NK Široki Brijeg

Cernica
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Cernica » 31 maj 2015, 11:48

hskzmostar je napisao/la:Modric :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Ponosni hrvat iz grada na Listici,dobro je kralju pripremi se na blatu da sa tim "jedinim" mostarskim klubom igras prijateljsku, koji je docekao huligane iz Sarajeva kao heroje nakon sto su vam razbili stadion i grad ,rvatino stara promjeni nick jer je taj Modric ponosno nosio grb i sahovnicu na prsima za razliku od tebe!
Kakve veze ima sto je Modric nosio sahovnicu fašisto zašto sve gledaš kroz nacionalnu prizmu. Gledaš li tako i lubenicu kad kupuješ jeli bošnjačka ili hrvatska hijeno planinska. Momak samo govori istinu. S Velezom svaki put kad su igrali bilo je posteno suđenje i nikad politika nije krojila ishode naših mečeva nego smo se sportski pobili svaki put gdje je Široki dosta uspješniji. Luka care pusti ovog šonju. Kad su im navijači ovakvi zamisli kakve su im uprave. Sve si pošteno i realno napisao
From father to son

Britvica
Kontakt:

Post Postao/la Britvica » 31 maj 2015, 11:56

Vratit će se Široki iduću sezonu tamo gdje mu je mjesto .Vjerujem da nećemo ponavljati iste greške kao ove godine :))

modric

Post Postao/la modric » 31 maj 2015, 13:43

Smješno nekom smeta nik Modrić koji je uvjek igrao sportski, baš onako kako igra Velež od početka premier lige.Oni su nas pobjedili pošteno a Zrinjski klub iz Nevesinja nije.Tko su ti navijači Zrinjskog koji nas mrze više od Hordi Zla?Ako ćemo gledat naciju pa u Širokom igra više Hrvata iz Mostara nego u Zrinjskom?

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 31 maj 2015, 13:47

Zrinski je Borceva filijala :lol: pola Borca dolazi u Zrinski :D

ZrinjskiMostar1994
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar1994 » 31 maj 2015, 14:05

HeraklitMracni je napisao/la:Zrinski je Borceva filijala :lol: pola Borca dolazi u Zrinski :D
Logika 0 ! :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 maj 2015, 14:06

Ovakav penal nije sudjen od utakmice Velez-Zeljo prije 3-4 godine.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 31 maj 2015, 14:07

ZrinjskiMostar1994 je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:Zrinski je Borceva filijala :lol: pola Borca dolazi u Zrinski :D
Logika 0 ! :D
Mislio sam na usavrsavanje :D

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 31 maj 2015, 14:08

modric je napisao/la:Smješno nekom smeta nik Modrić koji je uvjek igrao sportski, baš onako kako igra Velež od početka premier lige.Oni su nas pobjedili pošteno a Zrinjski klub iz Nevesinja nije.Tko su ti navijači Zrinjskog koji nas mrze više od Hordi Zla?Ako ćemo gledat naciju pa u Širokom igra više Hrvata iz Mostara nego u Zrinjskom?
Ljubavi u sirokom i igraju samo hrvati, i zato ste sada tu gdje jeste
goveđigulašmajka

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 31 maj 2015, 16:23

Sabinho je napisao/la:Ovakav penal nije sudjen od utakmice Velez-Zeljo prije 3-4 godine.
vojska o skraćenju **** o poštenju

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 maj 2015, 16:26

struja je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Ovakav penal nije sudjen od utakmice Velez-Zeljo prije 3-4 godine.
vojska o skraćenju **** o poštenju
:wave: Izvini mawi ne vidim te, visoko sam gore i ne vidi se nista sa prve pozicije. kuknjava kuknjava kuknjava

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 31 maj 2015, 16:47

umukni boga ti
goveđigulašmajka

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 31 maj 2015, 16:50

rigotina je napisao/la:

umukni boga ti
kuknjava kuknjava kuknjava

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 31 maj 2015, 20:02

Gledajuci utakmicu realan je remi.Ja sam gledao na Areni i u zivo je i meni izgledalo kao cist penal ali na snimku nevidim nikakav kontakt.Tko gubi ima pravo da se ljuti.Ja sam bio ljut prije 2-3 sezone kada smo vodili 1-0 na Pecari do produzetka pa primili gol a sudija dopustio da se faul koji je bio na polovini Sirokog pomjeri 20 metara na nasu polovinu.Ali nikog to nije tada tangiralo.Siroki isto kao i Zrinjski moze biti ljut samo na sebe. I jedni i drugi smo napravili nevjerovagne kikseve i omogucili pitarima da budu prvaci a o vasem finalu kupa da ne govorim.
Ovim supljacima koji svrsavaju kad se kace "skutori" i "cigani" i koji su prizivali da bude krvi na pecari samo cu reci da je puno vise normalnih ljudi i s jedne i druge strane i da pojedini papci mogu samo da popuse i jednim i drugim.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 31 maj 2015, 20:24

Nitko ne spomnine igranje igraca Sirokog rukom na centru nakon sto je Crnov izgubio loptu i u kontri postigao vodeci pogodak,neka malo Baka bolje pogleda utakmicu!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

modric

Post Postao/la modric » 31 maj 2015, 20:28

Gledajući na Areni sinoć nisam moga spavati od velike nepravde,realno ovo gdje lopta ide daleko od igrača i gdje nema nikavog kontakta je penal i to na gostujućem terenu.Ovakav penal nikada u BiH gostujućoje ekipi nije sviran, pogotovo pred kraj utakmice gdje je ulog Evropa.Zrinjski ne smatram Hrvatskim klubom jer oni mrze cjelu Zapadnu Hercegovinu sa provokativnim navijanjem.Zanima me samo jedno tko su ti Ultrasi i zašto medju svojim rekvizitima ne nose Srpsku zastavu.

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 31 maj 2015, 20:44

modric je napisao/la:Gledajući na Areni sinoć nisam moga spavati od velike nepravde,realno ovo gdje lopta ide daleko od igrača i gdje nema nikavog kontakta je penal i to na gostujućem terenu.Ovakav penal nikada u BiH gostujućoje ekipi nije sviran, pogotovo pred kraj utakmice gdje je ulog Evropa.Zrinjski ne smatram Hrvatskim klubom jer oni mrze cjelu Zapadnu Hercegovinu sa provokativnim navijanjem.Zanima me samo jedno tko su ti Ultrasi i zašto medju svojim rekvizitima ne nose Srpsku zastavu.
Smiri strasti. Isto se odnosi i na provokatore iz Mostara, preskočite. Nisu svi Ultrasi cigančad, niti su svi Škripari cvijećke. Jedan Ultras se **** na sjeveru i pokupio je zube u džep... Šta te k boli ko igra u Zrinjskom, neka igra ko želi.
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 01 jun 2015, 07:24, ukupno mijenjano 1 put.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 31 maj 2015, 20:50

modric je napisao/la:Gledajući na Areni sinoć nisam moga spavati od velike nepravde,realno ovo gdje lopta ide daleko od igrača i gdje nema nikavog kontakta je penal i to na gostujućem terenu.Ovakav penal nikada u BiH gostujućoje ekipi nije sviran, pogotovo pred kraj utakmice gdje je ulog Evropa.Zrinjski ne smatram Hrvatskim klubom jer oni mrze cjelu Zapadnu Hercegovinu sa provokativnim navijanjem.Zanima me samo jedno tko su ti Ultrasi i zašto medju svojim rekvizitima ne nose Srpsku zastavu.
Danijel Ivankovic opet u elementu! :rol:
Kao prvo kao svaki mostarac mi ne mrzimo zapadnu hercegovinu vec mrzimo sto takvi kao ti nam solite pamet o hrvatstvu i brojite ljudima krvna zrnca i ne volite djecu i nogometase koje da prostis hrvatska pic...na nije "okotila",problem je sto mi kao gradjani mostara postivamo i cijenimo igrace druge nacionalnosti sto igraju za HSK Zrinjski ,evo Radulovic je veliki pravoslavac i vjernik i sada radi crkvenog raskola i nekakvih bradonja sto su ratovali po hrvatskoj mu trebamo zabraniti da igra za nas klub da bi zadovoljili i usrecili nekog zadrtog kamenjarca i kaze bravo u njih ne igraju muslimani i srbi!
Evo imali smo hrvata Svena Dedica koji se odnosio prema dresu sa sahovnicom kao ****,vecinu vremena bio pijan u Pinku,navodim primjer samo osobe koja je hrvat ,to sto smo unesrecili manji gradic u hercegovini dvije godine u sportskom nadmetanju trebas prihvatiti a ne provocirati!
Kada vec mrzite Mostar lijepo neka citav Siroki da otkaz u gradu pa da moja i Cernicina djeca imaju gdje raditi! :rol:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 31 maj 2015, 20:50

Pa ako tko ima komlekse onda je momčić tkz. Modrič na prvom mjestu. Iste ili slične bljuvotinje je valjao prije par godina i bio je ozbiljno uporoze... Prestao je primirio se i počeo opet. Zapamti na ovaj ili onaj način sve se sazna.. Molim te radi sebe ni radi kog drugog oladi idi d.... što god, zdravije za tebe će bit.

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 31 maj 2015, 21:02

hskzmostar je napisao/la:
Danijel Ivankovic opet u elementu! :rol:
Kao prvo kao svaki mostarac mi ne mrzimo zapadnu hercegovinu vec mrzimo sto takvi kao ti nam solite pamet o hrvatstvu i brojite ljudima krvna zrnca i ne volite djecu i nogometase koje da prostis hrvatska pic...na nije "okotila",problem je sto mi kao gradjani mostara postivamo i cijenimo igrace druge nacionalnosti sto igraju za HSK Zrinjski ,evo Radulovic je veliki pravoslavac i vjernik i sada radi crkvenog raskola i nekakvih bradonja sto su ratovali po hrvatskoj mu trebamo zabraniti da igra za nas klub da bi zadovoljili i usrecili nekog zadrtog kamenjarca i kaze bravo u njih ne igraju muslimani i srbi!
Evo imali smo hrvata Svena Dedica koji se odnosio prema dresu sa sahovnicom kao ****,vecinu vremena bio pijan u Pinku,navodim primjer samo osobe koja je hrvat ,to sto smo unesrecili manji gradic u hercegovini dvije godine u sportskom nadmetanju trebas prihvatiti a ne provocirati!
Kada vec mrzite Mostar lijepo neka citav Siroki da otkaz u gradu pa da moja i Cernicina djeca imaju gdje raditi! :rol:
Što bi to dali otkaz ? Ti napravio institucije u Mostaru ? Evo da i tebi kažem kao i modriću. Šta tebe boli k ko igra u Širokom ? Kupili ste sudca, neka ste, kada naši ne znaju. Svako zlo za neko dobro , to trebaš upamtiti. Liga je završila za ovu sezonu ide iduća ne brini.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

modric

Post Postao/la modric » 31 maj 2015, 21:22

Neznam koga to provocira Srpska zastava, zar nije normalno nakon uspjeha plasmana u Evropu,igrač koji je iz Srbije da proslavlja sa Srpskom zastavom.Zar igrači Sarajeva Makedonci titulu nisu proslavljali sa Makedonskom zastavom.Što se tIće sudjenja treba se žaliti UEFI,očita kradja.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: held9, MikiPirs i 13 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []