Moderatori/ce: insider,Pasha
-
HŠKZ-svetinja
-
Kontakt:
Postao/la HŠKZ-svetinja » 20 apr 2010, 17:34
Strauss je napisao/la:HŠKZ-svetinja je napisao/la:400 ili nijedna......
ovo nije zaje.bancija
nece se odigrati utakmica ako se to ne ispostuje...ljudi ima potpisan ugovor i ako to ne osiguraju necemo dati nasim igracima da ikako odu...pozdrav
Joviću, dobro jutro

kako je tamo...
tako ti je care moj...
ZRINJSKI JE ZIVOT I VISE OD TOGA
edit: moderatoru!! ko ovdje dize tenzije??? mislim da je tanovic svojim izjavama digao tenzije...bio je na potpisivanju ugovora ko mis mekinjas,stulio se jadan...a vidi sad mangupa....znaci,nije do nas...nema tenzija
HOCEMO 400 KARATA!!!!!!!!!
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!
-
Junačina
-
Kontakt:
K'o bi rekao prije 5-6 godina da će se ovako Ultrasi otimati za koju ulaznicu više u Vrapčićima.
Golemo,majke mi.Napredovali ste,skinuli ste se s radia.
Svi dižu svoje klubove sa svojom pričom a kad smo mi bili BMW,vi ste bili fićo !
Možete nas lomiti i lomiti al' nikada slomiti.
-
Strauss
-
Kontakt:
HŠKZ-svetinja je napisao/la:Strauss je napisao/la:HŠKZ-svetinja je napisao/la:400 ili nijedna......
ovo nije zaje.bancija
nece se odigrati utakmica ako se to ne ispostuje...ljudi ima potpisan ugovor i ako to ne osiguraju necemo dati nasim igracima da ikako odu...pozdrav
Joviću, dobro jutro

kako je tamo...
tako ti je care moj...
ZRINJSKI JE ZIVOT I VISE OD TOGA
edit: moderatoru!! ko ovdje dize tenzije??? mislim da je tanovic svojim izjavama digao tenzije...bio je na potpisivanju ugovora ko mis mekinjas,stulio se jadan...a vidi sad mangupa....znaci,nije do nas...nema tenzija
HOCEMO 400 KARATA!!!!!!!!!
Ne znam što ste uopšte potpisaivali ikakav ugovor, kad je po pravilniku domaćin dužan automatski dati gostu 5% od ukupnog kapaciteta. Što znači da bi Red Army trebao dobiti više karata pod bb, nego vi u vrapčićima jer je manji stadion. Na kraju krajeva ugovro postoji da bi se kršio

a najbolji dokaz za to je euromedia.

Zadnja izmjena:
Strauss, dana/u 20 apr 2010, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
-
HŠKZ-svetinja
-
Kontakt:
Postao/la HŠKZ-svetinja » 20 apr 2010, 17:43
svaka cast majstore....
tako ce i biti ali ja ne mogu tanovica natjerati....njega je neko natjerao da dize tenzije izjavama...JA NISAM
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!
-
Mont0
-
Kontakt:
Na kraju sve OK sa kartama?

Kao sto se moglo pretpostaviti..Vi zadovoljni sto ste dobili karte, mi sto smo vam natrpali mrezu i cao

Support Velez, It's logical! ★
-
Samo ZRINJA
Postao/la Samo ZRINJA » 20 apr 2010, 23:26
Ma smo sami protiv svih sad nam policija zabranila i avion koji su bili pripremili navijači sa zapada koji je trebao sutra letiti iznad grada.
Jadno,stvarno jadno...
Ali mi idemo dalje i idemo uz gromoglasnu podršku u vrapčićima uzeti sva 3 boda.
IDEMO PO NOVE POBJEDE
-
nick
-
Kontakt:
Samo ZRINJA je napisao/la:Ma smo sami protiv svih sad nam policija zabranila i avion koji su bili pripremili navijači sa zapada koji je trebao sutra letiti iznad grada.
Jadno,stvarno jadno...
Ali mi idemo dalje i idemo uz gromoglasnu podršku u vrapčićima uzeti sva 3 boda.
IDEMO PO NOVE POBJEDE
a od koga ste to kopirali? zar avion vec nije letio heh...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
brato
-
Kontakt:
ma i bod sutra protiv podveležovaca bi bio dovoljan...završiće svakako opet iza nas..ta navikli su na to
Zadnja izmjena:
brato, dana/u 20 apr 2010, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....
-
Samo ZRINJA
Postao/la Samo ZRINJA » 20 apr 2010, 23:34
nick je napisao/la:Samo ZRINJA je napisao/la:Ma smo sami protiv svih sad nam policija zabranila i avion koji su bili pripremili navijači sa zapada koji je trebao sutra letiti iznad grada.
Jadno,stvarno jadno...
IDEMO PO NOVE POBJEDE
a od koga ste to kopirali? zar avion vec nije letio heh...
Davno smo mi to prije uradili u Mostaru
Poz
-
Samo ZRINJA
Postao/la Samo ZRINJA » 20 apr 2010, 23:38
brato je napisao/la:ma i bod sutra protiv podveležovaca bi bio dovoljan...završiće svakako opet iza nas..ta navikli su na to
Ma kralju samo da suđenje bude korektno,jer nebi bio prvi put da sudija podigne varnice na terenu i među navijačima npr. kao što je to bilo sad kad smo mi igrali protiv Želje.Znači uz korektno suđenje uzimamo sigurno minimalno bod.
-
HŠKZ-svetinja
-
Kontakt:
Postao/la HŠKZ-svetinja » 21 apr 2010, 01:53
letio je u nas avion decko....i padobranci sa loptom i zastavom kluba...

