Virtu4l je napisao/la:Kako ste prošli u ligi prvaka te sezone?
FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ma necu ni da raspravljam sa nekim likovima, sad dosli njihovih pet minuta slave i misle da su pokoroli svemir... nebitno... cinjenica je da ste -4 a ne -3 ni -2...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Opet bi je prošli bolje od vas da smo je odigrali. Zab..li nas racku što heregovački klubovi nisu htjeli igrati play-off radi njihove mržnje važan je trofej priznat od saveza. Šta savez priznaje priznajem i ja.Virtu4l je napisao/la:Kako ste prošli u ligi prvaka te sezone?
Još malo i egal pa za 2 godina ide priča apsolutno sve kupljeno,imate pare, imate ovo imate ono, država čuva svoje čedo, nije poštena borba bila samo polahko.
SRETAN BROJ - 1725
A to kazes ti ili jedino legitimno tijelo koje o tome moze odlucivati?jovanmaksimovic je napisao/la:ma necu ni da raspravljam sa nekim likovima, sad dosli njihovih pet minuta slave i misle da su pokoroli svemir... nebitno... cinjenica je da ste -4 a ne -3 ni -2...
pitic je napisao/la:Opet bi je prošli bolje od vas da smo je odigrali. Zab..li nas racku što heregovački klubovi nisu htjeli igrati play-off radi njihove mržnje važan je trofej priznat od saveza. Šta savez priznaje priznajem i ja.Virtu4l je napisao/la:Kako ste prošli u ligi prvaka te sezone?
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ma plavci su jedini legitimni i sve što oni kažu treba poštovati legitimniji su od NSBiH. Najbolje navijači FKS, Slobode, Čelika znaju koliko su oni legitimni.Orton je napisao/la:A to kazes ti ili jedino legitimno tijelo koje o tome moze odlucivati?jovanmaksimovic je napisao/la:ma necu ni da raspravljam sa nekim likovima, sad dosli njihovih pet minuta slave i misle da su pokoroli svemir... nebitno... cinjenica je da ste -4 a ne -3 ni -2...
SRETAN BROJ - 1725
fali velezpitic je napisao/la:Ma plavci su jedini legitimni i sve što oni kažu treba poštovati legitimniji su od NSBiH. Najbolje navijači FKS, Slobode, Čelika znaju koliko su oni legitimni.Orton je napisao/la:A to kazes ti ili jedino legitimno tijelo koje o tome moze odlucivati?jovanmaksimovic je napisao/la:ma necu ni da raspravljam sa nekim likovima, sad dosli njihovih pet minuta slave i misle da su pokoroli svemir... nebitno... cinjenica je da ste -4 a ne -3 ni -2...
Svi nas mrze, a uvijek su se najbolji mrzili
Mogu nam se svi sageti

Mogu nam se svi sageti
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo ga jos jedna neznalica koja ne priznaje samo Sarajevu tituleFormat je napisao/la:Morate vi prvo Zrinski stici i jos par klubova.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Al vise se puta Zeljo spomenuo na njihovoj proslavi nego kad mi igramo hahahahaha ja se sjebo ba hahahaha
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Znaci i Modricu su zajebali sa namjestanjem iz 2007/08 godine...
a tek naredne godine ce da vam bude pushing.sad kad smo ostvarili vezeAlleenn je napisao/la:Znaci i Modricu su zajebali sa namjestanjem iz 2007/08 godine...
godine i godine frustracija, eno i Dino uze mikrofon u ruke i izbaci sve iz sebe hahahhaha majko moja sta je ono, u glasu mu se osjeti frustracija ali drago mi je zbog vaspitic je napisao/la:Bez nervoze ljudi ipak je pravda pobjedila i titula je u pravim rukama. Sarajevo je ovom titulom vratilo bar dio pravde i navijačima Slobode, Veleža, Čelika koji su to javno pokazali svojim skandiranjem. Biti će Že.o k..c šampion.
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- trunks1946
- Kontakt:
Jes jes.. toliko vam je drago da vam cirevi pucajubrile je napisao/la:godine i godine frustracija, eno i Dino uze mikrofon u ruke i izbaci sve iz sebe hahahhaha majko moja sta je ono, u glasu mu se osjeti frustracija ali drago mi je zbog vaspitic je napisao/la:Bez nervoze ljudi ipak je pravda pobjedila i titula je u pravim rukama. Sarajevo je ovom titulom vratilo bar dio pravde i navijačima Slobode, Veleža, Čelika koji su to javno pokazali svojim skandiranjem. Biti će Že.o k..c šampion.
orde del male
Ma svi mi u familji i u drustvu navijaju za Sarajevo pa znam kroz sta ste prolazili, pa mi drago bar zbog njih.
