NK Čelik Zenica (opšte diskusije)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica (opšte diskusije)

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 jun 2015, 15:00

Ne samo da su zeljni senzacije, vec izmisljaju price. Doduse, nisu oni izmislili vec oni sto su izmislili i onaj klip gdje mi "pjevamo zenica je....". Jednostavno hajmo sto vise okaljati ugled Zenicana.

Markale niko nije spomenuo. CISTA LAZ. Ko je pratio raspravu na temi premijerliga mogao je vidjeti da je to prvo bilo "psovanje Srebrenice", pa sad nije ni Srebrenice vec je neko psovao Markale. Dakle cista laz i za jedno i za drugo.

Ovaj momak sa tri prsta je psovao Mirzu(kojem opet nije bilo strano pljuvati Zenicu, ali eto mrtav je pa ga se ne treba dirati), Djildu niko nije spominjao i Anera ne znam da budem iskren. Ostatak grupe ga je podrzavao samo u pjesmama "nema titule" i jos nekim provokacijama koje su recimo "normalne".

Dakle, da zaokruzim, JEDAN(brojem 1) covjek je to radio.

EDIT: a oni su naravno zaboravili dvije kamenice(ili sta god da je ono bilo) koje je zavrsilo medju starijom publikom na Zapadu koja ih NIJE provocirala.

P.s. provocirao ih i Eka.... mislim sta vise reci?
Celik!3,2,2.

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 01 jun 2015, 16:44

Samo od redakcije tražiti ime i prezime autora članka i tužiti ga za neprofesionalnost u svom poslu, pa će za koji godinu svi oni doći pameti i skontati o čemu treba da pišu a ne skupljati lajkove i klikove na svakakve gluposti.
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 01 jun 2015, 17:09

A nbt ba sta vam (jer se i prije desavalo konst),sta znaci da nam dizete 3 prsta i da psujes mrtvog momka bez obzira sta je on kao psovao prije...pa ja sam 100 puta pjevao sa ostalim navijacima "mrzim te Zenico","**** te Zenico"..i tako te stvari a u biti ne mrzim sekunde niti Celik,Zenicu ni gradjane iz tog grada..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 jun 2015, 17:59

Kome vam? Sad sam napisao jedna osoba. Dodjes u Zenicu i pitas ga sto to radi.

Da je radila tribina citava onda slobodno reci sta VAM je. Ovako ti niko osim njeg ne moze dati odgovor.
Celik!3,2,2.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 01 jun 2015, 18:21

AllGunsBlazing je napisao/la:Kome vam? Sad sam napisao jedna osoba. Dodjes u Zenicu i pitas ga sto to radi.

Da je radila tribina citava onda slobodno reci sta VAM je. Ovako ti niko osim njeg ne moze dati odgovor.
Ma desavalo se brate evo meni licno masu puta kad sam dolazio u Zenicu da mi se sa ulice dizu 3 prsta..to mi kod vasih pojedinaca nikkada nece biti jasno..evo ajd mi ti brate objasni sta je njemu u glavi i sta ovaj na slici s 3 prsta misli da provocira..pa gdje on zivjeo od 92 do 95 mater mu jeb em glupu
FK SARAJEVO.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 jun 2015, 18:40

Ne mogu ti nista ja objasnit, nit sam to radio, nit bih to radio. Meni je bitno samo da je to pojedinac radio, kao i uvijek. Grupa nije.
Celik!3,2,2.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 01 jun 2015, 19:14

Ma uvijek je to pojedinac ili 3,4 covjeka. Nadrogirano, alkoholizirano i sta ces mu sada, udarati se sa glupanom, ne ide.
Tako smo jednom upali u frku na istoku, upravo zbog 3 prsta kada je Zeljo gostovao.
Kada se okrenuse i kada vidis kakve su to "cuzne" i seljacine, onda skontas da nema nikakve koristi takvima govoriti.
Po meni je to stvar policije a ne da obicni gradani uzimaju pravdu u svoje ruke.
Nesto slicno se desilo u Babinoj rijeci, pa momak izgubi zivot.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 01 jun 2015, 19:21

@ mma_hz

Mogu ti nabrojati i vaše brojne primjere, argumentovati, ali ne želim da otvaram morbidnu temu, jer je ispod svakog nivoa. Poenta je da već godinama trebamo slati demant jer se pravi senzacija ili zbog ničeg ili zbog pojedinca ili nekolicine. Ono montiranje klipa je bio vrhunac... Utisak mi ostaje da to neki priželjkuju.

Pojedinac samo bruka sebe, ali kad evo kaže lik iznad da je to jedan ili nekolicina njih i onda ti kažeš u množini kao da je cijeli stadion, grupa koja nije ni bila na stadionu ili slično onda šta imamo raspravljati? Jel ti želja da to prima značaj veći nego što jest?

Senzacija je da se prezentuje mentalitet koji gradimo da i pored 10-ak tekmi bez poraza protiv Željezničara bude prazan jug. To je ljubav za klub, jer se bori za bolji Čelik, a protivnik nebitan i ti novinari su u tom imali puno bolju priču. Nije problem napisati kad nešto ne valja, ali praviti slona gdje ga nema, što se nama konstantno radi nije dobro, a takvi kao ti se odmah nabace na to (došao si i odmah rekao u množini, vi a što uglavnom izjednačava cijeli grad) i podržavaju tu priču.

Nije u redu, ali završavam s ovom temom jer nije vrijedna. Živio!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 jun 2015, 19:28

Ma hajd sto "izvjestavaju" o tome, vec sto konstantno "uljepsavaju" izvjestaje.

Sjetimo se da su ti isti novinari poletili objaviti i onaj klip. I to zanimljivo protiv istih protivnika. Hoce ljudi da nastimaju to da su Robijasi neki "wannabe Srbi" i to je to. A istina je daleko od toga.

I naravno, kad spomenes taj nastimani klip ide prica kao eto to nije grupa Manijaci, vec pojedinci, a kad mi to kazemo onda ne vrijedi. A ovdje cak ta ista grupa i nije bila na stadionu.

I najgore na kraju svega jeste to sto ti pametuju oni cije su grupe konstantno maltretirale studente iz Zenice samo zato sto su iz Zenice, iako 95% tih studenata nit ima veze sa Celikom niti sa Robijasima. Medjutim, naravno psovka je gora od fizickog maltretiranja.
Celik!3,2,2.

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 01 jun 2015, 20:52

Novinar se zove Nermin Kustura i mrtvi je navijac Zelje, nek ga je sram i stid za ovaj tekst sto opet podize animozitet izmedju gradova. Mislio sam da je to iza nas, ali isto tako ove idiote nase treba dobro prebiti sto psuju i dizu tri prsta, kakvi su to maloumnici
Limvo Likce

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 02 jun 2015, 08:29

Covjek nas identificira sa cetnicima :D Sjetite se jos onog klipa kad su oni navijali Zenica je srce Srbije (kamera bila okrenuta prema nama), a Robijasi to docekali ironicnim aplauzom, i ispalo je da smo mi to SKANDIRALI, taj klip jos uvijek stoji na jednom od najpoznatijih youtube kanala navijaca Zelje, dok je na istoj utakmici Zenica je Bosne zjenica ni u snu ne bi objavili, jer zasto bi, ko bi to gledao...

Čelik Zenica 1945

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 jun 2015, 15:30

Nimla_RZ je napisao/la:Covjek nas identificira sa cetnicima :D Sjetite se jos onog klipa kad su oni navijali Zenica je srce Srbije (kamera bila okrenuta prema nama), a Robijasi to docekali ironicnim aplauzom, i ispalo je da smo mi to SKANDIRALI, taj klip jos uvijek stoji na jednom od najpoznatijih youtube kanala navijaca Zelje, dok je na istoj utakmici Zenica je Bosne zjenica ni u snu ne bi objavili, jer zasto bi, ko bi to gledao...

Samo konj,majmun,idiot bi mogao Zenicu ili Zenicane identificirati sa tim poganima...problem je u par idiota koji ne znaju koga vrijedaju sa ta 3 prsta..bas moras biti glup.. :roll: :roll:
FK SARAJEVO.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 09 jun 2015, 15:49

Nimla_RZ je napisao/la:Covjek nas identificira sa cetnicima :D Sjetite se jos onog klipa kad su oni navijali Zenica je srce Srbije (kamera bila okrenuta prema nama), a Robijasi to docekali ironicnim aplauzom, i ispalo je da smo mi to SKANDIRALI, taj klip jos uvijek stoji na jednom od najpoznatijih youtube kanala navijaca Zelje, dok je na istoj utakmici Zenica je Bosne zjenica ni u snu ne bi objavili, jer zasto bi, ko bi to gledao...

Ma brate klasicno spinovanje cinjenica navikao je ostatak drzave na to opusteno.

Vec zelim da vam pozelim srecu sa Statutom i da istrajete u svojoj borbi. Prije par mjeseci sam pisao na vasoj temi u vezi opstanka da imate odlicnu ekipu i da vam ni sekunde ne prijeti ispadanje hvala Bogu da je tako i ispalo. Ocekujem da istrajete i da zajedno sa nama stanete na zdravu granu i da se ubuduce borimo za titule.

Pozdrav iz Tz
samo Sloboda

Nane17
Kontakt:

Post Postao/la Nane17 » 09 jun 2015, 22:57

Ja ne znam do kad ce se povlaciti teme tipa da su Robijasi cetnici i da psuju markale i slicno,kospicari su toliko dosadili s tim pricama da to vise nije ni zanimnljivo za raspravu! Zasto ti isti portali koji objavljuju gluposti i kaljaju ime kako Robijasa tako i grada Zenica ne pune novine time da su Robijasi prvi darovali krv povrijedjenim navijacima Sarajeva,da su prvi izasli na proteste za Vedrana,da se odazovu svim humanitarnim akcijama.naravno toga nema i nece ga biti,sve dok svaki debil moze biti novinar!

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 14 jun 2015, 22:12

Malo info.na p.p o bajraktarevicu

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 26 jun 2015, 13:36

Hoće li vam moći sjediti ovaj Pavić ove sezone na klupi, jel' dobio radnu dozvolu ili šta mu je već trebalo?
1946

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 26 jun 2015, 13:46

BitiSrcemVezan je napisao/la:Hoće li vam moći sjediti ovaj Pavić ove sezone na klupi, jel' dobio radnu dozvolu ili šta mu je već trebalo?
"Što se tiče moje licence, ona je još u procesu i ja se nadam da ćemo uspjeti to završiti. Moram reći da imam sjajnu konekciju sa svojim saradnicima Beganovićem i Hrustanovićem pa se moj izostanak sa klupe se ne osjeti previše. Nećemo se previše zamarati administrativnim poslovima, koncentrisan sam na teren i rad sa svojom ekipom"
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 27 jun 2015, 16:48

Ovo sa Masicem morate rijesiti.Nama su tako ukrali Gojaka i Hajradinovica, obecaju kule i gradove pa prodaju odmah
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 29 jun 2015, 01:21

Ma besmisleno je uopste i pričati o ispadima idiotskih pojedinaca. Zna se da je prava raja u Zenici i da su Robijaši kulturni navijači i da vole svoj klub na izuzetno lijep način. U svakom žitu ima kukolja i to trebamo svi zajedno očistiti iz svojih navijačkih skupina. Također, što je možda i prioritet, i novinari moraju očistiti svoje redove od poganluka, dundžerluka, seljakluka, amaterizma i mizernih duša, ali bi ih onda ostalo veoma malo. Zabrana pristupa utakmicama, ovakvim skalamerijama u svojstvu novinara, bi trebao biti prvi korak klubova.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 10 jul 2015, 17:00

Jos jedan derbi bez vas :(
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, gh0stHZ, mnon46 i 13 gostiju.