puno puno prije koseva
-
suntu jeu
-
Kontakt:
Ja bih odmah,jer video sadrži fašističke elemente. Tipa U,itd.. Ne samo da bih izbrisao video, nego bih te i banovao.
-
Adnel
-
Kontakt:
Nemoj tako mi smo njih sve otjerali ostalo je par njih oni su ugrozeni

Samo jedan klub Velež Mostar
-
brato
-
Kontakt:
možemo žaliti za pobjedom jer smo fulili dvije mrtve šanse na prazan gol...ali i bod nije loš...jednostavno smo bolji uvijek bili od komšija i nadam se da će tako vazda biti

...
-
Babilon
-
Kontakt:
brato je napisao/la:možemo žaliti za pobjedom jer smo fulili dvije mrtve šanse na prazan gol...ali i bod nije loš...jednostavno smo bolji uvijek bili od komšija i nadam se da će tako vazda biti

...
Cestitke igracima koji evo vec drugi put se vracaju neporazeni iz Vrapcica,evropa nam je ovim remijem puno bliza pogotovo jer Sarajevo i Siroki također su igrali nerjeseno,mada sam danas citao kako apaliciona komisija jos nije registrirala susret Sloboda -Sarajevo stoga ako Sarajevu zatrebaju tri boda za evopu dat ce im se pogotovo jer je SLoboda osigurala prakticno opstanak,apsurdno je da ce odluku donijeti nakon 25. kola!
Znaci trebali bi Sarajevu minimalno 4 boda pobjeci da se evropa osigura

HSK Zrinjski Mostar
-
Mrgood
-
Kontakt:
Babilon je napisao/la:brato je napisao/la:možemo žaliti za pobjedom jer smo fulili dvije mrtve šanse na prazan gol...ali i bod nije loš...jednostavno smo bolji uvijek bili od komšija i nadam se da će tako vazda biti

...
Cestitke igracima koji evo vec drugi put se vracaju neporazeni iz Vrapcica,evropa nam je ovim remijem puno bliza pogotovo jer Sarajevo i Siroki također su igrali nerjeseno,mada sam danas citao kako apaliciona komisija jos nije registrirala susret Sloboda -Sarajevo stoga
ako Sarajevu zatrebaju tri boda za evopu dat ce im se pogotovo jer je SLoboda osigurala prakticno opstanak,apsurdno je da ce odluku donijeti nakon 25. kola!

Dobro jutro.
-
brato
-
Kontakt:
Babilon je napisao/la:brato je napisao/la:možemo žaliti za pobjedom jer smo fulili dvije mrtve šanse na prazan gol...ali i bod nije loš...jednostavno smo bolji uvijek bili od komšija i nadam se da će tako vazda biti

...
Cestitke igracima koji evo vec drugi put se vracaju neporazeni iz Vrapcica,evropa nam je ovim remijem puno bliza pogotovo jer Sarajevo i Siroki također su igrali nerjeseno,mada sam danas citao kako apaliciona komisija jos nije registrirala susret Sloboda -Sarajevo stoga ako Sarajevu zatrebaju tri boda za evopu dat ce im se pogotovo jer je SLoboda osigurala prakticno opstanak,apsurdno je da ce odluku donijeti nakon 25. kola!

u toj apelacionoj komisiji su predstavnici sve tri strane i trebaće im dvotrećinska većina za to..no sikiriki

-
patriota_90
-
Kontakt:
Postao/la patriota_90 » 21 apr 2010, 19:48
U redu, mozda ste i bili bolji na terenu jer je Velez katastrofalno odigrao, al stvarno jadno navijanje od strane ultrasa obojeno fasistickim povicima tipa "mi smo ustase" ili ono bacanje kamenja na navijace Veleza prilikom ulaska na stadion.Neznam ima li povrijedjenih al su vas specijalci momacki isprasili.
-
Babilon
-
Kontakt:
Lobiji kolga,lobiji,nesto tu smrdi!
Iduca utakmica protiv nezgodnog Olimpika ,valjalo bi ih ozbiljno shvatiti jer se Siroki na njima opekao!
HSK Zrinjski Mostar
-
wade
-
Kontakt:
iskreno prije utakmice sam govorio da nas velez uzima ladno...utakmicu nisam gledao ali eto po nekim izvjestajima imali smo dvije mrtve sanse...vidim carina kaze da je velez bio skroz los,sto se donekle moglo i ocekivat jer derbi je derbi...nama ovaj bod puno vise znaci nego njima,pogotovo sto su sarajevo i siroki podijelii po bod...hvala im

naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.