Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

orbit
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la orbit » 31 maj 2015, 13:49

TakoMali na aparatima :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

šta im se desilo poslije ove titule, Boga pitaj hoćel' nestati nakon svake iduće :opaopa: :opaopa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la MortemHz » 31 maj 2015, 13:49

champions1921 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
? Tan placa samo Benku
A ko plaća ostale?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Klub,Sarajevo nije u vlasnistvu Tana koliko god to vi govorili 1000 puta izrecena laz nece postati istina ;)
Lisander,znaci grickaju se damu vec
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

champions1921

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la champions1921 » 31 maj 2015, 13:52

MortemHz je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
? Tan placa samo Benku
A ko plaća ostale?

Klub,Sarajevo nije u vlasnistvu Tana koliko god to vi govorili 1000 puta izrecena laz nece postati istina ;)
Lisander,znaci grickaju se damu vec
Koja je onda uloga Tana u vašem klubu?

BUDI ŽELJO !!!

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 31 maj 2015, 13:53

Satraše se štrumfići da nam objasne kako će nas Tan uništiti, a mi glupi pa ne kontamo :lol: :lol: :lol:

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 31 maj 2015, 13:56

Tan je zaduzen za logistiku,titule i veselje :D

Bez Tana i dobre uprave
slika

Sa Tanom i dobrom upravom
slika

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 maj 2015, 13:56

Vecinski vlasnik upravljackih prava

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 31 maj 2015, 13:58

PeppermintSA je napisao/la:Satraše se štrumfići da nam objasne kako će nas Tan uništiti, a mi glupi pa ne kontamo :lol: :lol: :lol:
Za sebe si u pravu jer ja ni sa jednim komentarom nisam rekao da ce vas Tan uništiti.. Iscupao vas je iz govana i samo lud čovjek ne bi poželio milijardera za vlasnika..

@MortemHz
A šta to znači u praksi. Pravi vlasnik u ovoj državi ne možeš biti jer to zakon ne dozvoljava kod sportskih kolektiva. On ima upravljačka prava i samim tim ima alat da bude gazda i da kontrolise dešavanja u klubu..

BUDI ŽELJO !!!

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 31 maj 2015, 14:01

MortemHz je napisao/la:Vecinski vlasnik upravljackih prava
A to nije = vlasnik?
Ne kontam neko to tvoje obrtanje i izvrtanje činjenica idi uzivaj u tituli ;)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 maj 2015, 14:03

Pa ja,ne mozes biti privatizovan zakonski a ne kontaju pojedinci
Jose,ja sto kazem sve je cinjenica pa nisam ja ti drug ;) ah da i uzivam ne brini :)

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 31 maj 2015, 14:05

lisander je napisao/la:Jel to na pomolu nova bratija, poslije neonacista došli su tuzlanski lažni neokomunisti i kosmopolite, Sloboda je tiliko organizovan kao Mladost iz Malesica, Sarajevo će imati dominaciju isto kao što je Uscuplic veliki strateg, dakle pola lige se udružilo da Željo ne osvoji Prvenstvo, Željo koji nema da struju plati sa svojom djecom zadao vam je komplekse svima od Čelika do Slobode, i na kraju Sarajeva, dakle većini je drago sto je Željezničar nije osvojio nego što je sarajevo osvojilo.
Kad pojedinac bruji protiv tebe onda postoji mogucnost da to nije istina. Kad nekoliko njih to cini, onda ima tu svega. Ali kad masa pocne brujati protiv tebe, onda jednostavno ne valjas. Do tebe je (u ovom slucaju Zeljo). :cool:
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Orton
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Orton » 31 maj 2015, 14:08

JoseMourinho je napisao/la:Yebem te glupa frajer ima većinu haman svih 100% upravljačkih prava, znaci odlučuje on sam sve nikog nista ne pita, jel to yebeni vlasnik, gazda, sef??? Ili et nazovi ga yebeni upravljač kluba?

O svom klubu yebenom ne znaš kakva je situacija a raspravlias se i ubjedjujes ;)
A u cemu je problem sto je tako?Onaj ko vecinu kapitala donosi taj ima i vecinsku moc.Zaista te ne razumijem

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 31 maj 2015, 14:21

Da, Tan je većinski vlasnik FKS oko 97% ima vlasnistva. Istina je.
Ali je isti GOSPODIN investirao 8 MILIONA u akademiju u Butmiru. Isti godspodin je po dolasku vratio potrazivanja, par miliona, pa je isti godspodin potpisao reprogram po kojem FKS do kraja ove kalendarske godine drzavih Bosni i Hercegovini nece dugovati ni jednu KM.
Također gospodin tan ima u planu graditi stadion FKS ako Bog da, pa e klub "nakon njegovog odlaska" (ima ugovor prema kojem ne moze otici iducih.... godina), imati stadion, nula duga, akademiju po evropskim standardima i u godinu dana titulu prvaka i kup.. skroman neki čikica
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

advanced1921
Kontakt:

Post Postao/la advanced1921 » 31 maj 2015, 14:21

Jos jedan dokaz
nije to bolest rijetka...

