U 17:00...solinas je napisao/la:u koliko je skupstina
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
"Bivši mladi bh. reprezentativac Jasmin Mešanović napustio je Osijek.
Iako nema konkretnih informacija i radi se o glasinama, postoji mogućnost da se Mešanović vrati u tuzlansku Slobodu."
Iako nema konkretnih informacija i radi se o glasinama, postoji mogućnost da se Mešanović vrati u tuzlansku Slobodu."
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
opet skidaju info sa foruma,koji debilizam..i ono sebe naziva novinarom
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Pomislih odmah isto tosolinas je napisao/la:opet skidaju info sa foruma,koji debilizam..i ono sebe naziva novinarom
Oprastaju se Xavi i Gerard treba ove novinare testirati dokle ide njihova glupost pa da malo o toj dvojici protabirimo ovdje
samo Sloboda
Admir Husarić o transferu Mešanovića u Slobodu. A i Mešanović jak igrač. Mrš od Svetinje smradu jedan! Nepismena insana Bože!
Dezinformacija! Ja u petak putujem u Osijek na sastanak, već dva puta smo imali pregovore oko produženja ugovora, koji sam odbio ne zadovoljan uvjetima! Imamo vec tri ponude iz Hrvatskih prvoligaša i tri ponude BH premijerligaša! Eto da imate tacne info! Do 12.6 će se vjerovatno znat ime kluba sa kojim potpisijemi ugovor! Pozdrav!
koji debil majko mila...da zna sa kim sve azmir ima kontakt izbrisao bi se sa drustvenih mreza debil jedan...**** majku pogana covjeka..
tacno J*** i njega i mesanovica,**** to od svetinje azmire **** te husara,pljuni ga u facu
tacno J*** i njega i mesanovica,**** to od svetinje azmire **** te husara,pljuni ga u facu
Čovjek je ne zadovoljan uvjetima ugovora... Dan te yebo... 
Vidim da tri sarajevska kluba igraju europske utakmice na Koševu.
Mi sanjamo neku Europu, a nemamo stadiona za to
. Ma nemamo. . . .Niko od nadležnih ne daje odgovore za to. Dokle se stiglo, šta je u planu u nekom skorijem vremenu. Hoćemo li dočekati 100 godinjicu u ovom ruglu ili će se nešto uraditi (ma ruglo je, kako god). Sloboda bez duga i Sloboda na europskoj sceni a za stadion još ništa . . .
Šteta bi bilo da ako uspijemo a da ne bude na Tušnju a ja vjerujem da sledeće sezone možemo u Europu . .
Mi sanjamo neku Europu, a nemamo stadiona za to
Šteta bi bilo da ako uspijemo a da ne bude na Tušnju a ja vjerujem da sledeće sezone možemo u Europu . .
Husaru stvarno treba nabit' nogom, čovjek te malo podržava i piše lijepo o tebi, pa te malo pljuje, itd
U ostalom šta se nervirate oko igrača koji je izgubio status u Osijeku. Jeebeš više ovakve igrače. . .Iako se pojavila informacija da bi se napadač mogao vratiti u matičnu Slobodu, Jasmin je negirao da je do sada postojao kontakt sa klubom iz Tuzle.
“Niko me nije zvao, tako da o tome ne znam ništa. Sloboda je moj klub i sigurno je da ću se jednog dana tu vratiti”, dodao je Mešanović koji je priznao da mu je u ovom trenutku prioritet odlazak u inozemstvo.
Jos sat i po,pa da vidimo kako gigant dijeli crvene kartone po skupstini...al ovaj put se nadam trajne

Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
Ima naznaka o skorijem početku izgradnje istočne tribine, ali još su pregovori u početnoj fazi. Normalno je da se paralelno razmišlja i o ulaganju u stadion, traži se po opštinu najbezbolnije rješenje...Tuzlak04 je napisao/la:Vidim da tri sarajevska kluba igraju europske utakmice na Koševu.
Mi sanjamo neku Europu, a nemamo stadiona za to. Ma nemamo. . . .Niko od nadležnih ne daje odgovore za to. Dokle se stiglo, šta je u planu u nekom skorijem vremenu. Hoćemo li dočekati 100 godinjicu u ovom ruglu ili će se nešto uraditi (ma ruglo je, kako god). Sloboda bez duga i Sloboda na europskoj sceni a za stadion još ništa . . .
Znam da ostaje.nebi ni hus da nije njega..
Ali Oper Imam jeeben
Osjecaj svega BI moglo biti..
Mi smo Klub SA najvise dusmana.
Stoka.
Znam samo ako ovo prodje nebo je granica.
Sam azmir je nekidan rekao da je obavio sastanke SA jasminom to smatram gotovim..
Zavrsna Bitka
Pocinje
Ali Oper Imam jeeben
Osjecaj svega BI moglo biti..
Mi smo Klub SA najvise dusmana.
Stoka.
Znam samo ako ovo prodje nebo je granica.
Sam azmir je nekidan rekao da je obavio sastanke SA jasminom to smatram gotovim..
Zavrsna Bitka
Pocinje
Ma danas ce ih Azmir banovat sve,msm na ove uhljupe i hijene..kad im babuka kaze "ti si najslabija karika,zbogom" fino se pokupe i out

-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
Najslabija karikaZodiac je napisao/la:Ma danas ce ih Azmir banovat sve,msm na ove uhljupe i hijene..kad im babuka kaze "ti si najslabija karika,zbogom" fino se pokupe i out![]()
De ako neko od vas ima net na mobitelu da nam baca informacije uzivo, sta se desava, raspravlja, ko je prvi pedalu fasovao i sl. Nismo svi u mogucnosti doci na skupstinu. 
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma Husaric podize cijenu hoce sto vise da izmami ovakvim izjavamaChinaglia je napisao/la:Husaru stvarno treba nabit' nogom, čovjek te malo podržava i piše lijepo o tebi, pa te malo pljuje, itd
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 01 jun 2015, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
OvajHusara je bas debil.
Drka i Sarajevo izjavama glupim citavu sezonu.
Drka i Sarajevo izjavama glupim citavu sezonu.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Stvarno jedan od jacih prijedloga u zadnje vrijeme. Obavezno zavrsiti ovo za sljedecu sezonu, dat' podsticaj jazavcima da ginu ako im to ista znaci...ziviniceMetropola je napisao/la:Treba organizovati od sljedece godine da navijaci biraju naborbenijeg igraca sezone, jos jedan dodatni podsticaj za sve igrace
Moj prijedlog da se trofej zove Sasa Grgic - Vilenjak !!
Sent from my LG-D405 using Tapatalk
075
Jel pocelo..Stadt IMA..Hände insajderi..proslu skupstinu sam odslusao telefonski.
Sad nisam u mogucnosti..odrecu vas SE javljajte hahaha
Sad nisam u mogucnosti..odrecu vas SE javljajte hahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.