FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

GameFKS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GameFKS » 31 maj 2015, 19:15

Oštrakoviću je isti menadžer kao i Piriću.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 31 maj 2015, 19:37

Meni ne ide u glavu zašto neko ima ikakvu želju da se prepucava sa komšijama? Pa više je ljudi iz Tuzle, Zenice i Mostara došlo i čestitalo titulu nego ovih koji su nam prve komšije, braća, drugovi (uz izuzetak tri-četiri čovjeka sa njihovog topica koje strašno poštujem). Pustite ih neka pišu da je ova titula kupljena k'o što će biti i svaka naredna, da delegati pišu koje su titule priznate a koje nisu (inače je njihovo mišljenje nekome bitno u životu) i vjerovatno u narednim danima još sto i jednu gebelsovsku propagandu. Ja vam opet kažem da njih ne boli titula nego ih boli ono što naš klub polako ali sigurno postaje a to je uređen, stabilan i jak evropski fudbalski klub! Boli ih što mi imamo sponzore kao Visit Malaysia i Turkish Airlines jednako kao i Sevilla, Cardiff, Dortmund, Barcelona i United pa ne znamo šta da stavimo na dres a šta na šorc dok oni mogu staviti samo "Budi Željo", "Podržimo Plave" i "Mi smo najtrofejniji", boli ih što nas je na Hasetu 100.000 gledalo utakmice Sarajeva a njihovu utakmicu u kojoj se bore za prvaka države gleda šaka huligana, baš kako im na transparentu i piše, bole ih "plaćenici" koji u suzama proslavljaju titulu, jednostavno boli ih budućnost!
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 31 maj 2015, 19:51

Moje zelje iz PL BiH su :
- Subic (Borac)
- Ordagic (Zvijezda)
- Music (Travnik)
S tim da ako bi ostali Milos i Mesa, poslali Musica na posudbu, negdje gdje ce redovno igrati (Vitez, Celik, Travnik...)
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 31 maj 2015, 19:51

bordograd je napisao/la:Meni ne ide u glavu zašto neko ima ikakvu želju da se prepucava sa komšijama? Pa više je ljudi iz Tuzle, Zenice i Mostara došlo i čestitalo titulu nego ovih koji su nam prve komšije, braća, drugovi (uz izuzetak tri-četiri čovjeka sa njihovog topica koje strašno poštujem). Pustite ih neka pišu da je ova titula kupljena k'o što će biti i svaka naredna, da delegati pišu koje su titule priznate a koje nisu (inače je njihovo mišljenje nekome bitno u životu) i vjerovatno u narednim danima još sto i jednu gebelsovsku propagandu. Ja vam opet kažem da njih ne boli titula nego ih boli ono što naš klub polako ali sigurno postaje a to je uređen, stabilan i jak evropski fudbalski klub! Boli ih što mi imamo sponzore kao Visit Malaysia i Turkish Airlines jednako kao i Sevilla, Cardiff, Dortmund, Barcelona i United pa ne znamo šta da stavimo na dres a šta na šorc dok oni mogu staviti samo "Budi Željo", "Podržimo Plave" i "Mi smo najtrofejniji", boli ih što nas je na Hasetu 100.000 gledalo utakmice Sarajeva a njihovu utakmicu u kojoj se bore za prvaka države gleda šaka huligana, baš kako im na transparentu i piše, bole ih "plaćenici" koji u suzama proslavljaju titulu, jednostavno boli ih budućnost!
Svaka cast tebra! :thumbup:
Bahati, bahati Željkan!
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 31 maj 2015, 20:01

Šubić, Ordagić, Hebibović!
S tim da bih više od svega volio da Cimija zadržimo do kraja evropskog izleta. Mi jednostavno preteško funkcionišemo bez njega.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

karajlo
Kontakt:

Post Postao/la karajlo » 31 maj 2015, 20:02

Orton je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:imal kakva izjava tana ? ujutru ide nazad a nista ni mediji nisu prenijeli da je nesto rekao ? utisak ili sta vec :D
[youtube][/youtube]

Otisao je Tan nazad vec
do sad investirao 8 miliona :salut:

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 31 maj 2015, 20:16

:mrgreen:

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 31 maj 2015, 20:29

Vedo svaka cast haha
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 31 maj 2015, 20:29

Čestitke na tituli...
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 31 maj 2015, 20:33

Lampard8 je napisao/la:Čestitke na tituli...
Hvala, sretno u vasoj ´´borbi´´ :bih:

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 31 maj 2015, 20:36

Jesul ovi ispred turkish airl.. ovi sto do tana stoje ? bile su neke zene i neka gospoda na zapadu turskom pricali sa ovim salovima ...
slika

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 31 maj 2015, 20:37

bit ce zanimljivo ovaj period do pocetka evrope i sljedece sezone . kako stvari stoje prodat cemo jednog ili dva igraca ,otpustit cemo 3-4 igraca .Dzeno je isto upitnik ,nema puno vremena trebat ce i dva tri pojacanja . sto se tice lige prvaka tu sta bude treba zapeti al ne i puno ocekivati zato u premijer ligi opet traziti titulu

