FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
12.6 je izvlacenje a 2.7 ili 4.7 prva utakmica EL!
Cestitke ekipi na uspjehu i nadam se da ce uprava poceti malo ozbiljnije razmisljati o ekipi!Idemo dalje,daj nam West Ham!
Cestitke ekipi na uspjehu i nadam se da ce uprava poceti malo ozbiljnije razmisljati o ekipi!Idemo dalje,daj nam West Ham!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Sad je kljucan period pred nama za naš klub. Nemamo mnogo vremena za odmaranje. Nadam se da ce se poklopiti neke stvari pa da cemo i finansijski stati na noge. Što se tice igračkog kadra, evidentno je da ce se nekim igracima zahvaliti na suradnji. Sad dolazimo do sportskog direktora koji je kljucan u dovođenju igrača, ako se bude ponašao mutavo kao što je radio onda smo ga kolektivno najeba.li, i trebao bi onda u tom slucaju da podnese ostavku jer nije sposoban da obnaša funkciju na kojoj se nalazi, međutim ako povuce prave poteze i uradi prave stvari za naš klub onda nas ocekuje svijetla budućnosti, sve je do nas.. 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
dva rekorda smo oborili nakon ove utakmice. bez poraza u jednoj polusezoni (9-6-0) i najmanje poraza u jednoj sezoni na gostovanjima (1)...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Odmah se izvlače parovi prvog i drugog pretkola.exbabilon je napisao/la:Evropa je pred vratima, za 2 sedmice cemo vec saznati protivnika u prvom pretkolu (mozda cak odmah i za drugo pretkolo, nisam sigurarn)
22/06/15 Nyon First and second qualifying round
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa ne moze klub roditi pare i generalnog sponzora, mozes ti do sutra pricati za nekoga da je mutav ali kad je u pitanju klub, PARE, sponozori, dovođenje igraca to ide jako sporo.Željooooo je napisao/la:Sad je kljucan period pred nama za naš klub. Nemamo mnogo vremena za odmaranje. Nadam se da ce se poklopiti neke stvari pa da cemo i finansijski stati na noge. Što se tice igračkog kadra, evidentno je da ce se nekim igracima zahvaliti na suradnji. Sad dolazimo do sportskog direktora koji je kljucan u dovođenju igrača, ako se bude ponašao mutavo kao što je radio onda smo ga kolektivno najeba.li, i trebao bi onda u tom slucaju da podnese ostavku jer nije sposoban da obnaša funkciju na kojoj se nalazi, međutim ako povuce prave poteze i uradi prave stvari za naš klub onda nas ocekuje svijetla budućnosti, sve je do nas..
Treba biti strpiv i mozda nam bude boljem sem toga mi cemo opet biti u vrhu sljedece sezone, jer smo navikli da radimo jako dobro sa onim sto imamo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Posmatrajuci sada sitvaciju kod nas pretezno sa navijacke strane, mozda je bolje i da nismo osvojili ovu titulu, jer bi nas veceras svega 1.000 samo slavilo malo i razlaz kucama.
Ovako sto su pitari uradili treba da izgleda jedna prava proslava, pa da se ide tradicionalno pred Vjecnu i da se tu ostane. Ali jbg, mi kada smo imali pare, mi to nismo znali proslaviti kako Bog zapovijeda...
Nije ovo nikakav napad na nase, ovo je cista cinjenica...
Ali **** sada to. Idemo sada u evropu. Ekipa ima potencijala. Nasi ako nemaju para, onda ne treba kukati. Neka izadu u javnost sa tim, a ne svake godine kao bice bolje. Bice **** bolje, ako para i investicija nemas. Druga sezona bez trofeja za jedan klub poput Zelje nije stvar za odbaciti a posebice ako se uzme cinjenica da se u bliskoj proslosti tri puta dolazilo do titule prvaka a ujedno protekle dvije titule nisu uzeo iskljucivo zbog slabog kadra a imao si itekakve mogucnosti, a oni sto su je uzimali, cisto radi spleta okolnosti...
Tako, treba sjesti i rezimirati stvari. AKo ova trenutna uprava ima potencijala neka onda to pokaze razultatima, a ne da ekipa na celu sa Odom ide naprijed a uprava da stagnira kao sto je bio slucaj kod Amara pa ovaj morao u administraciju da smece cisti..
Ako ne, ne treba kenjati i prikazivati stvari kakve nisu. Ako nisu u stanju pronaci nekoga tko ce klub staviti na noge posebice SADA kada imas RIVALA koji ide GORE, onda ne znam treba da rade tu vise...
Ovako sto su pitari uradili treba da izgleda jedna prava proslava, pa da se ide tradicionalno pred Vjecnu i da se tu ostane. Ali jbg, mi kada smo imali pare, mi to nismo znali proslaviti kako Bog zapovijeda...
Nije ovo nikakav napad na nase, ovo je cista cinjenica...
Ali **** sada to. Idemo sada u evropu. Ekipa ima potencijala. Nasi ako nemaju para, onda ne treba kukati. Neka izadu u javnost sa tim, a ne svake godine kao bice bolje. Bice **** bolje, ako para i investicija nemas. Druga sezona bez trofeja za jedan klub poput Zelje nije stvar za odbaciti a posebice ako se uzme cinjenica da se u bliskoj proslosti tri puta dolazilo do titule prvaka a ujedno protekle dvije titule nisu uzeo iskljucivo zbog slabog kadra a imao si itekakve mogucnosti, a oni sto su je uzimali, cisto radi spleta okolnosti...
Tako, treba sjesti i rezimirati stvari. AKo ova trenutna uprava ima potencijala neka onda to pokaze razultatima, a ne da ekipa na celu sa Odom ide naprijed a uprava da stagnira kao sto je bio slucaj kod Amara pa ovaj morao u administraciju da smece cisti..
Ako ne, ne treba kenjati i prikazivati stvari kakve nisu. Ako nisu u stanju pronaci nekoga tko ce klub staviti na noge posebice SADA kada imas RIVALA koji ide GORE, onda ne znam treba da rade tu vise...
2001. se itekako proslavila, kasnije nije jer se mi brzo zasitimo.DzoleZeljo je napisao/la:Ovako sto su pitari uradili treba da izgleda jedna prava proslava, pa da se ide tradicionalno pred Vjecnu i da se tu ostane. Ali jbg, mi kada smo imali pare, mi to nismo znali proslaviti kako Bog zapovijeda...
Oni i treba da je momački proslave, predugo su je čekali.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Neke stvari još uvijek nisu za javnost tako da o njima ne bih pisao na ovom javnom forumu, a tice se "dovođenja" igrača..Elegant je napisao/la:Pa ne moze klub roditi pare i generalnog sponzora, mozes ti do sutra pricati za nekoga da je mutav ali kad je u pitanju klub, PARE, sponozori, dovođenje igraca to ide jako sporo.Željooooo je napisao/la:Sad je kljucan period pred nama za naš klub. Nemamo mnogo vremena za odmaranje. Nadam se da ce se poklopiti neke stvari pa da cemo i finansijski stati na noge. Što se tice igračkog kadra, evidentno je da ce se nekim igracima zahvaliti na suradnji. Sad dolazimo do sportskog direktora koji je kljucan u dovođenju igrača, ako se bude ponašao mutavo kao što je radio onda smo ga kolektivno najeba.li, i trebao bi onda u tom slucaju da podnese ostavku jer nije sposoban da obnaša funkciju na kojoj se nalazi, međutim ako povuce prave poteze i uradi prave stvari za naš klub onda nas ocekuje svijetla budućnosti, sve je do nas..
Treba biti strpiv i mozda nam bude boljem sem toga mi cemo opet biti u vrhu sljedece sezone, jer smo navikli da radimo jako dobro sa onim sto imamo.
Treba sacekati ovo ljeto i vidjeti kako ce se stvari odvijati, ako se budu odvijale loše što se toga tice, odgovorni mora dobiti otkaz sa te veoma važne funkcije, i tu postaviti čovjeka koji zna procijeniti kvalitet igrača..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Beganović, Memija i Hadžiahmetović sutra igraju za juniore?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
U koliko sutra igraju juniori
17h glavni teren kako sam cuoroleeee je napisao/la:U koliko sutra igraju juniori
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
evo crno more uzelo levskog.
Hvala ako bude fino vrijeme da dodjem da pogledam.pile87 je napisao/la:17h glavni teren kako sam cuoroleeee je napisao/la:U koliko sutra igraju juniori
- zubanovic89
- Kontakt:
Jel nam sad fale 2 mjesta da budemo nosioci?ChWilla je napisao/la:evo crno more uzelo levskog.
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
- invincible1921
- Kontakt:
Zelio bi da kazem i hvala Zebi, iako nam je postigao gol na Grbavici danas je pokazao koliko mu zeljo znaci. Saigraci su ga prodali na terenu, a on je sam igro ko da je finale LP...gino je na terenu pokusavo sa centra, cak je i go dao...Kako bi bilo dobro kad bi se vratio
=\_1921_/=
ne znam stvarno.
da mu je željo toliko u srcu ona lopta bi zavrsila na juguinvincible1921 je napisao/la:Zelio bi da kazem i hvala Zebi, iako nam je postigao gol na Grbavici danas je pokazao koliko mu zeljo znaci. Saigraci su ga prodali na terenu, a on je sam igro ko da je finale LP...gino je na terenu pokusavo sa centra, cak je i go dao...Kako bi bilo dobro kad bi se vratio