PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Coraco
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Coraco » 29 maj 2015, 23:51

Pa nek ste se pomirili :P sad čekamo hoćel se ko uzet :urnebes: :urnebes:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 maj 2015, 00:06

Nemojte nas samo simpatisat' ima da skacete svi :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 30 maj 2015, 08:56

Cernica je napisao/la:
solinas je napisao/la:hajde ti meni objasni,kakve to ima veze sa kurcevacom koju prikazujete 20 godina,i kako je moguce da gigant koji se eto pisa po nama za 20 god.zabije citavih 5 golova
Pa niste ni vi nama u vrapcicima dali isto 5-6 golova a primili ste ih 20-30. Znaci i vi i mi smo goli qurac ali kad se uspoređujemo kroz istoriju miljama smo ispred vas i jaci smo debelo u međusobnom skoru.
Sloboda vam utrpala 37 golova na Tusnju, a vi nama kao domacini 28, i tu ste truba. Ja pricam o nasoj zajednickoj ligi. Jer je i Zmaj od Bosne trpao Zelju sa cak 9:1 (ne znam je li to Zeljin najveci poraz u nasoj ligi), pa i Olimpica i masu drugih timova, ali zato Zmaj ne postoji vise, dok Zeljo osvaja titule, Olimpic kup, Sarajevo uskoro i 2. titulu i tako dalje, i tako dalje.

Znaci, u nasoj ligi ste truba i zato sutite. E sad, tabiriti i o ex ju pa sabirati ukupan zbig golova, medjusobne odnose, ne pada mi na pamet cijeli dan izgubiti, a i tu masa timova se moze pohvaliti, ali isto tako neki timovi im nisu lezali kao protivnici.

Cak i Modricani da me prcaju, imam razloga sutiti, ali Velez = truba :wave:
Cernica je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Od 185 postova na temi,180 ih je vezano na prepucavanju mojih tuzlaka i mostaraca..kako vam ne dosadi u pm ..jedna te ista prica u krug citavo vrijeme :facepalm: :facepalm:
Delboy haj se vrati majke ti i pogledaj ko je zapocinjao tematike i koga peru kompleksi. Solinas aka dijasporac,Batva aka navijat cemo zajedno sa robijasima protiv njihove uprave i Probisvjet aka znamne razliku između kupovine igraca koji je pod ugovorom a koji ne. Brato nije do nas vjeruj kompleksi izbijaju i po vasoj temi a ne po ovoj
Eno RodjeniSA je valjano odgovorio, zayebajemo se, zato i jeste ova tema, mada je neumjesno odmah nekoga nazivati glupim kao sto Cernica radi, bas bespotrebno. Ko nas yebe kad nemamo ni jedni ni drugi nekih uspjeha pa makar izvlacimo sta nam prija. :lol: A nisam primjetio da je neko otvarao stare rane po pitanju BB stadion, vise se salimo na racun posjete na stadionu, da i ovako mali stadioni pa ih ne mozemo napuniti.
Kod nas po TZ se poodavno provlaci prica kako treba izgraditi istocnu tribinu, kako Azmir treba forsirati to i naci uz Vugdalica investitora pod hitno, a yebo te led ne mozemo ni ove 2 tribinice napuniti, dijete 2. razreda Osnovne skole moze prebrojati koliko posjetioca ima na stadionu.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 30 maj 2015, 10:21

Hajd' da pozelim srecu danas Slobodi po sto vidim da im je ni tuzlaci ne zele .Samo da ne bude brodolom :damn:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 30 maj 2015, 10:47

rodjenisa je napisao/la:Hajd' da pozelim srecu danas Slobodi po sto vidim da im je ni tuzlaci ne zele .Samo da ne bude brodolom :damn:
:urnebes: :thumbup:
Bujrum brato na jug...pusti ba forum,prizeljkujemo mi dobru igru i otpor nasih igraca.Suma sumaru,Sarajevo jeste favorit al nije apsolutni,to mi daje nadu neku da necu otici u Sarajevo na izlet.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 30 maj 2015, 19:40

Evo odnekud iskocilo :D Uzivanje kakva podjebavanja i sve.

[youtube][/youtube]
Jači od ratova, režima i partija. 1921

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 30 maj 2015, 19:52

i treću godinu zaredom bih iskoristio priliku i pozvao komsiju da dode na europsku utakmicu pod BB ukoliko uhvati vremena i stigne iz St tropeza ;)
bujrum komšo!
goveđigulašmajka

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 30 maj 2015, 20:52

rigotina je napisao/la:i treću godinu zaredom bih iskoristio priliku i pozvao komsiju da dode na europsku utakmicu pod BB ukoliko uhvati vremena i stigne iz St tropeza ;)
bujrum komšo!
Ne hvala brato. Davno sam ti napisao. Trebao bi ucit akcent iz višegrada mazat cipe crnom kremom i krast bijele carape sa štrika po aveniji. Ko ce to. Odo u japankama i sorcu ispod starog gledat svjetsko prvenstvo u skokovima. Navodno ide u 80 zemalja prenos za vise od 10 miliona gledaoca koji ce uz to viditi trans RA ispod simbola grada. Eto vas tamo za 2-3 milje ispod bb da vas gleda neko albansko selo. Svakako cete se osramotit a i bukiran sam 7 8 i 9 mjesec. Last reservation before 10 min :urnebes: :urnebes:

