Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

ppppp
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la ppppp » 30 maj 2015, 23:30

Edin TM87 je napisao/la:
ppppp je napisao/la:Što sumnjaš u Mareja ?
Kako ce Murray pored ove dvojice ovdje sta vam je? Na sljaci, na RG gdje ne znas ko vise grize Nadal i Djokovic, i da izgube sad od Murraya kojeg su prasili gdje su htjeli :mrgreen: hahahah meni to smijesno al' eto dobar je Murray nek ih izyebe maximalno :njanjanja:
Nije ovo Andy od prošle godine gdje je u 1/2 sa rafom izgledao kao rekreativac niti je Rafa nekadašnji sa šljake a Novak je pod velikim pritiskom zvani "RnG" ma koliko se on upinjo da to nije tako
Federer se ovdje ništa ne pita,realno

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 30 maj 2015, 23:35

Navijacki: Gabashvili, Tsonga, Stan :mrgreen:

Gabashvili je luđak, talentovan shotmaker, moglo bi tu biti vatre ako se raspuca Rus.
Berdych protiv publike, bit' ce kriticno :mrgreen:

U kakvom god stanju bio Monfils, ne bi me začudio novi maraton, ne smeta njemu umor previše :lol:

Britanska doga može protiv svih osim Novaka, kao da Rafa i Fedex igraju najbolji tenis pa ih ovaj ne može dobiti :hmmmmm:

Kod žena: Cornet do kraja :salut: :ljepota:
Zadnja izmjena: Forster, dana/u 30 maj 2015, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 30 maj 2015, 23:43

ppppp je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:
ppppp je napisao/la:Što sumnjaš u Mareja ?
Kako ce Murray pored ove dvojice ovdje sta vam je? Na sljaci, na RG gdje ne znas ko vise grize Nadal i Djokovic, i da izgube sad od Murraya kojeg su prasili gdje su htjeli :mrgreen: hahahah meni to smijesno al' eto dobar je Murray nek ih izyebe maximalno :njanjanja:
Nije ovo Andy od prošle godine gdje je u 1/2 sa rafom izgledao kao rekreativac niti je Rafa nekadašnji sa šljake a Novak je pod velikim pritiskom zvani "RnG" ma koliko se on upinjo da to nije tako
Federer se ovdje ništa ne pita,realno
:nene: :nene: :nene: :nene:

Ovo uzima Fedex, Rafa uzima Novaka a Rafu Murray, Murray će se izmorit u ovom meču i tako da Fedex ovo uzima. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 maj 2015, 23:46

ja se mareja najviše bojim, mada se danas ništa nije pitao prva dva seta, Nik se sam ubio zicerima...
problem je što Endi pravi dosta vinera, crta po terenu na momente...

ja sam teimuraza bio zaboravio, ali eto njega... ljakse berdih nadam se da ide kući... a gael bi mi uljepšao dan
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 30 maj 2015, 23:48

@sobo, ne mozes to reci nikako jarane, kad bi znao da ce finale biti Federer - Murray bio bih sigurniji u titulu nego u bilo sta, al' nema sanse da se dogodi to finale. Federer igra dobro na ovom turniru, znaci 3 godine nije bolje igrao ovdje, najbolji turnir od onog gdje je izbacio Djokovica koji je bio nezaustavljiv i izgubio od Nadala u finalu kada je imao 5:2 u prvom setu i set loptu. Znaci pita se i on mnogo toga, al' samo polahko pravi testovi dolaze tek.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

public enemy no1.
Kontakt:

Post Postao/la public enemy no1. » 31 maj 2015, 00:14

Zašto imam neki osjećaj da ako Đoković osvoji RG..da će pasti ali ono..užasno..da neće imati više motiva za ostale turnire..i da bi to bilo to od njega..
Maria Kirilenko fan !

SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !

peRFection... love 18

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 31 maj 2015, 00:26

Edin TM87 je napisao/la:@sobo, ne mozes to reci nikako jarane, kad bi znao da ce finale biti Federer - Murray bio bih sigurniji u titulu nego u bilo sta, al' nema sanse da se dogodi to finale. Federer igra dobro na ovom turniru, znaci 3 godine nije bolje igrao ovdje, najbolji turnir od onog gdje je izbacio Djokovica koji je bio nezaustavljiv i izgubio od Nadala u finalu kada je imao 5:2 u prvom setu i set loptu. Znaci pita se i on mnogo toga, al' samo polahko pravi testovi dolaze tek.
Da smo na Vimbldon pa ok,taj scenario bi možda i bio moguć ovako...šljaka je ipak podloga gdje se Federer ne osjeća baš najbolje
Drugo,Federer igra dobro na ovom turniru ali uz dužno poštovanje Džumhuru i ekipi mislim da to za ovaj nivo tenisa nisu relevantni protivnici.
Četvrtfinala će dati neke odgovore,ovako možemo samo nagađati.

