jest jest bas tako mu rekoNKMramor je napisao/la:Ako treba dizajnirat' ćemo pehar
Ja ovo nisam čuo, ovaj ss.ba k'o da piše scenario za sapunice...coelho41 je napisao/la:"Husić je u jednom trenutku rekao predsjedniku Mirsadu Muharemagiću kako ga očima ne može gledati....."
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
KrojcicaHills
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Pa ljudi moji cita li iko ovaj profil Sule Dorica na FB....ovaj lik nije normalan,serem mu se na njegovo "navijanje".
Ko je to on da govori da Azmiru nije fer da trazi svoje pare koje je ulozio u slucaju nekih malverzacija.
Pa nece ih lik trazit ako bude sve ok,vec upravo ce trazit ako ovako budu srali ovakvi likovi ko Suljo Doric.
Sto nije prodao stan,pa ulozio u Slobodu,pa nek mu onda bude svejedno hoce li biti u 3 kantonalnoj,ili u u prvoj
Ko je to on da govori da Azmiru nije fer da trazi svoje pare koje je ulozio u slucaju nekih malverzacija.
Pa nece ih lik trazit ako bude sve ok,vec upravo ce trazit ako ovako budu srali ovakvi likovi ko Suljo Doric.
Sto nije prodao stan,pa ulozio u Slobodu,pa nek mu onda bude svejedno hoce li biti u 3 kantonalnoj,ili u u prvoj
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Smiješan lik taj neki Suljo Dorić. 
Najjaci smu klub i grad..ne daju marke,a hoce da se sve pitaju,znaju,odlucuju,smjenjuju.. hahaha
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
To zavisi i od vas Tuzlaci moji dragi.tuzlak1987 je napisao/la:Znaci ljudi kolike su nam sanse da sada dovedemo dobre igrace ako grad ne ispostuje onaj milion godisnje?
Ako Azmir vidi da raja stoji iza njega i da mu je podrska normalno da ce ulagat.
Ako vidi da ga se J**+ i pljuje ode covjek u Ameriku **** Mexikanke i vozat kamione.
Izdurajte!
Jos se neki pridruzuju, hoce da "patosiraju" Azmira u srijedu 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
eo vako,djeco moja,moji mili janjci
1.da se sad ne kunem po forumu al za svoju 41. godinu zivota nisam upoznao osobu na tako visokoj funkciji koja voli SLOBODU kao AZMIR HUSIC....znaci,razgovarali smo nas grupa sa njim poslije zavrsetka skupstine ispred zgrade privredne komore dobrih sat vremena...ostao sam ZAPANJEN koliko taj covjek voli SLOBODU
.....ZNACI,NEVJERROOOVATTTNOOOOOOOO
2.lesinari su isplivali kao sto se i ocekivalo i neki su mi toliko pali u ocima da ih vise necu ni pozdravljat..znate ba svi o kome se radi....al kako ih covjek povalja argumentima
3.onaj Muharemagic za malo vojnim udarom smjenjen..puna sala i raja ga proziva al covjek nece...u stvari on kao hoce al da se kao on nesto pita
...kae po zakonu a 20 godina radili mimo zakona
...jedan lesinar manje...koji su to jazavci krv te j e b o
...mene sramota njihove sramote
4.verifikovan UO...ulazak je 20 000 km...dosta je j e b e n o g odlucivanja o sudbini SVETINJE a da se marke ne daje
5.kad je nakon 2 sata natezanja izabran Begic za predsjednika skupstine sve tacke usvojene za 10 minuta
6.u ponedeljak ce biti dostavljen financijski izvjesta i detaljno predstavlje projekat ZLATNE KARIKE
7.kakav MUK nasta kad PREDSJEDNIK rece da se dobro razmisli o svemu jer rece....AKO JA IZADZEM NA ONA VRATA VISE SE NECU VRATIT A VI USVAJAJTE SVOJE STATUTE AL CETE JAVNOSTI MORATI OBJASNIT OVO STO STE URADILI
8.jos jedna antologijska PREDSJEDNIKA...dzaba se ba ofirat,karika ce proci sa ili bez grada
covjek je toliko izdominirao da je to strasno
...svaka je propracena sa burnim aplauzom a posebno iscitavanje licence za sljedecu sezonu i njegovo PISMENO uvjerenje da od Slobode nece traziti ni marke,nikad
ispred komore je jos sat cijeli ostao sa jednom grupom..pricao o pripremama u sloveniji i protivnicima
....e tu ce jos neki od ovih lesinara j e s t **** koja su posrali...znaci,partizan,ruski premijer ligasi..bruka prejakih klubova
9.spomenu onako kroz pricu da mu firma u SAD posluje od 2003. godine,da ima 150 zaposlenih i rekao je koliko je prometa napravila za 12 godina...napisao bih vam al je to malo neukusno da pisem po forumu al je strasna cifra u pitanju
...meni kad ne polenu
10.vec se pregovara sa POJACANJIMA i djeco moja.....OLUJA SE SPREMA
...spominjao je i tana,put koji krce pitari i koji ce morat prebolit sve i jedan klub ali to su djecije bolesti ZA OZDRAVLJENJE KLUBA...MI SMO NA DOBROM PUTU...
eto djeco moja moji janjci to je projekat ZLATNE KARIKE al moje kako je vidim u 10 tacaka
p.s.covjek je odlucan u projektu EVROPSKE SLOBODE i bas mu se u glasu vidi VOLJA da nasu SVETINJU izdigne iz mrtvog prosjeka
p.s.s. jos me je jedna stvar impresionirala....COVJEK JE ODLIKOVAN OD RAHMETLI PREDSJEDNIKA ALIJE IZETBEGOVICA KAO NAJMLADZI BORAC ARMIJE BIH... SA NEPUNIH 14.GODINA COVJEK SE BORIO ZA DRZAVU
izvinjavam se na duzini posta al je bilo bas 2 sata urnebesa i malo je falilo da covjeka povale
1.da se sad ne kunem po forumu al za svoju 41. godinu zivota nisam upoznao osobu na tako visokoj funkciji koja voli SLOBODU kao AZMIR HUSIC....znaci,razgovarali smo nas grupa sa njim poslije zavrsetka skupstine ispred zgrade privredne komore dobrih sat vremena...ostao sam ZAPANJEN koliko taj covjek voli SLOBODU
2.lesinari su isplivali kao sto se i ocekivalo i neki su mi toliko pali u ocima da ih vise necu ni pozdravljat..znate ba svi o kome se radi....al kako ih covjek povalja argumentima
3.onaj Muharemagic za malo vojnim udarom smjenjen..puna sala i raja ga proziva al covjek nece...u stvari on kao hoce al da se kao on nesto pita
4.verifikovan UO...ulazak je 20 000 km...dosta je j e b e n o g odlucivanja o sudbini SVETINJE a da se marke ne daje
5.kad je nakon 2 sata natezanja izabran Begic za predsjednika skupstine sve tacke usvojene za 10 minuta
6.u ponedeljak ce biti dostavljen financijski izvjesta i detaljno predstavlje projekat ZLATNE KARIKE
7.kakav MUK nasta kad PREDSJEDNIK rece da se dobro razmisli o svemu jer rece....AKO JA IZADZEM NA ONA VRATA VISE SE NECU VRATIT A VI USVAJAJTE SVOJE STATUTE AL CETE JAVNOSTI MORATI OBJASNIT OVO STO STE URADILI
8.jos jedna antologijska PREDSJEDNIKA...dzaba se ba ofirat,karika ce proci sa ili bez grada
covjek je toliko izdominirao da je to strasno
ispred komore je jos sat cijeli ostao sa jednom grupom..pricao o pripremama u sloveniji i protivnicima
