FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
bar prvo pretkolo će igrati sve isti koji su podnijeli najveći teret i ove sezone, to ne moraš razbijati glavu. za dalje ćemo vidjeti, ali trebali bi biti jači. mladići će sigurno biti još bolji, a teško da će za više od jednog doći prava ponuda. ova kombinacija koju je super naveo je realna i uprava zna za nju, a ima još par potencijalno vrlo finih stvari.
što se tiče ove priče o zahtjevnosti sezone, za nas neće biti teži posao jer smo mi i ove sezone svaki bod krvavo zaradili, a do zadnjeg kola se nije znalo ko će konačno ispasti. za neke druge vjerovatno hoće.
što se tiče ove priče o zahtjevnosti sezone, za nas neće biti teži posao jer smo mi i ove sezone svaki bod krvavo zaradili, a do zadnjeg kola se nije znalo ko će konačno ispasti. za neke druge vjerovatno hoće.
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
Zna li neko koliko juniori igraju?
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Zar Zera ne igra za kadete?brile je napisao/la:1:1 Zera dao go
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Ma ja, na njih sam mislio
Juniori vode 1:0
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Kadeti su dobili 2:1, golove su zabili Mujagić i Žerić..brile je napisao/la:Ma ja, na njih sam mislio
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Nadam se da ce ljudi prepoznati vaznost ovog ljeta. Evo ovu sezonu smo imali prosjek 3.500 ljudi na domacim utakmicama, iskljucivo zbog borbenosti igraca. Taj bi prosjek bio veci da kuci nismo imali par utakmica gdje je kisa padala bas jako. Ako se nista ne uradi po pitanju marketinga i slicno taj ce prosjek iduce sezone biti 2.500.. Da krenemo od 1.6. Sa pripremama za iducu sezonu. Bilo sta da se radi oko marketinga, plakati, kampanje i slicno, odazvat ce se bruku raje na volonterski rad. 90% nas mladjih ima slobodan Juni i Juli, tj nemamo obaveza na faxu, u skoli i slicno. Samo ideja treba, lakse je sprovesti u djelo. Ljudi iz uprave, nemojte dozvoliti da jos dublje padnemo. Dajte sta primamljivo za clanske, godisnje, nove dresove i slicno. Daj da mi navijaci kupovinom tih dresova, clanskih i godisnjih platimo jednog kvalitetnog igraca. Svi zajedno smo Zeljo !
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
1-0 Memija
trenutno je 1-1, oni dali gol iz penala
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Koliko ima do kraja.Virtu4l je napisao/la:1-0 Memija
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Valjda još pola sata, ovo su informacije sa orga.zeljeznicar1 je napisao/la:Koliko ima do kraja.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trpaj
- zeljeznicar1
- Kontakt:
- zubanovic89
- Kontakt:
Ubismo ih ko mraz kukuruze

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Jos jednom dokazano ko ima najbolji omladinski pogon u drzavi, jos da se malo konsoliduju neke stvari u prvom timu i dominacija je neminovnost

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Čestitam omladinci 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- ZELJOx4xlife
- Kontakt:
Nije fer, igrali smo sa prvotimcimabrile je napisao/la:Jos jednom dokazano ko ima najbolji omladinski pogon u drzavi, jos da se malo konsoliduju neke stvari u prvom timu i dominacija je neminovnost![]()
CESTITKE OMLADINO
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!
imali neko da je gledao,ima li još robe za prvi tim
Amir i Dženis dvije utakmice u dva dana. Dženis jedan gol jučer i jedan danasZELJOx4xlife je napisao/la:Nije fer, igrali smo sa prvotimcima![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.