RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Kakav je Haurdic,na kojoj poziciji igra....jel i on odron ko Skahic
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
smradu promjeni dilera FORCA VELEŽ
Ko ti drma kavez majmune ?sssloboda je napisao/la:salmy : Tuzlaci su 3 ekipa proljetnog djela ,poderali vas na onoj livadi kraj Mostara , gdje skace 10 prikaza iza gola,
znaci kako god da prodemo na kosevu nismo veća bruka od vas 10 :0 da izgubimo.
Samo zivite od uspomena od proslosti .Vi ste danas ipak mali ,kad nekome kazes danas Velez u stvarnosti u kakvoj jeste to je asociranje na livadu i na prosjecnih 100 gledatelja na livadi.
necete moci parirati ni sa juniorima uskoro EVROPSKE SLOBODE
Javljaš se na pdf-u za navijače Veleža, idi na svoju temu pa tamo smrdi, nabijem i tebe i evropsku slobodu pun mi vas je ****. Idi liži guzicu Husiću da ostane, da ne ode Sloboda u stečaj
Jedini igrac Veleza koji zavrijedjuje paznju nasih navijaca je Darko Maletic.Naravno covjek je u godinama kad razmislja o zavrsetku karijere ali njegov odnos prema svom poslu je profesionalan i za primjer svima.Taj Haurdic kojeg spominjes je kao Skahic igrac za Evrope jer oni se ne mogu motivisati na ove Bosanske livade,toliko su dobri da pobjedu na strani nisu ostvarili iz 15 pokusaja.Znaci ocekujem da ih vrlo bzo pozove Mesa.staragarda je napisao/la:Kakav je Haurdic,na kojoj poziciji igra....jel i on odron ko Skahic
ps ne mogu se cudom nacuditi da neko zeli napraviti dobar rezultat i zadovolji se igracima kakvih ima pun qrac u ovoj liigi.Kad ti treba pojacanje onda ganjas Hebibovica,Crnova,Subica,Duljevica ,Ordagica,Stokica,Memiju i sl .
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Post ti je prijavljen jer trolaš na našem PDF-u i ne znaš kao insan komunicirati.sssloboda je napisao/la:salmy : Tuzlaci su 3 ekipa proljetnog djela ,poderali vas na onoj livadi kraj Mostara , gdje skace 10 prikaza iza gola,
Samo zivite od uspomena od proslosti .Vi ste danas ipak mali ,kad nekome kazes danas Velez u stvarnosti u kakvoj jeste to je asociranje na livadu i na prosjecnih 100 gledatelja na livadi.
Karabaja kako 10 care. Pa evo 50 ih je u Tuzli bilo

Daj sad ti sliku fukara koje ne postoje iz Mostara
A uša sramoto navijacke scene u drzavi. Cetri gostovanja odradili. Sve ukupno 200 kilometara presli. Bola više sam ja sa ženom prešetao
Znaci 5% kapaciteta RA omladine jaca gostovanja radi nego oni u punom sastavu

Daj sad ti sliku fukara koje ne postoje iz Mostara
A uša sramoto navijacke scene u drzavi. Cetri gostovanja odradili. Sve ukupno 200 kilometara presli. Bola više sam ja sa ženom prešetao
Znaci 5% kapaciteta RA omladine jaca gostovanja radi nego oni u punom sastavu
From father to son
sssloboda je napisao/la:salmy : Tuzlaci su 3 ekipa proljetnog djela ,poderali vas na onoj livadi kraj Mostara , gdje skace 10 prikaza iza gola,
Kaze pripadnik navijacke grupe koja bira gostovanja
Nas 50-60 u Tuzli, gdje ste vi u Vrapcicima ?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Bola pustite ovu djecu i njihova prepucavanja.Sta ja sad trebam sa nekim balavcem se svadjati i prepirati koji je klub veci i ciji navijaci su bolji.Ako nekoga interesuje ima statistika pa nek kopa,ja znam ko smo sta smo.Ja Slobodu (kao klub) postujem i respektujem kao stari radnicki klub koji je dosta dugo igrao u bivsoj YU ligi i pamtim vrlo dobrih fudbalera Slobode koje sam sve uzivo gledo kad bi god dosli u Mostar.Ne interesuje me djecija prepucavanja.Svak nek brine o svom klubu.
