FK Željezničar (opšte diskusije)
- invincible1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
moze li mi neko reci od koga je priznata ova titula 1999
nisam znao da se ta broji... 
=\_1921_/=
NFsBiHinvincible1921 je napisao/la:moze li mi neko reci od koga je priznata ova titula 1999nisam znao da se ta broji...
[/quote]DzoleZeljo je napisao/la:
na 0:19??? Jel to sve sto ih je bilo??
na tvoju zalost, kao i obično, poletio si nosom u...
tada se titova jos punila, a pravu sliku si mogao dobiti tek kada su igraci dosli.... na slikama sa ove pozicije nije se vidio krajj navijacima...
ali dobro, danas je i za derbi bilo vise nasih navijaca nego vas za cijelu polusezonu na grbavici, mjestu gdje stanuje najveci balkanski brend koji posjeduje oko i preko milion fanova
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
3 druzepitic je napisao/la:Još dvije.
Animozitet prema Juventusu od drugih navijačkih skupina i njihovih klubova u Italiji je ogroman, ali nije ni blizu ovom animozitetu iskompleksiranih hordaša, fukara, robijaša ovdje kod nas 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Zeljo je uspio ujediniti cijelu Bosnu, nakon zenice ide tuzla sta je sljedece vjerovatno siroki ili banja luka

Kako stojimo u Krajini?terabajt je napisao/la:Zeljo je uspio ujediniti cijelu Bosnu, nakon zenice ide tuzla sta je sljedece vjerovatno siroki ili banja luka![]()
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Moramo sacekat da Jedinstvo ude pa da vidimo .Virtu4l je napisao/la:Kako stojimo u Krajini?terabajt je napisao/la:Zeljo je uspio ujediniti cijelu Bosnu, nakon zenice ide tuzla sta je sljedece vjerovatno siroki ili banja luka![]()
A pošto vidim da fukare misle da su oni direktni "krivci" zašto mi nismo uzeli titulu: Vi nam niste izbili titulu, jer titula se ne gubi jednim golom u jednoj utakmici od njih 30. Neka vam to bude jasno 
Pitarima čestitke na zasluženoj tituli.
Pitarima čestitke na zasluženoj tituli.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
pa isto ovo (Bice Željo k....c šampion) su pjevali i u Vrapčićima, prije par kola....i još skanirali Saraj'vo
oni sa one glavne tribine
mislim, to je notorna činjenica
i šta reci na to sve....to samo Željo može učiniti i natjerati na tako ponašanje , svesti na tako niske grane 
mislim, to je notorna činjenica
Zadnja izmjena: let3, dana/u 31 maj 2015, 11:57, ukupno mijenjano 1 put.
Navijaci slobodwe pricaju o nesportskom ponasanju, samo se sjetite kako ste usli u premijer ligu a da ne govorim o tome kako ste ispali i kako su vam celik i velez pustili kod kuce i kako ste zelji nudili 40 milja a onda vam mi utrpali 4 komada na tusnju
Ujedinjujemo Bosnu dodik ce nas proglasiti teroristima

Ujedinjujemo Bosnu dodik ce nas proglasiti teroristima
Mostar, Zenica,Tuzla hu iz next

E ima nas ko i mrzit u pm,meni je ono cirkus bio jest zdravlja mi.
Zeljeznicar! 1921 !
Osvojili smo 14 od mogućih 18 bodova protiv tih klubova.terabajt je napisao/la:Mostar, Zenica,Tuzla hu iz next
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma jasta Lisander,zato je zeljo bio izbacen u drugu ligu zbog namjestanja,Osimu zabranjeno bavljenje fudbalom godinu dana a dvojici jos dozivotno,istina boli ali to je tako samo sto pokusavas okrenuti pricu mitomanskim sredstvima ali opet ne ide..a o yugi mislim da bi bilo sramotno da zeljo nesto prica koji je 3. najbolji klub sa prostora BiH po tome
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hajd sto pisete gluposti vec ste i obicne kukavice koje brisu tudje postove, a ostavljaju svoje kad vas neko pocne bombardovat argumentima. Znaci stvaranje nemogucnosti diskusije..
na tvoju zalost, kao i obično, poletio si nosom u...Pantelija je napisao/la:DzoleZeljo je napisao/la:
na 0:19??? Jel to sve sto ih je bilo??
tada se titova jos punila, a pravu sliku si mogao dobiti tek kada su igraci dosli.... na slikama sa ove pozicije nije se vidio krajj navijacima...
ali dobro, danas je i za derbi bilo vise nasih navijaca nego vas za cijelu polusezonu na grbavici, mjestu gdje stanuje najveci balkanski brend koji posjeduje oko i preko milion fanova
Isto kao što je i nas na prvoj proslavi titule od povratka Osima bilo više nego vas za čitavu sezonu, pa šta?
Pjevali bi i mi pjesme njima da smo osvojili titulu, ali oni su svaku nama posvetili zdravlja mi
Mortem, da nije tog Osima znaš šta bi ti ta titula predstavljala? Pasje prkno. Jednako kao što bi i nama naše iz prethodnih sezona.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao