Ovi ostali mogu proc i valjalo bi ih zadrzati u ekipiUrbyEmanuelson je napisao/la:Honda nije los,Honda je odron
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
potjerati abatea..boneru,de silja,mexesa ,paletu,zacarda ,zapatu ,bonaventuru,essiena,muntarija ,polija ,destra i meneza
od nabrojanih ostaviti samo grande zakarda
eto, koliko je mene taj tip nervirao sad mi je drag, uvijek mu se mogu smijati kad ga vidim

i ne slazem se ni za bonaventuru, sta ti je covjek skrivio
jedan od nasih najboljih igraca ove sezone. dobro, jest porazavajuca cinjenica kad ti je jedan bonaventura najbolji igrac, al' daleko od toga da ga treba tjerati, moze u najgoru ruku makar na klupi zavrsiti jer je nevjerovatno zahvalan igrac, na koju god ga poziciju bacio.
i siljkana bih ostavio, zna se moj stav oko toga
jos jedna sansa i probna sezona, kako za njega tako i za sarafija, pa da vidimo sta dalje. 

i ne slazem se ni za bonaventuru, sta ti je covjek skrivio
i siljkana bih ostavio, zna se moj stav oko toga
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sve vise sam ubijeđen da je ova sapunica osmišljena od strane Galianija,a da je ustvari vec dogovoren povratak Ancelottia. Moraju oni to malo preuvelicat
Il Club più titolato al mondo!
Moguće, pa da ga kasnije navijači hvale i dižu u nebesa kako je nenadyebiv u svom poslu... 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Za Paletu se podrazumijeva da ostaje, zar moram to posebno naglasavati?
Karlo se necka, ali znat ce se sve do pocetka juna, sad su sanse makar 50-50 za razliku od prvog puta tako da imam neki osjecaj da ce pristati.
Isto se spominje da bi mogao dobiti godinu ugovora sto isto ne bi bilo lose, odradi jednu godinu (sto bi njemu vise odgovaralo jer covjek izgleda hoce malo odmorit od svega) i taman dolazi Conte poslije EP.
Karlo se necka, ali znat ce se sve do pocetka juna, sad su sanse makar 50-50 za razliku od prvog puta tako da imam neki osjecaj da ce pristati.
Isto se spominje da bi mogao dobiti godinu ugovora sto isto ne bi bilo lose, odradi jednu godinu (sto bi njemu vise odgovaralo jer covjek izgleda hoce malo odmorit od svega) i taman dolazi Conte poslije EP.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Re: RE: Re: AC Milan
Galliani style, nebi me iznenadilo da uoči izbora objave da je potpisao:lol:FaraonTM je napisao/la:Moguće, pa da ga kasnije navijači hvale i dižu u nebesa kako je nenadyebiv u svom poslu...
Re: RE: Re: AC Milan
A kada su ti izbori famozni?muxa je napisao/la:Galliani style, nebi me iznenadilo da uoči izbora objave da je potpisao:lol:FaraonTM je napisao/la:Moguće, pa da ga kasnije navijači hvale i dižu u nebesa kako je nenadyebiv u svom poslu...
@rope
Što će nam taj Bianconero na klupi? Njega samo ukoliko nas odyebu redom Carlito, Emery, Klopp. A i da nas oni odyebu odyebat će nas i Conte usput
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pa logicnije mi je nekako da objave PRIJE izbora pa da pokupi poene, koja mu fajda ako objave poslije ili tokom izbora?
Emeri nece, Klop nece. I sta nam ostaje? Ku*cina
Dobar je ba Conte trener, kod njega bi krv propisali na treninzima i tekmama. A kad uspijes tako motivisati igrace i izvuci maksimum iz svih, time donekle kompenziras nedostatak kvaliteta.
A i ima covjek znanja o trenerskom poslu, nije da nema, izvukao ih je iz mrtvih.
Karlitos ode na operaciji u ponedeljak, a sta bi to moglo znaciti, ne znam. Ili je to odlucio odraditi sto ranije da ima vremena sjesti na klupu ili ta operacija znaci definitivno NE Milanu i da se covjek zeli odmoriti.
Emeri nece, Klop nece. I sta nam ostaje? Ku*cina
Dobar je ba Conte trener, kod njega bi krv propisali na treninzima i tekmama. A kad uspijes tako motivisati igrace i izvuci maksimum iz svih, time donekle kompenziras nedostatak kvaliteta.
A i ima covjek znanja o trenerskom poslu, nije da nema, izvukao ih je iz mrtvih.
Karlitos ode na operaciji u ponedeljak, a sta bi to moglo znaciti, ne znam. Ili je to odlucio odraditi sto ranije da ima vremena sjesti na klupu ili ta operacija znaci definitivno NE Milanu i da se covjek zeli odmoriti.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Anceloti ce konacan odgovor dati u Srijedu
I njih,i ovo razvlacenje vise nabijem na nesto
I njih,i ovo razvlacenje vise nabijem na nesto
Silvio u fazonu:
"šanse su 50:50, mi hoćemo, on neće"
"šanse su 50:50, mi hoćemo, on neće"
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Inter navodno hoće Benatiu,Bajern trazi 22 mil. Ako je istina da ga Bajern hoce prodat,boljeg stopera za manje para nema na tržištu.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Samo da se na kraju ne budete morali "samozadovoljiti" Mihajlovicem, kao sto se pise.

Don't believe the hype.
Dodje li taj četnik na klupu ja do momenta dok ne ode prestajem biti navijač Milana...akisarajevo92 je napisao/la:Samo da se na kraju ne budete morali "samozadovoljiti" Mihajlovicem, kao sto se pise.![]()
Prvo što je četnik, drugošto je **** od trenera...
Zar nije Mihajlović potpisao za Napoli ili još treba da potpiše ?
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Miha je Nerroazzur neće on među Rossonere 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nemojte mi samo tjerati Pazzinija,Ramija.El sharawy-a ne znam od njih trojice kojeg više volim..pazu ili el sharawy-a koji su majstori nogometa..ili ramija koji je dao iz svog dzepa da dođe u Milan ,neznam što je nekome problem Conte..šta to što je vodio Juve..ili šta ?
Piše se da Milan dovodi Gindogana, Baku, Suareza i Mandžukića, samo ako stigne Ančeloti...
Piše se da Milan dovodi Gindogana, Baku, Suareza i Mandžukića, samo ako stigne Ančeloti...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.