Vječna lista Prve lige
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Vječna lista Prve lige
Vječna lista Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine

Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Re: Prva liga FBiH - vječna lista
Bravo za ovu tabelu.
Đe će ko s Rudarom?

Đe će ko s Rudarom?

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Jbt led gle nam komsija suvereno na prvom mjestu
-
- Kontakt:
Ovo sam uradio zbog ovih iz Doboj Kaknja, nek vide da su nikakav klub na vječnoj listi
šalim se, odvoio sam 1-2h za ovo, a lijepo je vidjeti gdje se koji klub nalazi na vječnoj listi, ko se je sve takmičio i slično.

Haha joj kraljeva,ja mislim da ce savez jedne godine Rudar prebaciti direktno u PL,da se ne peglaju vise po 1.Ligi FBiH,penzioneri 

Rudar Kakanj !!!
-
- Kontakt:
hehehe 

Kakav je ciganluk bio sa ovim Drinovcima, a kad već se sjetih i Ozrena sjećam se da su bod u Banovićima proslavili k'o osvajanje Lige Prvaka uz pjesmu "nema para, ima bodova"
A u toj tekmi smo fulali pa brat bratu 20 zicera, strašan bunker su imali, strašan
Fkt bi mogli neki play-off za ove starosjedioce, da se pokoljemo za ulazak

Fkt bi mogli neki play-off za ove starosjedioce, da se pokoljemo za ulazak

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Rudar vjeciti...a u ovih 13 sezona, mislim da je sve i jednu sezonu bio u gornjem dijelu tabele, ima tih starosjedioca u ovoj ligi, Jedinstvo, Buducnost, Radnicki, Capljina, mogao bi biti turnir "Starosjedioci prve lige FBiH"...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
-
- Moderator
- Kontakt:
Hahahaha ja sam prvi napravio vjecnu listu za FBiH i to na wiki...Ti si samo jos dodao ove ostale sezonerealancojk je napisao/la:Ovo sam uradio zbog ovih iz Doboj Kaknja, nek vide da su nikakav klub na vječnoj listišalim se, odvoio sam 1-2h za ovo, a lijepo je vidjeti gdje se koji klub nalazi na vječnoj listi, ko se je sve takmičio i slično.

-
- Kontakt:
Ako misliš da sam kopirao od tebe varaš se, ja sam išao od 2000-01 sezone do prosle.GracanicaAA je napisao/la:Hahahaha ja sam prvi napravio vjecnu listu za FBiH i to na wiki...Ti si samo jos dodao ove ostale sezonerealancojk je napisao/la:Ovo sam uradio zbog ovih iz Doboj Kaknja, nek vide da su nikakav klub na vječnoj listišalim se, odvoio sam 1-2h za ovo, a lijepo je vidjeti gdje se koji klub nalazi na vječnoj listi, ko se je sve takmičio i slično.
- SarcofagoVenom
- Kontakt:
Lijep rad,biće od tebe statističara.Ne osvrći se na zle jezike,jer ti znaš kako si ovo sklopio.Sad uradi druge federacije vječnurealancojk je napisao/la:Ako misliš da sam kopirao od tebe varaš se, ja sam išao od 2000-01 sezone do prosle.GracanicaAA je napisao/la:Hahahaha ja sam prvi napravio vjecnu listu za FBiH i to na wiki...Ti si samo jos dodao ove ostale sezonerealancojk je napisao/la:Ovo sam uradio zbog ovih iz Doboj Kaknja, nek vide da su nikakav klub na vječnoj listišalim se, odvoio sam 1-2h za ovo, a lijepo je vidjeti gdje se koji klub nalazi na vječnoj listi, ko se je sve takmičio i slično.

