FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

vedator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la vedator » 31 maj 2015, 02:46

[youtube][/youtube]

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 31 maj 2015, 02:52

MCMXLVI je napisao/la:Vedooooo hvala!

Sent from my iPhone using Tapatalk
:salut: :mrgreen:

Snimak fali malo početka, ali bar je najkvalitetniji. Upload ću još jedan snimak, malo lošija kvaliteta, ali potpun i naštiman. :mrgreen:

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 31 maj 2015, 02:52

Onnn voliiii sarajevoooo .... praviiii jee hordass ....... vedatora sa forumaa .... jedan je od nas :opaopa: :opaopa: :opaopa: :bow: :bow: :bow:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 31 maj 2015, 02:55

Ma covjek je legenda foruma. Danas snimio sve 3 utakmice, pitam se samo kako hehe hvala jos jednom, i odmori do evropskih utakmica (:

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 31 maj 2015, 02:56

Bordooo bijeliii :clap: :mrgreen:

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 31 maj 2015, 02:58

Hvala Vedo majstore.Taman da se pogleda snimak u ove kasne sate.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 31 maj 2015, 02:59

vedator je napisao/la:Bordooo bijeliii :clap: :mrgreen:
Too vedatoree :njanjanja: :njanjanja: Odmori se sad maloo zaslužio si bgm.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 31 maj 2015, 03:20

sta ima raja :?: :?:

SteveHeighway
Kontakt:

Post Postao/la SteveHeighway » 31 maj 2015, 03:22

'Ta ce biti citaju se iskompleksirani komentari malih plavih kona...
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 31 maj 2015, 03:25

Malo klipovi, malo strumfovi. Kakav si mi obiteljeski? :D

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 31 maj 2015, 03:46

MCMXLVI je napisao/la:Malo klipovi, malo strumfovi. Kakav si mi obiteljeski? :D

prije sat iz "rajvosa" ne znam ni sam gdje gonim brate, CESTITKE SVIMA a ovi ljubomorni mogu da ga ha ha ha.

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 31 maj 2015, 04:21

Da kompletiram. :mrgreen:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 31 maj 2015, 04:25

Jeli mozemo ponoviti ovo narednih 5 godina?
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

amypitar
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 31 maj 2015, 06:15

Amca007 je napisao/la:Jeli mozemo ponoviti ovo narednih 5 godina?

Slavlje teško,titula je cilj u narednih 10 godina. ;)

pipko
Kontakt:

Post Postao/la pipko » 31 maj 2015, 07:45

Najbolja smo ekipa u drzavi, to je ocito, ali trebat ce jos jace zapeti svi da se odbrani titula, eventualno uzme i kup, a o Europi da ne govorim. Klub ce imati jos vise mogucnosti sa finansijske strane i nista osim titule ne dolazi u obzir. Sve ispod tog cilja je neuspjesna sezona. To breme je Sarajevo skoro uvijek nosilo, ali sada ono postaje teze nego ikada.

Prvo je pitanje trenera. Najveca dilema je da li je Dzeno trener kojem se moze povjeriti kompletna sezona i sve ambicije kluba ili je on covjek za gasenje pozara i dizanje ekipe iz mrtvih? Kako god bilo, dokazao je da zna motivisati ekipu, u ligi nema poraza, donio nam je dva trofeja i to je iscupao iz situacija kada nam je bilo tesko. Igra relativno dopadljiv fudbal. Ekipa nije mrtva, stvaraju se sanse, pogadja se, a odbrana funkcionise dobro. Taj njegov prktican nacin igre fercera u ligi, a u Europi se mora jos dokazati. Ja mislim da Dzeno zasluzuje priliku i da je kadar uzeti duplu krunu. Mozemo mi dovesti neko bljestavo ime, nekog elokventnijeg i skupo ga platiti, ali pokazalo se da to nije garant rezultatima. Dzeno je praktican trener, koji poznaje mentalitet ove sredine i iza kojeg igraci stoje, barem vecina njih.

Sto se tice igrackog kadra, Sarajevo ako zeli u grupnu fazu LE, mora u tim uloziti par miliona maraka. O Ligi Prvaka jos uvijek mozemo samo sanjati, ali LE uz malo srece u izvlacenju i sa kvalitetnim sastavom, nije samo san.

Prvi cilj je zadrzati najbolje, a to su Delac, Tatko, Cimi, Radovac, Stojcev, Krste i Benko. Ne znam da li je to moguce, vjerovatno nije, ali bi bilo vitalno. Radovac jos treba ovdje da sazrije, a Cimija ne bi ubila jos jedna sezona, a vec nakon toga decko treba da ide obavezno, jer je prekucao ligu i predugo zavlacenje u BiH mu moze nastetiti razvoju.

