FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NYKnicks Fan
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NYKnicks Fan » 30 maj 2015, 18:50

Da smo imali Husrefa, a ne kojekakve sadikovice, portugalce, i ove igrace od pocetka sezone, bilo bi svasta. ali sta je tu je, idemo dalje...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 maj 2015, 18:52

Okej sezona na kraju. Cilj je ostavljen, a sada za par dana Karika? Ako bude idemo jako i da se pitamo nesto konacno!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 maj 2015, 18:53

Momcima cestitke na ovoj polusezoni..nadam se da sljedeca sezona ce biti citava ovakva,a ne opet spasavanje u drugom dijelu..

AZMIR HUSIC !!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 30 maj 2015, 19:01

Odigrali smo sasvim solidno, u pojedinim momentima i bolji od Sarajeva, ali jos toga se ima promijeniti da bismo bili ozbiljna ekipa. Fizicku spremu u pauzi pod hitno treba dovesti na najvisi nivo, to nam mozda i ponajvise nedostaje kod vecine igraca.

Ne znam jesam li subjektivan, ali kao da je i sudija malo naginjao za Sarajevo po pitanju faulova, nekoliko zaista bespotrebnih faulova svirao u njihovu korist, i opet smo osakaveni zutim kartonima. I o tome se treba povesti racuna u narednoj sezoni, malo vise moraju koristiti mozak, a ne trcati ko vo.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 maj 2015, 19:03

CESTITKE UPRAVI KLUBA,IGRACIMA I FUKARAMA NA ODIGRANOJ I ODRADJENOJ SEZONI....HVALA SVIMA A NAMA SADA OSTAJE DA SE OKRENEMO ZLATNOJ KARICI I SASTAVLJANJU EKIPE ZA SLJEDECU SEZONU
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sssloboda
Kontakt:

Post Postao/la sssloboda » 30 maj 2015, 19:08

staragarda je napisao/la:CESTITKE UPRAVI KLUBA,IGRACIMA I FUKARAMA NA ODIGRANOJ I ODRADJENOJ SEZONI....HVALA SVIMA A NAMA SADA OSTAJE DA SE OKRENEMO ZLATNOJ KARICI I SASTAVLJANJU EKIPE ZA SLJEDECU SEZONU
+ 1

I DA IPAK IMENUJEM I AZMIRU HUSICU

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 30 maj 2015, 19:42

Čestitke momcima na dobro odigranoj utakmici iako eto bez 5-orice prvotimaca. Fukarama takođe svaka čast na podršci.
Čestitke Husrefu na odličnoj polusezoni što će nadam se nastaviti u narednoj sezoni.

I naravno čestitke najvažnijem čovjeku i može se slobodno reći jedan od najvećih fanova Slobode, predsjedniku Husić Azmiru :kralj: bez njega bi sve ovo bilo daleko daleko niže. Njegov cilj za ovu sezonu je ispunjen, čvrsta sredina daleko od opasnosti. Ima još dosta pojedinaca i grupa poput UG Prijatelji FK Sloboda kojima treba zahvaliti sa nesebičan doprinos.

Eto ostaje nam skupština prekosutra, nadam se da ćemo tad imati još više razloga za slavlje aBd :njanjanja: :njanjanja:

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 30 maj 2015, 19:48

Cestitke igracima, Husrefu, Fukarama i Azmiru na uspjesnoj sezoni i ostvarenim zacrtanim ciljevima. U sljedecu sezonu MORAMO uci slozni - slozniji nego ikada, jer samo tako mozemo uspjeti u ciljevima! Svi ko jedan za evropsku Slobodu!

Sent from my LG-D405 using Tapatalk
Zadnja izmjena: TzBulevar87, dana/u 30 maj 2015, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
075

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 30 maj 2015, 19:54

kakav je majstor zeba :tokralju:
idemo dalje..
vazduh treperi kao da nebo gori..
NAILAZI OLUJA :shh:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 30 maj 2015, 21:48

Kakva sezona nevjerovatno. Prva polusezona koju mogu samo sadomazo navijaci izdrzati mi smo je izgurali momacki. Druga za svaku pohvalu nevjerovatno mi je zao sto je prvenstvo gotovo i po nagovjestajima insajdera ocekuje nas ludilo uskoro.
Sto se tice danasnje utakmice nema potrebe je mnogo spominjati odradjena bez apsolutno ikakvog motiva. Sarajevo krenulo trpati nasi se vratili brzim golom samo da im se da do znanja da ne pretjeruju. Ja sam imao osjecaj da smo im mogli dati go kad smo htjeli.
Ja cu ispratiti solinasa i reci nailazi oluja valjda zna o cemu prica :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 30 maj 2015, 21:55

nebi sigurno musemic produzio,da azmir ne ostaje i dalje.sad ja vidim sta su znacili one setnje po korzu,setnjom do transfer liste :mrgreen:
bice vjerujem vruca skupstina,ali i pozitivna za nas,
izgurat i nju rahat,pa da mastamo malo decki :zviz:

ps..odgledah sad rahat cijelu tekmu,dok se zezam sa vama,imam ono sranje na tv,vratim program unazad...
slazem se stobom,tacno cim malo stisnemo,nekako je i meni izgledalo...moglo se..majke mi,al hajde nebitno :thumbup:
Zadnja izmjena: solinas, dana/u 30 maj 2015, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 30 maj 2015, 22:09

Nakon što se završi ova 2014/15 sezona ,hvala Predsjedniku Husiću,Musemiću sa saradnicima, igračima i svim Slobodašima koji podržaše našu Slobodu (kući i na strani) u prvoj sezoni nakon povratka u PL BiH.
Ja volim FK Tuzla City

Hz-Sa
Kontakt:

Post Postao/la Hz-Sa » 30 maj 2015, 22:49

hvala momci za par pjesama danas izgleda da je fgr dosla na kosevo :) puno srece u sl sezoni pozz

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 maj 2015, 22:52

Fukare Tuzla :tokralju:

Hvala vam
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 30 maj 2015, 23:09

Ogroman RESPECT za Fukare.

Par puta poveli navijanje na cijelom Kosevu :bow: :bow:

Nadam se da je ovo pocetak normalizacije odnosa na relaciji Tuzla - Sarajevo, barem ovaj bordo dio grada :thumbup:

Jos jednom RESPECT, pozdrav od pitara sa istoka

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 30 maj 2015, 23:36

ren_hz je napisao/la:Ogroman RESPECT za Fukare.

Par puta poveli navijanje na cijelom Kosevu :bow: :bow:

Nadam se da je ovo pocetak normalizacije odnosa na relaciji Tuzla - Sarajevo, barem ovaj bordo dio grada :thumbup:

Jos jednom RESPECT, pozdrav od pitara sa istoka
normalizacija je pocela jos u tuzli......inace ste gospoda u odnosu na taj drugi dio grada..... u tuzli ste izasli kad i citav stadion i ne sjecam se da je iko ruzno pogledao prema koloni hz...... malo ode u off ali uglavnom da se zna ;)

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 30 maj 2015, 23:36

Velika ste gospoda ispali danas Tuzlaci :clap: Nadam se da će se ovakvi odnosi i fudbalska atmosfera nastaviti na našim utakmicama. Još jednom - svaka čast!
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 30 maj 2015, 23:41

Hvala vam sto ste dosli danas , i u jednom solidnom broju podrzali svoj klub , te naravno upriličili jednu odlicnu atmosferu koja odavno nije viđena na nasim stadionima. Imate jednu odlicnu ekipu , te uz par pojačanja i boljeg kondicionog trenera uvjeren sam da mozete sljedece godine ici u Europu. Pozdrav iz Bordo Sarajeva , te veliki Pozdrav za @Hellera i @NYKnicks Fan . Zivjeli :bih: :bih: Halalite moderacija :kafa:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 maj 2015, 23:47

Cestitke momcima na odlicnoj polusezoni ali i onima koji su izgurali jesenji dio prvenstva, bila je tu nekolicina kvalitetnih igraca tipa Radovanovic koji bi siguran sam danas bio medju najboljim strijelcima lige da se nije desila ona prokleta povreda.

Cestitke Husrefu a posebno glavnom krivcu za ovako jaku Slobodu, Azmiru Husicu.

@Sarajlije, pamtite pa dogodine vratite bodove. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 31 maj 2015, 00:04

Zeba skupi 6 golova i naš je najbolji strijelac za ovu sezonu :urnebes: Mujić 5, Ahmetović i Killer po 3. Ne znam koliko je Zeba uspio skupiti asistencija, ali mislim da je i tu prvi.
Kad se sjetim kako su ovdje po forumu pisali da je istrošen i da je prošlo njegovo, a možemo ga slobodno svrstati u najboljih 11 lige, barem što se proljeća tiče.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []