HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Kevin
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la Kevin » 20 apr 2010, 22:03

oko čega se vi nervirate idola vam..

pa či mje ramljak počeo na playu sve je jasno ko dan..jedino ko se nije u ovu prijateljsku utakmicu uklopio su suci sa svojim lakrdijama...

čestitke Bosni na pobjedi...ipak mi je puno draza od Igokee
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 20 apr 2010, 22:58

eric_cantona je napisao/la:moglo se ovo dobit.. suci jesu pretjerali sa tim tehničkim, i to bezveze.. prvo puljko digne ruku cudeci se sta su mu svirali za faul, ovaj odmah tehnicku, velić u šoku podigne ruku, tehnička i njemu.. show.. zanimljivo da taj sudac nije sudio zadnju četvrtinu.. slučajnost?

i onda u sl. napadu odmah i štembergeru namjerna

to je dalo krila bosni, raspucali se na trici sa svih pozicija, nema ko nije ubacio. i to je to

zaslužena pobjeda bosne, gledajući razvoj situacije, no ne treba se puno zabrinjavati, sumnjam da ovo mogu ponoviti, pogotovo kad se mason vrati.

inače, naletilić u jednom napadu, izradili mu šut, sam ko duh na trici u kutu terena, i on se prepadne i krene na nekakav ulaz i izgubi loptu. čega se toliko boji nije mi jasno. pa i grgat puca kad ostane sam na trici
Koliko su oni zabili trica, 14-15? I na kraju 10 razlike. Tesko da mogu ponoviti takvu predstavu ponovno ikako u ligi, a i dalje nije izrazena neka razlika na kraju tako da, slozio bih se, ne treba stvarati famu oko te utakmice, ima jos dosta do cilja. S ostalim se takodjer slazem. Kakav crni Naletilic, odakle mu samo simpatije na Pecari od vecine na nacin da dok ja njemu psujem sve i svasta, govorim da je antitalent, povuci ga na klupu, mene gleda vecina publike kao 'sta je tebi'. Oooo boze antitalenta...
...Život za Široki...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 20 apr 2010, 23:05

neno#4 je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:E sad ozbiljno , mislim da smo puno kvalitetniji što je pokazala dosadašnja cijela sezona NLB-a i BH lige , KKB-u je ovo zadnja šansa da izbjegnu poziciju 3 ili 4 jer ako ih danas uzmemo ( što se toplo nadam da hoćemo ) onda dolazi u pitanje i pozicija 3 ( iako nije realno ) ali u stvari jedan k.ur.a.... jesi li 3-4 svejedno nemaš prednost ni u polufinalu ni finalu .
to niko ne spori da ste vi bolji sto jest jest...ali ja se uzdam u dvije stvari da ova nasa bagra mora jednom da se stisne i odigra jedan za drugog, a druga je da siroki mora jednostavno negdje da odigra losu utakmicu...ja se bas nadam da ce to da bude ovdje, jer svi ocekuju lagan trijumf sirokog....znas kako je, siroki je prvak, a sad ostaje ona wild card( o cemu si ti pisao), iako ne budes u finalu mozes da igras nlb, mi ako budemo postojali i slijedece godine bez obzira na uticaj dodika i ostalih, bosna ce da ima prednost, i pored toga sto ima 20 posto dionica, jer ipak drugacije je doci u sarajevo nego npr. u aleksandrovac....svi budu ispraceni aplauzom, nikakvih divljanja ne bude, ja bih samo mogao da zamislim kako bi bilo da cibona, zadar, cedevita dolaze kod dodika dole :( :( :(
prijatelju moj nisam ocekivao od tebe da ovako nesto pise(mislim na onaj komentar poslije tekme)...fino ti je neno rekao da ce bosna da dobije ovo....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

blizupecare
Kontakt:

Post Postao/la blizupecare » 21 apr 2010, 10:07

Dabar je napisao/la:kako nemate bht gledao sam čitavu tekmu slika ok,ramljak počeo prvi 5 min na playu!!!!izgubio 5 lopti,puljko nije igrao kad je bosna prelamala ut,a bio je dotad najbolji,jednostavno široki je mogao pobijediti,ali im je bilo potpuno svejedno,to može svako potvrdit ko je gledao tekmu,longin ušao zadnju minutu odma trica,a vidili se sami obrane širokog,bosna imala bar 10 trica da ih nije nitko čuvao,od tog milošević je promašio 3-4(jedan od smješniji igrača,kako je on mogao u zvezdi išta radit)naletilić ne tako loš,8 poena 4 skoka,što se tiče tehnički pretjerali su suci,rjetko kad sam vidio 6 sl.bacanja zaredom,dakle ramljak loš,ali zato većinu vremena proveo ili na klupi,ili na playu,štembi se nije ni igralo,špralja kao uvjek dobar to je to,200 ljudi u dvorani,onaj radonjić dadne tricu slavi ko da igra pred 20 000 ljudi..
Široki odigrao obranu ispod razine (asistencije Bosne!)!!! Ramljak na playu??!! Bosna dobro šutala tricu! Suci malo čudno dadoše Bosni 6 bacanja i napad! Sve u svemu nakon 5-6 pobjeda Širokog za redom u redu je da Bosna pobijedi čak je još bolje :D da uđe u play-off s pozicije 2 da nam kao protivnik u finale dođe ili Igokea koja se mora dobro umoriti da prođe Bosnu ako Bosna bude imala prednost domaćeg terena, ili Bosna što je ipak najbolje riješenje jer opet imamo Classico finale.

