BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Bra'o Zeljovac, dobit ces ti njega vec ne sekiraj se. 

Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
- Bayern@heart
- Kontakt:
Bravo Damire
Ponosni smo što te imamo ovakva zemlja kakva smo mi ne zaslužujemo te
Tvoj uspon na teniskom nebu se nastavlja

Ponosni smo što te imamo ovakva zemlja kakva smo mi ne zaslužujemo te

Tvoj uspon na teniskom nebu se nastavlja

- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Bravo Damire, a sad idemoo dalje
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bravo Damire za otpor koji si pruzio i uspijeh koji si postigao na RG ove godine,bilo je zadovoljstvo gledati te
Bice u buducnosti jos velikih utakmica za tebe aBd

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Cestitke Damire. Protiv Federera ovako odigrat. Ona skracivanja ko Lendl birvaktile

From father to son
šteta što momak nema bolje uslove, sigurno ga je to unazadilo u karijeri 
sve u svemu, ogromno iskustvo protiv Federera, odigrao je odlično, imao je zaista odličnih poena, samo neka momak nastavi ovako i sve će biti super
ali, neka postane redovan učesnik Grand Slamova, tj. da ne igra kvale, pa ćemo gledat' mnogo više ovakvih mečeva u 3 ili 4 kolu, protiv igrača iz TOP 20 ili 30, a prije ili poslije, nekog od takvih tenisera će i pobjedit', a mečeve prije toga Damir može dobit', što je pokazao na Australien Openu, ali i na Roland Garrosu
svaka čast Damire, samo naprijed!

sve u svemu, ogromno iskustvo protiv Federera, odigrao je odlično, imao je zaista odličnih poena, samo neka momak nastavi ovako i sve će biti super

Bravo Damire! Da je ovo normalna drzava i da si imao uslove ko drugi ne sumnjam da bi i prije dosao na ovaj nivo, ali jbg sta je tu je.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kakav mec kakva drskost naseg damira, ni u jednom momentu nije skinuo gace najvecem svih vremena. Samo mi nece ici u glavu ako recimo na slijedecem ch turniru ovakav igrac izgubi od veica, cervantesa, i ostalih amatera sa ch nivoa. Falio mi je jedan geam da prodjem na kladionici al ja mu ni u jednom momentu ne zamjeram sto ga nije osvojio jer on me danas ucionio ponosnim zato sto sam Bosanac i Hercegovac. Majstore hvala ti i pamet u glavu u nastavku sezone
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Solidan otpor damira, u duzim razmjenama dobar, na mrezi takodjer izuzev par momenata. Servis je bio tu i tamo... fali tu konstantnosti u igri i snage u udarcima, no to se da popraviti i onda na sljaci sigurno mozemo ocekivati neki veci rezultat. Ja sam zadovoljan.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Banuj ga odmah.insider je napisao/la:Ne mozes to reci ili napisati. Nikako.Otelo je napisao/la:Svaka čast Damiru ali mene je ovo pravo dosadan sport.

Jbga buraz ovaj mec ima puno veci ulog a itekako i tezinu nego sto je protiv tih koje si vec nabrojao. Njih Damir mozda cak i malo podcijeni i sta vec ne, opusti se i yebiga. Nije isto igrati protiv jednog Federera i protiv jednog Veica, razlika je ne ogromna nego astronomska. Razliciti su motivi potpuno.esprit24 je napisao/la:Kakav mec kakva drskost naseg damira, ni u jednom momentu nije skinuo gace najvecem svih vremena. Samo mi nece ici u glavu ako recimo na slijedecem ch turniru ovakav igrac izgubi od veica, cervantesa, i ostalih amatera sa ch nivoa. Falio mi je jedan geam da prodjem na kladionici al ja mu ni u jednom momentu ne zamjeram sto ga nije osvojio jer on me danas ucionio ponosnim zato sto sam Bosanac i Hercegovac. Majstore hvala ti i pamet u glavu u nastavku sezone
Damire cestitam na mecu jedina zamjerka jesu neiznudjene greske kojih je bilo stvarno dosta,ali ipak najveci svih vremena je sa druge strane terena pa je i to razumljivo. Sve u svemu svaki ljubitelj tenisa je uzivao !

