NK Široki Brijeg

rondo
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la rondo » 31 maj 2015, 21:29

trebao je i baka dobiti crveni jer je uletio do sesnesterca.. po prikazanoj igri remi je najrealniji.. sad sto mi nismo dali gol iz 3-4 zicera vec iz penala koji je po nekima sumnjiv, Boze moj.. sta je tu je..

p.s. i interesantno je da je za siroki gol postigao srbin, a za Zrinjski hrvat.. kad vec brojimo krvna zrnca.. :D
Volim Zrinjski, volim Mostar, svaki kamen ovog grada..

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 31 maj 2015, 23:45

Na jednoj krizmi danas kaze mi tip da su Graovac,Stojanovic,Simeunovic , Petrak i Popovic srbi.Toliko o brojanju krvnih zrnaca i razmisljanju ljudi.Ispricavam se navijacima Sirokog na bezveznoj prici.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 31 maj 2015, 23:47

Baka gospodin !!

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 01 jun 2015, 01:04

Okanite se gluposti, neka igra za vas tko hoće, mi ćemo pokušavati s Hrvatima, katolicima ,tako smo odlučili u ratu, nije sad da nešto mora strogo držati toga ,ali kad već možemo naći takve u bližoj okolini zašto ne

One koje sam pozvao neki dan da ostanu u Mostaru ,nisu me poslušali ,došli su ,isprovocirali sranje ,dobili šta su zaslužili
Na osnovu predstave ove godine Zrinja je dakako zaslužio biti u Europi ,ali ono jučer je jasna simulacija Nikolića i Jakupović je zeznuo stvar ,bili smo puno bolji na terenu ,da su naši momci onako grizli tokom čitave sezone ,ne bi ni amidža Sarajevu pomogao ,ali eto

Sezona propala idemo izvući pouke iz nje ,grešaka na proljeće mali milion ,za koje je iskljucivi krivac Uprava kluba ,koja što prije prizna da je pogriješila i krene u analizu i rekonstrukciju problema bolje za njih

SAMO I VJEČNO VAZDA I UVIK

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 01 jun 2015, 08:34

felix123 je napisao/la:Okanite se gluposti, neka igra za vas tko hoće, mi ćemo pokušavati s Hrvatima, katolicima ,tako smo odlučili u ratu, nije sad da nešto mora strogo držati toga ,ali kad već možemo naći takve u bližoj okolini zašto ne

One koje sam pozvao neki dan da ostanu u Mostaru ,nisu me poslušali ,došli su ,isprovocirali sranje ,dobili šta su zaslužili
Na osnovu predstave ove godine Zrinja je dakako zaslužio biti u Europi ,ali ono jučer je jasna simulacija Nikolića i Jakupović je zeznuo stvar ,bili smo puno bolji na terenu ,da su naši momci onako grizli tokom čitave sezone ,ne bi ni amidža Sarajevu pomogao ,ali eto

Sezona propala idemo izvući pouke iz nje ,grešaka na proljeće mali milion ,za koje je iskljucivi krivac Uprava kluba ,koja što prije prizna da je pogriješila i krene u analizu i rekonstrukciju problema bolje za njih

SAMO I VJEČNO VAZDA I UVIK
Kako ima bolesnih ljudi,stop nacionalizmu i rasizmu, :crazy:
Samo Sarajevo

modric

Post Postao/la modric » 01 jun 2015, 09:15

Jakupović je svojim sudjenjem doveo do toga da Hrvati nemaju svog predstavnika u Evropi.Sarajevski mediji šute i podrzavaju Jakupovića da i iduće sezone povali Široki.Da se ovo desilo Sarajevu ili Želji vidjeli bi 100 tekstova na ovom portalu, koji nije objektivan.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 01 jun 2015, 09:18

modric je napisao/la:Jakupović je svojim sudjenjem doveo do toga da Hrvati nemaju svog predstavnika u Evropi.Sarajevski mediji šute i podrzavaju Jakupovića da i iduće sezone povali Široki.Da se ovo desilo Sarajevu ili Želji vidjeli bi 100 tekstova na ovom portalu, koji nije objektivan.
E nek sam ovo vidio sad i hrvati poceli prozivati jedne druge da nisu dovoljno hrvati i katolici
Samo Sarajevo

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 jun 2015, 09:20

modric je napisao/la:Jakupović je svojim sudjenjem doveo do toga da Hrvati nemaju svog predstavnika u Evropi.Sarajevski mediji šute i podrzavaju Jakupovića da i iduće sezone povali Široki.Da se ovo desilo Sarajevu ili Želji vidjeli bi 100 tekstova na ovom portalu, koji nije objektivan.
Pa sta je Zrinjski ako nije HŠK?

i uostalom kakve veze ima kakvog ti je predznaka klub, nije ovo politika vec sport. Ko bolje igra ide u Evropu..

