FK Velež (opšte diskusije)
Re: FK Velež (opšte diskusije)t
Rodjak ja mislim da je to ovako bilo
Mrle: Beee Beeee
Škahić: Šta?
Tana: I aa I aaa
Mrle: Beee Beee Beee
Škahić: Šta ne razumijem vas?
Tana: I aaa € I aaaa €
Mrle: Bee € Beeeee € 1+1 €
Škahić: Haj kad je tako može. Bee beeee i aaaaaa Beee beeee i aaaa
From father to son
Cernica je napisao/la:Rodjak ja mislim da je to ovako bilo
Cernica je napisao/la:Rodjak ja mislim da je to ovako bilo
Bjezi ba nosila te dobrina ,suze me zaliseCernica je napisao/la:Rodjak ja mislim da je to ovako bilo
Joj zamisljam Mrleta kad nam bude objasnjavao
i ona satro pokisla faca i stisnuti zubi
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
-
vijestifriske
- Kontakt:
Re: FK Velež (opšte diskusije)
zavisi ko pitavijestifriske je napisao/la:Jel dobijate sutra slabog borca?
Brato Pastrmka, legenda si matere miCernica je napisao/la:Rodjak ja mislim da je to ovako bilo
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Pastrmka, brato majke ti dolaziš na najveći Hercegovački derbi, imaš od mene ulaznicu đaba? 
I have a dream
Ma druze Leotar ti je sada prva liga RS a mi danas s Borcem tako da nista od najveceg hercegovackog derbija. Ako si kontao na ovu tekmu danas to ti je brato zapadnohercegovacki derbi. Starosjedioci vs Iseljenici. Iz keca u kec. Otiso bi ali strah me da mi ne prokuha auto uza stranu. Digtung glave,pomjesat ce ulje i vodu ma ja bolawestherc je napisao/la:Pastrmka, brato majke ti dolaziš na najveći Hercegovački derbi, imaš od mene ulaznicu đaba?
From father to son
Re: Odg: RE: Re: FK Velež (opšte diskusije)
HahaCernica je napisao/la:Ma druze Leotar ti je sada prva liga RS a mi danas s Borcem tako da nista od najveceg hercegovackog derbija. Ako si kontao na ovu tekmu danas to ti je brato zapadnohercegovacki derbi. Starosjedioci vs Iseljenici. Iz keca u kec. Otiso bi ali strah me da mi ne prokuha auto uza stranu. Digtung glave,pomjesat ce ulje i vodu ma ja bolawestherc je napisao/la:Pastrmka, brato majke ti dolaziš na najveći Hercegovački derbi, imaš od mene ulaznicu đaba?![]()
![]()
I have a dream
Cernica je napisao/la:Ma druze Leotar ti je sada prva liga RS a mi danas s Borcem tako da nista od najveceg hercegovackog derbija. Ako si kontao na ovu tekmu danas to ti je brato zapadnohercegovacki derbi. Starosjedioci vs Iseljenici. Iz keca u kec. Otiso bi ali strah me da mi ne prokuha auto uza stranu. Digtung glave,pomjesat ce ulje i vodu ma ja bolawestherc je napisao/la:Pastrmka, brato majke ti dolaziš na najveći Hercegovački derbi, imaš od mene ulaznicu đaba?![]()
![]()
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Cernica je napisao/la:Ma druze Leotar ti je sada prva liga RS a mi danas s Borcem tako da nista od najveceg hercegovackog derbija. Ako si kontao na ovu tekmu danas to ti je brato zapadnohercegovacki derbi. Starosjedioci vs Iseljenici. Iz keca u kec. Otiso bi ali strah me da mi ne prokuha auto uza stranu. Digtung glave,pomjesat ce ulje i vodu ma ja bolawestherc je napisao/la:Pastrmka, brato majke ti dolaziš na najveći Hercegovački derbi, imaš od mene ulaznicu đaba?![]()
![]()
PastrVasalmy je napisao/la:Brato Pastrmka, legenda si matere miCernica je napisao/la:Rodjak ja mislim da je to ovako bilo
Škahić: Haj kad je tako može. Bee beeee i aaaaaa Beee beeee i aaaa![]()
![]()
, dočarao si ih pravo, svaka ti cast
![]()
![]()
![]()
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
rodjenizavjecnost
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Velež (opšte diskusije)
Bolan Siroki-Posusje je derby zapadne hercegovine kakav zrinski i derbyCernica je napisao/la:Ma druze Leotar ti je sada prva liga RS a mi danas s Borcem tako da nista od najveceg hercegovackog derbija. Ako si kontao na ovu tekmu danas to ti je brato zapadnohercegovacki derbi. Starosjedioci vs Iseljenici. Iz keca u kec. Otiso bi ali strah me da mi ne prokuha auto uza stranu. Digtung glave,pomjesat ce ulje i vodu ma ja bolawestherc je napisao/la:Pastrmka, brato majke ti dolaziš na najveći Hercegovački derbi, imaš od mene ulaznicu đaba?![]()
![]()
Uvijek neki pokušaji provokacija nešto, a svaki put qrcem po čelu. Pa dokle? Nemoj ih više majket'.Cernica je napisao/la:Ma druze Leotar ti je sada prva liga RS a mi danas s Borcem tako da nista od najveceg hercegovackog derbija. Ako si kontao na ovu tekmu danas to ti je brato zapadnohercegovacki derbi. Starosjedioci vs Iseljenici. Iz keca u kec. Otiso bi ali strah me da mi ne prokuha auto uza stranu. Digtung glave,pomjesat ce ulje i vodu ma ja bola![]()
![]()
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
zizu1991 je napisao/la:Uvijek neki pokušaji provokacija nešto, a svaki put qrcem po čelu. Pa dokle? Nemoj ih više majket'.Cernica je napisao/la:Ma druze Leotar ti je sada prva liga RS a mi danas s Borcem tako da nista od najveceg hercegovackog derbija. Ako si kontao na ovu tekmu danas to ti je brato zapadnohercegovacki derbi. Starosjedioci vs Iseljenici. Iz keca u kec. Otiso bi ali strah me da mi ne prokuha auto uza stranu. Digtung glave,pomjesat ce ulje i vodu ma ja bola![]()
![]()
From father to son
Dodjite pogledat koju europsku utakmicu, blizu će bit...
I have a dream
Javi kad bude četvrtfinale evropske lige, ovo prije toga nam nije zanimljivo...westherc je napisao/la:Dodjite pogledat koju europsku utakmicu, blizu će bit...
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Valja sad vratit pare firmi Interagent od evrope..westherc je napisao/la:Dodjite pogledat koju europsku utakmicu, blizu će bit...
#musvdg
Nego, Rođeni, kakav je igrač ovaj Zolj, koju poziciju igra, kako se snalazi na njoj, kako je odigrao sezonu?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!