Champions League 2014/15
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2014/15
U anketi nedostaje ponudjen kljucni odgovor koji bi odnio ubjedljivo najvise glasova.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- IlCapitano
- Kontakt:
Treba spomenuti da ako Barca osvoji da će to po meni biti najzasluznije osvajanje,izbacivanja prvaka engleske,francuske,njemacke i na kraju italije s tim da su u svkaom djelu nokaut faze dobro derali protivnike. da je bio verati,ibra mozda druga prica..ali ovako to je dominacija nad dominacijama
Da su im igrali Robben i Ribery sve bi bilo drugacije...KpbKaka22 je napisao/la:Treba spomenuti da ako Barca osvoji da će to po meni biti najzasluznije osvajanje,izbacivanja prvaka engleske,francuske,njemacke i na kraju italije s tim da su u svkaom djelu nokaut faze dobro derali protivnike. da je bio verati,ibra mozda druga prica..ali ovako to je dominacija nad dominacijama
Barca se ove godine nije oznojila ... akobogda oznojiće se u Berlinu 

Legenda kaze da će im u finalu 2017 ,falit ta dva igrača,ko mu je kriv što je prodavo,shakiri mandzu..JoeBleck je napisao/la:Da su im igrali Robben i Ribery sve bi bilo drugacije...KpbKaka22 je napisao/la:Treba spomenuti da ako Barca osvoji da će to po meni biti najzasluznije osvajanje,izbacivanja prvaka engleske,francuske,njemacke i na kraju italije s tim da su u svkaom djelu nokaut faze dobro derali protivnike. da je bio verati,ibra mozda druga prica..ali ovako to je dominacija nad dominacijama
etoga! imaćemo trostruku krunu u berlinu ko god dobije!!
[youtube][/youtube]
monstrum je i veceras pokazao brutalnost i kako je spreman za finale
monstrum je i veceras pokazao brutalnost i kako je spreman za finale
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Kako je lud lik. Nevjerovatan je. Gledam finale sinoć i ono, očekuješ da u svakom trenutku može napraviti višak, ali čovjek izbaci tri igrača iz igre ko da su čunjevi.
Biće jeeeeeeebeenooo ufff al' samo jako, u kost kao i do sada pa da gledamo neki drugačiji ishod od onog koji se očekuje
Biće jeeeeeeebeenooo ufff al' samo jako, u kost kao i do sada pa da gledamo neki drugačiji ishod od onog koji se očekuje

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Romariooo je napisao/la:monstrum je i veceras pokazao brutalnost i kako je spreman za finale

[youtube][/youtube]
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Zabrinjava ova anketa. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- JamesJoyce
- Kontakt:
Pa nema sta zabrinjavati. Ja prvi mislim da ce Barca osvojit Ligu prvaka, ali sam glasao za Juventus. Jednostavno, kada u ovakvim anketama bude Barca, mis sam bjezi od nje...
Pitanje koje je postavljeno, obzirom na rezultate glasovanja moze se prevesti i kao "ko ima vise mrzitelja/simpateizera na forumu, Barca ili Juventus". Ipak je madridski lobi, usprkos svemu, glasao za Juventus...
Pitanje koje je postavljeno, obzirom na rezultate glasovanja moze se prevesti i kao "ko ima vise mrzitelja/simpateizera na forumu, Barca ili Juventus". Ipak je madridski lobi, usprkos svemu, glasao za Juventus...
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
Smanjuje se prednost Juvea pa zato. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
messilla je napisao/la:Smanjuje se prednost Juvea pa zato.
Ankete su inace velika glupost
Ja kao navijac Juve smatram da je Barca apsolutni favorit u finalu to realno stanje naravno u jednoj utakmici je sve moguce ali Barca je apsolutni favorit
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma Juve osvaja.
- Centre forward
- Kontakt:
Brojevi il' kako već, ti si o njima trubio kad si svoje uvjerav'o da nema ništa od o(d)brane LPJamesJoyce je napisao/la:Pa nema sta zabrinjavati. Ja prvi mislim da ce Barca osvojit Ligu prvaka, ali sam glasao za Juventus. Jednostavno, kada u ovakvim anketama bude Barca, mis sam bjezi od nje...

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Re: Odg: Champions League 2014/15
Nije nikakav red, Barca finala CL ne gubi.
Hegemonija se ponovno uspostavlja
Hegemonija se ponovno uspostavlja

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Messi će sam riješiti Juventus kao što je riješio i sve bitne utakmice ove sezone.Mogu misliti šta će raditi Chielliniju i društvu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
remember claudio gentile

- L'Avvocato
- Kontakt:
Pa gdje si Sarma brate. Tako su nas trebali riješiti svi do sada. Reus, Carasco, Bale i Ronaldo .... uvijek ti je ista priča. Svi nas rješavaju veoma lagano, svi lome kičme Chielliniu i društvu. Pa opet Juve dođe u finale.Saurman je napisao/la:Messi će sam riješiti Juventus kao što je riješio i sve bitne utakmice ove sezone.Mogu misliti šta će raditi Chielliniju i društvu.
★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.