Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dubrovnik
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la dubrovnik » 30 maj 2015, 14:08

DevilsAdvocate je napisao/la:
KLIS je napisao/la:Za Hrvatsku igra Mario Šitum iz Spezie, koja je 5. u Seriji B. Igrao je također 26 utakmica, ima 5 golova i 4 asistencije. Ne vidim zašto bi to bio problem.
Pa pozvan je i Ante Rebic iz RB Leipziga u kojem je jedva na klupi, al u repezentaciji je bio prije RB Leipziga kao potencijal, i Niko Kovac ne izbacuje tek tako igrace zbog transfera u nizeligaski klub na posudbu, tako i Mario Situm koje je grac Dinama na posudbi u Speziji, bio je u repki i prije Spezie, za mladu odigrao 15 utakmica 6 golova i tu je isto kao Halilovic, da skuplja iskustvo i oni su se vec dokazali, al gdje se Hadzic dokazo, nit je kad igro za mladu, nit se kad prije za njega culo nego unazad par godina, mislim da jos ne zasluzuje poziv, ali relativno je mlad 23 godine, ako zarazoga prodje u primeru ili ako ostvari on transfer u veci klub definitvno ga treba pozvati, ali necemo tek tako sakupljat igrace po drugim ligama koji nikad prije nisu ni za maldu igrali, jso akd neko Husidica spomene kosa mi se digne na glavi...
A gdje su se ovi dokazali u HNLu. Dobro da ne duzim, ove sezone se Hadzic pokazao boljim od Halilovica a sta ce biti u buducnosti pojma nemam.
Usput nije Halilovic vise najveci Evropski talenat to je sada Coric. Ako me razumijes.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 30 maj 2015, 14:10, ukupno mijenjano 2 puta.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 30 maj 2015, 14:08

DevilsAdvocate je napisao/la:Hrvatska 1.liga je treutno 17. u Evropi, Hajduk je trenunto u najgoroj sezoni zadnjih godina na 3. poziciji, sto ne znaci da je los klub, i bolje je rangirana liga od Poljske 19.,Slovenija 28., Slovacka 30., Mađarska 31. i jos jednom za ove koji se pitaju zasto su Tino i Avdija u repki nemojte srat dzaba i potencirat Suljica i sta ja znam koje sve bekove ne iz Slovenije i Slovacke, de budite malo objektivni, i Tino kao najbolji igrac Hajduka treceplasiranog tima 17.lige u Evropi vrijedi 3 miliona eura, a ovi vasi ''igraci'' jedva milion tako da...
Nemoj zahebavati, pa je li Mume iz hebene gulas lige poderao na SP-u ???
Hebes bolan Medunjanina i njegovu Spansku ligu kada frajeru treba 5 sekundi da se okrene na lijevu nogu i doda, a da pretrci igraca i napravi visak to mezemo samo sanjati, pa svaki iole ozbiljan trener na takvim igracima gradi pobjedu svome timu, zalijepi mu kakvog Mumeta i gotov protok lopte...
Hajde Suljicu zalijepi koga pa da vidis hoce li mu uspjeti "stati na rep" !!!
Boli me ona stvar gdje ko igra gledam samo kako igra i sta potencionalno donosi repci...
Ako nam fali a fali nam igrac koji ide okomito sa loptom na gol Suljic treba biti tu...
Sta mi imamo od Pjanica i njegove Rome kada frajer nema muda uci u duel, ne zna proci sa loptom i napraviti visak, nema ga u odbrani, krije se u napadu, Spahic mu sa stopera mora igrati 10-ku, sta nam znaci serija A u tom slucaju ????
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 30 maj 2015, 14:18

Husika je napisao/la:
DevilsAdvocate je napisao/la:Hrvatska 1.liga je treutno 17. u Evropi, Hajduk je trenunto u najgoroj sezoni zadnjih godina na 3. poziciji, sto ne znaci da je los klub, i bolje je rangirana liga od Poljske 19.,Slovenija 28., Slovacka 30., Mađarska 31. i jos jednom za ove koji se pitaju zasto su Tino i Avdija u repki nemojte srat dzaba i potencirat Suljica i sta ja znam koje sve bekove ne iz Slovenije i Slovacke, de budite malo objektivni, i Tino kao najbolji igrac Hajduka treceplasiranog tima 17.lige u Evropi vrijedi 3 miliona eura, a ovi vasi ''igraci'' jedva milion tako da...
Hebes bolan Medunjanina i njegovu Spansku ligu kada frajeru treba 5 sekundi da se okrene na lijevu nogu i doda, a da pretrci igraca i napravi visak to mezemo samo sanjati, pa svaki iole ozbiljan trener na takvim igracima gradi pobjedu svome timu, zalijepi mu kakvog Mumeta i gotov protok lopte...
Boli me ona stvar gdje ko igra gledam samo kako igra i sta potencionalno donosi repci...
Ako nam fali a fali nam igrac koji ide okomito sa loptom na gol Suljic treba biti tu...
Sta mi imamo od Pjanica i njegove Rome kada frajer nema muda uci u duel, ne zna proci sa loptom i napraviti visak, nema ga u odbrani, krije se u napadu, Spahic mu sa stopera mora igrati 10-ku, sta nam znaci serija A u tom slucaju ????
Znam tvoje misljenje o Pjanicu ali mislim da nisi u pravu. Ne moze se Miralem braniti jednim igracem da je ko Kedira. Ali ajde nije vazno. Medunjanin je druga pjesma njega je trebao mjenjati Milicevic ali nije hebi ga. Ja ipak mislim da cemo kresnut Izraelce ali treba se poraditi na pozivu boljim igracima koje svakako imamo. I ovaj Suljic je metak od igraca.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 30 maj 2015, 16:24

Husika je napisao/la:
:facepalm:
Evo samo jedan primjer. Gledaj ovo na pocetku kako u trku uzima loptu ovog igrac broj 10, ja mislim da se igrac zove Messi(neki levat). I onda kako prolazi dvojicu igraca malo poslije. I onda kako uzima loptu od Messija dok ovaj trci, a ja mislim da bi npr Ljevakovic isto ovo uradio.

Pogledaj Nigeriju koju loptu dodaje Misimovicu, prije ponistenog gola.
Ti gledas kroz plavu boju, malo prije branis Mesu a Safet propast fudbala. Covjece Mesa je izabacio Seju iz tima i jos dvojicu koji su igrali u nasim mladim repkama a ostavio Hadzica, Tinu i Avdiju. To je vise nego bezobrazno.
Hadzic je bjezao od lopte protiv Austrije, Avdija se ne zna sastaviti sa loptom.
Eldin Hadzic je imao povredu jedno vrijeme, tek se je vratio.

Bosnjo90
Kontakt:

Post Postao/la Bosnjo90 » 30 maj 2015, 20:48

E Mehmede izgubi se ti odmah na pocetku

Bosnjo90
Kontakt:

Post Postao/la Bosnjo90 » 30 maj 2015, 20:59

Sehic Memija Cocalic Kerle Kvesic Visca Tomic Zolotic Stilic Dzeko Bajic ovako ce uskoro ozgledati Sastav BiH reprezentacija kod Mese selektora

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 30 maj 2015, 21:04

Bosnjo90 je napisao/la:Sehic Memija Cocalic Kerle Kvesic Visca Tomic Zolotic Stilic Dzeko Bajic ovako ce uskoro ozgledati Sastav BiH reprezentacija kod Mese selektora
Ako Bog da inshAllah. Ima tu i Zukanović, pa Ara Hodžić, Hadžiahmetović, Hajrović i Pjanić navijaju za Želju tako da će i oni dobijati pozive.
DRUG NEBI TI PUNCA

Bosnjo90
Kontakt:

Post Postao/la Bosnjo90 » 30 maj 2015, 21:08

Tako je Zuka upada Kerla ispadaa i Tomic ispada upada Hadziahmetovic

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 maj 2015, 21:08

bagrcavi je napisao/la:Ako Bog da inshAllah. Ima tu i Zukanović, pa Ara Hodžić, Hadžiahmetović, Hajrović i Pjanić navijaju za Želju tako da će i oni dobijati pozive.
Mislim da bi trebali zvati i Bešića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 30 maj 2015, 21:10

