Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
[youtube][/youtube]

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- Schneiderlin
- Kontakt:
BigBigBang je napisao/la:Walnut je ponovo postao klasa stvarno razvalio je gigante iz Aston Ville i WBA daj mu i 200k funti nek hala gori, kad i slijedece sezone ispadnemo u osmini iz trke za titulu u novembru nema veze na kraju cemo reci onu staru "da nije bilo ozlijeda pala bi i titula"![]()
još da nije fulo 2 šanse nebi čovjek rekao riječ
Schneiderlin je napisao/la:BigBigBang je napisao/la:Walnut je ponovo postao klasa stvarno razvalio je gigante iz Aston Ville i WBA daj mu i 200k funti nek hala gori, kad i slijedece sezone ispadnemo u osmini iz trke za titulu u novembru nema veze na kraju cemo reci onu staru "da nije bilo ozlijeda pala bi i titula"![]()
još da nije fulo 2 šanse nebi čovjek rekao riječto je naš budući wc špic,s njim nam je zagarantirana prva rupa na zavoju

Hu lete dozaaa, hu hu hu
#Voajeroljupci na respiratorima.
- Schneiderlin
- Kontakt:
šuma puna bukvi na slicibega_afc je napisao/la:Schneiderlin je napisao/la:BigBigBang je napisao/la:Walnut je ponovo postao klasa stvarno razvalio je gigante iz Aston Ville i WBA daj mu i 200k funti nek hala gori, kad i slijedece sezone ispadnemo u osmini iz trke za titulu u novembru nema veze na kraju cemo reci onu staru "da nije bilo ozlijeda pala bi i titula"![]()
još da nije fulo 2 šanse nebi čovjek rekao riječto je naš budući wc špic,s njim nam je zagarantirana prva rupa na zavoju
Hu lete dozaaa, hu hu hu
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ludilo.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Čestitke topnicima na Kupu
Napisah ja davno, da ce Arsenal ubiti ove iz Birminghama ko mraz papriku - ali niste mi vjerovali
Alexis
Napisah ja davno, da ce Arsenal ubiti ove iz Birminghama ko mraz papriku - ali niste mi vjerovali
Alexis
Samo nek se osvaja.. Neka ovi mladi momci imaju želju da se dokazuju i da ostanu ovdje.
Prošle godine je osvojen isto kup pa dođe par kvalitetnih igrača i Sančez pa vi gledajte
Prošle godine je osvojen isto kup pa dođe par kvalitetnih igrača i Sančez pa vi gledajte
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Čovjek iz sjenke

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Prosle godine isto osvojen kup dodje par kvalitetnih igraca i Sanchez i mi opet ispadnemo u osmini i opet ni blizu konkurent za titulu...napredovanje gigantskim koracima. Gledam spodoba francuska kaze da je za njega najuspjesniji period od 2007 do 2013 kad naravno nije osvojio nista jer je kao trebao ocuvati stabilnost
kakva spodoba lukava da se ne bi ko sta pobunio u vezi pravih trofeja kojih nema evo vec zagazila se druga decenija on velica taj period kad je i liga kup bio nedostizan 
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Najjači smo

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Sta se ljudi okupilo ispred Emiratesa... 
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Steta je sto nas ovaj Forsythe napusta za koji mjesec. Ide u neki ragbi klub.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A.F.C. Bournemouth!
Ne ide. Forsythe ostaje. Odlazi Declan Lynch.rambo16 je napisao/la:Steta je sto nas ovaj Forsythe napusta za koji mjesec. Ide u neki ragbi klub.
Onda je Motson dok je radio MOTD poslije WBA zayebao i mene i sebe jer sam tamo to čuo
Dobro je što ostaje
Možda i Diabya osposobi
Dobro je što ostaje
Možda i Diabya osposobi
A.F.C. Bournemouth!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Wilshere nastavlja da piša po Tottenhamu.
Arsene je potvrdio da će Alexis dobiti četiri sedmice slobodno nakon Copa Americe. Meni se čini da će propustiti dobar dio početka sezone obzirom da Čile igra kod kuće i ima, koliko vidjeh, laganu grupu tako da bi mogli daleko.
Što prije početi sa inventurom, riješiti se viška (Flamini, Diaby, Podolski), vidjeti šta bi sa Jenkinsonom, dovesti šta nam treba i započeti sezonu kako treba. Biće zayebano bez Alexisa, ali ako ne budemo imali neki nenormalan raspored, to bi i sadašnji tim bez Alexisa trebao odraditi.
Što prije početi sa inventurom, riješiti se viška (Flamini, Diaby, Podolski), vidjeti šta bi sa Jenkinsonom, dovesti šta nam treba i započeti sezonu kako treba. Biće zayebano bez Alexisa, ali ako ne budemo imali neki nenormalan raspored, to bi i sadašnji tim bez Alexisa trebao odraditi.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ma naravno sadasnji tim ce to bez problema i bez Alexisa uraditi kada vidimo samo kako su odigrali ovaj finis Premier lige mocno nema brige, samo su Diaby (koji btw nije odigrao nijedan mec), Podolski (koji je otisao na polusezoni) i Flamini visak, ostali nam svi trebaju ipak su to sampioni koji su pokazali klasu u ove tri godine 
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.