Ulaz besplatan izlaz se plaća
Ako nekoga interesuje evo i najboljih strijelaca Prve lige FBiH u nekim ranijim sezonama
2011/12 Jasmin Mujkić (Bratstvo) 24
2010/11 Sabahudin Jusufbašić (Čapljina) 18
2009/10 Nermin Haskić (Budućnost) 19
2008/09 Aldin Zlotrg (Krajina) i Vedran Benić (GOŠK) 13
2007/08 Elvis Ćorić (Troglav) 17
2006/07 Zoran Novaković (Troglav) 24
2005/06 Damir Smajlović (Gradina) 18

2011/12 Jasmin Mujkić (Bratstvo) 24
2010/11 Sabahudin Jusufbašić (Čapljina) 18
2009/10 Nermin Haskić (Budućnost) 19
2008/09 Aldin Zlotrg (Krajina) i Vedran Benić (GOŠK) 13
2007/08 Elvis Ćorić (Troglav) 17
2006/07 Zoran Novaković (Troglav) 24
2005/06 Damir Smajlović (Gradina) 18
Imaš grešku. Omladinac nije igrao 5 sezona u Prvoj ligi nego 4. I, ni te 4 nisu puneGracanicaAA je napisao/la:Hahahaha ja sam prvi napravio vjecnu listu za FBiH i to na wiki...Ti si samo jos dodao ove ostale sezone

-
- Kontakt:
SarcofagoVenom E tu će mi trebati tvoja pomoć, jer sam jako jako slab sto se tiče tih tabela za drugu ligu fbih, ali bas bi volio i to da odradim
-
- Kontakt:
Da posto su odustali, npr ja sam mogao spojiti rezultate SAŠK NAPREDKA I NAPREDKA ali nisam, a rezultate iz sezone ne znam koje kad su igrali FAMOS - SAŠK sam prepisao SAŠK-u.sony_91 je napisao/la:Imaš grešku. Omladinac nije igrao 5 sezona u Prvoj ligi nego 4. I, ni te 4 nisu puneGracanicaAA je napisao/la:Hahahaha ja sam prvi napravio vjecnu listu za FBiH i to na wiki...Ti si samo jos dodao ove ostale sezone
- badblueboylivno
- Kontakt:
Dosta je klubova kroz povijest natjecanja odustajalo usred sezone pa sigurno statistika nije realna (ja im ne bih pripisivao 0-3 poraze niti protivnicima 3-0 pobjede), ali svaka čast za obavljeni posao. 

Hayley <3
- SarcofagoVenom
- Kontakt:
Mogu ponuditi malu pomoćrealancojk je napisao/la:SarcofagoVenom E tu će mi trebati tvoja pomoć, jer sam jako jako slab sto se tiče tih tabela za drugu ligu fbih, ali bas bi volio i to da odradim
http://postimg.org/image/ea49h1mxv/
Zadnja izmjena: SarcofagoVenom, dana/u 01 jun 2015, 09:16, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
:O :O :O svaka čast kapa do poda
To je druga centar a ne druga liga BiH...ne kontam povezanost sa temom...SarcofagoVenom je napisao/la:Mogu ponuditi malu pomoćrealancojk je napisao/la:SarcofagoVenom E tu će mi trebati tvoja pomoć, jer sam jako jako slab sto se tiče tih tabela za drugu ligu fbih, ali bas bi volio i to da odradim
- SarcofagoVenom
- Kontakt:
Što neko ne konta,ne znači da neko drugi ne konta.PlavoZuti je napisao/la:To je druga centar a ne druga liga BiH...ne kontam povezanost sa temom...SarcofagoVenom je napisao/la:Mogu ponuditi malu pomoćrealancojk je napisao/la:SarcofagoVenom E tu će mi trebati tvoja pomoć, jer sam jako jako slab sto se tiče tih tabela za drugu ligu fbih, ali bas bi volio i to da odradim
Živinice,Jablanica,Mramor,Kalesija su inače redovni učesnici 2 lige centar.

Trenutno korisnika/ca: LloriS, nebeskasila, Quartararo i 10 gostiju.