AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Bonera će vjerovatno da produži ugovor na još jednu sezonu, što je bilo i očekivano s obzirom da na njega svršavaju u klubu.
Forza Milan!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
According to Milannews.it as many as 14 players could leave the club this summer. Bonera, Mexes, De Jong, Essien and Pazzini (all expiring contracts) are expected to leave, Abbiati could retire in case Milan don't offer him a contract renewal.
From players who are on loan, Bocchetti and Destro are set to return to their clubs, while Cerci's and Van Ginkel's future remains uncertain and will depend on agreements with Atletico and Chelsea respectively.
Zaccardo and Muntari will be sold to the highest bidders. Albertazzi and one of Rami/Zapata will leave as well. Coach Inzaghi is also almost certain to leave. A revolution is starting at Milan.
From players who are on loan, Bocchetti and Destro are set to return to their clubs, while Cerci's and Van Ginkel's future remains uncertain and will depend on agreements with Atletico and Chelsea respectively.
Zaccardo and Muntari will be sold to the highest bidders. Albertazzi and one of Rami/Zapata will leave as well. Coach Inzaghi is also almost certain to leave. A revolution is starting at Milan.
Jedino bih produzio na jos jednu godinu Mexesu i Abbiatiju plus Ginkel i Cerci (bez otkupa ugovora). Ostalo noga, ne interesuje me.
Ako se mogne dati Menez za Kondogbiu plus nesto novca, super, odmah prodaji, ako ne mogne onda ga ipak ostaviti. Treba nam love za pojacavanje odbrane i sredine, sto se napada tice tu treba samo devetka. Ostalo je nepotrebno, pogotovo krila i te pi.cke materine.
Nadam se dobrom ljetu, nekako sam optimistican ovaj put
znaci, trazim Silvu (more i camuga Mangala), Darmian, Kondogbia, Pastore (ili makar slican tip igraca) i kakvog dobrog spica... nadam se da ne trazim previse.
Ako se mogne dati Menez za Kondogbiu plus nesto novca, super, odmah prodaji, ako ne mogne onda ga ipak ostaviti. Treba nam love za pojacavanje odbrane i sredine, sto se napada tice tu treba samo devetka. Ostalo je nepotrebno, pogotovo krila i te pi.cke materine.
Nadam se dobrom ljetu, nekako sam optimistican ovaj put
znaci, trazim Silvu (more i camuga Mangala), Darmian, Kondogbia, Pastore (ili makar slican tip igraca) i kakvog dobrog spica... nadam se da ne trazim previse.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
de jong ,el sharawy,pazzini,rami ..noga ?
Pa iskreno, nemam nista protiv da odu, naprotiv.
Rami bezveze, moze ostat al' i ne mora, Pazzu bih produzio ugovor jer njegovim odlaskom moras traziti dobar back up (tu Matrija ne racunam), al' ako bi se mogla nekako dogovoriti jos jedna godina posudbe Destra, bilo bi dobro. De Jong ionako vjerovatno ide i hvala mu na svemu, meni licno jedan od najdrazih igraca zadnjih par godina, ali cinjenica je da je u godinama i da je vec ispuhao sto najbolje pokazuje ova sezona tako da, veliko hvala i dovidjenja, vakat nam je traziti dobru zamjenu za njega.
Saravi se gore ne spominje tako da nisam mislio na njega, al' ako bi slucajno zelio da ode (vec se uveliko prica o tome), takodjer hvala i dovidjenja, ja ni za kim plakati necu.
Rami bezveze, moze ostat al' i ne mora, Pazzu bih produzio ugovor jer njegovim odlaskom moras traziti dobar back up (tu Matrija ne racunam), al' ako bi se mogla nekako dogovoriti jos jedna godina posudbe Destra, bilo bi dobro. De Jong ionako vjerovatno ide i hvala mu na svemu, meni licno jedan od najdrazih igraca zadnjih par godina, ali cinjenica je da je u godinama i da je vec ispuhao sto najbolje pokazuje ova sezona tako da, veliko hvala i dovidjenja, vakat nam je traziti dobru zamjenu za njega.
Saravi se gore ne spominje tako da nisam mislio na njega, al' ako bi slucajno zelio da ode (vec se uveliko prica o tome), takodjer hvala i dovidjenja, ja ni za kim plakati necu.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Hebo im mihajlović sve po spisku. Hocu osip dobit samo kad cujem da se povezuje s klupom Milana
Il Club più titolato al mondo!
rope11 je napisao/la:Pa iskreno, nemam nista protiv da odu, naprotiv.![]()
yebo te govoriš koda će doci 15 igrača i još bolje zamjene za njega..pa ako bude Milan dovodio dovest će dva tri napadaca..propalog veznjaka i tjt
pa nisu pravog odbrabenog igrača kupili još od thiaga silve..zadnjeg kojeg su doveli je bio acerbi koji je bio zamjena za njega ,a ti bi da ti ide Rami covjek koji je dao iz svog dzepa..i ako dovedu sumnjam da će biti bolji od alexa i ramija ,pazzini bi ja ostavio jer bi bila zamjena za tog napadaca koji bi došo...el sharawy i cerci su dobri igrači ali nemaju s kim igrati ,nema im ko dati lopte..u tome je poanta njihove lose .sezone..ne znam kako to ni sami ni primjetite..pa nece ljudi uspjeti i nadavati se golova uz vezni red..poli muntari essien
Počelo je prozivanje, Rami, Cerci, sad Zapata, ko je sljedeći
Zapata: "It was a difficult season because the players had problems with Inzaghi and this had an impact on the team."
Forza Milan!