Istina je da ,sto se tice naseg kluba,imamo dosta problema,i objektivnih i subjektivnih.Mi navijaci moramo stalno ukazivati na ove probleme i tjerati rukovodstvo kluba da trazi rijesenja za ove probleme da bi postali sto bolji.Nas klub nece postati nimalo bolji ako se sa drugim nazovi mo navijacima prepucajemo ko je jaci ,visi ,bolji,bogatiji,ljepsi... Itina je da smo i mi i Sloboda trenutno qarine ,a ko je veca rinaqa ne zelim ulaziti u raspravu o trenutnom stanju,jer sto god kazem lose za jedan klub to isto vrijedi i za drugi.
FORZA VELEZ
Istina je da ,sto se tice naseg kluba,imamo dosta problema,i objektivnih i subjektivnih.Mi navijaci moramo stalno ukazivati na ove probleme i tjerati rukovodstvo kluba da trazi rijesenja za ove probleme da bi postali sto bolji.Nas klub nece postati nimalo bolji ako se sa drugim nazovi mo navijacima prepucajemo ko je jaci ,visi ,bolji,bogatiji,ljepsi... Itina je da smo i mi i Sloboda trenutno qarine ,a ko je veca rinaqa ne zelim ulaziti u raspravu o trenutnom stanju,jer sto god kazem lose za jedan klub to isto vrijedi i za drugi.
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Maleta za kraj sezone 
Kao sto sam puno puta rekao ,uvijek je lijepo kad Velez pobjedi
Ali moram priznati da sam jedva cekao da zavrsi ova turobna sezona koja je ostavila gorak okus na srcima nasih navijaca.
Nije ovo onaj Velez kakvoga mi navijaci zelimo.
Volim Velez k'o majku rodjenu i dok kuca ovo srce u grudima svaki drugi otkucaj je za Velez ali svima koji su zasluzni za dugogodisnju agoniju mojih rodjenih zelim sto tezu i duzu smrt
Ali moram priznati da sam jedva cekao da zavrsi ova turobna sezona koja je ostavila gorak okus na srcima nasih navijaca.
Volim Velez k'o majku rodjenu i dok kuca ovo srce u grudima svaki drugi otkucaj je za Velez ali svima koji su zasluzni za dugogodisnju agoniju mojih rodjenih zelim sto tezu i duzu smrt
REMONT u svim segmentima ako želimo biti konkurentni naredne sezone...rodjenisa je napisao/la:Kao sto sam puno puta rekao ,uvijek je lijepo kad Velez pobjedi![]()
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Darko Maletić dobio nagradu za MVP Veleža ove sezone
Čestitke Maleti, jer je srcem izgarao za VELEŽ. Nadam se da ostaje i naredne sezone, pa nek se u velikom stilu oprosti od karijere ali i VELEŽA. 
