FK Željezničar (opšte diskusije)

likusa
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la likusa » 31 maj 2015, 12:24

Pantelija je napisao/la::) ajzea, vas na grbavici ne moze biti vise od 12-13 milja...
Ma kakavi mi, nema nas ukupno 12-13 milja :zzz:
Željeznicar za život cijeli !

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 31 maj 2015, 12:25

Pantelija je napisao/la::) ajzea, vas na grbavici ne moze biti vise od 12-13 milja...
Misliš na period prije rata, poslije rata ili obuhtavaš i jedan i drugi da ti dam dokaz za svaki pojedinačno?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 31 maj 2015, 12:28

na grbavicu trenutno ne moze staditi vise od 13 milja ljudi, osim ao ece na livade stajatti, istok ne racunam jer ne psotoji
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 31 maj 2015, 12:39

Pantelija je napisao/la:na grbavicu trenutno ne moze staditi vise od 13 milja ljudi, osim ao ece na livade stajatti, istok ne racunam jer ne psotoji
[youtube][/youtube]
Da ne pričam o tome da je sjever bio dupke pun
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 31 maj 2015, 12:39

Jel to neka nova furka sjediti na tribini u hladu za vrijeme utakmice?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 31 maj 2015, 12:44

samocelik je napisao/la:Jel to neka nova furka sjediti na tribini u hladu za vrijeme utakmice?
A kakva je furka biti iza tribine ?

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 31 maj 2015, 12:44

samocelik je napisao/la:Jel to neka nova furka sjediti na tribini u hladu za vrijeme utakmice?
Vi ste izgleda ostali doslijedni nekim starim furkama :clap:

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 31 maj 2015, 12:46

Ne želim ostavljati komentare ispred Robijaša jer nisam član, ja sam postavio pitanje na ono što sam ja svojim očima vidio, a to je da više od pola gostujučih navijača je presjedilo drugo poluvrijeme.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 maj 2015, 12:51

samocelik je napisao/la:Ne želim ostavljati komentare ispred Robijaša jer nisam član, ja sam postavio pitanje na ono što sam ja svojim očima vidio, a to je da više od pola gostujučih navijača je presjedilo drugo poluvrijeme.
Istina,tako je bilo i za derbi...ko i navijali nesto do 55-te minute...ostalo ko telad :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 31 maj 2015, 12:51

[quote="Orton"]Dear Sirs,

Sorry for the disturbance.

I take this opprtunity to ask you to consider their options for investment through marketing or through the ownership
structure in Football Club Zeljeznicar who is the biggest sports brand in Bosnia and Balkan region.

Fc Zeljeznicar is one of the oldest and most successful clubs in Bosnia and Herzegovina.Congueror Duble crown
two times.Fc Zeljeznicar has a potential of at least 1.000.000 fans,as well as countless supporters outside the
narrow local fan base.Desire as the club has a unique and distinctive image in the region beyond.
Communication corporate image sponsors for the whole of Bosnia.

Our webiste http://www.fkzeljeznicar.ba is the most visited in Bosnia and second visits to the Balkans.
Our plan is to soon and that the site has an English language version.
Our facebook fan page has over 150.000 likes and fans,and we are the first place in Bosnia.
Our games are brodcast live on television (Arena Sport TV) http://www.tvarenasport.com throught the Balkans,where viewership reach 18 milion people.

Advertesing is adapter to the conditions in our cozntry,so advertesing is not high.They range from 10,000 euro
to 250,000 euro main sponsor per year.If you are interested in this opportunity please let us know so we can discuss further
(perhaps meet,send additional more detailed plans etc...)

