FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zakarić bi bio najbolji igrač lige.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
mijenja se i to na bolje.extra je napisao/la:koliko se obradujem evropskim utakmicama toliko se razočaram sto igramo na koševu,a u vezi pojačanja čini mi se da prazna ne puca jer nam se sva strategija kluba svela da se džeko proda i tako iz godine u godinu
ne što je super napisao, nego što jeste

ja neki dan govorim bratu da bi volio vidjeti zakarica u nasem dresusuper je napisao/la:gen sponzor do pocetka sledece sezone ce biti dogovoren 100% u fazi su pregovora koliko ce biti mjesecna tranša....evo jos jedna :zakaric se ponudio nasim(kaze oduvjek ima zelju da zaigra u nasem dresu)

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
daj Bože prijateljuChWilla je napisao/la:mijenja se i to na bolje.extra je napisao/la:koliko se obradujem evropskim utakmicama toliko se razočaram sto igramo na koševu,a u vezi pojačanja čini mi se da prazna ne puca jer nam se sva strategija kluba svela da se džeko proda i tako iz godine u godinu
ne što je super napisao, nego što jeste
Stani,ne vidim razlog zasto nebi doveli Zakarica na posudbu batem ako on to zeli u Dinamu sigurno ne racunaju na njega s on ima zelju.
Zeljeznicar! 1921 !
Ma znam sve, i poštujem Mirsu izuzetno, vidio sam ga protiv Travnika na zapadu. Ali on je došao u neko drugačije vrijeme kad su igrači gurali autobuse, kad su igrali protiv nekakvih dijasporaca po Njemačkoj. Došao da završi karijeru.extra je napisao/la:beslija koji nije nase dijete je igrao za mizeriju jos je jedno vrijeme svoje pare posudio da se mogu plate isplatitibagrcavi je napisao/la:trebo je igrati za cvaju i kupon
A Zajko je došao u vakat kad je bilo para, kad smo imali dobro plaćene igrače, kad su se titule uzimale i došao je kao najbolji igrač lige. Logično je da će imati dobru platu. Pa samo vidi koliko Varea prima, a koliko je to zaslužio igrama na terenu.
DRUG NEBI TI PUNCA
- invincible1921
- Kontakt:
Zakaric, Crnov, Subic ...su nemoguce investicije trenutno. Jer hoce da idu vani, Da bi ih doveo trebaju ti pare koje ni pitari ni izbliza nemaju. Ja bi bio zadovoljan i sa povratkom Jamaka ili Zebe
=\_1921_/=
Zakarić je već vani, došao bi na posudbu.invincible1921 je napisao/la:Zakaric, Crnov, Subic ...su nemoguce investicije trenutno. Jer hoce da idu vani, Da bi ih doveo trebaju ti pare koje ni pitari ni izbliza nemaju. Ja bi bio zadovoljan i sa povratkom Jamaka ili Zebe
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne bih da me shvatite pogrešno ali koliko vas je gledalo Zakarića ove sezone ? Puno pratim ovu ligu i o svakoj ekipi znam gotovo sve vezano za igrački kadar, a što se tice Zakarića, on je bio bar za mene jako loš u odnosu na ono što može objektivno da ponudi ..
Ako bi igrao onako kako najbolje zna bio bi pojacanje za nas..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Crnov je vec otisao u Sherif Tiraspolinvincible1921 je napisao/la:Zakaric, Crnov, Subic ...su nemoguce investicije trenutno. Jer hoce da idu vani, Da bi ih doveo trebaju ti pare koje ni pitari ni izbliza nemaju. Ja bi bio zadovoljan i sa povratkom Jamaka ili Zebe
51%--------49%
- champions1921
Varea je veliki promašaj al ko bi ga mogao znati na početku sezone da će biti flop.. Njegovom platom su se mogla platiti trojica al lahko je biti general posle bitke..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 30 maj 2015, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
- invincible1921
- Kontakt:
E o tom bi se vec dalo razmislitiVirtu4l je napisao/la:Zakarić je već vani, došao bi na posudbu.invincible1921 je napisao/la:Zakaric, Crnov, Subic ...su nemoguce investicije trenutno. Jer hoce da idu vani, Da bi ih doveo trebaju ti pare koje ni pitari ni izbliza nemaju. Ja bi bio zadovoljan i sa povratkom Jamaka ili Zebe

