FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
sve to stoji,ali i da dodje do te lige,mi je sigurno,barem trenutno,nebi igrali...razloge nebi nabrajao..da mi prvo rijesimo ovozemaljske brige,
i bh ligu,pa kada,i ako se rodi ta liga,vjerujem da ce imati svoj podforum..
do tada..
i bh ligu,pa kada,i ako se rodi ta liga,vjerujem da ce imati svoj podforum..
do tada..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
mislim da neću ni gledat' tekmu sutra
ne mogu gledat' tekmu i ne navijat' za Slobodu, a ne želim ni da oni smradovi, mater im, osvoje titulu
ne mogu gledat' tekmu i ne navijat' za Slobodu, a ne želim ni da oni smradovi, mater im, osvoje titulu
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
U danasnjem Avazu izjava Husica da ce igraci biti specijalno premirani u slucaju povoljnog rezultata protiv pitara..
kakav car

kakav car
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
staragarda je napisao/la:U danasnjem Avazu izjava Husica da ce igraci biti specijalno premirani u slucaju povoljnog rezultata protiv pitara..
kakav car![]()
"Modra boja,na bijelome platnu,
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisi skonto..ne petlja se gdje ti nije mjestoxbox je napisao/la:Sigurno nece reci da ce pustiti utakmicu i da ce doci sa bijelom zastavom.
Brate ,mogao je i ne reci to,međutim uvijek je bio pruzene ruke tako da mi koji ga dobro poznajemo znamo da je tako.xbox je napisao/la:Sigurno nece reci da ce pustiti utakmicu i da ce doci sa bijelom zastavom.
Sto Azmir obeća to i ispuni. lijep pozdrav
- marseille_unique
- Kontakt:
FK Sloboda Tuzla
Ne znam kak je ovo sad lickanje sa pitama, ko ih y..., da kako moze da ni oni ni Seljo ne uzme, potpuno antipaticno ponasanje pojedinih Fukara
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- marseille_unique
- Kontakt:
FK Sloboda Tuzla

Ne treba mi vise ovaj oklop, volio bih ga pokloniti nekom vjernom i iskrenom Slobodasu i Fukari, ako naravno iko zeli prihvatiti, oklop je za Iphone 5.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Alipasino, ponavljamo se oko iste teme. Ne ulizujemo se mi Pitarima niti Strumfovima niti bilo kome, boli nas kita za svima, nego jednostavno navijamo da Zeljo ne osvoji titulu i to je sva filozofija.
Sa druge strane, nas predsjednik Azmir ima dobar odnos sa Upravom Sarajeva, u stalnom su kontaktu, savjetuje se sa njima oko nekih stvari, mozda je za ocekivati i saradnju ta dva kluba, a Horde su se gospodski pokazale i na Tusnju za razliku od Manijaka i zato imaju moju naklonost. Ako Celik rano povede protiv Zelje (sto bih i ja volio), onda ce i meni biti rahatnije gledati utakmicu na Kosevu i navijacu da Sloboda rasturi Sarajevo i odnese sva 3 boda.
Isto tako, kada Zeljo bude igrao utakmice kvalifikacija LP, svim srcem cu navijati za Zelju, sasvim logicno. Forumska podjebavanja i izjave kojekakve djece na stranu.
Sa druge strane, nas predsjednik Azmir ima dobar odnos sa Upravom Sarajeva, u stalnom su kontaktu, savjetuje se sa njima oko nekih stvari, mozda je za ocekivati i saradnju ta dva kluba, a Horde su se gospodski pokazale i na Tusnju za razliku od Manijaka i zato imaju moju naklonost. Ako Celik rano povede protiv Zelje (sto bih i ja volio), onda ce i meni biti rahatnije gledati utakmicu na Kosevu i navijacu da Sloboda rasturi Sarajevo i odnese sva 3 boda.
Isto tako, kada Zeljo bude igrao utakmice kvalifikacija LP, svim srcem cu navijati za Zelju, sasvim logicno. Forumska podjebavanja i izjave kojekakve djece na stranu.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Batva je napisao/la:Alipasino, ponavljamo se oko iste teme. Ne ulizujemo se mi Pitarima niti Strumfovima niti bilo kome, boli nas kita za svima, nego jednostavno navijamo da Zeljo ne osvoji titulu i to je sva filozofija.