Thank you in advance for giving this email your time.
S postovanjem/Best regards

Duboko se nadam da je ovo draft verzija, jer je ovo smijurija od engleskog jezika ;)
Zadnja izmjena: Vedad87, dana/u 31 maj 2015, 12:52, ukupno mijenjano 2 puta.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 31 maj 2015, 12:51

terabajt je napisao/la:Mostar, Zenica,Tuzla hu iz next :urnebes: :urnebes:
Nemoj generalizirat stvar. Maloprije sam sjedio u cafeu Marshal u srcu Starog grada. Prođe lik u prugastom željinom dresu s curom ispod ruke niko ga nije pogledao a ne dobacio a bilo je 50 ljudi koji su na svakoj Velezovoj tekmi. Haj neka tako prođe kroz Tuzlu ili Zenicu. Stipu skandiranje bzks to je vise ono podjebavanje
From father to son

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 31 maj 2015, 12:56

MortemHz je napisao/la:
samocelik je napisao/la:Ne želim ostavljati komentare ispred Robijaša jer nisam član, ja sam postavio pitanje na ono što sam ja svojim očima vidio, a to je da više od pola gostujučih navijača je presjedilo drugo poluvrijeme.
Istina,tako je bilo i za derbi...ko i navijali nesto do 55-te minute...ostalo ko telad :urnebes:
[youtube][/youtube]
Eto, nadglasaše vas ovi što su ko teladi :roll:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 maj 2015, 13:01

Jedno je kada pjevas pjesmu a drugo kada koristis 1,2 ili 3 rijeci a ja sam naglasio od 55-te minute a ovo je pocetak navijanja i da te pitam kako je ovo nekoga nadglasalo? :roll:

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 31 maj 2015, 13:07

MortemHz je napisao/la:Jedno je kada pjevas pjesmu a drugo kada koristis 1,2 ili 3 rijeci a ja sam naglasio od 55-te minute a ovo je pocetak navijanja i da te pitam kako je ovo nekoga nadglasalo? :roll:
Sve bi ti objasnio samo da ovo pitanje na kraju nisi postavio, bar se logikom vodi. Ovdje se ne radi samo o početku utakmice već ima svih perioda, od korea do naše bakljade pa do "šalalala" oko 70.e :)
I navijače provocirate bez razloga, smrt rahmetli Mirze je mogla dovesti do toga da nas ne bude nikako ali vi očigledno niste u stanju to shvatiti.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 maj 2015, 13:09

Kazem ti jedna,dvije rijeci to mora jace biti jer explodira to ti je uvijek tako svugdje a jeste li vi prvi kojima se to dogodilo?

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 31 maj 2015, 13:12

MortemHz je napisao/la:Kazem ti jedna,dvije rijeci to mora jace biti jer explodira to ti je uvijek tako svugdje a jeste li vi prvi kojima se to dogodilo?
Da, to je najbitnije :roll: .
Daj bježi nećemo o tome, uživaj u tituli.
Pričaš prvo da zašutimo ko telad od 55.e a kad ti se video postavi koji negira ono što si ti rekao, u odbranu ideš sa ovim "jedna riječ, dvije riječi explodiraju".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 maj 2015, 13:15

Ajzea je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Kazem ti jedna,dvije rijeci to mora jace biti jer explodira to ti je uvijek tako svugdje a jeste li vi prvi kojima se to dogodilo?
Da, to je najbitnije :roll: .
Daj bježi nećemo o tome, uživaj u tituli.
Pričaš prvo da zašutimo ko telad od 55.e a kad ti se video postavi koji negira ono što si ti rekao, u odbranu ideš sa ovim "jedna riječ, dvije riječi explodiraju".
Posteno,hvala ti i sve najbolje Ajzea,da se dogodine opet samo mi borimo ;)
Pa ne bukvalno...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 31 maj 2015, 13:22

Da je bio na derbiju znao bi da smo ih bas tad oko 55 min pojeli u navijanju kad je zeljo imao strasan pritisak :shock:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 maj 2015, 13:23

Opet ga ispreskakaše.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

IvanOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvanOsim » 31 maj 2015, 13:50

Što se tiče navijanja na derbiju, u prvom je bilo bare bare, a u drugom smo ih pojeli.. To je jedina istina..
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Helemnejse, Perotti i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []