FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 30 maj 2015, 20:08

12.6 je izvlacenje a 2.7 ili 4.7 prva utakmica EL!

Cestitke ekipi na uspjehu i nadam se da ce uprava poceti malo ozbiljnije razmisljati o ekipi!Idemo dalje,daj nam West Ham!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 30 maj 2015, 20:20

Ponosan na nas.

Znali neko sts je sa Stanicem?
Zeljeznicar! 1921 !

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 30 maj 2015, 20:33

Sad je kljucan period pred nama za naš klub. Nemamo mnogo vremena za odmaranje. Nadam se da ce se poklopiti neke stvari pa da cemo i finansijski stati na noge. Što se tice igračkog kadra, evidentno je da ce se nekim igracima zahvaliti na suradnji. Sad dolazimo do sportskog direktora koji je kljucan u dovođenju igrača, ako se bude ponašao mutavo kao što je radio onda smo ga kolektivno najeba.li, i trebao bi onda u tom slucaju da podnese ostavku jer nije sposoban da obnaša funkciju na kojoj se nalazi, međutim ako povuce prave poteze i uradi prave stvari za naš klub onda nas ocekuje svijetla budućnosti, sve je do nas.. ;)
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 30 maj 2015, 20:47

dva rekorda smo oborili nakon ove utakmice. bez poraza u jednoj polusezoni (9-6-0) i najmanje poraza u jednoj sezoni na gostovanjima (1)...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 maj 2015, 20:54

exbabilon je napisao/la:Evropa je pred vratima, za 2 sedmice cemo vec saznati protivnika u prvom pretkolu (mozda cak odmah i za drugo pretkolo, nisam sigurarn)
Odmah se izvlače parovi prvog i drugog pretkola.

22/06/15 Nyon First and second qualifying round
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 maj 2015, 20:55

Željooooo je napisao/la:Sad je kljucan period pred nama za naš klub. Nemamo mnogo vremena za odmaranje. Nadam se da ce se poklopiti neke stvari pa da cemo i finansijski stati na noge. Što se tice igračkog kadra, evidentno je da ce se nekim igracima zahvaliti na suradnji. Sad dolazimo do sportskog direktora koji je kljucan u dovođenju igrača, ako se bude ponašao mutavo kao što je radio onda smo ga kolektivno najeba.li, i trebao bi onda u tom slucaju da podnese ostavku jer nije sposoban da obnaša funkciju na kojoj se nalazi, međutim ako povuce prave poteze i uradi prave stvari za naš klub onda nas ocekuje svijetla budućnosti, sve je do nas.. ;)
Pa ne moze klub roditi pare i generalnog sponzora, mozes ti do sutra pricati za nekoga da je mutav ali kad je u pitanju klub, PARE, sponozori, dovođenje igraca to ide jako sporo.

Treba biti strpiv i mozda nam bude boljem sem toga mi cemo opet biti u vrhu sljedece sezone, jer smo navikli da radimo jako dobro sa onim sto imamo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 30 maj 2015, 21:06

Posmatrajuci sada sitvaciju kod nas pretezno sa navijacke strane, mozda je bolje i da nismo osvojili ovu titulu, jer bi nas veceras svega 1.000 samo slavilo malo i razlaz kucama.

Ovako sto su pitari uradili treba da izgleda jedna prava proslava, pa da se ide tradicionalno pred Vjecnu i da se tu ostane. Ali jbg, mi kada smo imali pare, mi to nismo znali proslaviti kako Bog zapovijeda...

Nije ovo nikakav napad na nase, ovo je cista cinjenica...

Ali **** sada to. Idemo sada u evropu. Ekipa ima potencijala. Nasi ako nemaju para, onda ne treba kukati. Neka izadu u javnost sa tim, a ne svake godine kao bice bolje. Bice **** bolje, ako para i investicija nemas. Druga sezona bez trofeja za jedan klub poput Zelje nije stvar za odbaciti a posebice ako se uzme cinjenica da se u bliskoj proslosti tri puta dolazilo do titule prvaka a ujedno protekle dvije titule nisu uzeo iskljucivo zbog slabog kadra a imao si itekakve mogucnosti, a oni sto su je uzimali, cisto radi spleta okolnosti...

Tako, treba sjesti i rezimirati stvari. AKo ova trenutna uprava ima potencijala neka onda to pokaze razultatima, a ne da ekipa na celu sa Odom ide naprijed a uprava da stagnira kao sto je bio slucaj kod Amara pa ovaj morao u administraciju da smece cisti..
Ako ne, ne treba kenjati i prikazivati stvari kakve nisu. Ako nisu u stanju pronaci nekoga tko ce klub staviti na noge posebice SADA kada imas RIVALA koji ide GORE, onda ne znam treba da rade tu vise...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 maj 2015, 21:13

DzoleZeljo je napisao/la:Ovako sto su pitari uradili treba da izgleda jedna prava proslava, pa da se ide tradicionalno pred Vjecnu i da se tu ostane. Ali jbg, mi kada smo imali pare, mi to nismo znali proslaviti kako Bog zapovijeda...
2001. se itekako proslavila, kasnije nije jer se mi brzo zasitimo.

Oni i treba da je momački proslave, predugo su je čekali.
Voli te tvoje Sarajevo.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 30 maj 2015, 21:14

da se bogdu samo to nije znalo - slavili bi je mi i večeras.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 30 maj 2015, 21:15

Elegant je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:Sad je kljucan period pred nama za naš klub. Nemamo mnogo vremena za odmaranje. Nadam se da ce se poklopiti neke stvari pa da cemo i finansijski stati na noge. Što se tice igračkog kadra, evidentno je da ce se nekim igracima zahvaliti na suradnji. Sad dolazimo do sportskog direktora koji je kljucan u dovođenju igrača, ako se bude ponašao mutavo kao što je radio onda smo ga kolektivno najeba.li, i trebao bi onda u tom slucaju da podnese ostavku jer nije sposoban da obnaša funkciju na kojoj se nalazi, međutim ako povuce prave poteze i uradi prave stvari za naš klub onda nas ocekuje svijetla budućnosti, sve je do nas.. ;)
Pa ne moze klub roditi pare i generalnog sponzora, mozes ti do sutra pricati za nekoga da je mutav ali kad je u pitanju klub, PARE, sponozori, dovođenje igraca to ide jako sporo.

Treba biti strpiv i mozda nam bude boljem sem toga mi cemo opet biti u vrhu sljedece sezone, jer smo navikli da radimo jako dobro sa onim sto imamo.
Neke stvari još uvijek nisu za javnost tako da o njima ne bih pisao na ovom javnom forumu, a tice se "dovođenja" igrača..
Treba sacekati ovo ljeto i vidjeti kako ce se stvari odvijati, ako se budu odvijale loše što se toga tice, odgovorni mora dobiti otkaz sa te veoma važne funkcije, i tu postaviti čovjeka koji zna procijeniti kvalitet igrača..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 maj 2015, 21:57

Beganović, Memija i Hadžiahmetović sutra igraju za juniore?
Voli te tvoje Sarajevo.

roleeee
Kontakt:

Post Postao/la roleeee » 30 maj 2015, 21:58

U koliko sutra igraju juniori

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 maj 2015, 21:59

roleeee je napisao/la:U koliko sutra igraju juniori
17h glavni teren kako sam cuo
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 maj 2015, 22:01

EL: Željo
slika
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 30 maj 2015, 22:06

evo crno more uzelo levskog.

roleeee
Kontakt:

Post Postao/la roleeee » 30 maj 2015, 22:07

pile87 je napisao/la:
roleeee je napisao/la:U koliko sutra igraju juniori
17h glavni teren kako sam cuo
Hvala ako bude fino vrijeme da dodjem da pogledam.

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 30 maj 2015, 22:15

ChWilla je napisao/la:evo crno more uzelo levskog.
Jel nam sad fale 2 mjesta da budemo nosioci?
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 30 maj 2015, 22:16

Zelio bi da kazem i hvala Zebi, iako nam je postigao gol na Grbavici danas je pokazao koliko mu zeljo znaci. Saigraci su ga prodali na terenu, a on je sam igro ko da je finale LP...gino je na terenu pokusavo sa centra, cak je i go dao...Kako bi bilo dobro kad bi se vratio
=\_1921_/=

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 30 maj 2015, 22:18

ne znam stvarno.

extra
Kontakt:

Post Postao/la extra » 30 maj 2015, 22:26

invincible1921 je napisao/la:Zelio bi da kazem i hvala Zebi, iako nam je postigao gol na Grbavici danas je pokazao koliko mu zeljo znaci. Saigraci su ga prodali na terenu, a on je sam igro ko da je finale LP...gino je na terenu pokusavo sa centra, cak je i go dao...Kako bi bilo dobro kad bi se vratio
da mu je željo toliko u srcu ona lopta bi zavrsila na jugu

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Lecler i 29 gostiju.