To je to. Mogao bi reći da je to i razlog i našeg malo drugačijeg odnosa. Za Želju, oni su gospoda !! Jednostavno zaslužuju, počev od navijača pa do kluba da budu prvaci....
Što se tiče današnje utakmice, nikad se čudnije nisam osjećao. Sjebano skroz !!!!
Hebote,kud kojim slucajem mi ne igramo sa Zeljom,Celik sa Sarajevom danas...bilo bi mrtvih 
Sretan nam put ko ide danas i vidimo se na jugu stadiona Kosevo
Sretan nam put ko ide danas i vidimo se na jugu stadiona Kosevo
Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ko se bolan licka sa pitama...jesi dobar ti...jednostavno,od dva zla biras manje....a da su gospoda za ove jazavce,jesu....u svakom segmentumarseille_unique je napisao/la:Ne znam kak je ovo sad lickanje sa pitama, ko ih y..., da kako moze da ni oni ni Seljo ne uzme, potpuno antipaticno ponasanje pojedinih Fukara
Ne mozes ni ovo odgovorno tvrditi.Batva je napisao/la:Alipasino, ponavljamo se oko iste teme. Ne ulizujemo se mi Pitarima niti Strumfovima niti bilo kome, boli nas kita za svima, nego jednostavno navijamo da Zeljo ne osvoji titulu i to je sva filozofija.
Ne znam sta se ima tu mnogo mudrovati oko danasnjih utakmica ? Celik neka podere guzove Selji mi da odigramo jedno 3:3 sa pitama ili da ih cak okrenemo lijepa kvota od 14 na Slobodu i eto optimalnog raspleta
samo Sloboda
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Jbg, pomijesani su osjecaji. Al dzaba sve, ja ne mogu da zaboravim onu 2012. godinu i to je to. I sto tako, sto vec neko gore spomenu, ono ponasanje na Tušnju jesenas. Jbg... i ako se ko kome ovdje ulizuje, onda su to pitari nama 
Dajte ba kakvo spustanje gaca kakvi bakaraci, ako su bolji nek nas dobiju i cao, jel hocemo da budemo klub klubom il seljacka ekipa... Sta me briga ko ce osvojit titulu, danas navijam da pobjedimo, a Zeljo ako moze nek osvaja titule, mi kad budemo se borili za istu tad ce me bit bas ono briga...
Ako vec pravimo taj klub kako treba ovakva razmisljanja nam nisu potrebna.
Nastranu to sto ja Zelju ne volim, ne voli ih ni jedan navijac Slobode sigurno, al vala nemam ja razlog volit i Sarajevo, pogotovo da ja navijam da im Sloboda pusti utakmicu za titulu.
Ako vec pravimo taj klub kako treba ovakva razmisljanja nam nisu potrebna.
Nastranu to sto ja Zelju ne volim, ne voli ih ni jedan navijac Slobode sigurno, al vala nemam ja razlog volit i Sarajevo, pogotovo da ja navijam da im Sloboda pusti utakmicu za titulu.
staragarda je napisao/la:Ko se bolan licka sa pitama...jesi dobar ti...jednostavno,od dva zla biras manje....a da su gospoda za ove jazavce,jesu....u svakom segmentumarseille_unique je napisao/la:Ne znam kak je ovo sad lickanje sa pitama, ko ih y..., da kako moze da ni oni ni Seljo ne uzme, potpuno antipaticno ponasanje pojedinih Fukara
Druze u cemu je problem ??? Ja to nebi nazvao lickanjem nikakvim jednostavno Tuzla je uvijek znla prepoznati prave sportiste i navijace ,sto za mene to i jesu FK SA i HZ , bas kao sto rece moj komsija Batva , Manijaci su na tusnju onom djedu razbili glavu , bacali kamenice po tribini na kojoj je bilo djece od 3 godine , ja imam sina od 3 godine i kunem ti se da je kojim slucajem onaj ventil koji je pogodio djeda samo zakacio mog sina , kunem se da bi izvrsio atentat na komplet tribinu na grbavici , ako me shvatas ... jednostavno ti ljudi su mi pali u ocima , pocevsi od onih "napada" laznih i trckaranja po gradu s onom kamericom i svjesno zaobilazenje Fukara koji su bili u drugom dijelu grada tad , zatim svjesno izbacivanje iz lige ma razloga je milion ... da ne nabrajam , ne zelim da im dajem prosoto na nasem forumu opste .
