Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Pasha_car_aga
Kontakt:

Re: RE: Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Pasha_car_aga » 30 maj 2015, 00:51

FliX je napisao/la:Me 'ebo sastav.. daje dobit :D
Svaka čast i ja tako razmisljam i uvjek kazem da kod nas nije bitno koji su igraci od 15 do 23, 24-og mjesta i fakat nije bitno, vazno je da je okosnica tima tu i da nema povreda, takodje bi ova mjesta od 15 do 24 rezervisao za mlade fudbalere na koje cemo u buducnosti ozbiljno racunati, a ne na Dujkovica, Avdiju, Stilica, S. Vranjesa... vec dovoljno puta isprobani da se vidjelo da meda ne mogu, po meni samo dzaba zauzimaju mjesta mladim fudbalerima koje treba postepeno uvoditi u reprezentaciju.
I mene malo iritira ne pozivanje Seje, jer mislim kako god su pozive dobili Medo, Vedo, Djuric... tako je i on trebao dobiti poziv.

Najvaznija je pobjeda u ovom susretu i mislim da ce doci lakse od ocekivanog, veliki sam optimista i moja prognoza je 4:0 za nas. Dzeko x2, Hajrovic i Pjanic.

harishp
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la harishp » 30 maj 2015, 00:54

Ko hoce kokica :kafa:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

advanced1921
Kontakt:

Post Postao/la advanced1921 » 30 maj 2015, 01:05

Mislim, nije fazon se igrat selektora, ali nekad se tekma dobije zbog tri igraca, a zasluge svi preuzmu... I onda ispade od Avdije igrac i od Anela genije... Drago ti sto je BiH dobila, a znas da neki tudumi nemaju blage veze i da ima boljih od njih... Glup osjećaj za sve koji su malo ozbiljnije uključeni u sve ovo, za one površne je uvijek dobro... Zato se ne treba zamarati jer nikad nam nece svima ugoditi, ja sam bio lud za repkom dok nisam vidio na koji nacin ovo funkcionise...
Nadam se da će Meša griješiti što manje, a od sljedećeg spiska očekujem samo da izbaci antitalente... Zvao Mahmutovica ili Zeca, isti qrac, jer nisu losi obojica, ali nisu ni neophodni... Dok je Avdiju neophodno odyebat...
nije to bolest rijetka...

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 30 maj 2015, 01:12

advanced1921 je napisao/la:Pod tim da jedini problem safetu nije bio VHS trio mislim konkretno na pozive... To sto je majmunisao sa taktikom i gurao ih u ekipu je druga sorta problema... Da je zvao VHS i davao im 10 min u vec odlucenim tekmama npr ne bi se to ni osjetilo previse, bilo bi kritika, ali ne onoliko
Sa ovim se slazem dobrim dijelom ali moras priznati kad ti je Avdija npr. rezervni bek a Mujdza sklon ozljedama prvotimac nije ni cudo da skuplja Avdo minutice a mi golove u mrezi. Ali vecinom je tvoja konstatacija tocna a posebno po pitanju TSS.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 30 maj 2015, 01:14

Sabinho je napisao/la:Stojan Stojan Stojan kuknjava kuknjava kuknjava
Nije ovaj Stole los Sabinho ali nije ni dobar kao Milicevic.
Ali znas ti to pratis ti ove lijeve lige najvise od svih forumasa.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 maj 2015, 01:17

Alen Škoro je napisao/la:Nemoj ti šefe pozvati dva najbolja mlada igrača ove lige, Gojka Cimirota i Riada Bajića.
Garantujem da su trenutno bolji od više od pola repke.
Zovi ti te grijače klupa, zato i nećemo proći najsmiješniju grupu u kvalifikacijama! :clap:
Ne, necemo je proc zbog Safeta Susica. Sta god Mesa uradio do kraja, ovaj debakl ne ide na njegov racun.

Ali je sa ovim potezima na dobrom putu da ne budu selektor nakon kvalifikacija.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 30 maj 2015, 01:26

slika

Halo levati, pustite selektora da radi svoje! Ovo mu je tek treca tekma.
shandrlike-tandrlike

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 30 maj 2015, 01:28

Od mene Mesa ima maksimalnu podrsku, mada je ovim spiskom igraca usro i sefa i stanicu.
Ove kvalifikacije tesko da mozemo pozitivno proci, ndam se da zna sta radi iako ja tu sto se igrackog kadra i ne vidim napredak.
Germanijini puleni se i dalje zovu, sad kojom zaslugom upitno je itekako... bolje da je pozvao 3 igraca iz nase lige kvalitetom su tu negdje, a mogao je mladje igrace promovisati.
I koliko vidim sva se kola slomise na Seji sad zasto to jedino Mesa zna.
Na kraju nek nam je Bog na pomoci sa igracima koji su u strasnoj formi, tuzno je da nam napadaci ni sami ne znaju kada su mrezu zatresli :(

ps. trebao bi nam kakav hepek a pitanje dal' bi i on pomogao :mrgreen:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 30 maj 2015, 02:14

Ne branim selektora zbog nepozivanja Salihovica, ali pamti li iko od vas kad on nije bio povrijedjen kada treba nastupiti u repci ????
Ja ne !!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 30 maj 2015, 02:48

Bolje da je pozvao par okretnih igraca iz nase lige Okica,Cimirota,i Suljica,Salihovica. Barem svaki od njih ima neku karakteristiku brzinu, mladost , iskustvo i sut Salihovic .. Postoji neki razuman argument.
Recimo pozivanje Djurica (iako mislim da je momak veoma limitiran svojom brzinom) ima smisla znaci jak i gadja glavom kao prackom i uvijek ga se moze traziti pred golom.

