A gdje su se ovi dokazali u HNLu. Dobro da ne duzim, ove sezone se Hadzic pokazao boljim od Halilovica a sta ce biti u buducnosti pojma nemam.DevilsAdvocate je napisao/la:Pa pozvan je i Ante Rebic iz RB Leipziga u kojem je jedva na klupi, al u repezentaciji je bio prije RB Leipziga kao potencijal, i Niko Kovac ne izbacuje tek tako igrace zbog transfera u nizeligaski klub na posudbu, tako i Mario Situm koje je grac Dinama na posudbi u Speziji, bio je u repki i prije Spezie, za mladu odigrao 15 utakmica 6 golova i tu je isto kao Halilovic, da skuplja iskustvo i oni su se vec dokazali, al gdje se Hadzic dokazo, nit je kad igro za mladu, nit se kad prije za njega culo nego unazad par godina, mislim da jos ne zasluzuje poziv, ali relativno je mlad 23 godine, ako zarazoga prodje u primeru ili ako ostvari on transfer u veci klub definitvno ga treba pozvati, ali necemo tek tako sakupljat igrace po drugim ligama koji nikad prije nisu ni za maldu igrali, jso akd neko Husidica spomene kosa mi se digne na glavi...KLIS je napisao/la:Za Hrvatsku igra Mario Šitum iz Spezie, koja je 5. u Seriji B. Igrao je također 26 utakmica, ima 5 golova i 4 asistencije. Ne vidim zašto bi to bio problem.
Usput nije Halilovic vise najveci Evropski talenat to je sada Coric. Ako me razumijes.