9.spomenu onako kroz pricu da mu firma u SAD posluje od 2003. godine,da ima 150 zaposlenih i rekao je koliko je prometa napravila za 12 godina...napisao bih vam al je to malo neukusno da pisem po forumu al je strasna cifra u pitanju
10.vec se pregovara sa POJACANJIMA i djeco moja.....OLUJA SE SPREMA
eto djeco moja moji janjci to je projekat ZLATNE KARIKE al moje kako je vidim u 10 tacaka
p.s.covjek je odlucan u projektu EVROPSKE SLOBODE i bas mu se u glasu vidi VOLJA da nasu SVETINJU izdigne iz mrtvog prosjeka
p.s.s. jos me je jedna stvar impresionirala....COVJEK JE ODLIKOVAN OD RAHMETLI PREDSJEDNIKA ALIJE IZETBEGOVICA KAO NAJMLADZI BORAC ARMIJE BIH... SA NEPUNIH 14.GODINA COVJEK SE BORIO ZA DRZAVU
izvinjavam se na duzini posta al je bilo bas 2 sata urnebesa i malo je falilo da covjeka povale
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
ja citam i nevjerujem.....ali bez zajebancije..
kakvi likovi jbt..pozivi na patosiranje..
ko fol da ispuni sto je rekao da ce patosirati ko ga dirne..
kaze suljo napustio sjednicu zbog izvjestaja...neslaze se sa izvjestajem...pa sta se ti imas slagati,ili neslagati,koji si ti **** u upravi ba..
hocete izvjestaj za pare koje nisu vase...
dobro rece covjek....suljo prodaj stan,bubreg,dupe,ulozi i pitaj se...
kakvi likovi jbt..pozivi na patosiranje..
ko fol da ispuni sto je rekao da ce patosirati ko ga dirne..
kaze suljo napustio sjednicu zbog izvjestaja...neslaze se sa izvjestajem...pa sta se ti imas slagati,ili neslagati,koji si ti **** u upravi ba..
hocete izvjestaj za pare koje nisu vase...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
ja mislim da Suljo Doric konta ovako,"ja sam iso 40 godina po utakmicama,zicao se za kartu,placao sedmicno po 20KM (karta i voz) i kad pogledas,nemam dana skole,nisam nista u zivotu postigao,ali zato ja bih trebao biti kljucan faktor u izboru skupstine i njenih clanova"..NYKnicks Fan je napisao/la:Smiješan lik taj neki Suljo Dorić.
Jer ko more vise volit Slobodu od mene?????
dajte mi mišiji otrovZodiac je napisao/la:Jos se neki pridruzuju, hoce da "patosiraju" Azmira u srijedu
Fazla debil nešto pametuje
STARAGARDA
ako je pola od ovog istina sto si reko,odoh mirno leci...najezio sam se.
ako je pola od ovog istina sto si reko,odoh mirno leci...najezio sam se.
Nema para od Slobode,zavrnuta pipa,pa se sad sluze cime stignu..
Izdrzi Azmire
Nadam se da ce AZmir ispunit ono sto je rekao,a to je da ce "hijene" odstranit iz Slobode i Tusnja !!!
Izdrzi Azmire
Nadam se da ce AZmir ispunit ono sto je rekao,a to je da ce "hijene" odstranit iz Slobode i Tusnja !!!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Neskolovani sve ljudi jbg.. Ima obrazovanih ljudi na tribinama koji plate kartu i ne pitaju se nista. A ovi besposlicari hoce nesto da se pitajuZodiac je napisao/la:Jos se neki pridruzuju, hoce da "patosiraju" Azmira u srijedu
I dobio sam pos'o na osnovu SlobodezvucnikK je napisao/la:ja mislim da Suljo Doric konta ovako,"ja sam iso 40 godina po utakmicama,zicao se za kartu,placao sedmicno po 20KM (karta i voz) i kad pogledas,nemam dana skole,nisam nista u zivotu postigao,ali zato ja bih trebao biti kljucan faktor u izboru skupstine i njenih clanova"..NYKnicks Fan je napisao/la:Smiješan lik taj neki Suljo Dorić.