Kada su u pitanju pojacanja, treba nam stoper, odnosno bilo bi pozeljno. Vise od stopera nam treba desni bek. Tu nema rasprave, treba nam na toj poziciji kvalitetan igrac. Nikakva rotacija, vec prvotimac.

U veznom redu, treba nam jos jedan igrac, kvalitetan. Da je nivo, nesto kao Jajalo. Sa tim novim igracem da se napravi snazna sredina uz Stojceva, Cimija i Radovca, jer ostale opcije nisu pretjerano zadovoljile.

Sto se tice napada, jedan treba da ode i da se ustupi mjesto nekom kvalitetnom krilu. Krste po potrebi moze zmjeniti Benku, imamo vec Duljevica koji naredne sezone treba da bude bitan igrac za rotacije, ali smatram da nije onaj prvotimac kakav Sarajevu treba. Jos mora napredovati. Dakle napad, Krste, Benko i novo krilo.

To su 3-4 pojacanja, prvotimca, koja mislim da trebaju Sarajevu da odskoci jos jedan nivo iznad. Nikakvi veterani i polovnjace ne dolaze u obzir, vec igraci u snazi sa motivom.

Ako Tan ima zelju da mu klub igra i grupnoj fazi LE i da narednu godinu opet obezbijedi kvalifikacije za LP, onda se mora iskasljati 2-3 miliona maraka, sto za pojacanja, tako i za plate i premije. Neka se potrude da zadrze Cimija i Radovca jos godinu, jer u slucaju jos jedne uspjesne sezone, njihova cijena moze samo da skoci i da dostigne neku ozbiljnu cifru. Tan ima priliku da za njegov pojam male pare ima stalnog prvaka, ucesnika nekog Euro takmicenja i uz poneku prodaju, lahko moze vratiti ulozeno. Da ne govorim o tome ako sa ovih prostora iskopa 2-3 igraca koji ce dostici neki visok nivo fudbala i trzisnu vrijednost od 10-15 miliona u Kardifu.

Sto se tice Stojceva koji je dosta bio prije prozivan, mogu reci da je to odlican igrac i vrijedan dio nase ekipe, kako sad, tako nadam se i u buduce. Problem sa njim jeste sto je on tip igraca kojeg ne smijes pretjerano ograniciti u slobodi igre i kojeg ne smijes previse drzati na klupi, jer u tom slucaju njemu treba opet kontinuitet od 5+ utakmica da dodje sebi i da vrati smopouzdanje. Uporedite Stojceva protiv Olimpika kada se tek Dzeno vratio i uporedite ga zadnje 2-3 utakmice. On posjeduje neke karakteristike koji niti jedan drugi igrac Sarajeva nema.

siljevac
Kontakt:

Post Postao/la siljevac » 31 maj 2015, 09:08

Pa ko je dodao lopte koje imaju oci za oba gola tj i Benku i Velkonji ? Pa Cimi sto se stidite reci . Eto vas kao spiker Cimi daje loptu a on kaze Radovac . Ali dobro TITULA je napokon stigla . :bow: :bow: :bow: :bow: cimi kralju . Sve si rekao doktore za 10 minuta neka je nosonju sramota sto te nije pozvao .

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 31 maj 2015, 09:12

siljevac je napisao/la:Pa ko je dodao lopte koje imaju oci za oba gola tj i Benku i Velkonji ? Pa Cimi sto se stidite reci . Eto vas kao spiker Cimi daje loptu a on kaze Radovac . Ali dobro TITULA je napokon stigla . :bow: :bow: :bow: :bow: cimi kralju . Sve si rekao doktore za 10 minuta neka je nosonju sramota sto te nije pozvao .
poserem mu se u igrace koji sa 27 kubure po poljskim i mađarskim ligama i glase za "talente" dok ovaj momak juče za 10 minuta poništi protivnika
fuj
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 31 maj 2015, 09:18

ma moze samo da ga podudlaju cimiju samiru burovicu i marku kad odu u liga 5ice ;) a nasa akademija ce jos 15 samira i gojka izbacit:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

siljevac
Kontakt:

Post Postao/la siljevac » 31 maj 2015, 09:22

Pa ko je dodao loptu Benki , Cimi :bow: a ko je isto uradio Velkonji :bow: Cimi . Nemojte da se mucite pogledajte snimak . CIMI KRALJU :bih: NEK SE STIDE ONI STO TE NE VOLE !!! Bazdarevicu dorate marke magarac sve ti olosu pamtim duze vrijeme . Vracam sa kamatama **** . Nosorogu ljudski izrode . :plac: ovo je tvoja buducnost .

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 31 maj 2015, 09:39

Joj lijepa dana danas

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, miguelramos i 38 gostiju.