Head je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neka gori, nek izgori, neka znaju svi, nek se nasa pjesma ori, nek crknu dusmani
Neka gori, nek izgori, neka znaju svi, nek se nasa pjesma ori, mi smo divovi.
Voljet cu te cijelog zivota, voljet cu te ja, danas ce se na Kosevu slavit titula.
Nasa ljubav ko Trebevic, ponos u nama, titula za Sarajevo i za Vedrana.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
tim mu postane ponovo prvak nakon skoro jedne decenije, a on se smara sa zeljom... koji komplexas moras biti da to radis u ovom momentu...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Cernica je napisao/la:Nemojte srat na Želju nego čestitajte i njima što su se do zadnjeg kola s pola djece u timu borili za titulu. Meni je rad u Želji ove sezone za sve pohvale. Sarajevu zasluženo titula ali u dlaku
A de onako realno, na stranu provociranja čitave ove godine, kakvo ti je mišljenje o Slobodi ove sezone, posebno proljetne polusezone?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Prvih 11 može imati prosjek od 40 godina, a da klub u isto vrijeme afirmiše dva mlada igrača.Pantelija je napisao/la: 2. kokot, đelmić,antolović,kosorić, kvesić, bogdanović, željković, varea, sve djeca, balavci...kada ih vidim lizala bi im podjelio
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- champions1921
A ko placa Benku ako nije tajna? I jeli mislis da su igraci koji su dolazili potpisivali ugovore za kikiriki? To sto niste placali obestecenja ne znaci da igraci nisu dobijali enormne cifre na ruke..Pantelija je napisao/la:nisa mi potrosili nismo osim za plate igraca koje su u rangu sirokog i zrinjskog... osim benke kojeg mi ne plaćamo<Cernica je napisao/la:Brato nemaju oni mene sta uvlacit. Samo realno govorim da rade dobar posao. Potrosili su deset puta manje para od vas a do zadnjih 15 minuta prvenstva su se borili za titulu. Ako nisam u pravu izviniteMortemHz je napisao/la:Evo i Pastrmku uvukli u mitomanske price![]()
jos jedna mitomanija, a zeba je 2010 imao vecu platu nego nas najplaceniji igrac trenutno
Znamo, radovac samir prvi!
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 31 maj 2015, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
Cardiff, preko Western Uniona.champions1921 je napisao/la:A ko placa Benku ako nije tajna?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- champions1921
Placa ga Tan kao i sve ostale igrace u klubu. Tan=FK Sarajevo, nema tu mi placamo, drugi placaju..Virtu4l je napisao/la:Cardiff, preko Western Uniona.champions1921 je napisao/la:A ko placa Benku ako nije tajna?
BUDI ŽELJO !!!
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Velkoski 70 hiljada eura osteta bila i dobio je na ruke Bilbija 50 hiljada , to je sto znam , na ruke je dobio i Benko a ne znam koliko ....
Valjda su rezultati relevantan podatak. Nebo i zemlja u odnosu na jesenji dio. Niste kod nas nesto dobro odigrali a i mi smo bili malo oslabljeni. Mene su najvise impresionirali igrom Željo i Čelik koji iako je izgubio na trenutke mi se cinilo da ne gledam nasu ligu. U globalu sve ekipe goli qurac. Najvise me razocarao Siroki koji je najveci gubitnik prvenstvawobly92 je napisao/la:Cernica je napisao/la:Nemojte srat na Želju nego čestitajte i njima što su se do zadnjeg kola s pola djece u timu borili za titulu. Meni je rad u Želji ove sezone za sve pohvale. Sarajevu zasluženo titula ali u dlaku
A de onako realno, na stranu provociranja čitave ove godine, kakvo ti je mišljenje o Slobodi ove sezone, posebno proljetne polusezone?
