FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
treba uvest prilikom registracije na forum neki test inteligencije , pa ako prodjes na njemu mozes komentarisat , to je potrebno za ove poput cene , giganta i ostale provokatore , a ruku na srce ima i nasih dosta sto po smaraju po nekim temama svojim malodobnim razmisljanjima 

...vidim da si i ti dobro upoznat sa istim,respect...ibrakadabra je napisao/la:dobar im projekat a jos karte prodavaju pod sviječom u po bijela danaVirtu4l je napisao/la:'alo, projekat 2014, ishhh

- ibrakadabra
- Kontakt:
ne bi se covijek posteno nasmijao da nema njihlottdogg je napisao/la:treba uvest prilikom registracije na forum neki test inteligencije , pa ako prodjes na njemu mozes komentarisat , to je potrebno za ove poput cene , giganta i ostale provokatore , a ruku na srce ima i nasih dosta sto po smaraju po nekim temama svojim malodobnim razmisljanjima
bod iz Tuzle otvara sampionska vrata... 3 boda iz Tuzle ja garantujem titula je nasa!!
Zadnja izmjena: nedaTM87, dana/u 20 apr 2010, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
-
- Kontakt:
Ma bravo dosadilo mi objasnjavat kako sloboda nea sanse ni po cemu nisu bolji od nas jedino domaci teren a sudije ko sudije nesmiju ni one srat da ne bi otisli u kantonalnu ligu za 200 KM mjesecno mozda blaga pomoc sudija a podrska nece bit velika radni dan tako kad je malo navijaca ko da ih i nemaAlipasino je napisao/la:Kakav ba bod.NIje mi jasno cega se mi bojimo.Slobode.Jel to Sloboda jaca od Sirokog,Zrinjskog.Nije.Pa mi i njih nadigrasmo na strani.Rudar nije zijanio 3 godine kuci mi ga uzmemo.Sta sad Sloboda jaka ili nesto.3 bobe,iznenadjenje kola nerjeseno.Oni uzimaju na grubost i snagu a mi tu najaci.Pa sta rece onaj navijac Zrinjskog,igraci nam se odbijali od Zeljinu odbranu.

Mislio sam da je vec neko kopirao linkove... ali evo...
Za skidanje tekme desni klik pa Save Link As...
Hvala Inasu za hosting!
Kod: Označi sve
http://zeljo.inashost.biz/
Hvala Inasu za hosting!
-
- Kontakt:
zalosno da je zelji povecana kazna na 10.000,a onom usljivom fasistickom klubu samo 6.000.GROBARI BH NOGOMETA ODLAZITE !!!i udruzenje se nije ni otvorilo kako treba
a vec je bila velika navala
a vec je bila velika navala
Kada će ono izvlaćenje za ljoŽetov dres na SS.BA
I majce su premoćne šteta što nemam para da si uzmem jednu,nego zna li iko hoće li dolaziti nova tura da skupim do tada

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
pipl ja moram ovdje pitati ...
sutra mi koji nismo iz rajvosa a idemo na tekmu jel' moramo cekat kolonu negdje oko tz ili da idemo direktno na stadion ??? ako moze odg na pp
sutra mi koji nismo iz rajvosa a idemo na tekmu jel' moramo cekat kolonu negdje oko tz ili da idemo direktno na stadion ??? ako moze odg na pp
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
majice su sve prodate za manje od pola sata naruceno je bilo oko 80 komada i sve su prodane za 20 minuta slijedeca trua bi trebala doci slijedeci ponedeljak-utorak gdje bi trebalo doci novih 100-150 majica. bit cete obavjesteni na themaniacs.org kada budu stigleHamo je napisao/la:Kada će ono izvlaćenje za ljoŽetov dres na SS.BAI majce su premoćne šteta što nemam para da si uzmem jednu,nego zna li iko hoće li dolaziti nova tura da skupim do tada
![]()
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
pa sad je nas dres od neki danHamo je napisao/la:Kada će ono izvlaćenje za ljoŽetov dres na SS.BAI majce su premoćne šteta što nemam para da si uzmem jednu,nego zna li iko hoće li dolaziti nova tura da skupim do tada
![]()
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
i mene zanima za ovo oko tuzle sutra????? za nas van sarajevo sto idemo .jel treba da cekamo i prikljucimo se koloni ili mozemo picit bez njih ??????? pls odgovor
Krenite u suret koloni! Niko mimo kolone nece moci na stadion!
kako da znam gdje da uhvatim kolonu kojim putem idu. Posto sam ja iz Doboja ?????trixmix je napisao/la:Krenite u suret koloni! Niko mimo kolone nece moci na stadion!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Rvo ja sad uzo majicu pa nije losa nek sam ja kao prvo pomogo udruzenju,ja i moj jaran uzeli zadnje dvije majice ove manje brojeve

svoj ti pos'o !
moze li me neko preporucit na tm.org????
nick isti ko ovdje?cekam aktivaciju vec 2.5 mjeseca

"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!
ne moze te niko odavde preporucit preko ovog foruma... moras se upoznati sa rajom sa tribine ili moras nekog licno poznavat iz udruzenja pa da te preporuci drugacije ne mozes...arapinho1 je napisao/la:moze li me neko preporucit na tm.org????
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
- TheManiacs
- Kontakt:
Kako ludo
Dodjem u 19:15 sve majicee u udruzenju prodate

Dodjem u 19:15 sve majicee u udruzenju prodate

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
mozda ovo nije forum za ovakve stvari ali ima navijaca koji nemaju pristup na drugim forumima SVE MAJICE URADZENE SE RASPRODANE ZA 45 MIN ,druga serija majica i prozivoda moguce subota poslije tekme sa modricom eventualno najkasnije ponedjeljak i utorak svi koji nistu stigli uzeti svoju nema razloga za brigu 

vec recenoCuspajz je napisao/la:mozda ovo nije forum za ovakve stvari ali ima navijaca koji nemaju pristup na drugim forumima SVE MAJICE URADZENE SE RASPRODANE ZA 45 MIN ,druga serija majica i prozivoda moguce subota poslije tekme sa modricom eventualno najkasnije ponedjeljak i utorak svi koji nistu stigli uzeti svoju nema razloga za brigu

odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.