FK Željezničar (opšte diskusije)

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la pile87 » 28 maj 2015, 15:55

kanarinac je napisao/la: Sta to vas briga vi ste do rata nosali zastavu jugoslavija u ratu ste bili po saudiji a nakon rata ste bas najveci Bosnjaci.
do rata jugosloven uz rato bosnjak i poslije rata bosnja moj otac moj 4 amidze i moja4 dajdze su branili ovu drzavu,nisam bio sposoban da branim ovu drzavu al se sjecam kako sma zivio te 4 godine,i sjecam se ova 3 prsta dobro ja da se pitam u moj klub niko nebi dosao ko se prsi i ponosi sa ova tri prsta ali ovde zavrsavam ovu pricu ajze me izazvao,ovo za odovica se izvinjavam,ali za ovu dvojcu i dalje stojim..I molim te daj sliku od puzigace sa tri prsta na javnom mjestu i bilo kojeg igraca Sarajeva :nene:[/quote]
Ne treba mi nikakva slika puzigace jer sam ga ja vidio na Grbavici meni je to dovoljno.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 28 maj 2015, 15:55

Smarate yebo vas rat
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 28 maj 2015, 15:57

mma_hz je napisao/la:Puzigaca je digao tri prsta Manijacima kad je dao go Zelji u dresu Borca,pa ga je trener poslije natjerao da se izvine jugu...imas na yutubu tu tekmu ..4: 1 Zeljo dobio ja mislim.
ja mu ovom prilikom sve po spisku iako mi je bio gotivan ja bih zelio da ode iz sarajeva koliko god mi nevolili zelju ali to nikada nije smio uraditi niti mu se to smije zaboraviti smrad
Samo Sarajevo

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 maj 2015, 15:58

kanarinac je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Puzigaca je digao tri prsta Manijacima kad je dao go Zelji u dresu Borca,pa ga je trener poslije natjerao da se izvine jugu...imas na yutubu tu tekmu ..4: 1 Zeljo dobio ja mislim.
ja mu ovom prilikom sve po spisku iako mi je bio gotivan ja bih zelio da ode iz sarajeva koliko god mi nevolili zelju ali to nikada nije smio uraditi niti mu se to smije zaboraviti smrad
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 28 maj 2015, 16:00

mma_hz je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:
:thumbdown: :thumbdown: dno dna
Samo Sarajevo

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 28 maj 2015, 16:02

[youtube][/youtube]
Čudo su grla i dlanovi :D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 28 maj 2015, 16:06

2007.-a koliko ja znam, neka me ispravi neko ako griješim.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 maj 2015, 16:13

molotovljev je napisao/la:Derbi začelja. :mrgreen: Koje godine je ovo bilo da ste se sa Štilićem i Dialibom borili za opstanak ?
osim Dialibe i Stilica, Jahic, Pelak, Kameber

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 28 maj 2015, 16:20

pile87 je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Derbi začelja. :mrgreen: Koje godine je ovo bilo da ste se sa Štilićem i Dialibom borili za opstanak ?
jeko ovaj Kameber, ne sjećam se lika uopšte ? Ne kontam kako ste ovako loši bili te sezone obzirom na "zvučna" imena...
F.K.SARAJEVO

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 28 maj 2015, 16:21

Đorđe Kamber
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 28 maj 2015, 16:26

pile87 je napisao/la:
Kakvu smo samo ekipu imali a opstanak izborili pred kraj sezone :roll:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 maj 2015, 16:35

molotovljev je napisao/la: jeko ovaj Kameber, ne sjećam se lika uopšte ? Ne kontam kako ste ovako loši bili te sezone obzirom na "zvučna" imena...
Kamber nisam dobro napisao da je samo to mislim da je te godine za nas igrao i Vugdalic covjek prije toga nastupao za sloveniju na svjetskom ili evropskom...pih kakve godine.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 28 maj 2015, 16:38

pile87 je napisao/la:
molotovljev je napisao/la: jeko ovaj Kameber, ne sjećam se lika uopšte ? Ne kontam kako ste ovako loši bili te sezone obzirom na "zvučna" imena...
Kamber nisam dobro napisao da je samo to mislim da je te godine za nas igrao i Vugdalic covjek prije toga nastupao za sloveniju na svjetskom ili evropskom...pih kakve godine.
Jeste igrao je Vugdalic :) sin od jos poznatijeg Saše Vugdalica :mrgreen:

manijakgotti
Kontakt:

Post Postao/la manijakgotti » 28 maj 2015, 17:10

Borba za opstanak,a jug pun ko oko

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 28 maj 2015, 19:26

jes prisao kad ga je Sablja istjero iz tunela i vratio pred jug
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 28 maj 2015, 21:58

Pa jeste li normalni sa ovom pricom o tenkovima, Arkanom..3 prsta i slicnim...
Ja sam komsijama cestitao titulu i zasluzili su je, ali kao da ce nekome zivot biti bolji sad sa nekom titulom. Evo mi smo se proteklih godina naosvajali svega u ovoj ligi i ne vjerujem da se nekome od navijaca zivot zbog toga popravio. Proci ce i to a valja zivjeti.
Hajde da jedni drugima stisnemo ruku i da se bratski zezamo u nekim granicama. Pa majku mu aco banuj svakoga ko god spomene ikakve tenkove, Arkana, 3 prsta i rat.
Sport je lijek za tijelo i duh.

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 28 maj 2015, 22:43

javio nam se, legenda :)
Željezničar živimo !

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 29 maj 2015, 00:05

praunuk/pisac/evander pe.deru stavi avatar ponovo, ispoštuj opkladu :clap:

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 29 maj 2015, 00:46

JoseMourinho je napisao/la:praunuk/pisac/evander pe.deru stavi avatar ponovo, ispoštuj opkladu :clap:
Ma prijatelju nadao sam se da će ispoštovati do kraja, ja bi je ispoštovao sigurno iako znam da bi samo gadio temu i da bi me konstantno tjerali :D
Ali eto, samo dokazuje kakav je čovjek kada ni običnu forumsku opkladu ne može ispoštovati do kraja već je spreman na sve vidove provokacija i kršenja pravila foruma kako bi bio trajno odstranjen. Nema veze, nek sam ja njega vidio u onom ruhu koje mu fantastično stoji, tj stajalo je :D

Edit
slika :mrgreen:
Hvala Virtualu na avataru :)

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 30 maj 2015, 13:13

Dear Sirs,

Sorry for the disturbance.

I take this opprtunity to ask you to consider their options for investment through marketing or through the ownership
structure in Football Club Zeljeznicar who is the biggest sports brand in Bosnia and Balkan region.

Fc Zeljeznicar is one of the oldest and most successful clubs in Bosnia and Herzegovina.Congueror Duble crown
two times.Fc Zeljeznicar has a potential of at least 1.000.000 fans,as well as countless supporters outside the
narrow local fan base.Desire as the club has a unique and distinctive image in the region beyond.
Communication corporate image sponsors for the whole of Bosnia.

Our webiste http://www.fkzeljeznicar.ba is the most visited in Bosnia and second visits to the Balkans.
Our plan is to soon and that the site has an English language version.
Our facebook fan page has over 150.000 likes and fans,and we are the first place in Bosnia.
Our games are brodcast live on television (Arena Sport TV) http://www.tvarenasport.com throught the Balkans,where viewership reach 18 milion people.

Advertesing is adapter to the conditions in our cozntry,so advertesing is not high.They range from 10,000 euro
to 250,000 euro main sponsor per year.If you are interested in this opportunity please let us know so we can discuss further
(perhaps meet,send additional more detailed plans etc...)

Thank you in advance for giving this email your time.

S postovanjem/Best regards

Dobar mail
Zadnja izmjena: Orton, dana/u 30 maj 2015, 13:19, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], BarbareZeljin, GrbavicaHrammm, James1987, Marokanci58, rishovski i 16 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []