Sto se karata tice, stvarno neznam kako su se dogovorili, ali ako je istina da je Tana obecao 400, to mora i ispostovati. A i ne vidim kakav je problem 200 ili 400 za njega. Inace su te karte samo igracka pred svaki derbi, i nikad to i nije pilo vode. Svaki derbi sam gledao, nikad karte nisam imao
Druga jos veca kritika nasoj upravi, je, da ta skela MORA biti udaljena dovoljno daleko da Ultrasima treba dvogled da vide utakmicu. A ne kao prosli put dopustiti dvije fatalne greske. Prva, omoguciti da se moze pljunuti po igracima, a ne pogoditi ih sa necim. Ne kazem da ce to svi uraditi, ali dovoljno je jedan od 400, i eto ti incidenta.
Druga greska je, ta, da cemo u protivnom, za predstojece derbije pod BB, morati traziti od organizatora da nam dopusti da unesemo dvoglede na derbi, da bi nesto vidjeli. Deset godina se igra ovaj hebeni derbi, i ne moze se dogovoriti da se bar ima normalan pogled? Nije svima do navijaca, nije svima cilj samo doci na derbi da bi se pricalo o tome, da su dosli i koliko ih je bilo. Ja hocu da gledam utakmicu i fudbal i onemoguceno mi je to zbog 500 jednih i drugih koji ne znaju nista drugo nego jedan drugog gadjati kamenicom u glavu. Dokle vise? Brate, pokazite se sutra pjesmom.
I za kraj, svima onima koji zele pozitivno iskoristiti ovaj derbi, i uzivati u njemu, zelim dobru zabavu od srca.