:wave:
From father to son

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 30 maj 2015, 21:25

Cernica je napisao/la:
rigotina je napisao/la:i treću godinu zaredom bih iskoristio priliku i pozvao komsiju da dode na europsku utakmicu pod BB ukoliko uhvati vremena i stigne iz St tropeza ;)
bujrum komšo!
Ne hvala brato. Davno sam ti napisao. Trebao bi ucit akcent iz višegrada mazat cipe crnom kremom i krast bijele carape sa štrika po aveniji. Ko ce to. Odo u japankama i sorcu ispod starog gledat svjetsko prvenstvo u skokovima. Navodno ide u 80 zemalja prenos za vise od 10 miliona gledaoca koji ce uz to viditi trans RA ispod simbola grada. Eto vas tamo za 2-3 milje ispod bb da vas gleda neko albansko selo. Svakako cete se osramotit a i bukiran sam 7 8 i 9 mjesec. Last reservation before 10 min :urnebes: :urnebes:

:wave:
:rol: :rol: :rol: :rol:

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 30 maj 2015, 21:33

Bolan idu skokovi to je njima zanimljivo,to jednogodisnje okupljanje skakaca nesto kao korida po Bosni ,jeb...Velez i nogomet ,iduca godina je za niih upitna,nasi danas zaradili minimalo 500 000 KM,dogodine opet nabijanje u sred Vrapcica!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 30 maj 2015, 21:38

hskzmostar je napisao/la:Bolan idu skokovi to je njima zanimljivo,to jednogodisnje okupljanje skakaca nesto kao korida po Bosni ,jeb...Velez i nogomet ,iduca godina je za niih upitna,nasi danas zaradili minimalo 500 000 KM,dogodine opet nabijanje u sred Vrapcica!
Daboga mi Velež nikad evrope ne vidio ako ce dobacivat do nje kao vi danas ili osvajat titule kao vi protiv Olimpica prosle godine. U škripinu odakle si i šljego grob te yebo do juče si iz čatrnje u jarama vodu kantom kupio. Ti ces nabijat. Invazija na široki sa 250 ljudi :urnebes: :urnebes:
From father to son

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 30 maj 2015, 21:42

Skokovi njemu kao korida po Bosni...
I ovo će se sutra nekom predstavljat ko mostarac :roll: :urnebes:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 30 maj 2015, 21:47

vm22 je napisao/la:Skokovi njemu kao korida po Bosni...
I ovo će se sutra nekom predstavljat ko mostarac :roll: :urnebes:
Šta ce brnjoza. Njega ni garmin navigacija ne moze dovest do starog mosta :urnebes: :urnebes:
From father to son

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 30 maj 2015, 21:49

Kako god okrenes vise je bilo danas ljudi u Sirokok iz Mostara nego u Vrapcicima 0:2

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 30 maj 2015, 21:51

Al zato garmin moze dovest na bilo koje euro gostovanje...ti pij kahvu podno starog mosta ,imate mahanje od euro kluba !
U vrapcice opet po pobjedu dolazimo da vam srusimo snove!

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 30 maj 2015, 21:56

hskzmostar je napisao/la:Kako god okrenes vise je bilo danas ljudi u Sirokok iz Mostara nego u Vrapcicima 0:2
Jeli mislis na mostarce iz zapadne hercegovine sto im je soko i aluminijski davao stanove sedamdesetih u novogradnji ili na ove mostarce sto su poslje rata naselili ortijes iz srednje bosne i konjica :urnebes: :urnebes:
Decko niste vi nikad bili ni blizu carsije a ne da ste zivili tu
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 30 maj 2015, 22:07

Uvjek su me podsjecali na kulturno-umjetnicko drustvo ovi maturanti iz Medjugorja.Ime drustva,zvanicna obiljezja ,a cijenjeni publikum koji ih prati :urnebes: oni su posebna prica .Jbt na stadionu kamen ,krs i maslina pred pocetak utakmice :lol: :lol:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 30 maj 2015, 22:09

OUUUU :o OKUPIRALI STE GRAD....vise nas bilo u korteu za derbi :? mislim ono slavite uzivajte imate svako pravo na to, al kolko ste pricali ja sam konto Kaunas ce bit mala maca

slika
=\_1921_/=

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 30 maj 2015, 22:10

Jok,mislim na mostarce iz nevesinja i podvelezja te ove urbane sipatare kao sto je djemo iz palme i ostala kompanija!
Zadnja izmjena: hskzmostar, dana/u 30 maj 2015, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 30 maj 2015, 22:11

Cernica je napisao/la:
hskzmostar je napisao/la:Kako god okrenes vise je bilo danas ljudi u Sirokok iz Mostara nego u Vrapcicima 0:2
Jeli mislis na mostarce iz zapadne hercegovine sto im je soko i aluminijski davao stanove sedamdesetih u novogradnji ili na ove mostarce sto su poslje rata naselili ortijes iz srednje bosne i konjica :urnebes: :urnebes:
Decko niste vi nikad bili ni blizu carsije a ne da ste zivili tu
Pastrmko on i ne zna gdje se nalazi Stari grad. Sta zna on gdje su udareni temelji danasnjeg Mostara. On samo poznaje sverc duhana kada je ondasnja milicija ganjala bekije po Zaliku na Autobuskoj stanici, i onda se sakrivali po stanici i molili raju evo duvana evo duvana a onda bjezi dok nisi zavrsio u stanici milicije. Sta on zna o Mostaru ? Nista. E to su ti oni koji kazu da zive u Mostaru u stanovima koje je izgradila radnicka klasa a ovakvi kao ovaj lik da im nije bilo stanova iz 70-ih godina nikada Mostara ne bih vidjeli. Jadni oni ne znaju sta ce sa sobom.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.