Real Madrid CF (tema za kompleksase :kava:)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF (opća diskusija)
Benitez je vizionar kad su u pitanju taktičke zamisli 
naprijed rejal
Ne seri više života ti.Sveti je napisao/la:Benitez je vizionar kad su u pitanju taktičke zamisli
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
messilla je napisao/la:Ne seri više života ti.Sveti je napisao/la:Benitez je vizionar kad su u pitanju taktičke zamisli
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- SteveHeighway
- Kontakt:
Joj consiglierea brata,nestao pod cudnim okolnostima,jel ga neko poznaje? Imao je najbolji avatar na forumu,steta.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Re: Real Madrid CF
http://sportsport.ba/ino_fudbal/za-ster ... ura/163796
koliko ima istine u ovom članku
ili da prebacim ovaj post u Opće diskusije
mada nisam došao da trolam, oca mi
koliko ima istine u ovom članku
let3 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/za-ster ... ura/163796
koliko ima istine u ovom člankuili da prebacim ovaj post u Opće diskusije
Ne bi me čudilo, jer je mali polivalentan.
naprijed rejal
Pusti se Benza, pitanje je na koga je ovo Ronaldo preš'o ?rudy91 je napisao/la:Sta ono Benz preso' na Rihanu sadod toliko ljepih zena on na predzeno gradivo se odlucio

Mali je najbolji mladi igrac Otoka i zasigurno ga ne bi volio vidjeti u dresu najveceg rivalaSveti je napisao/la:let3 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/za-ster ... ura/163796
koliko ima istine u ovom člankuili da prebacim ovaj post u Opće diskusije
![]()
![]()
Ne bi me čudilo, jer je mali polivalentan.
Ne želim ga vidjeti u Madridu, bojim se da bi tamo (uz bolje saigrace) igracki eksplodirao - a to nama culesima nikako ne odgovara
Zato je znači ostavio Irinu 
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Re: Odg: Real Madrid CF (opća diskusija)
Sterling najbolji mladi igrac svijeta?
O sunce ti jbem...
Pa nije ni najbolji u EPL-u. Precijenjeni igrac kod kojeg ne vidim nista tako ultra posebno. Ne vrijedi ni 30 milijuna, kamoli 60.
O sunce ti jbem...
Pa nije ni najbolji u EPL-u. Precijenjeni igrac kod kojeg ne vidim nista tako ultra posebno. Ne vrijedi ni 30 milijuna, kamoli 60.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
ebi sta hoces ali je zvanicno najbolji ( golden boy). 20 godina tek, Realu ce faliti desno krilo, po potrebu moze pokriti vise pozicija naprijed, sto da ne.
A sto se cijene tice, meni nebitno. Ni prvi ni zadnji kojeg ce preplatiti. Nije da sad vatreno podrzavam ovaj transfer ali samo kaem, neam nista protiv istog.
A sto se cijene tice, meni nebitno. Ni prvi ni zadnji kojeg ce preplatiti. Nije da sad vatreno podrzavam ovaj transfer ali samo kaem, neam nista protiv istog.
Bio je i Gareth najbolji igrač ABA lige. 
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Što se mene tiče mogu svakog od njih platiti milijardu. Što ja da se brinem o njihovim finansijama, brinu li oni o mojim? Ako mogu dati milijardu nek je i daju što se mene tiče, ne troše moje pare.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
evo benitez i zvanicno, 3 godine ugovor.
koliko glup moras bit da jednog ancelotija mijenjas benitezom, real je jeb.an.
pi.
Kao navijac Juventusa i postovalac Reala, od sredine devedesetih, od prvog Jupa pa preko del bosquea itd, svih predsjednika, trenera, igraca, mislim da je ovo najveci poraz reala ! Ne provociram nikoga, vec eto cisto moje skromno misljenje !
Jadna vam je majka. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
sa kakvim ovlastima ,ne budi naivanemir18 je napisao/la:http://www.marca.com/en/2015/06/03/en/f ... 17302.html
Pero dao Blagoslov Benitezu,ovakav tretman je trebao imati i Carlo al jbg sad,sa ovakvim ovlastima msm da ce Rafa ima odlicnu sezonu.
dok je pereza slabe sanse da ce ko imati bilo kakve ovlasti
ma samo nek je bale u prvoj postavi i sljedece sezone i sve je super
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
2Tweeds_10 je napisao/la:evo benitez i zvanicno, 3 godine ugovor.
I see David Moyes
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Te ovlasti da moze dovoditi igrace koje Rafa hoce,a i msm da je se mora dokazati ove zadnje dvije godine.Ako je 50% naucio od brke msm da bi moglo odlicno funkcionisati.barca_87 je napisao/la:sa kakvim ovlastima ,ne budi naivanemir18 je napisao/la:http://www.marca.com/en/2015/06/03/en/f ... 17302.html
Pero dao Blagoslov Benitezu,ovakav tretman je trebao imati i Carlo al jbg sad,sa ovakvim ovlastima msm da ce Rafa ima odlicnu sezonu.
dok je pereza slabe sanse da ce ko imati bilo kakve ovlasti
ma samo nek je bale u prvoj postavi i sljedece sezone i sve je super
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.