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 01 jun 2015, 09:30

tuzlak1987 je napisao/la:

i uostalom kakve veze ima kakvog ti je predznaka klub, nije ovo politika vec sport. Ko bolje igra ide u Evropu..
Neka bola vidiš da ga Luka meće. Ne ometaj ga :D
From father to son

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 jun 2015, 09:48

Pa ovaj misli bukvalno "HRVATI" jer bez uvrede to SB i predstavlja. Zrinjski je klub kroz koji su prosli ili su jos uvijek tu Sulejman, Amer, Vucina, Stevo, Graovac itd. dok kod Sirokog u obzir dolaze samo Kreso, Zvone, Boris i kompanija uz ponekog Brazilca. Mislim da im mozda tu i lezi problem sa timom jer im je izbor suzen samo na igrace jedne nacionalnosti i teze je pronaci adekvatno rjesenje na nekoj poziciji.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zrinja05
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la zrinja05 » 01 jun 2015, 10:51

Cernica je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:

Neka bola vidiš da ga Luka meće. Ne ometaj ga :D
Je l to tebi nedostaje mecanja pastrmkoecelo se vama i ove sezone.
PS.Modricu ne sramoti taj nick a za tvoj info Graovac je djete zagrebackog Dinama ,Popovic vukovarac Stojanovic slavonac ali to nama nije i nikom normalnom i ne treba biti bitno
a Siroki ima svoju politiku i to treba postovati.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 jun 2015, 11:02

Za moju info? Znam ja vrlo dobro ko je Graovac i odakle je.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ZrinjskiMostar1994
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar1994 » 01 jun 2015, 11:04

Vi svi navijaci Zrinje ste luđi sto se raspravljate sa ovim degenom,pa tu ima milion normalni ljudi iz Sirokog sto pisu i vi se njega skacili.

Sto se tice sezone zasrali smo i mi i oni i nije trebalo doc do ovoga da se borimo za europu međusobno,jbg ovaj put ste vi popusili,pusili smo i mi u proslosti pa sta ces .Svi normalni ljudi iz Sirokog dođite na evropske utakmice popit cemo pivu pogledat utakmicu i laganica,ta dolazili smo i mi gore kad se igrala europa.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 01 jun 2015, 11:43

Ovi broje krvna zrnca, ovo nema ni u JAR-u

Britvica
Kontakt:

Post Postao/la Britvica » 01 jun 2015, 15:43

ZrinjskiMostar1994 je napisao/la:Vi svi navijaci Zrinje ste luđi sto se raspravljate sa ovim degenom,pa tu ima milion normalni ljudi iz Sirokog sto pisu i vi se njega skacili.

Sto se tice sezone zasrali smo i mi i oni i nije trebalo doc do ovoga da se borimo za europu međusobno,jbg ovaj put ste vi popusili,pusili smo i mi u proslosti pa sta ces .Svi normalni ljudi iz Sirokog dođite na evropske utakmice popit cemo pivu pogledat utakmicu i laganica,ta dolazili smo i mi gore kad se igrala europa.
A gdje imamo doći pogledat utakmicu i s kime imamo popit pivu??? :urnebes: :urnebes: :urnebes: . Istinu znamo i mi i vi :nene: Neznam samo čemu gluma?

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 01 jun 2015, 16:38

Počinje remont ekipe ,neka imena se već spominju ,no ne bih dakako o njima javno
Žao bi mi bilo da Marković ode ,a izvjesno je da hoće ,naš najbolji igrač na proljeće ,uz Wagnera i Peku jedini koji zasluzuje prolaznu ocjenu u 2015.
Zamjena koja je spominje umjesto njega mi se ne sviđa , po meni je bolje rješenje Joja Barišić i eventualno prikljucenje juniora kao alternativa Joji
Braća Džidić vjerovatno odlaze,Ivica mozda i iz nogometa
Zakarić odlazi ,dolazi dečko koji bi mogao se dobro uklopit u našu ekipu mlad ,perspektivan ,sviđa mi se

Mislim da bi trebali Baki dati neki pristojan proračun da dovede igrače ,mislim da po HNL-u ima kvalitetnih igrača kojima Široki može ponuditi bolje uvjete

ZrinjskiMostar1994
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar1994 » 01 jun 2015, 16:42

Britvica je napisao/la:
ZrinjskiMostar1994 je napisao/la:Vi svi navijaci Zrinje ste luđi sto se raspravljate sa ovim degenom,pa tu ima milion normalni ljudi iz Sirokog sto pisu i vi se njega skacili.