Čestitke na pobjedi.

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 21 apr 2010, 11:10

Kevin je napisao/la:oko čega se vi nervirate idola vam..

pa či mje ramljak počeo na playu sve je jasno ko dan..jedino ko se nije u ovu prijateljsku utakmicu uklopio su suci sa svojim lakrdijama...

čestitke Bosni na pobjedi...ipak mi je puno draza od Igokee
Dobijte ih onda u Al-u, pa da bude pravo prijateljsko finale :mrgreen:

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 21 apr 2010, 13:57

U subotu lagano na izlet , startna petorka Petković,Mileković,Ramljak,Barać,Planke , lagano Igose pustiti da se ispucaju a mi se lagano relaksirati i čuvati za Zrinjski i polufinale . Opet klincima nabiti imperativ da ne smiju izgubiti sa više od 5-10 razlike iako to više ništa ne znači .
Još ću se samo jednom vratiti na tekmu s KKB , ovo je velika pobjeda u porazu jer ako netko ovo može smatrati pobjedom tj.zalogom za neki napredak jadna mu majka a u subotu će u Tuzli doći do otriježnjenja jer ovakvu KKB će Sloboda uzeti 15 razlike .
Iako možda zvuči smiješno u polufinalu ćemo dobiti najneugodniju ekipu što se nas tiče jer imaju dobrog playa solidnu peticu a svi ostali su i 2,3 i 4 što je jako teško za braniti , ali opet se nadam da će kvaliteta izaći na vidjelo .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

znalac
Kontakt:

Post Postao/la znalac » 21 apr 2010, 14:02

kksiroki je napisao/la:U subotu lagano na izlet , startna petorka Petković,Mileković,Ramljak,Barać,Planke , lagano Igose pustiti da se ispucaju a mi se lagano relaksirati i čuvati za Zrinjski i polufinale . Opet klincima nabiti imperativ da ne smiju izgubiti sa više od 5-10 razlike iako to više ništa ne znači .
Još ću se samo jednom vratiti na tekmu s KKB , ovo je velika pobjeda u porazu jer ako netko ovo može smatrati pobjedom tj.zalogom za neki napredak jadna mu majka a u subotu će u Tuzli doći do otriježnjenja jer ovakvu KKB će Sloboda uzeti 15 razlike .
Iako možda zvuči smiješno u polufinalu ćemo dobiti najneugodniju ekipu što se nas tiče jer imaju dobrog playa solidnu peticu a svi ostali su i 2,3 i 4 što je jako teško za braniti , ali opet se nadam da će kvaliteta izaći na vidjelo .
slažem se u svemu
ljudi ja nisam nikad vidio ni u jednoj utakmici 6+napad evo ko je nek se javi i kaže tekmu po mogucnosti slucajno ako ima video
posle svega toga usla nervoza u igrace ali opet mi je drago da bosna bude u finalu (jer za to imamo prigodnu pjesmicu)iako je i to upitno a nema sanse da bude ŠAMPION :D

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 21 apr 2010, 14:17

kksiroki je napisao/la:U subotu lagano na izlet , startna petorka Petković,Mileković,Ramljak,Barać,Planke , lagano Igose pustiti da se ispucaju a mi se lagano relaksirati i čuvati za Zrinjski i polufinale . Opet klincima nabiti imperativ da ne smiju izgubiti sa više od 5-10 razlike iako to više ništa ne znači .
Nema se šta dodati na ovo, genijalan komentar!!!!