-
- Kontakt:

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Odlična igra Damira. Ovo se može reći da je rutinska pobjeda Federera, on do polufinala rutinski riješava mečeve (sad malo češće ima problema u 1/4 finalu), ovo nije sramota. Nije se osramotio, koliko toliko namučio Federera.
Fali iskustva i bolji servis. Mora tu još dodati 20-ak km/h svom servisu da bi bio konkurentan najboljima. Federer jeste bolji od njega ali ne toliko koliko smo mislili.
Fali iskustva i bolji servis. Mora tu još dodati 20-ak km/h svom servisu da bi bio konkurentan najboljima. Federer jeste bolji od njega ali ne toliko koliko smo mislili.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Damire, na par sati smo zaboravili na sve probleme i bili ponosni što smo Bosanci i Hecegovci, svaka čast, častan poraz, puno sreće u budučnosti i da ovakvi turniri i uspjesi budu prava odskočna daska ua što bolje rezultate u budućnosti i akbogda top 50 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Mogao ja osvojiti gem vise, ali dobro, solidno je odigrao.

rio_Ferdy88 je napisao/la:Damire, na par sati smo zaboravili na sve probleme i bili ponosni što smo Bosanci i Hecegovci, svaka čast, častan poraz, puno sreće u budučnosti i da ovakvi turniri i uspjesi budu prava odskočna daska ua što bolje rezultate u budućnosti i akbogda top 50

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
I portali i pojedinci ovdje pretjeruju. Rijec je o dobrom otporu najboljeg tenisera BiH, na momente vrlo dobroj igri, ali bez konstante za nesto bolje a nikako odlicnoj igri. Da je odlicna, otkinuo bi mu Damir bar set, ali ipak trebamo biti ponosni. Otprilike sam se nadao ovakvoj igri. Skinuo je 'dzanu' s velikih borilista, najvecih igraca i sada ce biti samo bolje. Nadam se Top 60 do kraja godine.
Ja sam pravo zadovoljan , fali konstante pri servisu vidi se da je skoro poceo raditi na tome ili servira odlicno ili se vrati na wta nivo. Fali mu i snage u udarcima no dobro to sve vremenom moze doci , damir ima fantasticne udarce sa linije mislim da se radi samo o nijansama da ih dovede na najvisi moguci nivo. Na mrezi je igrao ok ali par puta u naletu se vidi da ne zna gdje da udari lopticu i te poene je fedex lako rijesavao. No ne treba na ovome stati daleko od toga da na bilo koji nacin zelim umanjit vrijednost ove dobre igre danas ali jedno je pruziti dobar otpor fedexu a vec drugo pobjediti likove tipe andujar , berloq , mannarino il sta ti ja znam te likove koji se vrte oko 40-50-60 mjesta na atp listi i koji redovno igraju dobro turnire na sljaci. Damir napreduje to me raduje , zaradio je i novca ne ostaje mu nista drugo nego da pokusa odrzati ovaj nivo igre do samog kraja sezone siguran sam da moze doci do jos boljeg rakinga na atp listi a sto je jos vaznije moze doci i do nekih vecih rezultata. Iz moje neke perspektive ja ga vidim maksimalno medju 30 ak tenisera svijeta na vrhuncu svoje karijere mozda je i to previse uzme li se u obzir da je najvise fokusiran na sljaku... BIlo kako bilo pratim ga od vremena kad je igrao neke turnire kojima sad vise i ne znam ime bilo je i perioda u kojima je uzasno stagnirao pa onda opet pad prosle godine pred kraj sezone ali eto kad se sve sagleda on je iz sezone u sezonu napredovao i nadam se da ce ovako nastaviti...
Srce ko dzamija. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- hule_barca
- Kontakt:
Očekivani poraz Damira. Kako je odigrao, to najbolje on zna. Meni je drago što je prevazišao tremu i ostale kočnice. Ovaj meč usudiću se reći je bolji nego jedna CH titula. Igrati protiv ovakvog tenisera je iskustvo samo tako. Teško je vratiti se u surovu realnost i igranje CH turnira, ali mora iskoristiti još šljake što je ostalo i prikupiti što više bodova.
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.