PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Nešto kasnije, očigledno dobro plaćeni sudija iz Klisa je izmislio dva penala za Slobodu i ona je povela sa 2:1. Velež je bio šampion samo 13 minuta!. Tada su navijači Veleža počeli gadjati pomoćnog sudiju, a uprava Slobode je pozvala specijalce u akciju. Počeli su preskakati ogradu i udarati. Stadion u Tuzli je imao vrlo usku kapiju. Tri hiljade navijača je tada krenulo kroz nju, a drotovi su i dalje tukli bez milosti. Nisu gledali ni koga ni gdje udaraju. Počela je opsta tuča i Red Army su bili izbačeni sa stadiona. To je bio ujedno i kraj utakmice, a tek početak haosa po gradu. Veležovi tifozi su tada rušili sve pred sobom. Razvalili su robnu kuću i usput sve lomili, a stradali su i obični gradjani.
Dođeš srušiš,izdegenečiš i odeš kući . Kad se sjetim opsadnog stanja u Tuzli. Izvrces auta lomis izloge a njih nigdje. Istorija na sramotu te kvazigrupice koja se hvali jednom od zayebanijih sredina
Ima ona stara"Nocas bit ce nereda,nocas bit ce ludnica jer dolaze huligani sa mostarskih ulica
Dođeš srušiš,izdegenečiš i odeš kući . Kad se sjetim opsadnog stanja u Tuzli. Izvrces auta lomis izloge a njih nigdje. Istorija na sramotu te kvazigrupice koja se hvali jednom od zayebanijih sredina
Ima ona stara"Nocas bit ce nereda,nocas bit ce ludnica jer dolaze huligani sa mostarskih ulica
From father to son
Jel se ovo nazire lizanje guze komsijama?Cernica je napisao/la:Tutankamon čitao a stari ti i ja nabijali nogama u kičmu one levate po tuzli 87-me. Pozdravi puno starog đavolarigotina je napisao/la:koja si ti stara kljusina komsija, pa ovo izadnje je tutankamon cito kad je iso na wcCernica je napisao/la:
Ja mislim da je ovaj clanak iz "cao tifa" najrelevantniji i s njim cu zavrsiti raspravu s navijacima ove kvazigrupice koja ne postoji

"Spasavaj ko se moze" wahahahaha

Nego, sto Cinaglia spomenu, ima kompletan video gdje vodje navijaca iz ex juge govore o tifo sceni tog vremena i nekoliko njih spominje kako im je najjebenije bilo u Tuzli, rekli su za Fukare sto su i dozivjeli pa pogledaj video, ako nisi. A vjerujem da jesi.
U ex jugi ste imali bolji tim i rezultate (generalno), gostujuce navijace pola-pola mozda po brojnosti, ne znam o vasoj domacoj posjeti iz tog doba, na Tusnju je znalo biti 9-10 hiljada. Medjutim, u tom periodu je Dinamo imao 40ak hiljada ljudi na stadionu, a sad ne moz nakarikati 15k. Znaci, sve je u banani.
U postratnom periodu Sloboda ima malo bolje uspjehe od Veleza, bolju domacu posjetu, dok RA je malo azurnija od Fukara po pitanju gostovanja, ali tu pricamo o 15-20 ljudi jbt, bas se vala imamo cime hvaliti svi mi, aferim.

Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Cuj vođe navijaca govore gdje je najjebenije bilo
a brato ja sam osamdesetih obisao citavu jugu po nekoliko puta i znam sam gdje je bilo najgore. Pristina i Split. Nema gorih mjesta za gostovanje. Znaci sudionik sam bio gomile nereda kao i onog u Tuzli gdje smo vam rusili grad pisali se po njemu razbijali lomili a tih opasnjakovica nigdje. Fukara tu utakmicu nije ni bilo nesto aman. Nisu znali ni navijat. Imali onu jednu pjesmu nesto mi smo iz grada soli haha. Mozda ste imali obracune u tuzli s drugim ali mi smo vas ponizili pravo. U Mostaru je samo Torcida jednom orgijala kas su na balinovcu izvrcali i palili auta i trafike ali su opet degenek dobili. Meni je 50 kuka i nikad niste ozbiljni bili. Iz drzave su uz nas samo Hordasi bili zajebani pogotovo tamo pred rat 89-90. Sad kad bi ti ja poceo nabrajat nase tuce gdje smo na lenjinovom setalistu u Mostaru skrsili 50ak delija i poslali ih u bolnicu ili susret s BBB u Beogradu ispred robne kuce. Gonjanje torce po splitu. Daj bola kakve fukare

From father to son
pastrmka 87 u tuzli
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ma oni drznici isjekli video na kojem okorjeli navijaci i vodje (cuj njemu vodja navijacke skupine iz tog doba nije relevantan, Tito te ****...rokni se odmah, jos nije kasno) najjacih navijackih skupina pricaju o strasnoj RAji (hahaha cuj RAja, ko picici kakvi, a ne navijacka skupina... idite jagode berite sa jaRAnicama)... a neznalice s postovanjem govore o Fukarama i Slobodi i gostovanjima u tom gradu... znas onu pjesmu: "esi mi dobar?"
"Cao tifo" je neprevazidjen navijacki casopis.rigotina je napisao/la:koja si ti stara kljusina komsija, pa ovo izadnje je tutankamon cito kad je iso na wcCernica je napisao/la:
Ja mislim da je ovaj clanak iz "cao tifa" najrelevantniji i s njim cu zavrsiti raspravu s navijacima ove kvazigrupice koja ne postoji
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Probisvjet
- Kontakt:
Nije mi samo jasno zasto Pastrmka ne postavi koju sliku gostovanja Jad Army sa igralista Vrapcica?
On sada sigurno guuuuziiii, yebe se njega za "Sampiona iz sjene".
Jeste li se obezbjedili za slijedecu sezonu?
Jeste li se obezbjedili za slijedecu sezonu?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Sta je sa pjesmom "a kada se vratimo majke cemo da vam jebmo" ? muda se otegla i protegla dok se gostovalo po selima,a ono kad se vratise u PL 2ipo gostovanja odradili nikom na zulj nisu staliProbisvjet je napisao/la:Nije mi samo jasno zasto Pastrmka ne postavi koju sliku gostovanja Jad Army sa igralista Vrapcica?

#musvdg
Pa zar nismo, Zelji sjebali titulu, Veleza trehnuli, posjetu imamo dalekooo bolju od RAje (RAjinu od stida nece ni da objave), a jos se ne zna ni sta ce biti sa Slobodom.1922VFC1981 je napisao/la:Sta je sa pjesmom "a kada se vratimo majke cemo da vam jebmo" ? muda se otegla i protegla dok se gostovalo po selima,a ono kad se vratise u PL 2ipo gostovanja odradili nikom na zulj nisu staliProbisvjet je napisao/la:Nije mi samo jasno zasto Pastrmka ne postavi koju sliku gostovanja Jad Army sa igralista Vrapcica?
On sada sigurno guuuuziiii, yebe se njega za "Sampiona iz sjene".![]()
![]()
Evo sjednica je pocela u 17h, pa vidicemo hocemo li nastaviti u istom ritmu jacati klub ili tonemo. Vidicemo, dug ce ovo biti dan. A mozda se ni ne donesu sve odluke danas na sjednici, znas ti nas i nase sjednice, nasa stvarnost.

Šta ste Želji?

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Kupili mi od Zelje 1 bod da ostanemo u ligi, a vi kao kompenzaciju zbog ranijih grijehova ste halalili cak i titulu. Od tada pocinje obostrana ljubav. Al na kurrcu. 

- Probisvjet
- Kontakt:
Batva je napisao/la:Kupili mi od Zelje 1 bod da ostanemo u ligi, a vi kao kompenzaciju zbog ranijih grijehova ste halalili cak i titulu. Od tada pocinje obostrana ljubav. Al na kurrcu.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Brato utakmica sa direktnim konkurentom za ulazak u PL. Vela havle vela kuvetileLloriS je napisao/la:Nije Stambi 2 momaka iz Tz su bila, ova dva u sredini su iz Bihaca druzili se sa ljudima znam ihbihac1968 je napisao/la:ČetiriHzBvB je napisao/la:koliko je bilo fukara u bihacu ?

Tema Sloboda
From father to son
Hvala fukarama što me naučiše da jedna utakmica tačnije jedan gol riješava prvenstvo od 30 utakmica. Dominirate ! 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Brato ne ispadaj smiješan, utakmica je s početka sezone kakvi direktni konkurentiCernica je napisao/la:Brato utakmica sa direktnim konkurentom za ulazak u PL. Vela havle vela kuvetile![]()
![]()
![]()
![]()
Tema Sloboda

Ne znaju fukare izgleda racunati, pa dan te yebo i da smo vas uzeli bjezalo bi nam Sarajevo jedan bod
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Prica se da, sa nase strane, ima ljudi koji se jos uvek nisu oporavili od tog duela.solinas je napisao/la: posrali smo delije u po beograda
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Vidis da zivi za titule "najsmjesnijih postova na forumu".Coraco je napisao/la:Brato ne ispadaj smiješan, utakmica je s početka sezone kakvi direktni konkurentiCernica je napisao/la:Brato utakmica sa direktnim konkurentom za ulazak u PL. Vela havle vela kuvetile![]()
![]()
![]()
![]()
Tema Sloboda

- Probisvjet
- Kontakt:
Lako je pastrmki se zahebavati. Desnom yebe, lijevom guzzzziii, na slamku pije bozu. Ne moze mu parirati ni Zmaj od Sipova. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.