Može Bešić, može. Spahić će dobiti poziv zbog iskustva a i jer je prijatelj sa Džekom.
Kad pogledam ovaj sastav gore, pa i oni bi uzeli Kipar, mogao bih se zakleti da ne bi izgubili od Izraela. :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Bosnjo90
Kontakt:

Post Postao/la Bosnjo90 » 30 maj 2015, 21:15

Fali Zajko Zeba

Bosnjo90
Kontakt:

Post Postao/la Bosnjo90 » 30 maj 2015, 21:20

BEGOVIC MUJDZA BICAKCIC (SUNJIC) SPAHIC ZUKANOVIC HAJROVICVISCA (VISCA) PJANIC KOLASINAC BESIC LULIC DZEKO

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 31 maj 2015, 12:50

Sramotno je ovo sto je Mesa uradio Salihovicu. Momak koji je skoro 10 godina uz reprezentaciju , bio kod 4 selektora bude na ovakav nacin odstranjen. Ne mogu da shvatim kako neki pokusavaju da opravdaju ovaj potez , jer apsolutno nema argumenta za to. Nije Sejo ovo zasluzio.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 maj 2015, 13:47

Hadžić je svom timu donio plasman u EL u mnogo jačoj ligi.
Voli te tvoje Sarajevo.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 31 maj 2015, 14:02

emir79 je napisao/la:Sramotno je ovo sto je Mesa uradio Salihovicu. Momak koji je skoro 10 godina uz reprezentaciju , bio kod 4 selektora bude na ovakav nacin odstranjen. Ne mogu da shvatim kako neki pokusavaju da opravdaju ovaj potez , jer apsolutno nema argumenta za to. Nije Sejo ovo zasluzio.
Jedna je stvar ne igrati citavu sezonu kao Ibisevic npr koji je samo jednu utakmicu igrao vise od Salihovica, ali problem je sto ovaj nije ni trenirao kako treba zbog stalnih povreda tako da itekako ima argumenata, sta ce nam igrac koji je fizicki nedovoljno spreman bez utakmica u nogama samim tim... Vratit ce se on opet u reprezentaciju al realno sad nema mjesta ni na klupi, da je makar zdrav bio citavu sezonu pa hajd i nekako...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 maj 2015, 14:06

emir79 je napisao/la:Sramotno je ovo sto je Mesa uradio Salihovicu. Momak koji je skoro 10 godina uz reprezentaciju , bio kod 4 selektora bude na ovakav nacin odstranjen. Ne mogu da shvatim kako neki pokusavaju da opravdaju ovaj potez , jer apsolutno nema argumenta za to. Nije Sejo ovo zasluzio.
Potrudi se da ostaneš dosljedan svemu što si pisao ove godine.
Voli te tvoje Sarajevo.

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 31 maj 2015, 14:37

Sila su ovi nabrojani igraci,a vrlo brzo se uvjerimo kad izadju u Evropu! Nema sudija i saveza!

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 31 maj 2015, 16:44

Gojko Cimirot najbolji igrac Premijer lige je zasluzio poziv. Ne mora on minute odigrati, ali treba misliti na buducnost, lakse ce se prodati u bolji klub ako je reprezentativac.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 31 maj 2015, 16:53

soko je napisao/la:
Husika je napisao/la:
:facepalm:
Evo samo jedan primjer. Gledaj ovo na pocetku kako u trku uzima loptu ovog igrac broj 10, ja mislim da se igrac zove Messi(neki levat). I onda kako prolazi dvojicu igraca malo poslije. I onda kako uzima loptu od Messija dok ovaj trci, a ja mislim da bi npr Ljevakovic isto ovo uradio.

Pogledaj Nigeriju koju loptu dodaje Misimovicu, prije ponistenog gola.
Ti gledas kroz plavu boju, malo prije branis Mesu a Safet propast fudbala. Covjece Mesa je izabacio Seju iz tima i jos dvojicu koji su igrali u nasim mladim repkama a ostavio Hadzica, Tinu i Avdiju. To je vise nego bezobrazno.
Hadzic je bjezao od lopte protiv Austrije, Avdija se ne zna sastaviti sa loptom.
Eldin Hadzic je imao povredu jedno vrijeme, tek se je vratio.
Nemoj molim te da ti Avdijine skilove kacim !!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 maj 2015, 17:09

To @gringo, sve si mu objasnio :lolno:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.