Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Pogba

Re: Grand Slam

Post Postao/la Pogba » 01 jun 2015, 22:46

Virtu4l je napisao/la:To su ti vaši über talenti tipa Bušar, Halep, Voznijacki, itd...
Bouchard je opčinila pojedine forumaše ljepotom prvenstveno, budimo realni, talenat jeste, ali je ljepša nego što je talentovanija. :mrgreen:

Halep ima igru, čak je i servis popravila, ali ne znam, glava, kao i kod 90% teniserki.

Šta da se radi, žalim za tim nekim periodom Lindsay Davenport, Miskine, Henin, Clijsters, Hingis, Pierce, Venus. Ovo danas je smiješno, sve neki jednosezonski talenti.

Vidjet ćemo, vidim nešto u Madison Keys, Sloane Stevens, Muguruzi, ali daleko je to od najave karijere bilo koje od nabrojanih gore.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 01 jun 2015, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 01 jun 2015, 22:46

Virtu4l je napisao/la:
Greivis je napisao/la:Halep ce ubrzo poceti sa dominacijom. Vidi se da je posvecena tenisu. Cak je i operaciju uradila. :tokralju:
Sad će njoj 24 godine, a ima jedno GS finale i jedno polufinale, nema tu vremena za nešto nalik dominaciji.

Kada se pojavi ona koja će dominirati ženskim tenisom, znaćeš vjeruj mi, ovo trenutno je sve prdimahovina.
Ti si i od Andya bio ruke digao. :shhh:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 jun 2015, 22:50

ppppp je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:To su ti vaši über talenti tipa Bušar, Halep, Voznijacki, itd...
Polako,za ovu ima vremena
Naravno da ima, ali kad te klepaju redom Tsurenko, Maria, Davis, Dulgheru, Strycova, Navarro i Mladenović, i to u sezoni kad trebaš napraviti iskorak... nisam baš neki optimista...

Trening i samo trening, to je put do dominacije, a ne Sports Illustrated.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 jun 2015, 22:54

Pogba je napisao/la:Šta da se radi, žalim za tim nekim periodom Lindsay Davenport, Miskine, Henin, Clijsters, Hingis, Pierce, Venus. Ovo danas je smiješno, sve neki jednosezonski talenti.
Zamisli ti ovu putanju do GS finala, evo uzećemo Anu za primjer, Shvedova, Doi, Vekić, Makrova, Svitolina, Muguruza/Safarova... :crazy:
Voli te tvoje Sarajevo.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 01 jun 2015, 22:56

ono što uništava Bušar, uništilo je i Anu.. ljepota i slava...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 01 jun 2015, 22:59

Ja imam jednu teoriju.. cim se pocnu prcat, prestanu igrati. Za Anu kako se pocelo pisati svaki dan o avanturi sa onim golferom, tako je i pocela padati u igri. J*bi je, nema dovoljno koncetracije i energije i za krevet i za teren.

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 01 jun 2015, 23:00

Sta pruza na terenu trenutno a da je to bolje od Nadala? Nadal je sad pravi, spreman je za mec i digao je nivo igre i to treba biti slijep pa ne vidjeti na turniru gdje je izgubio samo jednom a osvojio ga 9 puta, Djokovica pobijedio 5 puta. Protiv igraca koji ga nikad nije osvojio i pred velikim je pritiskom jer mu je ovo jedna od zadnjih sansi, a boji se itekako Nadala ovdje.

Niko ne moze biti favorit ovdje protiv Nadala, jedino kad Nadal bude centimetar pred penzijom sta god vi mislili.