Neka je zavrsila i ova sezona. Haj nek smo dobili ovu zadnju da ne bude ono bas crna. Utakmica go qurac i mi i Borac. Lesinari
20ak momaka ispa u drugom odnekle
Sto kaze brat Alem remont. Danas sam cuo da se na skupstini sprema otkrivanje karata brato. Znaci sve papirine o poslovanju ce se izvalit na sto da se vidi ko su dusmani a i oni koji vole ovaj sveti klub. Meni je draze ispast u drugu ligu nego gledat gnjide jazavce šonje klošare kako klub koriste za licne interese. Niste neznalice nego ste bezobrazni mater vam lopovsku yebem u picku i necete dugo. Ima nas jos gomila kojima je ova petokraka svetinja kao i onih koji ce posteno obavljati posao. Srozali ste klub ali mi smo tvrd orah. Forza Velez. Sve vas voli mostarska pastrmka. Brat do brata da istjeramo ovu bagru
Sto kaze brat Alem remont. Danas sam cuo da se na skupstini sprema otkrivanje karata brato. Znaci sve papirine o poslovanju ce se izvalit na sto da se vidi ko su dusmani a i oni koji vole ovaj sveti klub. Meni je draze ispast u drugu ligu nego gledat gnjide jazavce šonje klošare kako klub koriste za licne interese. Niste neznalice nego ste bezobrazni mater vam lopovsku yebem u picku i necete dugo. Ima nas jos gomila kojima je ova petokraka svetinja kao i onih koji ce posteno obavljati posao. Srozali ste klub ali mi smo tvrd orah. Forza Velez. Sve vas voli mostarska pastrmka. Brat do brata da istjeramo ovu bagru
From father to son
Uh Pastrmko ovo samo može biti pozitivno i dobro za VELEŽ, jer će se sve stvari iznijeti na sto. Vjeruj mi ovo će biti pozitivan šok.Cernica je napisao/la:Neka je zavrsila i ova sezona. Haj nek smo dobili ovu zadnju da ne bude ono bas crna. Utakmica go qurac i mi i Borac. Lesinari20ak momaka ispa u drugom odnekle
![]()
![]()
Bit ce žestoko 100% Od kluba koji je imao do njihovog dolaska prosjek 3000-3500 po utakmici i minimalno 250 po gostovanju doveli su nas do toga da nas kuci prati 500 gledalaca. Nije bola njih nekoliko pametno a 3000 mazluma koji ne dolaze. Nismo ni onda briljirali ali je raja bila tu. Jedini razlog su oni i nije problem ispast u drugu ligu ako treba ali s novim svjezim ljudima cemo se vratiti. Vratit ce se i masa koja se zgrozava na ove ublehe,vratit ce se i armija koja je vazda bila rame uz rame sa hordasima i manijacima. Samo treba ustrajat i otjerat bagru koja nije u stanju za godinu dana platit salovanje,izljevanje zida i postavljanje umjetne trave na pomocni. Pa brato zar da ocekujemo od njih da natkriju tribinu i postave reflektore. Daj bola
From father to son
Pa meni stvarno nije jasno kako ovo admin dozvoljava. Ma yebo te Velez u usta i sve tvoje Fukare, mrssssssssssssss u Mramor i oko Mramoraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasssloboda je napisao/la:salmy : Tuzlaci su 3 ekipa proljetnog djela ,poderali vas na onoj livadi kraj Mostara , gdje skace 10 prikaza iza gola,
Ja prije kad bi prokomentarisao riječ na Slobodinom forumu, vi mene banujete po sedmicu dana, a ove drvosjece i kočijaši ovde dolaze ko tite i kovrce se, ma sibreeeeeeeeeeeeeeeeee u tri kurca
Pitari su vas juce pobjedili i steta sto vas nisu jos slozili 3 komada, a sto se tice Veleza mi se ponosimo i zbog proslosti i zbog sadasnjosti debilu jedan i da je Sloboda kojim slucajem prosla ono golgote sto je Velez prosao nakon rata, vi bolan nebi igrali ni u kantonalnoj ligi , ma ustvari vi bi ste se raspali ko kula od karata, zato
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
rodjenizavjecnost
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: RSD Velež Mostar
Majmune mi barem imamo proslost koje se ne moramo stiditi vec ponositi.Velez nije bio klub kao Sloboda koja je guzicu lizala Partizanu,Zvezdi,Dinamu i Hajduku da bi opstala u Yu ligi.Nismo vazili za mesare kao vi,vec za ekipu koja igra za gol vise.Ali sta ti znas klosaru jedan kako je pobjediti Zvezdu ili mozda Borusiju ili Dinamo nabusiti ko kantu.Vi to nemate jer ste uvijek bili klub za potkusurivanje srpskih i hr ekipa.Jos ce te vi i vase kone iz medjugorja morat se guziti jedni drugima mamlaze.sssloboda je napisao/la:salmy : Tuzlaci su 3 ekipa proljetnog djela ,poderali vas na onoj livadi kraj Mostara , gdje skace 10 prikaza iza gola,
Pozdrav adminu izgleda da se slaze sa tvojim pisanjem.
Dobra je to vijest , koliko ti je pouzdan izvor ?Cernica je napisao/la:Maletic ce produzit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.