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 31 maj 2015, 00:28

public enemy no1. je napisao/la:Zašto imam neki osjećaj da ako Đoković osvoji RG..da će pasti ali ono..užasno..da neće imati više motiva za ostale turnire..i da bi to bilo to od njega..
A šta ako se desi suprotno,pa rasterećen uzimanjem Rng "opusti ruku"... :opaopa:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 31 maj 2015, 00:38

public enemy no1. je napisao/la:Zašto imam neki osjećaj da ako Đoković osvoji RG..da će pasti ali ono..užasno..da neće imati više motiva za ostale turnire..i da bi to bilo to od njega..
Ne bih rekao.
A evo i glavnog razloga, kroz parafrazu Srdjanovih rechi: Ne znam da li ce moj sin biti najveci igrach u istoriji tenisa, ali znam da ce sve uraditi da to postane. To je njegov krajnji cilj.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 31 maj 2015, 00:41

ppppp je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:@sobo, ne mozes to reci nikako jarane, kad bi znao da ce finale biti Federer - Murray bio bih sigurniji u titulu nego u bilo sta, al' nema sanse da se dogodi to finale. Federer igra dobro na ovom turniru, znaci 3 godine nije bolje igrao ovdje, najbolji turnir od onog gdje je izbacio Djokovica koji je bio nezaustavljiv i izgubio od Nadala u finalu kada je imao 5:2 u prvom setu i set loptu. Znaci pita se i on mnogo toga, al' samo polahko pravi testovi dolaze tek.
Da smo na Vimbldon pa ok,taj scenario bi možda i bio moguć ovako...šljaka je ipak podloga gdje se Federer ne osjeća baš najbolje
Drugo,Federer igra dobro na ovom turniru ali uz dužno poštovanje Džumhuru i ekipi mislim da to za ovaj nivo tenisa nisu relevantni protivnici.
Eto Murray je odjednom postao expert za sljaku.Covjek je uzeo 2 turnira na sljaci (jedina u karijeri) i to u jednom finalu je pobijedio Kohlschreibera,a u drugom Nadala.Pobjedu nad Nadalom bi mogli okarakterisati kao nesto sjajno da ovaj nije ove sezone gubio od svakakvih igraca kao npr. Fogninija.

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 31 maj 2015, 00:47

Eto Murray je odjednom postao expert za sljaku.Covjek je uzeo 2 turnira na sljaci (jedina u karijeri) i to u jednom finalu je pobijedio Kohlschreibera,a u drugom Nadala.Pobjedu nad Nadalom bi mogli okarakterisati kao nesto sjajno da ovaj nije ove sezone gubio od svakakvih igraca kao npr. Fogninija.[/quote]
Vala bas.Dobar post.Pricali su o Bouchard prosle godine kao da je nova Monika,Martina I Stefi.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 31 maj 2015, 01:16

MaGiCa je napisao/la:
Ne bih rekao.
A evo i glavnog razloga, kroz parafrazu Srdjanovih rechi: Ne znam da li ce moj sin biti najveci igrach u istoriji tenisa, ali znam da ce sve uraditi da to postane. To je njegov krajnji cilj.
s obzirom na konkurenciju to je možda i moguće, ali teško... 28 godina već... kokinakis i kirgijos te coric neće biti plitki potok ko Kei, Dimi, Milos, berdih, cilic
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 31 maj 2015, 02:03

Ovaj Kokinakis igra fino, dok mi se onaj drugi 'Australac' ne svidja posebno. Mogao bi Kokinakis napraviti ozbiljnu karijeru kada se zna da udarna cetvorka nece moci igrati jos dugo na vrhunskom nivou...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 31 maj 2015, 02:22

darker10 je napisao/la:
ppppp je napisao/la:
Eto Murray je odjednom postao expert za sljaku.Covjek je uzeo 2 turnira na sljaci (jedina u karijeri) i to u jednom finalu je pobijedio Kohlschreibera,a u drugom Nadala.Pobjedu nad Nadalom bi mogli okarakterisati kao nesto sjajno da ovaj nije ove sezone gubio od svakakvih igraca kao npr. Fogninija.
Upravo to, pa Murray bi na travi vece sanse imao... @Sobo prati malo :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 31 maj 2015, 10:17

Danas i sutra ce da bude pomor ovih francuza.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 31 maj 2015, 11:59

prvih 8 nosilaca u osmini finala, bilo bi interesantno pogledati statistiku kad je to zadnji puta bio slučaj

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 31 maj 2015, 12:34

kad li će stati kiša?
unffocial??? išta
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 31 maj 2015, 12:37

DANTES je napisao/la:kad li će stati kiša?
unffocial??? išta
Ne znam za Francusku. :mrgreen: Valjda stane brzo, ne bih volio da Fed igra sutra. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 31 maj 2015, 12:53

ajde provjeri, da znamo
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.