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 21 apr 2010, 14:25

šampioni je napisao/la:
Nema se šta dodati na ovo, genijalan komentar!!!!
ne mora značiti da će sloboda bit 4(ako misliš na nju)dobiju bosnu više od 7 razlike i čapljnu u gostima(u kupu su ih već dobili,kada su čapljinci imali veći imperativ pobjede,nego sad)i to znači uz pobjedu bosne protiv igosa te 3 momčadi bi imale po 4 poraza,ako se ne varam bio bi ovakav poredak 2.igokea 3.sloboda 4.bosna,naravno može biti još iznenađenja,more igokea dobiti i u sarajevu,mada se nezna ko je lošiji od te 2 ekipe

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 21 apr 2010, 14:26

Bogami ako budete igrali s ovom drugom petorkom, bojim se da će vas dobiti s mnogo većom razlikom, a što se utakmice Sloboda - Bosna tiče, to nam je prva i lakša match lopta za tu drugu poziciju, jer bi nam s tom pobjedom u zadnjem kolu bila potrebna bilo kakva pobjeda nad Igosima. Mislim da dobijamo u Tz, naročito ako nam bude sudio "naš" sudac Pero Obradović koji nam je pomogao juče da vas dobijemo, "sarajlija" Zurapović i "juče nesvakidašnje povrijeđeni" Jovanić (naša najveća uzdanica). Vidimo se u finalu koje ćete dobiti (i ako vam se ne vrati Mejson) jer ste daleko najjači ove godine, al j...m ga, dobijemo vas jednom u 6 utakmica, pa vam je i to puno. Pa niste Lejkersi jbt- ili jeste?
P.S. Š. Špralja je vaš najjači igrač. Milina je onakvog borca gledat na parketu. Kapa dole majstore.

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 21 apr 2010, 22:25

eno sloboda izgubi kuci od zrinjskog :shock: znaci mogli bi nam capljinci ili mostarci bit protinik u polufinalu.... ;)

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 21 apr 2010, 22:42

Kako se stvari razvijaju mi bi lagano mogli izabrati Zrinje za protivnike u polufinalu , te što je blizu , te što su protivnik po mjeri , znači Bosna treba dobit Slobodu , Zrinje - Čapljininu , mi izgubit manje od 25 u Aleksandrovcu i onda zadnje kolo opet večer talenata na čelu s Baraćem i ostatkom mlade čete . Možda malo i glupo/ružno izgledaju moje kalkulacije ali su lako ostvarive .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 apr 2010, 23:24

Ne mozes da vjerujes da su izgubili kuci od Zrinjskog, al dobro. Svejedno nam je tko je u polufinalu, moramo to proci. Slazem se da bi trebalo mlade poslati protiv Igokee da igraju, pa ono, ako zatreba stogod, nek ostali pripomognu, ipak imamo veliku prednost. Odmoriti se za Zrinjski, potvrditi prvu poziciju i osposobiti Masona za play off. Btw., pretpostavljam da se njegov oporavak odvija po planu, no ne zeli se sa njim riskirati bez potrebe jos uvijek.
...Život za Široki...

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 22 apr 2010, 13:45

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ne mozes da vjerujes da su izgubili kuci od Zrinjskog, al dobro. Svejedno nam je tko je u polufinalu, moramo to proci. Slazem se da bi trebalo mlade poslati protiv Igokee da igraju, pa ono, ako zatreba stogod, nek ostali pripomognu, ipak imamo veliku prednost. Odmoriti se za Zrinjski, potvrditi prvu poziciju i osposobiti Masona za play off. Btw., pretpostavljam da se njegov oporavak odvija po planu, no ne zeli se sa njim riskirati bez potrebe jos uvijek.
Oporavljen je on odavno nego malo tenkira :o

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 22 apr 2010, 13:52

kksiroki je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Ne mozes da vjerujes da su izgubili kuci od Zrinjskog, al dobro. Svejedno nam je tko je u polufinalu, moramo to proci. Slazem se da bi trebalo mlade poslati protiv Igokee da igraju, pa ono, ako zatreba stogod, nek ostali pripomognu, ipak imamo veliku prednost. Odmoriti se za Zrinjski, potvrditi prvu poziciju i osposobiti Masona za play off. Btw., pretpostavljam da se njegov oporavak odvija po planu, no ne zeli se sa njim riskirati bez potrebe jos uvijek.
:lol: :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 22 apr 2010, 15:43

kksiroki je napisao/la:
Pa tako i treba. :D Ma vidio sam ja da je on ok, nego zaista i nema nikakve logike ni razloga da ga koristimo do play offa. Sjedi, suti, uzivaj. :D
...Život za Široki...

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 24 apr 2010, 17:55

igokea široki vcrs u 20-15 na bht-u prijenos,ali bojim se da uz ovoliko ozljeđenih nećemo moći dobiti,ali ko ga hebe,opet smo prvi

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 24 apr 2010, 18:56

moze li neko da stavi link za utakmicu livestream

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 24 apr 2010, 19:13

york je napisao/la:moze li neko da stavi link za utakmicu livestream
imaš na justin.tv samo se malo potrudi ili direktno na BHT 1 .

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 24 apr 2010, 19:42

kksiroki je napisao/la:
york je napisao/la:moze li neko da stavi link za utakmicu livestream
imaš na justin.tv samo se malo potrudi ili direktno na BHT 1 .

nemogu naci, zamolio bih ako neko moze da stavi, hvala...

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: 2sb1996 i 3 gosta.