A gdje imamo doći pogledat utakmicu i s kime imamo popit pivu??? :urnebes: :urnebes: :urnebes: . Istinu znamo i mi i vi :nene: Neznam samo čemu gluma?
Imate u ovog gradu gdje i svaki dan pijete bar 70 posto vas i nek pijete,i ja na sirokom popijem pice i pio sam ga i sad prije utakmice sa prijateljima sa sirokog. A svi vi sto razmisljate tako gdje skim kako,malo razmislite i proracunajte sta pisete i sa jedne i sa druge strane.

Davno rekose jednom malo nas je al smo **** !

Britvica
Kontakt:

Post Postao/la Britvica » 01 jun 2015, 17:04

felix123 je napisao/la:Počinje remont ekipe ,neka imena se već spominju ,no ne bih dakako o njima javno
Žao bi mi bilo da Marković ode ,a izvjesno je da hoće ,naš najbolji igrač na proljeće ,uz Wagnera i Peku jedini koji zasluzuje prolaznu ocjenu u 2015.
Zamjena koja je spominje umjesto njega mi se ne sviđa , po meni je bolje rješenje Joja Barišić i eventualno prikljucenje juniora kao alternativa Joji
Braća Džidić vjerovatno odlaze,Ivica mozda i iz nogometa
Zakarić odlazi ,dolazi dečko koji bi mogao se dobro uklopit u našu ekipu mlad ,perspektivan ,sviđa mi se

Mislim da bi trebali Baki dati neki pristojan proračun da dovede igrače ,mislim da po HNL-u ima kvalitetnih igrača kojima Široki može ponuditi bolje uvjete
Za Zakarića sam i ja čuo da odlazi. Trebamo se riješiti još : Welkera,Kresingera,Buhača,braće Džidić, Jure Ivankovića i Kožula. Dovesti kvalitetno pojačanje u napadu i jednog u vezni red. Ostale rupe možemo začepiti igračima iz omladinskog pogona

Britvica
Kontakt:

Post Postao/la Britvica » 01 jun 2015, 17:11

ZrinjskiMostar1994 je napisao/la:
Britvica je napisao/la:

Imate u ovog gradu gdje i svaki dan pijete bar 70 posto vas i nek pijete,i ja na sirokom popijem pice i pio sam ga i sad prije utakmice sa prijateljima sa sirokog. A svi vi sto razmisljate tako gdje skim kako,malo razmislite i proracunajte sta pisete i sa jedne i sa druge strane.

Davno rekose jednom malo nas je al smo **** !
Ma sve divno, sve krasno osjeti se ljubav između Širokog i Mostara čak i u zraku :urnebes: :urnebes: . Jedno pitanje za tebe. Kako bi se proveli mi dole među "mostarskom" publikom da smo provocirali kao vi na pecari ?? Dal bi se proveli kao 5 travnja ( 3-2) ili možda još i gore?

ZrinjskiMostar1994
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar1994 » 01 jun 2015, 17:21

Kako se provelo ovih par nasih na pecari neki dan ,tako bi se i vi proveli u mostaru.
U nas (mislim mostar i siroki)je problem sto ljudi (pojedini) ne svataju da je to nogomet i na nogometu brat na brata udari,a ne susjed na susjeda.
Da su to neke vece tenzije i zlopamtila pa bilo bi vam sto razbijeni auta u gradu,i obrnuto isto tako nebi smio proc u majici od ultrasa ili zrinjskog kroz siroki,a ja prođem i niko mi nista ne dobaci.

Sjetite se samo one 2009godine i skupa u sirokom ,nismo se djelili niti cemo se ikad djelit,a to sto ti i jos par vas i par nasih imate kopmlekse jedni prema drugim to je drugi par opanaka.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: fks74, GrbavicaHrammm, Redfire16, Tatamata1946, worchester i 25 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []