Oly spreman da spusti cijenu...
Pod hitno se rijesiti Andjelkovića, Tenka i Gavrića!
To su igraci koji bi nam bili pojacanje!
Bilo bi dobro kada bi ostali: Rajković, Jovanović, Grujić, Ristić i Jović, ali je nerealno da ih sve zadržimo. Mislim da je odlazak Rajkovića najrealniji i najbezbolniji za neka 2,5 - 3 mil...Ispod toga ne bi smjeli i trebali ici!
Takodje bih volio da Katai ostane, on je majstor za nase uslove! Doveo bi ga Grof u red, samo je pitanje koliko je Oly spreman da spusti cijenu...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Mislim da je to vec reseno, i da nisu jedini koji ce otici iz Zvezde jer jednostavno nemaju kvalitet da bi igrali kod nas.marconato je napisao/la:
Takodje, voleo bih da Rajkovic ostane. Vredece on mnogo vise za sezonu-dve.
Svakako, ali ako vec neko mora ici, a objektivno tesko da necemo nikog od njih prodati, onda je najbezbolnije da to bude Rajković, jer vec imamo zamjenu u vidu Kahrimana...Tribalian je napisao/la: Takodje, voleo bih da Rajkovic ostane. Vredece on mnogo vise za sezonu-dve.
Ako neko mora ici neka ide Jovanovic.marconato je napisao/la:Svakako, ali ako vec neko mora ici, a objektivno tesko da necemo nikog od njih prodati, onda je najbezbolnije da to bude Rajković, jer vec imamo zamjenu u vidu Kahrimana...Tribalian je napisao/la: Takodje, voleo bih da Rajkovic ostane. Vredece on mnogo vise za sezonu-dve.
Dzabe kada ga ovi nasi piloti hoce da prodaju za 2 miliona.. a momak medju najboljim golmanima na planeti u svojoj generaciji. Vec sam pisao da ga ja ne bih dao bez 4-5 miliona, pa makar ostao u klubu do kraja ugovora.. Ali kontam da ce otici za ta 2-3 miliona i da ce onda Kahriman biti prvi golman.. sumnjam da je on dosao kod nas da bude vjecita rezerva i ako ne ode Rajkovic, mislim da ce on otici.
Ivanic je za mene masina.. momak moze igrati bukvalno na svim pozicijama u timu. Od desnog beka do napadaca. Samo sto on ima ugovor na jos jednu godinu i ne vidim na koji ga fazon mi mozemo dovesti.. Isto i za Gacinovica. On je jos igrac fonda, i kontam da ga ovi hoce sto prije utopiti za neke pare dok se fondovi ne ugase u potpunosti.
Krunic = saga Lukovic vol. 2
Drazic grobar.. takav bi nas prvom prilikom izdao.. ako npr. ne bi bio zadovoljan minutazom, a platu znamo da nece redovno primati i eto sporazumnog raskida.
Krasic i Rodic bi bili sigurno pojacanja. Prvi jer krsteno krilo (osim Lazovica) nismo imali godinama.. i sto bi bili dobar tandem on i onaj Crnogorac sto vec trenira kod nas (koliko sam vidio po snimcima).. a drugi jer gori od Andjelkovica ne moze biti.
Ivanic je za mene masina.. momak moze igrati bukvalno na svim pozicijama u timu. Od desnog beka do napadaca. Samo sto on ima ugovor na jos jednu godinu i ne vidim na koji ga fazon mi mozemo dovesti.. Isto i za Gacinovica. On je jos igrac fonda, i kontam da ga ovi hoce sto prije utopiti za neke pare dok se fondovi ne ugase u potpunosti.
Krunic = saga Lukovic vol. 2
Drazic grobar.. takav bi nas prvom prilikom izdao.. ako npr. ne bi bio zadovoljan minutazom, a platu znamo da nece redovno primati i eto sporazumnog raskida.
Krasic i Rodic bi bili sigurno pojacanja. Prvi jer krsteno krilo (osim Lazovica) nismo imali godinama.. i sto bi bili dobar tandem on i onaj Crnogorac sto vec trenira kod nas (koliko sam vidio po snimcima).. a drugi jer gori od Andjelkovica ne moze biti.
Miodrag Grof Božović je zvanično promovisan u šefa struke Crvene zvezde na stadionu Rajko Mitić. Iskusni strateg će naredne dane provesti u gledanju materijala i upoznavanjem sa kvalitetima igračkog kadra koji mu je na raspolaganju, a za deset dana će i zvanično otpočeti pripreme sa novim timom.

Šta ćete da uradite prvo kao trener?
"Da pođem kući", našalio se Božović.
Ko je najzaslužniji što ste došli?
"Ja", u istom stilu je zaključio strateg crveno-belih.
Promocija Grofa:
http://www.sportnetwork.rs/play/78511/g ... -zvezdeevo
Kaze don Terza da je dug smanjen na 42 mil...Aaaajdee da mu vjerujemo...
http://www.sportnetwork.rs/play/78511/g ... -zvezdeevo
Kaze don Terza da je dug smanjen na 42 mil...Aaaajdee da mu vjerujemo...
Jedan od prioriteta Crvene zvezde biće dovođenje levog beka, koji bi garantovao kvalitet. Danas su povučeni prvi koraci ka realizaciji tog cilja. Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije Milan Rodić danas je imao sastanak sa generalnim direktorom crveno – belih Zvezdanom Terzićem.
Ovo bi vec bilo nesto, samo da ne gledam vise onog Andjelkovića!
Ovo bi vec bilo nesto, samo da ne gledam vise onog Andjelkovića!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.