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 31 maj 2015, 14:23

slika
Samo Sarajevo

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 31 maj 2015, 14:25

Pantelija je napisao/la:Da, Tan je većinski vlasnik FKS oko 97% ima vlasnistva. Istina je.
Ali je isti GOSPODIN investirao 8 MILIONA u akademiju u Butmiru. Isti godspodin je po dolasku vratio potrazivanja, par miliona, pa je isti godspodin potpisao reprogram po kojem FKS do kraja ove kalendarske godine drzavih Bosni i Hercegovini nece dugovati ni jednu KM.
Također gospodin tan ima u planu graditi stadion FKS ako Bog da, pa e klub "nakon njegovog odlaska" (ima ugovor prema kojem ne moze otici iducih.... godina), imati stadion, nula duga, akademiju po evropskim standardima i u godinu dana titulu prvaka i kup.. skroman neki čikica
MortemHz je napisao/la:Klub,Sarajevo nije u vlasnistvu Tana koliko god to vi govorili 1000 puta izrecena laz nece postati istina ;)
Pa kolega ti tvrdi da Tan nije vlasnik. Eto objasni mu ako imas vremena..
BUDI ŽELJO !!!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 31 maj 2015, 14:26

MortemHz je napisao/la:Invincible i Lazar na aparatima i vidi cuda,opet lazu :urnebes: :urnebes:
Da lazem kad kazem da je na kosevu bila prava sampionska atmosfera ove godine tj tokom citave sezone :crazy:
=\_1921_/=

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 31 maj 2015, 14:27

Zeljine navijace i simpatizere vise boli sto je Tan vlasnik Sarajeva sto ulaze i napreduju , sto ih ostavljaju svjetlosnim godinama nego sto je Sarajevo osvojilo titulu ..Cestitke iz Zenice na zasluzenoj tituli..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Orton
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Orton » 31 maj 2015, 14:28

Orton je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:Yebem te glupa frajer ima većinu haman svih 100% upravljačkih prava, znaci odlučuje on sam sve nikog nista ne pita, jel to yebeni vlasnik, gazda, sef??? Ili et nazovi ga yebeni upravljač kluba?

O svom klubu yebenom ne znaš kakva je situacija a raspravlias se i ubjedjujes ;)
A u cemu je problem sto je tako?Onaj ko vecinu kapitala donosi taj ima i vecinsku moc.Zaista te ne razumijem
Nije to nikakav problem, cak naprotiv.. Samo sto neki tvrde da Tan nije gazda u sarajevu. Svugdje u svijetu onaj ko daje vecinu kapitala ima punu kontrolu..
Onaj ko prati nas fudbal je mogao do sada vidjeti vise pokusaja Sarajeva da se digne na noge.

Prvo smo pokusali sa satro upravom koja voli klub i dobili smo cunu.Mlatili praznu slamu,niko marke nije dao.
Onda smo pokusali sa Blekicem i Irfanom kao "vlasnicima" ili glavnim facama u klubu.Najavljivali nebodere kule i gradove,nista se nije radilo sa pecatom kluba.Jedva zivi ostali.Mislim da su bila aktivna 4 stecajna postupka.
I onda dodjose naki Bordo Prijatelji,plan 2010-2014,poceli ljudi cesljat po paprima,sprovodili sve po knjigama racunima,zalagali obraz,za glave se fatali kad su vidjeli dugove,razne fakture koje su ove ranije spomenute uprave sami sebi ispostavljali preko nakih firmi koje imaju 1 zaposlenika.
Stupi se u kontakt sa Tanom,lik u 2 godine napravi od mrtvog kluba,prvaka drzave.
I sta da mu ja sada prigovorim i zahatarim?

Mogu ga ljudi zvati utrpanko,lopov,muljator ali ja njega gledam kroz ono sta radi za klub.Mislim ono mi smo smijesna sredina,covjeka vise kosta odrzavanje privatnog aviona nego sto je ulozeno u prvi tim Sarajeva.

Da bi bio najbolji u nasem prvenstvu potrebno ti je vrlo malo,toga smo svijedoci svi koji pratimo nas fudbal,tako je bar bilo do sada.
Vidjet cemo sta ce biti od sada,sad ako hoce neko titulu mora malo dublje u novcanik da zagrabi.Sarajevo ce se i dalje pojacavati,SB isto tako,Sloboda,Zeljeznicar isto ako pronadje nekog kome je zanimljiva njihova ideja,itd.

Daj nam vise Cimirota,Memija,Radovaca i Bajica.Dosta nam je bilo Denisa Comora i Lazara Popovica

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 31 maj 2015, 14:29

avenija je napisao/la:Zeljine navijace i simpatizere vise boli sto je Tan vlasnik Sarajeva sto ulaze i napreduju , sto ih ostavljaju svjetlosnim godinama nego sto je Sarajevo osvojilo titulu ..Cestitke iz Zenice na zasluzenoj tituli..
eh to je to ,i hvala na cestitci
Samo Sarajevo

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 maj 2015, 14:35

Zvanicna posjeta po prosjeku ove sezone

1. Sarajevo 6.400
2. Zeljeznicar 3.446
3. Zrinjski 2.293
4. Sloboda 2.186
5. Borac 1.483

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.