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 31 maj 2015, 20:44

Nemogu da vjerujem da je Dzeno upitnik i ovde dovodimo njegovo trenersko znanje pod upitnik covjek koji u 25 utakmica nema poraza donio nam dvije titule,i kad je gubio bodove gubio ih je jer jednostavno nismo imali srece a igru sa njim koju igramo je lijek za oci,doveo nas u evropu do play of,izbacili smo grke ali ne na nacin autsajdera nego jednostavno smo unistili atromitos igrom a jos jedno cinjenica da je imao na pocetku sezone benku i delaca mi bi 3 kola najmanje prije zavrsili pricu oko titule.Jos kad dodas da je covjek pitar i zivi za nas klub.Znaci kratko jasno Dzeni izmisliti tu licencu.
Samo Sarajevo

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 31 maj 2015, 20:45

HeraklitMracni je napisao/la:Jesul ovi ispred turkish airl.. ovi sto do tana stoje ? bile su neke zene i neka gospoda na zapadu turskom pricali sa ovim salovima ...
slika

Jesu.

slika
1946

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 31 maj 2015, 20:46

Ljudi sta je sa Delacom? Kad ce se znati da li ostaje :o
@kanarinac, slazem se s tobom oko Dzene, uz 2-3 pojacanja, moze nas dovesti do titule i sljedecu sezonu abd

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 31 maj 2015, 20:51

kanarinac je napisao/la:Nemogu da vjerujem da je Dzeno upitnik i ovde dovodimo njegovo trenersko znanje pod upitnik covjek koji u 25 utakmica nema poraza donio nam dvije titule,i kad je gubio bodove gubio ih je jer jednostavno nismo imali srece a igru sa njim koju igramo je lijek za oci,doveo nas u evropu do play of,izbacili smo grke ali ne na nacin autsajdera nego jednostavno smo unistili atromitos igrom a jos jedno cinjenica da je imao na pocetku sezone benku i delaca mi bi 3 kola najmanje prije zavrsili pricu oko titule.Jos kad dodas da je covjek pitar i zivi za nas klub.Znaci kratko jasno Dzeni izmisliti tu licencu.
Dzeni kapa do poda ,donio nasm je dva trofeja :tokralju: al nesto sam skeptican oko njeg ne znam ni sam zasto :crazy: .opet kazem zasluzuje da bude na klupi iducu sezonu :salut:

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 31 maj 2015, 20:51

kanarinac je napisao/la:Nemogu da vjerujem da je Dzeno upitnik i ovde dovodimo njegovo trenersko znanje pod upitnik covjek koji u 25 utakmica nema poraza donio nam dvije titule,i kad je gubio bodove gubio ih je jer jednostavno nismo imali srece a igru sa njim koju igramo je lijek za oci,doveo nas u evropu do play of,izbacili smo grke ali ne na nacin autsajdera nego jednostavno smo unistili atromitos igrom a jos jedno cinjenica da je imao na pocetku sezone benku i delaca mi bi 3 kola najmanje prije zavrsili pricu oko titule.Jos kad dodas da je covjek pitar i zivi za nas klub.Znaci kratko jasno Dzeni izmisliti tu licencu.
Prvo ta licenca se ne može izmisliti. Sve nabrojano stoji šta je on uradio, ali se mora shvatiti činjenica da čovjek nije završio školu za trenera. Da bi to završio mora da ide na seminare i da stažira kao pomoćnih na klupi, i taj proces traje. To je činjenica koja se ne može zaobić, i koju MORATE DA SHVATITE! Njega niko ne tjera, nego nema potrebnu dokumentaciju i školu da bude na klupi, mora da se edukuje. Sad je imao licencu na 90 dana gdje može da sjedi na klupi, ali to je sve - tu treba podvući crtu. Nek' iskopaju iskusnog i dobrog trenera, da sa njim još stasa, a ne da se neko uči na nama (kao prethodnih godina) .
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 31 maj 2015, 20:54

http://www.transfermarkt.de/zarko-tomas ... ler/124180

Decko bi bio rjesenje svih nasih problema u odbrani.

#samo #kazem

:urnebes:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 31 maj 2015, 21:02

Tan najavljuje prodaju jednog igraca,radi vracanja jednog djela ulozenih sredstava.Onda mi nije jasno kako cemo se onda pojacati.Znaci Cimirot ide 100%.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 31 maj 2015, 21:08

Izvinjavam se što prekidam ovu sportsku diskusiju, al' da probam naći onu trebu.

@pantelija @kanarinac @HeraklitMracni (da vam ne odgovaram na pp evo ovdje)

Treba je bila u ovom dijelu (otprilike) koji je označen na fotografiji, na sebi je imala sive taice (toga se sjećam perfektno jer ima guz mašala :bow: ) čini mi se neku bijelu maicu od FKS, crna kosa, par puta je neki lik dizo na ramena al' čini mi se više radi toga što je želio da bude blizu onakve trebe nego što je u nekoj vezi s njom. Ako ko zna ko je nek' javi. Unaprijed zahvalan. :D

slika

@pantelija tražimo li istu? :D
Zadnja izmjena: DrustveniParazit, dana/u 31 maj 2015, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: StarmoCity i 40 gostiju.