FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Cestitam braco, mogu samo zamisliti kako vam je danas bilo! Hajde stavljajte video snimke da i ja to vidim 

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Polako sabura

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
TITULA konacno !!!!!!!!!!
Nadam se prva u nizu u godinama koje dolaze.

Nadam se prva u nizu u godinama koje dolaze.

Al kad tuzlaci zapjevase BICE ZELJO **** SAMPION
Svaka im cast, nadam se da su se fino osjecali danas na tekmi. Ljudine
Kad Sarajevo slavi titulu i kad ostali slave, velika je razliia.

Kad Sarajevo slavi titulu i kad ostali slave, velika je razliia.
Joj

Joj kad se sjetim do kakvog ocaja su me bili doveli a vidi ih sad a i ja sam van sebe,zahvaljujem se dini,kusti,amidzi,ibraku,dzeni,delacu,benki,cimiju,radovcu,tatku,kalasu i svim ostalima sto su mi donijeli ovoliku srecu u zivotu

Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
Šampionski!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
Šampionski!!!
Jaoo jaoooo . Nema riječi koje mogu ovo opisatii . Ovakooo lijep dan treba tzasluziti i dozivjeti. Hvaalaa vam upravo , hvala vam igracii , hvala vam navijacii za ovu danasnju atmosferu , istok nije odavno bolje navijao , oko 30 minute kad smo pjevali Sarajvo culi smo se do Zenici ja mislim HAHAHAHAHA . Hvala i navijačima Slobode, Fukarama koji su zajedno sa nasim navijacima pjevali te sto su upriličili titulu šampiona BIH . Hvala ti Leone,Krste, Bico , Tan. Sarajevske ulice pune , kako i dolikuje za sampiona. Hvala i navijačima ostalih klubova na cestitkama na ovoj temi. Također cestitam svim navijačima Sarajeva na ovom forumu.
Sarajevoo za zivottt cijelii !!!

Sarajevoo za zivottt cijelii !!!

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Lijepo sam ja govorio prije utakmice da treba posebno pripazit na Zebu jer covjek je uvijek imao kvalitet a i ocekivao sam da ce biti jako motivisan. Samo tesko mu je bilo samom da pobjedi ovakve gigante.

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
al moram onu bićee željo ha ha ha ha
Sto bi reko jedan moj brat s istoka kakav sam ja meni KRALJ Pozdrav Bordo naciji sto bi rekao amidza IDEMO DALJE
Mrsko mi sad da copy stari moj post kad su mnogi digli ruke i pisali svasta rekao sam no srklet bicemo prvaci
Pozz Hilmi
Mrsko mi sad da copy stari moj post kad su mnogi digli ruke i pisali svasta rekao sam no srklet bicemo prvaci
Pozz Hilmi
Hvala Aco, posebne pohvale SS.ba kako su ispratile sve! Najviši nivo, prepuno reportaža, izjava, ... Da se gleda iduća dva dana.aleksandar_veliki je napisao/la:Cestitke na tituli, kada se sve sabere i oduzme, sasvim zasluzenoj. Naravno, da ne bih iznevjerio tradiciju, cestitke i Abdulahu Ibrakovicu, covjeku kojeg ste razapinjali ovdje, tjerali ga, prozivali, vrijedjali... Bio je kriv za sve, pa je logicno i zasluzan za sve. Sa dva trofeja u godinu i pol je mislim najtrofejniji sportski direktor u historiji Sarajeva. Ako grijesim, ispravite me.
Uzivajte u slavlju i pripremajte se za Evropu...

4.10.2009.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Cestitke na zasluzenoj titulu ...i nama je ljep osjecaj znajuci da je onaj bod s Grbavice ,Zelji Umanjo sanse da se danas imaju pravo nadati tituli..sretno u evropi i da nas predstavite na tom polju u sto boljem svijetlu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Drama su vam navijaci, par puta povedose navijanjeSaltCityAttack je napisao/la:Cestitke na zasluzenoj titulu ...i nama je ljep osjecaj znajuci da je onaj bod s Grbavice ,Zelji Umanjo sanse da se danas imaju pravo nadati tituli..sretno u evropi i da nas predstavite na tom polju u sto boljem svijetlu

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Hvala,i jesi sada skonto sta sam mislio kada sam rekao za Musemicaaleksandar_veliki je napisao/la:Cestitke na tituli, kada se sve sabere i oduzme, sasvim zasluzenoj. Naravno, da ne bih iznevjerio tradiciju, cestitke i Abdulahu Ibrakovicu, covjeku kojeg ste razapinjali ovdje, tjerali ga, prozivali, vrijedjali... Bio je kriv za sve, pa je logicno i zasluzan za sve. Sa dva trofeja u godinu i pol je mislim najtrofejniji sportski direktor u historiji Sarajeva. Ako grijesim, ispravite me.
Uzivajte u slavlju i pripremajte se za Evropu...
Komentari sa foruma Kardif Citya na temu :Sarajevo win the league/CL qualifying spot & Russell Slade
"Cannot believe I have just seen the words "Champions League" and "Russell Slade" in the same post!"
"Maybe if we're lucky Russell was there to be unveiled in the next few days as their new manager!!"
"...And did somebody really give him a shirt with 'Uncle' on the back? I feel sick."
"Any chance they can take Slade on a season long loan?"
"Get there manager in instead of Slade"
Hoće našeg Džena HAHA
"Cannot believe I have just seen the words "Champions League" and "Russell Slade" in the same post!"
"Maybe if we're lucky Russell was there to be unveiled in the next few days as their new manager!!"
"...And did somebody really give him a shirt with 'Uncle' on the back? I feel sick."
"Any chance they can take Slade on a season long loan?"
"Get there manager in instead of Slade"
Hoće našeg Džena HAHA
Zadnja izmjena: koalem, dana/u 31 maj 2015, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
4.10.2009.
Čestitke Samiru na apsolutno zasluženoj nagradi Ismir Pintol.

@pitarSA

@pitarSA

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amidzaa, Google Adsense [Bot], istokzeljo, Konzerva, mire971, nedimmmm1337, rimljanin90, SamoDaKazeem, skoJaa, Tarapi, ubipara i 79 gostiju.