Pa bolan jednostavno je neuporedivo ,pa znas da je svaki moguci cirkus oko navijaca vezan za njih ,nemoj da nabrajamo

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
vazi,eo sutra cushearer je napisao/la:Što se onda iz Mramora ne preseliš u Tuzlu ?
Cernica je napisao/la:Taksisto romske klijentele emoj srat u vezi sela jeste li na ratnoj sjekiri sa atomcima iz tešnja koje ste zakamenjali![]()
![]()
Rodjenisa ma brato mezim uz rakiju
a 70-tih...da daChinaglia je napisao/la:kad se pastrmka hvali bacanjem auta na Rivi, treba reći i da su Delije dobile po piiii od naših na Marakani
stariji to bolje znaju, ja sam samo čitao
znamo i manijake POCERAT po alipasinom...bagrcavi je napisao/la:A sad Atomcima iz Tešnja iskačete iza branika na cesti
![]()
bagrcavi je napisao/la:A sad Atomcima iz Tešnja iskačete iza branika na cesti
![]()
strip za koju djecu..ove iz 7 crodjenisa je napisao/la:Cernica je napisao/la:Taksisto romske klijentele emoj srat u vezi sela jeste li na ratnoj sjekiri sa atomcima iz tešnja koje ste zakamenjali![]()
![]()
Rodjenisa ma brato mezim uz rakiju![]()
koga su ono cekali ,pa ove zakamenjali
![]()
,ajjjjjjjjjj mogu ljudi strip za djecu izdati kakvih su cirkusa imali
ko nindže dede mi, vasaaaaaaaaaarodjenisa je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:A sad Atomcima iz Tešnja iskačete iza branika na cesti
![]()
![]()
![]()
Nisu to bolan tad bili delijesolinas je napisao/la:a 70-tih...da daChinaglia je napisao/la:kad se pastrmka hvali bacanjem auta na Rivi, treba reći i da su Delije dobile po piiii od naših na Marakani
stariji to bolje znaju, ja sam samo čitaooko 4,5 hiljada bilo..zestok fajt..
probam kopati malo po arhivi,ove dvije slike su dosta za veceras,mada iskreno,tu nas drug sloboda 72 moze pomoc..pokusat doci do nekih slika,ali slaba vajda.
posrali smo delije u po beograda
cazin danas.....hahahahahahasolinas je napisao/la:http://www.cazin-danas.com/historijski- ... upe-u-bih/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.