From father to son
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
? Tan placa samo Benkuchampions1921 je napisao/la:Placa ga Tan kao i sve ostale igrace u klubu. Tan=FK Sarajevo, nema tu mi placamo, drugi placaju..Virtu4l je napisao/la:Cardiff, preko Western Uniona.champions1921 je napisao/la:A ko placa Benku ako nije tajna?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ovi stihovi što vam Isovic kroji su antologijski hahahahahahhahahaha, a potrošili ste ove godine za jednu titulu brat bratu ko mi za 4, vjerovatno ste sami toga svjesni a nećete.da priznate, svjesni ste i talova kolibu kod vas i kolko koji igrač mora od plate dati Ibrakovicu, ovu titulu ste oteli al iduće godine neće te moći.
Jeli doveo Ajfel te banane
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- champions1921
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
A ko plaća ostale?MortemHz je napisao/la:
? Tan placa samo Benku
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Plaća ih klub!!!champions1921 je napisao/la:A ko plaća ostale?MortemHz je napisao/la:
? Tan placa samo Benku
A klub zarađuje od međunarodnih utakmica, sponzora, članstva.....
Od toga je i ranije plaćao igrače?hilmo je napisao/la:A klub zarađuje od međunarodnih utakmica, sponzora, članstva.....
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
a ciji je klub ???hilmo je napisao/la:Plaća ih klub!!!champions1921 je napisao/la:A ko plaća ostale?MortemHz je napisao/la:
? Tan placa samo Benku
A klub zarađuje od međunarodnih utakmica, sponzora, članstva.....
ta igracka ima svog vlasnika koji je moze bacit kad god hoce
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
@virtual
Naravno, samo što su sad sponzori respektabilnijini samim tim vrijednost tih ugovora je veća. Pozicija kluba na tržistu je bolja jer FK Sarajevo vise nije rupa bez dna.
Naravno, samo što su sad sponzori respektabilnijini samim tim vrijednost tih ugovora je veća. Pozicija kluba na tržistu je bolja jer FK Sarajevo vise nije rupa bez dna.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 31 maj 2015, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.
bas me interesuje ko ce placat ovog vaseg igraca sto nam dolazi a i mlad jeVirtu4l je napisao/la:Od toga je i ranije plaćao igrače?hilmo je napisao/la:A klub zarađuje od međunarodnih utakmica, sponzora, članstva.....
Samo Sarajevo
- champions1921
Klub je u vlasništvu Tana tako da on raspolaže i kontrolise finansije. On zaradjuje i troši. Valjda je to osnova privatluka.. A možda tan samo pumpa novac a ne kupi profit..
BUDI ŽELJO !!!
I da baci svoju "igracku" sta nam se moze dogoditi?Oslobodio nas je svih dugova,poceo sa izgradnjom kampa,pozitivnom poslovnom politikom smo se domogli sponzorskog ugovora sa TA na 3,5 godina.Na proslavi titule je vidio da skoro 30 milja ljudi skandira njegovo ime i da su mu duboko zahvalni.
Za dvije godine svog ulaganja je podigao 2 trofeja.Za narednu godinu je planirana mini turneja u Maleziji,sva 4 kluba ce odigrati prijateljske utakmice u sklopu turnira Prijateljstva.
Logika projescnog stanovika BiH je " A sta ako ode" znaci bolje i ne pokusavat nesto jer moze otici i propast plan.
Kao da su nam klubovi i navikli na bolje.Eto neka ode sutra ostavio nas je u boljem stanju nego sto smo bili od rata pa do dan danas.
A raznih Comora i Varupa ce uvijek biti koji ce igrati
Za dvije godine svog ulaganja je podigao 2 trofeja.Za narednu godinu je planirana mini turneja u Maleziji,sva 4 kluba ce odigrati prijateljske utakmice u sklopu turnira Prijateljstva.
Logika projescnog stanovika BiH je " A sta ako ode" znaci bolje i ne pokusavat nesto jer moze otici i propast plan.
Kao da su nam klubovi i navikli na bolje.Eto neka ode sutra ostavio nas je u boljem stanju nego sto smo bili od rata pa do dan danas.
A raznih Comora i Varupa ce uvijek biti koji ce igrati
Zadnja izmjena: Orton, dana/u 31 maj 2015, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.