Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF
Ni Verratti ni Sterling se ne mogu dovesti za te pare, a bgmi nit' možeš uzeti 50 mili za prodaju tog trojca gore navedenog. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Sterling moze 100%, a mislim da i Verratti moze.
Sto se tice prodaje, Real je izgleda dogovorio sa Portom Casemira za 15 miliona, Navas moze otici i za vise od 15 miliona, a Illarru Pero moze uvaliti Bilbaou za 20 miliona
Sto se tice prodaje, Real je izgleda dogovorio sa Portom Casemira za 15 miliona, Navas moze otici i za vise od 15 miliona, a Illarru Pero moze uvaliti Bilbaou za 20 miliona
Otkud tebi ideja uopće da se kvartaš u administrativnu politiku dvaju klubova? Mi ovde nagađamo, da li je to tako ili ne, niko sa sigurnošću ne zna.leorey je napisao/la:Otkud vama ideja uopste da ce Verratti doci u Real, a jos gore, otkud vama ideja da ce on kostat 45 mil ?
naprijed rejal

nisam znao da Dzoni ima ovako istancan ukus za muziku 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
miki_92 je napisao/la:nisam znao da Dzoni ima ovako istancan ukus za muziku

da ne bude off topic:
Cuj Sterling

Daj nam onda jos i Kane iz Tottenhama

- akisarajevo92
- Kontakt:
Mozambik je napisao/la:----------------------------------De Gea (Casillas)
Danilo (Carvajal) - Varane (Pepe) - Ramos (Nacho) - Marcelo (Coentrao)
-----------------------Kroos (Modric) - Verratti (Silva)
--------James (Sterling)-----------Isco (James)-----------------Bale (Ronaldo ponekad)
------------------------------Ronaldo (Benzema ili neko drugo)
Dakle Verratti, Sterling i De Gea kupovine, najvise 100 miliona. Prodajom Navasa, Casemira i Illarre moze se izvuci 50 miliona
Eto stavljaš Modrica na zamjenu,a zna se ko je Modric,najbolji veznjak na svijetu,Jedan Real Madrid.toliko je ovisio o njemu ovu sezonu i radi njega ostane bez trofeja ... i ti imaš muda stavit ga na klupu i što je najgore hajd da je umjesto modrica jedan verrati koji je u bok sa njim..a ne smješni kros....:O
Ako ti smeta mogao si editovati post i staviti Kroosa u zamjenu, meni svejedno, obojica su klasa
Naravno da je Modric klasa,ali sve nesto mislim kako je Modric gotov.
Polako ulazi u godine,plus ove povrede...
Jasno je kao dan da je jedan od najvaznijih igraca,ali prevelik je rizik osloniti se na njeg i strepiti citavu sezonu hoce li se povrijediti ili ne.
Njegova zamjena se mora nac vec ovo ljeto,da nebi i ove godine (kad bude najbitnije) kukali kako igramo bez glavnog kotaca na sredini.
Ko ce to biti,ne znam.
Dosta se spominje Veratti,al cisto sumnjam.
Ako bude dolazio nece to biti ispod 70 miliona,osim ako u deal ne udje neki od igraca Reala.
Mada ne vidim ko bi to mogao biti jer i PSG trazi atraktivna imena,a od ovih trenutnih svi ce ostati u Madridu.
Jedino da damo Fejla za Verattija,i svi sretni.
Naravno da ne treba prodati Luku,neka ga u ekipi nek se bori za svoju poziciju (kao i svi uostalom) svakako ce,u slucaju Beniteza,biti znatno veci broj rotacija nego li je to slucaj bio sa Don Ancelottijem.
I sta mislite,da li ce Rafa da se pridrzava svoje 4-2-3-1?
Madrid je Madrid.
Polako ulazi u godine,plus ove povrede...
Jasno je kao dan da je jedan od najvaznijih igraca,ali prevelik je rizik osloniti se na njeg i strepiti citavu sezonu hoce li se povrijediti ili ne.
Njegova zamjena se mora nac vec ovo ljeto,da nebi i ove godine (kad bude najbitnije) kukali kako igramo bez glavnog kotaca na sredini.
Ko ce to biti,ne znam.
Dosta se spominje Veratti,al cisto sumnjam.
Ako bude dolazio nece to biti ispod 70 miliona,osim ako u deal ne udje neki od igraca Reala.
Mada ne vidim ko bi to mogao biti jer i PSG trazi atraktivna imena,a od ovih trenutnih svi ce ostati u Madridu.
Jedino da damo Fejla za Verattija,i svi sretni.

Naravno da ne treba prodati Luku,neka ga u ekipi nek se bori za svoju poziciju (kao i svi uostalom) svakako ce,u slucaju Beniteza,biti znatno veci broj rotacija nego li je to slucaj bio sa Don Ancelottijem.
I sta mislite,da li ce Rafa da se pridrzava svoje 4-2-3-1?
Madrid je Madrid.
Sta mislite o aubameyangu? Znam da nece sigurno biti doveden ove godine, ali vidim da je izjavio kako mu je san da igra za real i da ce se potruditi da bude sto bolji kako bi jednog dana zaigrao za real.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
sve zavisi sta ce se traziti u napadu,da li ce pokusati da dovedu prvog napadaca ili back up-a za Benzemu,sto se tice Aubameyanga bio bi i vise nego dobar za jednog back up-a,imao je odlicnu sezonou u BVB-u unatoc tome sto ekipi i nije islo bas najbolje.DeeWa je napisao/la:Sta mislite o aubameyangu? Znam da nece sigurno biti doveden ove godine, ali vidim da je izjavio kako mu je san da igra za real i da ce se potruditi da bude sto bolji kako bi jednog dana zaigrao za real.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Povedi i njega Rafa.

- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Rafa bi trebao sutra da se sastane za Perom da malo procaskaju.
https://www.facebook.com/MadridistasUni ... =2&theater
Sa Rafom dolaze svi njegovi pomocnici,koji sa njim rade jos od Liverpoola.

To da mu Pero izdiktira prvih 11?juanitomaravillaa je napisao/la:Rafa bi trebao sutra da se sastane za Perom da malo procaskaju.![]()

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Morientes bi mogao biti pomoćnik.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Morata has dual objective in the final
"I'll try to win, for Real fans as well"

"I'll try to win, for Real fans as well"

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ako je vjerovati pisanjima, De Gea gotova stvar, a Veratii jako blizu bijelog dresa 

naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.