Sto se odlazaka tice ja se nadam da ce Bajic otic. Cisto sumnjam da moze ponoviti ovakvu sezonu, bolje da sad ode kad ima sansu i da napreduje do svog maksimuma zato uzet pare, a vjerovatno ce bit dobra ponuda posto cemo se moc i cjenkat ...po mom sudu oko milion maraka bi mogli uzet bez problema
EDIT: Znam za Crnova nego samo primjer sam uzeo
=\_1921_/=
Pričamo o dokazanom igraču. Zakarić je bio dobar dok ih ova ubleha od trenera nije uništila. Kod nas bi sigurno bio još bolji.Željooooo je napisao/la:Ne bih da me shvatite pogrešno ali koliko vas je gledalo Zakarića ove sezone ? Puno pratim ovu ligu i o svakoj ekipi znam gotovo sve vezano za igrački kadar, a što se tice Zakarića, on je bio bar za mene jako loš u odnosu na ono što može objektivno da ponudi ..
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- invincible1921
- Kontakt:
Gol Širokog u finalu kupa na kosevu dovoljno govori o Zakarićevom kvalitetu...ne moras gledat ni jednu vise tekmuVirtu4l je napisao/la:Pričamo o dokazanom igraču. Zakarić je bio dobar dok ih ova ubleha od trenera nije uništila. Kod nas bi sigurno bio još bolji.Željooooo je napisao/la:Ne bih da me shvatite pogrešno ali koliko vas je gledalo Zakarića ove sezone ? Puno pratim ovu ligu i o svakoj ekipi znam gotovo sve vezano za igrački kadar, a što se tice Zakarića, on je bio bar za mene jako loš u odnosu na ono što može objektivno da ponudi ..
=\_1921_/=
Zakaric je dok je i Musa bio trener loše igrao ove sezone. Nisam uopšte rekao da je on loš igrač ili tako nešto. Da je dokazan igrač jeste i ako bi se vratio u formu bio bi baš pojacanje za nas, jer Kokot jednostavno ne može igrati krilo..Virtu4l je napisao/la:Pričamo o dokazanom igraču. Zakarić je bio dobar dok ih ova ubleha od trenera nije uništila. Kod nas bi sigurno bio još bolji.Željooooo je napisao/la:Ne bih da me shvatite pogrešno ali koliko vas je gledalo Zakarića ove sezone ? Puno pratim ovu ligu i o svakoj ekipi znam gotovo sve vezano za igrački kadar, a što se tice Zakarića, on je bio bar za mene jako loš u odnosu na ono što može objektivno da ponudi ..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Takoder i 2002 ali ne govorimo o tim vremenima kada se imalo love i kad si imao generalnog koji ti je placao igracima plate, pa ti nije bio problem izvaliti 50.000 KM za organizaciju proslave...Virtu4l je napisao/la:2001. se itekako proslavila, kasnije nije jer se mi brzo zasitimo.DzoleZeljo je napisao/la:Ovako sto su pitari uradili treba da izgleda jedna prava proslava, pa da se ide tradicionalno pred Vjecnu i da se tu ostane. Ali jbg, mi kada smo imali pare, mi to nismo znali proslaviti kako Bog zapovijeda...
Oni i treba da je momački proslave, predugo su je čekali.
A jbg, sasicenje je vidno, posebice nakon prvog debakla u ligi prvaka protiv Hapoela.
Poredenja radi, cinjenice govore prema rijema Amara da je Zeljo iz 2002 daleko bio finansijski momcniji od bilo kojeg Zelje danas. Tu vjerovatno treba traziti razloge...
Sutra je vazna utakmica za nase juniore. Utakmica u kojoj mogu odluciti o tituli,iako ostaju jos dva kola(Borac i Celik),iz kojih bi trabali uzeti jedan bod da budu prvaci. Utakmica se igra u 17 sati na glavnom terenu.
Prije juniora,od 15 sati,igraju kadeti.
Evo dobre prilike da vidimo najbolje mlade igrace koje imamo. Da vidimo sta to mozemo ocekivati iz omladinske skole u narednom periodu.
Prije juniora,od 15 sati,igraju kadeti.
Evo dobre prilike da vidimo najbolje mlade igrace koje imamo. Da vidimo sta to mozemo ocekivati iz omladinske skole u narednom periodu.
Oni osvojiše titulu a ja nevjerovatno ponosan. Čudan osjećaj.
Nema veze zbog titule, vječno bit ćemo uz tebe !
Nema veze zbog titule, vječno bit ćemo uz tebe !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.