zadnjih 20 borbi rijesio nokautom
kako bi bilo fino da se spusti u super-velter i boksuje protiv flojda.
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Nista od toga. Floyd je Canela spustio na 152 catchweight.. ovaj bio prakticno zombi. Nema sanse da boksuje Golovkina. Iskreno i ne treba, Gennady je preveliki za njega i sto mu treba da bude ko na kraju karijere.sekerbay je napisao/la:sta je ovo, niko nije gledao ko-masinu golovkina![]()
zadnjih 20 borbi rijesio nokautom![]()
Po meni jedini dostojan protivnik mu je Ward koji je pobjedio sve najbolje borce u svojoj kategoriji pa tako i Frocha. Samo ne znam kakav je poslije ove duge pauze, ali to bi bio strašan meč.simurgh je napisao/la:Nista od toga. Floyd je Canela spustio na 152 catchweight.. ovaj bio prakticno zombi. Nema sanse da boksuje Golovkina. Iskreno i ne treba, Gennady je preveliki za njega i sto mu treba da bude ko na kraju karijere.sekerbay je napisao/la:sta je ovo, niko nije gledao ko-masinu golovkina![]()
zadnjih 20 borbi rijesio nokautom![]()
Nego postoji druga borba koja bi bila totalni rat. Carl Froch protiv Golovkina. Nije toliko daleko da se desi. Bila bi u super sredjnoj kategoriji. To bi bila jedna od najbojih borbi u zadnjih 10-tak godina siguran sam.
pa sam golovkin je rekao da bi se rado spustio u super-velter samo da boksa sa flojdom.simurgh je napisao/la:Nista od toga. Floyd je Canela spustio na 152 catchweight.. ovaj bio prakticno zombi. Nema sanse da boksuje Golovkina. Iskreno i ne treba, Gennady je preveliki za njega i sto mu treba da bude ko na kraju karijere.
mozda. iako, ruku na srce, veca je vjerovatnoca da bi ga golovkin deklasirao.simurgh je napisao/la:Nego postoji druga borba koja bi bila totalni rat. Carl Froch protiv Golovkina. Nije toliko daleko da se desi. Bila bi u super sredjnoj kategoriji. To bi bila jedna od najbojih borbi u zadnjih 10-tak godina siguran sam.
fak jes, to bi bio zanimljiv mec. staklena brada vard protiv borbene masine golovkinastokton je napisao/la:Po meni jedini dostojan protivnik mu je Ward
mozda.work je napisao/la:Ward je iz Floyda najbolji 4p4 bokser trenutno na svijetu.
Hladno uzima golovkina u eventualnom srazu, mada ne vidim da ce se taj mec desiti u bilo kakvoj skoroj buducnosti.
slazem se.CashMan je napisao/la:Ward protiv Golovkina bi bilo vrlo zanimljivo vidjeti, ali sam mišljenja da bi Golovkin uzeo i to novim KO.
Ja mislim da bi se 90% boraca za pare koje dobiju kada boksuju Floyda spustilo daleko ispod svoje kategorije. Hopkins koji je lako teska kategorija je zvao Floyda da boksuju (istina u 160). Ali nista od toga. Floyd ce vjerovatno da boksuje Brook-a/Khan-a/Thurman-a slijedecu, onda lagani revans Manny i penzija.sekerbay je napisao/la: pa sam golovkin je rekao da bi se rado spustio u super-velter samo da boksa sa flojdom.
sad, takodjer sam misljenja da nece doci do tog meca.
Ta borba dok god bi trajala bila bi fenomenalna. SIguran sam u to!mozda. iako, ruku na srce, veca je vjerovatnoca da bi ga golovkin deklasirao.
Meni je Golovkin trenutno najdrazi bokser i pratim ga od njegovog meca za Ouma-om. Mejutim porediti Ward-a i Proksu (na bilo koji nacin) ne stoji.sekerbay je napisao/la:I tehnicki prilicno limitirani abraham je par puta prosao protiv varda. postavljene se pitanje kako bi vard izgledao protiv golovkina ako uzmemo u obzir da golovkin udara ko dorat *smile* a znamo da je golovkin takticki dovoljno dobar da napravi daleko vise od abrahama.
Mislim da bi taj mec donekle licno mecu golovkin - proksa s tim da je vard daleko bolji od prokse.
vjerujem da bi ga golovkin dobio i to najkasnije do 8. runde.
steta sto ado i abraham nemaju damu *smile
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.