Realno govorim, nije mi drag sekunde to znaju svi ovdje.[/quote]
Ja koliko znam procjeniti i vidim a mislim da se vecina ovdje slaze ovo je najbolji Nole do sada u zivotnoj formi jaci 50 posto nego prosle godine.Nadal igra i sve sto si rekao stoji.Nije ovo Noletova zadnja sansa niti je on opterecen tim.A nije ovo ni Rafa iz najboljih dana moras priznati.Favorit mozda nije dobra rjec stvarno to ne moze biti niko A da mislim da ce Nole dobiti mec tosvajako TRENUTNO je po meni i u boljoj formi i bolji igrac.Uostalom vidjecemo prekosutra mozda i nisam u pravu ali dugo pratim ovo i mislim ne grijesim...Pa vidjet cemo...
Zadnja izmjena: slobodnjak, dana/u 01 jun 2015, 23:03, ukupno mijenjano 4 puta.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 01 jun 2015, 23:02

dscile je napisao/la:Ja imam jednu teoriju.. cim se pocnu prcat, prestanu igrati. Za Anu kako se pocelo pisati svaki dan o avanturi sa onim golferom, tako je i pocela padati u igri. J*bi je, nema dovoljno koncetracije i energije i za krevet i za teren.
Rekao sam ja, najbolje igraju sa 20.

Hoce li Serena kad ostati bez energije? :mrgreen:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 jun 2015, 23:03

DANTES je napisao/la:ono što uništava Bušar, uništilo je i Anu.. ljepota i slava...
Ana je bila broj jedan, ima i GS, a dva je izgubila od boljih igračica, zadovoljavajuća karijera. Da je mogla više mogla je, ali sigurno nije flop.
Voli te tvoje Sarajevo.

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 01 jun 2015, 23:04

DANTES je napisao/la:ono što uništava Bušar, uništilo je i Anu.. ljepota i slava...
...i keš.Ana kad je sklopila višemilionske ugovore nakon RnG 2008 tada su kola krenula niz brdo...

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 01 jun 2015, 23:07

Greivis je napisao/la:
dscile je napisao/la:Ja imam jednu teoriju.. cim se pocnu prcat, prestanu igrati. Za Anu kako se pocelo pisati svaki dan o avanturi sa onim golferom, tako je i pocela padati u igri. J*bi je, nema dovoljno koncetracije i energije i za krevet i za teren.
Rekao sam ja, najbolje igraju sa 20.

Hoce li Serena kad ostati bez energije? :mrgreen:
Valja ono ostaviti bez energije... :mrgreen:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 01 jun 2015, 23:11

nije ana flop, ali ostaje žal...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 jun 2015, 23:14

Greivis je napisao/la:Hoce li Serena kad ostati bez energije? :mrgreen:
Žao mi je što je imala one probleme sredinom prošle decenije, vjerovatno bi dostigla Margaret Court. Ovako daj Bože da i do Steffi dobaci.
Voli te tvoje Sarajevo.

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 01 jun 2015, 23:17

Virtu4l je napisao/la:
Greivis je napisao/la:Hoce li Serena kad ostati bez energije? :mrgreen:
Žao mi je što je imala one probleme sredinom prošle decenije, vjerovatno bi dostigla Margaret Court. Ovako daj Bože da i do Steffi dobaci.
Ma hoće a i imam osjećaj da se šprda na ovom RnG,pusti ih malo set,malo jače i onda ih okrene ko zadnje levate :tokralju:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 jun 2015, 23:20

ppppp je napisao/la:Ma hoće a i imam osjećaj da se šprda na ovom RnG,pusti ih malo set,malo jače i onda ih okrene ko zadnje levate :tokralju:
33 godine, a fali joj pet slamova, mislim da neće moći.
Voli te tvoje Sarajevo.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 01 jun 2015, 23:25

Virtu4l je napisao/la:
ppppp je napisao/la:Ma hoće a i imam osjećaj da se šprda na ovom RnG,pusti ih malo set,malo jače i onda ih okrene ko zadnje levate :tokralju:
Pa kako igra, ova i iduca godina ce joj trebati.

Sestra joj je puno prije posustala.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 01 jun 2015, 23:33

W je njen, i USO, a računaj i ovaj RG... to je već tri
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 01 jun 2015, 23:51

Virtu4l je napisao/la:
To su dvije godine a kakva joj je konkurencija može Serena igrati i uzimati GS turnire još 3-4 godine
Samo ,vidi se da igra preko one stvari...ali mislim da će probati oboriti rekord po broju osvojenih GS

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.