Poenta je da smo dio osvete na SPORTSKI nacin vratili na grbavici ove sezone , i 2 boda vrijedna 2 miliona maraka smo im uzeli ... sportska osveta ide dalje i dugi niz godina bicemo uspjesniji od njih vjerujte ...
Sto se tice Sarajeva , iz prve ruke sam cuo da saradnja izmedju nas i njih vec duze vrijeme postoji , a u buducnosti ce se nastaviti . . . Horde korektne na tusnju bez najmanjeg incidenta , puno truda , novca su ulozili , podsjcaju me na nas kad smo osvajali PLF i nekako iz tog razloga im zelim uspjeh ....
ali uspjeh da CELIK dobije Zelju , a SLOBODA makar bod iz Sarjeva da ponese , jer ipak nismo dugo izgubili pa da ne kvarimo niz od 8 utakmica bez poraza ....
Dakle , nema lizanja , samo je masa prepoznala "ono nesto" .... i ovi "aplauzi" i postovanje iz tuzle prema fks su dokaz da je tuzla prava sportska Carsija ....
Uostalom ako smo se " lickali " sa srbima i himnu pozdravili aplauzom , onda se lickamo i sa nasim sarajlijama .... a ja ti tvrdim da nema lickanja , nego samo nekad treba biti gospodin i pruziti ruku u mniru najvecih sportista ...
staragarda je napisao/la:Ko se bolan licka sa pitama...jesi dobar ti...jednostavno,od dva zla biras manje....a da su gospoda za ove jazavce,jesu....u svakom segmentumarseille_unique je napisao/la:Ne znam kak je ovo sad lickanje sa pitama, ko ih y..., da kako moze da ni oni ni Seljo ne uzme, potpuno antipaticno ponasanje pojedinih Fukara
Od dva zla,izabereš horde zla
Ako Bog da u novu sezonu da se borimo ako ništa za KUP BiH mada možemo sigurno biti među top 3 uz pojačanja.
Odoh raja vidimo se na jugu Koševa
Pobjeda je bolja od orgazma!
Danas rasterećno odraditi meč na Koševu i staviti tačku na još jednu uspješnu sezonu pod patronatom Sir Azmira Husića.
Izgubiti ne možemo ništa, jer smo sve nedoumice oko konačnog plasmana riješili na vrijeme, samo možemo potvrditi snagu i karakter ove ekipe ako kojim slučajem ostanemo neporaženi. Ako budemo izgubili, izgubit ćemo od najbolje ekipe u ligi i budućeg šampiona države.
Sretno svima koji danas putuju u Sarajevo.
Izgubiti ne možemo ništa, jer smo sve nedoumice oko konačnog plasmana riješili na vrijeme, samo možemo potvrditi snagu i karakter ove ekipe ako kojim slučajem ostanemo neporaženi. Ako budemo izgubili, izgubit ćemo od najbolje ekipe u ligi i budućeg šampiona države.
Sretno svima koji danas putuju u Sarajevo.
sloboda72 je napisao/la:[youtube][/youtube]
U 3:50. minuti snimka Blažević:"pozdravite mi Osima - legendu, koja je veća nego ja, majku mu .ebem"
Seljo je već uzeo pare od Sarajeva.Gotova je to priča.Mi ne igramo glavnu ulogu u današnjim , po meni izrežiranim predstavama .Sudija VALJIĆ, će sredit Selju i preuzet "odgovornost", sredio je i nas jesenas penalom, kad se vidlo da Sarajevo ne može onom sastavu Slobode dati gol iz igre.Nadam se da ćemo gledati fudbal danas na Koševu. Dat će Bog da se Sloboda vrati i da ide "drumom a ne šumom", pa da osvojimo titulu.
Ja volim FK Tuzla City
Danas se navršava 30 godina od tragedije u Briselu na Hejsel stadionu. Igralo se finale Kupa šampiona ,Juventus-Liverpul 1:0.Pokoj dušama poginulih navijača Juventusa.
Ja volim FK Tuzla City