Idi prati juniore kazu da je to sada hit i vaznije od PLbrile je napisao/la:Malo bockam, priznajem ali nije mi namjera uopste losa
Ovo za Husrefa sam ozbiljno pitao al nema veze
FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Ne vidim da je iko rekao da je vaznije od PL, a da je vazno jeste, barem nama i uvijek je biloAnex je napisao/la:Idi prati juniore kazu da je to sada hit i vaznije od PLbrile je napisao/la:Malo bockam, priznajem ali nije mi namjera uopste losa
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
To kazu neke tvoje kolege sa tribinebrile je napisao/la:Ne vidim da je iko rekao da je vaznije od PL, a da je vazno jeste, barem nama i uvijek je biloAnex je napisao/la:Idi prati juniore kazu da je to sada hit i vaznije od PLbrile je napisao/la:Malo bockam, priznajem ali nije mi namjera uopste losa
Lazes, niko nije rekao da su juniori vazniji od seniora.
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Lazes ti ja upravo raspravljam sa konama na tu temu uzbrile je napisao/la:Lazes, niko nije rekao da su juniori vazniji od seniora.
Anđušić mali danas strasan na derbiju.
Imate strasnog igraca kojeg bih ja koristio odmah sljedece sezone da sam na vasem mjestu. 
On ce biti prikljucen prvom timuarelinho je napisao/la:Anđušić mali danas strasan na derbiju.Imate strasnog igraca kojeg bih ja koristio odmah sljedece sezone da sam na vasem mjestu.
Ne raspravljas, da raspravljas znao bi da ne mislimo takoAnex je napisao/la:Lazes ti ja upravo raspravljam sa konama na tu temu uzbrile je napisao/la:Lazes, niko nije rekao da su juniori vazniji od seniora.
I da, ovo kucam dok karam staru od najboljeg jarana, eto da znas i ti sta ja radim. Pozz
SPARTANS FC
SPARTANS FC
To i prilici navijacu malog zeljebrile je napisao/la:Ne raspravljas, da raspravljas znao bi da ne mislimo takoAnex je napisao/la:Lazes ti ja upravo raspravljam sa konama na tu temu uzbrile je napisao/la:Lazes, niko nije rekao da su juniori vazniji od seniora.![]()
I da, ovo kucam dok karam staru od najboljeg jarana, eto da znas i ti sta ja radim. Pozz
Hehe bas tako.
Bilo mi je drago chatati sa tobom, dobar si momak hehe. Pozz
Bilo mi je drago chatati sa tobom, dobar si momak hehe. Pozz
SPARTANS FC
SPARTANS FC
tačno im se čovjek može svakog dana smijati sve više i više 
Hvala, cesto mi kazu da imam smisla za humor heheZastone je napisao/la:tačno im se čovjek može svakog dana smijati sve više i više
SPARTANS FC
SPARTANS FC
imaš vala, pozavide ti čak i oni iz jagomira 
Veceras sam cuo informaciju da napadac Hajduka Anton Maglica sigurno prelazi u Sarajevo .Ne mogu reci reci da je info 100% tacan ali u principu od ozbiljnog covjeka sam dobio informaciju
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znas li kakav je?rodjenisa je napisao/la:Veceras sam cuo informaciju da napadac Hajduka Anton Maglica sigurno prelazi u Sarajevo .Ne mogu reci reci da je info 100% tacan ali u principu od ozbiljnog covjeka sam dobio informaciju
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Osim kad ste ga otjerali sa klupebordograd je napisao/la:Vahidin Musemić je bio član i najbolji strijelac šampionske generacije iz '67 godine, Husref one iz '85, kao član stručnog štaba osvaja titulu 98/99, i kao trener Sarajevu donosi titulu i kup, uspješno nas vodi u evropskim natjecanjima.. Uglavnom, Musemić uživa veliko poštovanje svih simpatizera i navijača Sarajeva i to je sasvim normalna stvar da bude ispoštovan na svome KoševuemirzlaTu je napisao/la:Cestitam pitari na zasluzenoj tituli.
Najveci dojam juce na mene ste ostavili kad ste Husrefa ispostovali![]()
![]()
![]()
AFERIM
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izgleda nista od njega Rodjenisa...ugovor mu istice sljedece godine
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
dobar mlad slabiji od benka,mozda bolji od krste ali njegove godine su prednost,ali nevjerujem u ovoMortemHz je napisao/la:Znas li kakav je?rodjenisa je napisao/la:Veceras sam cuo informaciju da napadac Hajduka Anton Maglica sigurno prelazi u Sarajevo .Ne mogu reci reci da je info 100% tacan ali u principu od ozbiljnog covjeka sam dobio informaciju
Samo Sarajevo
MortemHz je napisao/la:Znas li kakav je?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
virtual samo smo tebe čekali, iskreno da ti čestitam na moralnoj tituli vašeg kluba i da Bog da svake godine ovako bili moralni pobjednici