Ovdje me najvise vukao X da analiziram,al eto nije lose da ni X2 2.45 kvota,jesil ovaj igrao na live kladjenju ?Citizen-X je napisao/la:Ovaj si dobro prokont'o medjutim Visla bi mogla dobit danas. Red bi bio kod kuce jednu da dobiju. Ali htio sam za tvoju dusu stavit par eura na Vroclav al zakasnihbad_boy je napisao/la:Ruch-Odra 1
Wisla-Slask X2
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
Pa sto kad gubi teniser na kojeg se ja kladim ne preda
Ev igrao na Lopeza i ovaj ukrainski majmun predao kod 6-3, 3-0 za Lopeza. Kakve sam ja kur**** srece u pm

nema potpisa
- Citizen-X
- Kontakt:
Nije to nista, ja kontam da promijenim online betera - ovaj firaunski betshop kojeg ja igram kad je protiv tebe onda ti uzme pare - a kad ti trebas da dobijes a tipus preda mec onda ti obracuna kvotu 1. Al' yebi ga kad su jaki k'o beton. Mafijasi. Trudim se da vratim lovu koju sam sybo al tesko ide.Admir_Sa je napisao/la:Pa sto kad gubi teniser na kojeg se ja kladim ne preda![]()
![]()
![]()
![]()
Ev igrao na Lopeza i ovaj ukrainski majmun predao kod 6-3, 3-0 za Lopeza. Kakve sam ja kur**** srece u pm
![]()
![]()
![]()
Nisam nije ga bilo na ponudi. Stave na ponudu onlinebeta jedino nesto gdje se mozes zaybat dobro.bad_boy je napisao/la:Ovdje me najvise vukao X da analiziram,al eto nije lose da ni X2 2.45 kvota,jesil ovaj igrao na live kladjenju ?Citizen-X je napisao/la:Ovaj si dobro prokont'o medjutim Visla bi mogla dobit danas. Red bi bio kod kuce jednu da dobiju. Ali htio sam za tvoju dusu stavit par eura na Vroclav al zakasnihbad_boy je napisao/la:Ruch-Odra 1
Wisla-Slask X2
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Imal ti bilijar u ponudi,ili tenisa,da analiziramo sta.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
- Citizen-X
- Kontakt:
Ima snuker al pojma nemam kako i sta neki dan je bio neki tip i sad stoji 1,20 naprema 6.0 i ovaj frajo drugi preokrene u svoju korist mec. Pojma nemam kako i sta.bad_boy je napisao/la:Imal ti bilijar u ponudi,ili tenisa,da analiziramo sta.
A tenisa ima kad su turniri. Samo se zguzim s vremena na vrijeme stavim impulzivno ulog i onda jovo nanovo vracanje para majmunski.
Sad trenutno igraju nakav Robertson i Obrajen i za nekoliko momenata pocinje Zoderling sto mi je velika suhva jer je Celo osvojio turnir u Hjustonu a kvota 2,7 na njega.
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 20 apr 2010, 19:02, ukupno mijenjano 2 puta.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jel Hary ovaj Bad_boy, ili?
Edit:
Volim kad dođe rodbina pa kad ulete sa malo goriva za studenta.
Dakle, evo šta sam za večeras uplatio, nemojte se smijati
Sneijder strijelac gola 3.7
Messi strijelac gola 2.0
Southampton 1.4
Uplata 5, isplata 51.8
Inter - Barca kp2
Lakers - Oklahoma 1
Detroit - Phoenix 1
Ottawa - Pittsburg 5.5 - over
Bern - Servette 5.5 - over
Uplata 4, isplata 47.
I jedan "smiješni" tiket
Scunthorpe - Reading 1/x
Notts County - Rochdale x/1
Gateshead - Stevenage 1/2
Naravno, uplata 1 KM.
Edit:
Messi strijelac gola 2.0
Southampton 1.4
Uplata 5, isplata 51.8
Inter - Barca kp2
Lakers - Oklahoma 1
Detroit - Phoenix 1
Uplata 4, isplata 47.
I jedan "smiješni" tiket
Scunthorpe - Reading 1/x
Naravno, uplata 1 KM.
Zadnja izmjena: Monolog, dana/u 20 apr 2010, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
EVo bas sad gledam ovaj ponudu za bilijar,ovaj Ebdon bi mogao dobit ovog Dotta,nije losa kvota 1.60.Citizen-X je napisao/la:Ima snuker al pojma nema kako i sta neki dan je bio neki tip i sad stoji 1,20 naprema 6.0 i ovaj frajo drugi preokrene u svoju korist mec. Pojma nemam kako i sta.bad_boy je napisao/la:Imal ti bilijar u ponudi,ili tenisa,da analiziramo sta.
A tenisa ima kad su turniri. Samo se zguzim s vremena na vrijeme stavim impulzivno ulog i onda jovo nanovo vracanje para majmunski.
Sad trenutno igraju nakav Robertson i Obrajen i za nekoliko momenata pocinje Zoderling sto mi je velika suhva jer je Celo osvojio turnir u Hjustonu a kvota 2,7 na njega.
- Citizen-X
- Kontakt:
Evo gledam rezultate od juce ovaj Fu je juce trebo dobit pravo fino igr'o i ovaj tipus ga okrene.
Valjda se igra u 10 dobijenih partija pojma nemam jer vidim na premijeru rezultate najveci je 10 setova ja l ti ga partija.
Imam Ebdona na lajvu veceras.
Valjda se igra u 10 dobijenih partija pojma nemam jer vidim na premijeru rezultate najveci je 10 setova ja l ti ga partija.
Trebao bi ga dobit,nije lose 1.60 kvota pokusaj.Citizen-X je napisao/la:Evo gledam rezultate od juce ovaj Fu je juce trebo dobit pravo fino igr'o i ovaj tipus ga okrene.
Sretno da dobijes .Ovaj sa prelazima da prodjes,bices na konjuMonolog je napisao/la:Jel Hary ovaj Bad_boy, ili?
Edit:
Messi strijelac gola 2.0
Southampton 1.4
Uplata 5, isplata 51.8
Inter - Barca kp2
Lakers - Oklahoma 1
Detroit - Phoenix 1
Uplata 4, isplata 47.
I jedan "smiješni" tiket
Scunthorpe - Reading 1/x
Naravno, uplata 1 KM.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Hvala, mada sumnjam da ću proći ijedan(a kamoli p/k), jer je dan počeo katastrofalno.bad_boy je napisao/la: Sretno da dobijes .Ovaj sa prelazima da prodjes,bices na konju
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Chela Juan Ignacio - Soderling Robin 1 set 2
mec pocinje u 19:30
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Also, ako nije blempro, je li imaš neku stranicu kada je statistika u pitanju, ili...?bad_boy je napisao/la:Chela Juan Ignacio - Soderling Robin 1 set 2
Zanima me jer ti je prolaznost odlična, ali ne moRe te čovjek upratit osim ukoliko ne ode na live.
bet-at-home.com tu sve imas .po tomeradimMonolog je napisao/la:Also, ako nije blempro, je li imaš neku stranicu kada je statistika u pitanju, ili...?bad_boy je napisao/la:Chela Juan Ignacio - Soderling Robin 1 set 2
Zanima me jer ti je prolaznost odlična, ali ne moRe te čovjek upratit osim ukoliko ne ode na live.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Hvala jara, pomislih da ima još nekih caka. Mada, moram priznati da nisam na bet-at-home išao.bad_boy je napisao/la:bet-at-home.com tu sve imas .po tomeradimMonolog je napisao/la:Also, ako nije blempro, je li imaš neku stranicu kada je statistika u pitanju, ili...?bad_boy je napisao/la:Chela Juan Ignacio - Soderling Robin 1 set 2
- Citizen-X
- Kontakt:
Kao sto rekoh odmah mu Celo uze servis ..... 
Edit1 : Soderling skonto da nema zaebancije pa s nulom uze svoj gem
eto losi decko stavio sam na Zoderlinga prvi set kvota u 3em gemu bila 2,25.
Dakle suma sumarum Zoderling mu ćopa poene od njegovog servisa na svom je glatko dobio poene.
Bas da vidim kako ce zavrsit set. Necu vas vise peglat
Edit1 : Soderling skonto da nema zaebancije pa s nulom uze svoj gem
eto losi decko stavio sam na Zoderlinga prvi set kvota u 3em gemu bila 2,25.
Dakle suma sumarum Zoderling mu ćopa poene od njegovog servisa na svom je glatko dobio poene.
Bas da vidim kako ce zavrsit set. Necu vas vise peglat
Jesu prevaranti majku li im?Ali bude i kod njih realnih rezultata,samo sto je ovo bio susret ekipa koje nisu iz Singapura pa sam zato odigrao 1x,a inace pratim njihovu ligu zbog ranih tiketa na kladionicama.Ponos Torina je napisao/la:Devil je napisao/la:Evo za danas jedan tiket nema neki veliki izbor parova pa opet idem sa malim ulogom do 300 dinara.zavrsile su mi se vec dve tekme posto sam ovaj tiket jos jutros uplatio.
J.Melzer-N.Lapentti 1 1.4![]()
Albirex-Ettoile 1x 1.7![]()
Bradford-Tranmere AH2 2.3
Schuntrope-Reading 1x 1.4
Queens Park-Albion 1 2.25
Hannover-Augsburg kp1 1.45
Karntetn-W.Neustad p2 1.5
Da da Singapurcani djole![]()
to su ti prevaranti,liga u kojoj prolazi najveca kvota
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
5:7bad_boy je napisao/la:Chela Juan Ignacio - Soderling Robin 1 set 2
- Citizen-X
- Kontakt:
Eto ga jaruga:bad_boy je napisao/la:5:7bad_boy je napisao/la:Chela Juan Ignacio - Soderling Robin 1 set 2
mec pocinje u 19:30Citizen ako si ga uplatio,svaka cast
http://www.****.cz/cz/sazeni/tiket/ ... KSdM3zc%3D
Da si mi blize sad bih te zvao da se napijemo i gledamo pijani Barsu i Inter.
Bern - Servette 1 moguce je da prva trecina dodje 1,al ovo je sigurnije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.