Evo spisak Norveske: http://www.fotball.no/Landslag_og_toppf ... Osterrike/
Berisha, Elyounoussi, Fossum, Svendsen, Selnæs i Zahid najbolji po meni. A ovog Trondsena znam licno.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Ako Hajradinovic bude Lijevi bek a Memija desni ne bih ja (bas) rekao da je ta zadnja lnija toliko losa !!!bagrcavi je napisao/la:Fin spisak u napadačkom dijelu ekipe, tu baš imamo raznovrsnost i veliki izbor. Ali zato odbrana![]()
Zato sto i ovaj selektor nije normalan. Koji sastavi mila majko sta je ovo?KLIS je napisao/la:Zašto nema Gojkovića, Modića, Prevljaka, Govedarice?
Slazem se. Solidna ekipa, za par potencijalnih A-Reprezentativaca u buducnosti, ali nece biti dovoljno za nesto vise.sajo10 je napisao/la:Tesko da ce se ista vise napraviti u ovim kvalifikacijama nego sto je to bio slucaj sa proslom generacijom. Ali eto vidjetcemo...
Slazem se. Radovac treba jesti pure a ostali su vec izgradjeni igraci.Ajax je napisao/la:Radovac bi trebao biti naravno kapiten posto se radi o najboljem ( osim mozda Hodzica ) mladom U21 igracu od ovih nabrojanih.
samo da mu daju minutažuGoalgetter je napisao/la:Smail Prevljak ce od sljedece sezone najvjerovatnije igrati u prvom timu Red Bull Salzburga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.