TIn mozda i nekako za klupe moze proci al Hadzic,Vrsko, Vranjes Stojan ???

Vranjes je samo u onoj famoznoj sekvenci u par sekundi pokazao par osnovnoh fudbalsih nedostataka. Tip nema nista spec ima neki abstraktni koktel na nivou Poljske lige cim se to malo ubrza opet ce se pogubiti. 29 godina , bez perspektive.

Dolazimo u bizarnu situaciju promijenili trenera a nista se u osnovi nije promijenilo. Podsjeca me Mehmed malo sada na Kodru. Pun moderne price al bezidejan i u odabiru tima i odabiru taktike.

Volio bih da vidim opet nekog novinara sa konkretnim pitanjima . Koje su to karakteristike Avdije koje su mu zacementirale mjesto u repci ? Isto za Hadzica ! i isto za Susica. Pozivanje posenbno Hadzica je skandalozno, tip nula.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 maj 2015, 03:05

reptile je napisao/la:slika

Halo levati, pustite selektora da radi svoje! Ovo mu je tek treca tekma.
Mesa pod hitno mora staviti Djipala za pomocnika.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 30 maj 2015, 03:41

Zao mi je Salihovica ali ljudi dragi on je vec zadnje 3-4 godine konstantno pod nekim povredama! Kada je to Sejo uradio nesto znacajno za repku sem onog gola protiv Turske tokom Cirine ere? Volim ga kao igraca ali covjek je van forme vec duze vrijeme.

Dobro je sto je opet pozvao Zeca. Za Starijeg Vranjesa nisam siguran. Ostali.. sta se bunite? TSS i Avdija barem igraju za svoj klub. Nismo Njemacka da smo puni igraca. Imamo sto imamo! Cimirot je jos mlad tako nek se Pitari malo strpe. Rijad iz Zelje? Neka ga jos sa mladom repkom. Sve svojim tokom. :bih:

Dzeko Izraelcima zabija iz inata, a mozda isto tako i Zec. :bih: :bih: :bih: :bih:
shandrlike-tandrlike

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 30 maj 2015, 03:46

Spisak je solida, mada je Mahmutovic opet trebao biti tu umjesto Durica ali eto Mesa valjda zna sta radi... :hmmmmm:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 30 maj 2015, 08:34

Sta ako bude Vrsajevic u prvoj postavi.Sta radit.Mesa nisi ovo trebo koji ti je ****.Pa kako ova nasa omladina da igra lopte u ovoj nasoj ligi kad niko ih ne zove znaci samo ako igra negdje drugo dobice poziv.Gdje je tu stimulacija nase djece naseg fudbala.**** te Vrsajevic a ti njega ja ga nemogu ni na spisku gledat a ne na terenu.Fuj.ja sam mrtvi Zeljovac ali kad neko sere onda me neinteresuje da je neznam ti ko.

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 30 maj 2015, 09:50

Tek sada skonta da je zvao Stojana Vranjesa zvanog makazice Boze me sacuvaj

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 30 maj 2015, 10:21

advanced1921 je napisao/la: Nadam se da će Meša griješiti što manje, a od sljedećeg spiska očekujem samo da izbaci antitalente... Zvao Mahmutovica ili Zeca, isti qrac, jer nisu losi obojica, ali nisu ni neophodni... Dok je Avdiju neophodno odyebat...
Jesu obojica neophodni posebno kada se zna u kakvoj su "formi" Vedo i Djuric. Trebao je imati obadvojicu u timu i ubaciti da igra onaj koji bude u boljoj formi na treninzima. Nesto kao sto sada ima dilemu: Ervin/Seo, Bicakcic/Vranjes, Hajrovic/Visca, Hajrovic/Medo/Stila, .... Da ne pricam koliko bi taj poziv motivisao Mahmutovica da jos vise zapne u Plzenu.

Da ne pricam da je greska NE pozivanje Salihovica za kojega evo sportski direktor sada izjavljuje da ce imati vecu minutazu u Hoffenheimu nego prosle sezone ( koja je inace bila izuzetak od vecine ostalih sezona njegovih ). Mozda je problem sto Salihovic ne zeli da potpise novi ugovor sa klubom pa ga ovako zele "motivisati" u klubu sa manjom minutazom ( sto je sasvim logican potez kluba i to skoro svi klubovi rade a mozda stvarno polako ispada iz prvih 11 Hoffenheima. To cemo tek vidjeti sljedece sezone ).

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 maj 2015, 10:36

Bajić je trenutno profesor doktor fudbala za sve njih, osim Džeke i Ibiševića naravno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 30 maj 2015, 10:49

Bajic vec sad ima reprezentativni kvalitet, isto tako i Hodzic kojeg odmah treba zvati u A- tim cim izbori mjesto u prvih 11 Dinama i odigra polusezonu. Naravno ako se ti mecevi ne poklapaju sa U- 21 gdje je isto tako potreban da se sa ostalom druzinom uspiju plasirat na EP. :bih: :bih:
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 30 maj 2015, 10:53

Polako s guranjem tih igrača iz naše lige, do sada se niste proslavili gurajuci ih u repku.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 43 gosta.