Ali to svakako ne mjenja cinjenicu da ste mi mrski do bola
Ali to svakako ne mjenja cinjenicu da ste mi mrski do bola
SPARTANS FC
SPARTANS FC
oooouuuuu sto je Dino trn u oku, ali i nije cudo kako vas terorisebrile je napisao/la:godine i godine frustracija, eno i Dino uze mikrofon u ruke i izbaci sve iz sebe hahahhaha majko moja sta je ono, u glasu mu se osjeti frustracija ali drago mi je zbog vaspitic je napisao/la:Bez nervoze ljudi ipak je pravda pobjedila i titula je u pravim rukama. Sarajevo je ovom titulom vratilo bar dio pravde i navijačima Slobode, Veleža, Čelika koji su to javno pokazali svojim skandiranjem. Biti će Že.o k..c šampion.
Nije nije, gdje ce mi onoliki covjek biti trn u oku nego mi malo smijesan, nista vise 
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Gdje je onaj pitar što je tražio dokaz za spominjanje Mirze, Markala i tri prsta. Eno mu na radio-sarajevo.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
@shzna pusti bogati njihovu seljacku politiku. Godinama su dozivljavali salve uvreda i ponizenja, od istih ovih sto im sad kao brane cast i sa ovim sto se lizu. Nije bitno dal Zeljo ili Sarajevo,pjevalo se i radilo svasta i u Tuzli ,Mostaru,Zenici...
Samo bitno je sad jesti **** i izigravat postenjacine,pravit od sebe klub koji svi postuju,a nas kao mrze. Pozadina svega je dugogodisnja frustracija,i daj pljuj maksimalno po Zelji,a ini postenje ,ni velicina kluba,niti ista drugo ima vaznost u ovoj prici.
Do prije par mjeseci,na ovim istim forumima **** su majku,svim tim suparnicima,pricali da su svi protiv njih,sami protiv svih.
Neka nasladjuju se na ove psovke i prozivanja nase raje,provociraju pricama ,tacnije stavljaju se na istu tu stranu,nama satro ne psuju,a vi ovakvi ili onakvi.
Neka ba sve ce to doci na svoje,uvjerice se vrlo brzo,kad im pocnu ,kao i prije psovati majku,markale,vedrana i slicno.
A onda ce isti ovi pantelije,mortemi,zipovi,kurci palci,najvise kukati i osudjivati,i istu ovu pricu okretati na svoj mlin.
Pa sjetite se rammstsina ili ti benke,i psovanja po forumima,drugim navijacima nakon poraza ,a sad odgovara pa se lizu guzovi .
Ja jesam za respekt,i ne mislim da svi ovako razmisljaju,ali ovo pisem zbog ovih smradova,sto prosipaju satro price,mi osvetili slobodu,velez,zenicu,jer prema nama su fini.
Polako upratite ove iste sta ce pisati.
Samo bitno je sad jesti **** i izigravat postenjacine,pravit od sebe klub koji svi postuju,a nas kao mrze. Pozadina svega je dugogodisnja frustracija,i daj pljuj maksimalno po Zelji,a ini postenje ,ni velicina kluba,niti ista drugo ima vaznost u ovoj prici.
Do prije par mjeseci,na ovim istim forumima **** su majku,svim tim suparnicima,pricali da su svi protiv njih,sami protiv svih.
Neka nasladjuju se na ove psovke i prozivanja nase raje,provociraju pricama ,tacnije stavljaju se na istu tu stranu,nama satro ne psuju,a vi ovakvi ili onakvi.
Neka ba sve ce to doci na svoje,uvjerice se vrlo brzo,kad im pocnu ,kao i prije psovati majku,markale,vedrana i slicno.
A onda ce isti ovi pantelije,mortemi,zipovi,kurci palci,najvise kukati i osudjivati,i istu ovu pricu okretati na svoj mlin.
Pa sjetite se rammstsina ili ti benke,i psovanja po forumima,drugim navijacima nakon poraza ,a sad odgovara pa se lizu guzovi .
Ja jesam za respekt,i ne mislim da svi ovako razmisljaju,ali ovo pisem zbog ovih smradova,sto prosipaju satro price,mi osvetili slobodu,velez,zenicu,jer prema nama su fini.
Polako upratite ove iste sta ce pisati.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE