PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- hskzmostar
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Evo aleme pijo kafu neki dan podno starog mosta u vlasnistvu kompanije hetmos hoteli i uzivao u pogledu ali to ne mjenja cinjenicu da je 0:2!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Kamen krs i maslina,nema vise starog mosta pjesme,carape na japanke,ime kluba po mađarskom konjušaru,izmišljeni u međugorju,simpatizeri vecinom iz rastana ortijesa rodoca i vojnog. Nema brato veza s mostarom ko prst i nokatrodjenisa je napisao/la:Uvjek su me podsjecali na kulturno-umjetnicko drustvo ovi maturanti iz Medjugorja.Ime drustva,zvanicna obiljezja ,a cijenjeni publikum koji ih prationi su posebna prica .Jbt na stadionu kamen ,krs i maslina pred pocetak utakmice
![]()
Cuj skokovi sa starog mosta mu korida
From father to son
Brato koliko si ih popiJohskzmostar je napisao/la:Evo aleme pijo kafu neki dan podno starog mosta u vlasnistvu kompanije hetmos hoteli i uzivao u pogledu ali to ne mjenja cinjenicu da je 0:2!
From father to son
ja cu ove godine uzivati u europskim utakmicama svoga kluba, a vala pogledat cu i skokove.. Sto je nekome san, meni je java...
Volim Zrinjski, volim Mostar, svaki kamen ovog grada..
- hskzmostar
- Kontakt:
Nisi skonto...tko to kaze piJo kafu!
0:2 Stevo
Neka brato izofiro si se momački pusti stevuhskzmostar je napisao/la:Nisi skonto...tko to kaze piJo kafu!
From father to son
- hskzmostar
- Kontakt:
Oprosti piJo kahvu...
0:1 Pero
Slab si pravo. Nema bez @krmka nistahskzmostar je napisao/la:Oprosti piJo kahvu...
From father to son
Povalja ih pastrmka opet 
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- hskzmostar
- Kontakt:
Povalja pastrmka ko Stevo amatersku odbranu Veleza kod 0:2 ...jel tako?
Brato uspava me ovaj jediničarrodjenisa je napisao/la:Povalja ih pastrmka opet
From father to son
- hskzmostar
- Kontakt:
Kaze jucer Tana iduca godina je nasa...opet..dovodi Piku za sportskog direktora!
Zanimljiviji je i zivlji Sejo Hadzijajic birvaktile bioCernica je napisao/la:Brato uspava me ovaj jediničarrodjenisa je napisao/la:Povalja ih pastrmka opet![]()
![]()
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Jest valarodjenisa je napisao/la:Zanimljiviji je i zivlji Sejo Hadzijajic birvaktile bioCernica je napisao/la:Brato uspava me ovaj jediničarrodjenisa je napisao/la:Povalja ih pastrmka opet![]()
![]()
From father to son
Vala Cernica, momak te zove na friendly gledanje Evropske utakmice, ti u tefter ni jednog-jedinog termina nisi mogao rezervisati. Kako ti ne dosade ove nase sarlatanske utakmice, isto da kuravu stalno spopadaju matore kamiondzije pa zaluta neki momcic zgodni, a ona nece, navikla na rutave, brkate kabadahije. Da Bogdom mi na TK imamo kod komsija gledati pretkola, ali jok...
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Brato glup ti je komentar pravo. Jest da si kontao kroz zayebanciju ali glup do bola. Da idem na stadion s kojeg smo protjerani,da idem na stadion s kojeg se ljudi vođeni u konc logore,da idem gledati tim koji je nastao iz te ideologije. Ne hvala brato ja sam tu gledao Hearts Vasas Derby County,Sion,Borusiju,Belenenses,Lata,Gadohu i da ne nabrajam sa pravom mostarskom rajom. Sada što se tu dešava nema veze sa sportom ni Mostarom. Obican seljakluk sa nekim novim ljudima koji su naselili ovaj grad. I stipu te price to je isto da ja tebi kazem sto brato ne odes popit piće s onim tnikomče što je ispalio granatu na kapiju. Nema portrebe da se tako glupirasBatva je napisao/la:Vala Cernica, momak te zove na friendly gledanje Evropske utakmice, ti u tefter ni jednog-jedinog termina nisi mogao rezervisati. Kako ti ne dosade ove nase sarlatanske utakmice, isto da kuravu stalno spopadaju matore kamiondzije pa zaluta neki momcic zgodni, a ona nece, navikla na rutave, brkate kabadahije. Da Bogdom mi na TK imamo kod komsija gledati pretkola, ali jok...
From father to son
Koliko pretkola se uopste moze igrati pod BB?Cernica je napisao/la:Brato glup ti je komentar pravo. Jest da si kontao kroz zayebanciju ali glup do bola. Da idem na stadion s kojeg smo protjerani,da idem na stadion s kojeg se ljudi vođeni u konc logore,da idem gledati tim koji je nastao iz te ideologije. Ne hvala brato ja sam tu gledao Derby County,Sion,Borusiju,Belenenses,Lata,Gadohu i da ne nabrajam sa pravom mostarskom rajom. Sada što se tu dešava nema veze sa sportom ni Mostarom. Obican seljakluk sa nekim novim ljudima koji su naselili ovaj grad. I stipu te price to je isto da ja tebi kazem sto brato ne odes popit piće s onim tnikomče što je ispalio granatu na kapiju. Nema portrebe da se tako glupirasBatva je napisao/la:Vala Cernica, momak te zove na friendly gledanje Evropske utakmice, ti u tefter ni jednog-jedinog termina nisi mogao rezervisati. Kako ti ne dosade ove nase sarlatanske utakmice, isto da kuravu stalno spopadaju matore kamiondzije pa zaluta neki momcic zgodni, a ona nece, navikla na rutave, brkate kabadahije. Da Bogdom mi na TK imamo kod komsija gledati pretkola, ali jok...
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
to je to. komsija ja vamo dodem ljubav sirim a ti drvlje i kamenje odmarondo je napisao/la:ja cu ove godine uzivati u europskim utakmicama svoga kluba, a vala pogledat cu i skokove.. Sto je nekome san, meni je java...
goveđigulašmajka
Nisam bola sta ti je nego kad krenes na skokove idi s rondoa do prve osnovne. Skreni lijevo i samo pravo. Ne mozes fulitrigotina je napisao/la:to je to. komsija ja vamo dodem ljubav sirim a ti drvlje i kamenje odmarondo je napisao/la:ja cu ove godine uzivati u europskim utakmicama svoga kluba, a vala pogledat cu i skokove.. Sto je nekome san, meni je java...
From father to son
ja vise volim kroz liskinu, drago mi ono zelenilo. neznam jesi ti zaboravio do Pod BB doc, kad budes negdje rondoa zovni me slobodnoCernica je napisao/la:Nisam bola sta ti je nego kad krenes na skokove idi s rondoa do prve osnovne. Skreni lijevo i samo pravo. Ne mozes fulitrigotina je napisao/la:to je to. komsija ja vamo dodem ljubav sirim a ti drvlje i kamenje odmarondo je napisao/la:ja cu ove godine uzivati u europskim utakmicama svoga kluba, a vala pogledat cu i skokove.. Sto je nekome san, meni je java...![]()
goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.