Pa ni ne čudi me, baš neki dan čitam kako njemu Honda ima uvijek zagarantovano mjesto jer se trudi na treninzima. Eto, koji je odlučujući faktor da upadneš u prvu postavu, trudi se, a kvalitet i korisnost za ekipu ko yebe, pa tip kao krilo od oktobra nije dao gola, al' važno da se on trudi
i zbog njega su jedan ćerći i suso na klupi, prije toga niang, pa i šaravi koji je bio žrtvovan jer nije imao mjesto pored njega i meneza.
O taktičkim zamislima da ne pričam, meni je živce kidalo onih 90 minuta sedmično, a boga pitaj kako bi bilo da sam o tome morao slušati svih 7 dana u sedmici.
Anćeloti prolongirao operaciju za četvrtak, ovo mi se već ne sviđa
ne daj bože mihajlovića i montele, ne daj bože
Pa dobro Kaka, ja to govorim iz pozicije da će stvarno uložiti nešto veće novce ovog ljeta
hvala Ramiju, De Jongu i ostalim na svemu, ali ako će se gledati da se ekipa pojača, niko od njih više nema mjesta ovdje. Evo, haman da će Mexes i Pazzini produžiti, to mi se sviđa jer su dobri igrači za klupe.
Nisam ja ništa rekao za Šaravija i Ćerćija, jednog ukopaše povrede i psiha, drugog jer gospon Honda ima zagarantovanu postavu, al' poenta je što svaki može istog časa otići ako to želi, zaboli me.
O taktičkim zamislima da ne pričam, meni je živce kidalo onih 90 minuta sedmično, a boga pitaj kako bi bilo da sam o tome morao slušati svih 7 dana u sedmici.
Anćeloti prolongirao operaciju za četvrtak, ovo mi se već ne sviđa
Pa dobro Kaka, ja to govorim iz pozicije da će stvarno uložiti nešto veće novce ovog ljeta
Nisam ja ništa rekao za Šaravija i Ćerćija, jednog ukopaše povrede i psiha, drugog jer gospon Honda ima zagarantovanu postavu, al' poenta je što svaki može istog časa otići ako to želi, zaboli me.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
sve se nema i ne ulaže se, a nudili ste za Dybalu više od Juvea
by Zamparini
by Zamparini
Ne vjerujem ja u te price dok ne iskesiraju lovu za pojacanja
nudili, sto ne znaci da bi stvarno i dali
to je bila ista ona igrica kao i proslo ljeto oko iturbea, namjerno nudili vece novce iako se odmah znalo da nit' ga imaju namjeru uzeti nit' uopste imaju tolike pare, samo da bi juventus odustao i ispusio u toj utrci
primjera radi, to ljeto se uzeo samo bonaventura za 7 miliona, a ni on ne bi dosao da prethodno nije prodan cristante za iste pare.
mada sam optimistican oko ovog merkata, mislim da ne lazu kada kazu da ce uloziti dosta u ekipu... zivi bili pa vidjeli
to je bila ista ona igrica kao i proslo ljeto oko iturbea, namjerno nudili vece novce iako se odmah znalo da nit' ga imaju namjeru uzeti nit' uopste imaju tolike pare, samo da bi juventus odustao i ispusio u toj utrci
primjera radi, to ljeto se uzeo samo bonaventura za 7 miliona, a ni on ne bi dosao da prethodno nije prodan cristante za iste pare.
mada sam optimistican oko ovog merkata, mislim da ne lazu kada kazu da ce uloziti dosta u ekipu... zivi bili pa vidjeli
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ja uopšte nisam optimističan, mislim da ćemo ovog ljeta čučnut skroz. Neće biti stranih ulaganja, "pojačat" ćemo se otpadom iz slabih ekipa i borit se za opstanak. Ja sam ionako digao ruke od njih, ako ovo ljeto opet nastave sa brukanjem onda skroz prestajem sa praćenjem Milana.
Forza Milan!
-
farukzidane
- Kontakt:
ta prica nudili je suplja od zamparinija,,,lik nabijao cijenu,,,jer to bas dobro radi i dokazao je milion puta to,,,milan u to sam siguran za Dybalu nije ni poslao ni jedan euro ponudurope11 je napisao/la:nudili, sto ne znaci da bi stvarno i dali![]()
to je bila ista ona igrica kao i proslo ljeto oko iturbea, namjerno nudili vece novce iako se odmah znalo da nit' ga imaju namjeru uzeti nit' uopste imaju tolike pare, samo da bi juventus odustao i ispusio u toj utrci![]()
čuj nabijao cijenu, a izjava nakon što je potpisao za Juve, možda od danas ili jučer 
Napoli navodno ponudio trogodišnji ugovor Emeryu i 3,5 mil po sezoni. On čeka ponudu Sevilje za novi ugovor ali i eventualne ponude iz engleske,te Milana. Ej celave budale na kraju ce izgleda opet ispast da su se sprdali sa navijacima
- _forzamilan_
- Kontakt:
Postoji realan strah da od pravih pojačanja neće biti ništa. Ništa konkretno se ne radi samo priča i mlaćenje prazne slame. Ponukan novijom historijom dajem sebi za pravo da mislim da ćelavci lažu i kako stvari nastavlja se pad...
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Samo im cekam gresku i kiks_forzamilan_ je napisao/la:Postoji realan strah da od pravih pojačanja neće biti ništa. Ništa konkretno se ne radi samo priča i mlaćenje prazne slame. Ponukan novijom historijom dajem sebi za pravo da mislim da ćelavci lažu i kako stvari nastavlja se pad...
Muštuluk
Michael Essien je novi igrač Panathinaikosa

Michael Essien je novi igrač Panathinaikosa

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.