Niko, niko, samo Sloboda
suljo za mene vise nije nikakav navijac ,cijenio sam ga prije al ovo sad pa hljebe mili ,sta lik pise .jos ovih neki pajdasi njegovi psuju husica ,seljak ovo ono ,gori su oni seljaci sto tako bezze covjeka vrijedjaju ,liku bez kojeg sloboda bi sad bila u drugoj ligi sjever i to dabogda ,stvarno ne razumijem neke stvari kod naseg naroda jbt
,samo nek se zamisle i skontaju sta je lik uradio za slobodu ,samo eto nek zamislje gdje bi klub sad bio da nije azmira i sa kakvim klubovima bi sad igrali po pasnjacima nekim .
nesto bi oni da izvjestaj finansijski provjeravaju ,sve bi oni da odlucuju ,marke ne ulazu a ne valja covjek koji daje sve za klub i koji pravi od evropski klub . nama ugodit ne moze niko ,sreca pa gospodin husic ima tu zelju da od slobode napravi nesto u suprotnom zbog ovog seljakluka davno bi ovo napustio i sta bi onda suljo i co .gledali slobodu sa prokosovicima ,kantonalni derbi
sta bi onda pametovali ,onda bi u drugoj ligi sjever bilo sve bajno i krasno ,nema pozajmica ,sve ekstra

nesto bi oni da izvjestaj finansijski provjeravaju ,sve bi oni da odlucuju ,marke ne ulazu a ne valja covjek koji daje sve za klub i koji pravi od evropski klub . nama ugodit ne moze niko ,sreca pa gospodin husic ima tu zelju da od slobode napravi nesto u suprotnom zbog ovog seljakluka davno bi ovo napustio i sta bi onda suljo i co .gledali slobodu sa prokosovicima ,kantonalni derbi
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
ko je ovaj asim hadjiselimovic staragarda...
"Modra boja,na bijelome platnu,
jedan od osnivača Fukara, ako se ne varamsolinas je napisao/la:ko je ovaj asim hadjiselimovic staragarda...
pa ovakvi likovi vise vole da je klub u nizim ligama,jer bolje uzimat 100KM citav zivot,znaci dok si ziv,nego da klub napreduje,jer onda ce neko skontati da si ti u biti nebitan faktor,i reci cao.katarakta je napisao/la:![]()
![]()
I dobio sam pos'o na osnovu SlobodezvucnikK je napisao/la:ja mislim da Suljo Doric konta ovako,"ja sam iso 40 godina po utakmicama,zicao se za kartu,placao sedmicno po 20KM (karta i voz) i kad pogledas,nemam dana skole,nisam nista u zivotu postigao,ali zato ja bih trebao biti kljucan faktor u izboru skupstine i njenih clanova"..NYKnicks Fan je napisao/la:Smiješan lik taj neki Suljo Dorić.
Znam to na primjerima klubova u okruzenju.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Suljo k'o kakav prosjak, jbt zivot sta imas iznositi stvari iz privatnog zivota i tvog i Azmirovog s obzirom da to nema nikakve veze sa Slobodom?
Husic je naceo lesinare a na narednoj sjednici ce ih dotuci sto i zasluzuju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
to je jedino sto mene brine...asim je jedan od osnivaca Fukara....on,suljo i kareli su napustili skupstinu...imaju oni veliki uticaj u Fukarama i sto mi je jos zapelo za oko je kafa u nekom od kafica u Baroku poslije skupstine....njih trojica,muharemagic i VEDRAN LAKICsolinas je napisao/la:ko je ovaj asim hadjiselimovic staragarda...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.