Kako vidim iz ranijih postova tvojih obozavalac si predsjednika i uz to imas 41g. Pitam te da li ti mislis da je nivo jednog predsjednika to sto Suljo navodi na svom FB profilu? Jel to po tebi ispravna komunikacija,sta hoces???suti dao sam ti 200 maraka?!staragarda je napisao/la:braoduskajurisic je napisao/la:Je l'vi shvatate da je jedini način da upumpa pare u klub u zakonskim okvirima i legalnim tokovima taj kroz te pozajmice ? Ne može ba niko doći i uložiti u gradski klub bez tog, nije privatno vlasništvo klub, znate li da postoji finansijski izvještaj, je l' ima ikakav mozak tu da to objasni tim idiotima, pa bog te šta je njemu kontraargument za azmira, odliv mozgova izgleda kod vas, suljo i 100 poremećenih sistema vrijednosti, de ba uozbiljite se, nek mu neko objasni da je to jedini način da se pare upumpaju u klub i nek mu tu izjavu ovjerenu kopiraju, bezveze lik se ljuti a ne konta da zakonski drugačije nije ni moguće, ne bi niko tako radio da ne mora, hahahaha bože budala![]()
..objasnio covjek..plus sto im se Husic p o k e nj a u usta sa PAPIROM da nece od Slobode nikada potrazivati ni marku ukoliko klub ostane gradski i ne predze u neki dd ili u privatne ruke jer bi jedino tada aktivirao svoju pozajmicu....nekima teze cent u glavu nego metar u zicagu,jbt...mada ovo kacenje sa starim navijacima nije dobro al nikako...znaju oni bruku raje i mobilizovat ce je sad....problem je u tome sto oni nece z a j e b a t HUSICA ako se dignu kontra njega nego SLOBODU...i to sve radi svog ega
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
solinas je napisao/la:kako je krenulo,ti ces na gol,skver na stopera,ja u sredinu,a staragarda ce doci kao golgetersssloboda je napisao/la:Samo da se ovo smiri ,i ne dizu daljne tenzije ,pa kakve su ovo gluposti nevjerovatno....
Samo da ne ide dalje ,kako ce se ovo zaboraviti aBd kad dodu pojacanja za koji dan,ali samo da Azmir ustraje !Amin
zlajci ce biti sef strucnog staba![]()
suti nedo bog !

-
- Interni moderator
- Kontakt:
ponavljam...mene jedino sto brine je kafa stare garde sa VEDRANOM LAKICEM nakon njihovog napustanja skupstine....ovaj je namazan jupolom i citavo vrijeme je mirno i tiho sa strane gledao sta se desava bez puno uplitanja aposlije na kafu sa njima....u ovoj prici oko Slobode on je GRAD a GRAD nije sa Husicem na kafi nego sa njima...zato ne potcjenjujte njihovu moc....mozda nemaju para al znaju svijeta a to ti je u Bosni od fundamentalnog znacaja...ovdje se svakako kaze...bolje znat ljude nego imat pare...plus sto je taj isti vedran u top odnosima sa bevbom i OKK projektom I OVAJ SUKOB CE IM DOCI KAO KEC NA DESET DA NE PODRZE PROJEKAT jer toboze preveliki je raskol izmedju navijaca i Husica ...njihova standardna izvlakusa
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
vjerujem da je to izrekao u afektu, nije čovjeku lako, svugdje vidi neprijatelje, samo on zna šta je proživio otkad je na čelu Slobode
pogriješio je rekavši to, al' šta tek reći za Sulju i one sa njegovog statusa? Romana Abramovića bi otjerali, bogte, k'o da su vladari svijeta, tako se ponašaju 

Azmir je odlucio da ide dalje....hijene gube......grad ga podrzava......ima vecinu u skupstini koja ce podrzati Zlatnu kariku i vjerovatno "ulaznicu" da bi bio clan skupstine, a ne da odlucuju neki tipovi koji nemaju ni za kikiriki..... evropska Sloboda je na vidiku...nema potrebe raspravljati ko je sta rekao ili napisao na svom FB.......uskoro dolaze pojacanja.... potpisuje se reprogram duga.....cekaju nas lijepe stvari......sve sto sam prije napisao tako je i bilo....samo sa se zayebao za ovog Kurevica (grad ulazi ozbiljno u klub)...napisao sam da ce prof. Begic biti predsjednik skupstine...al eto ispade samo privremeno
.

🔴⚫️
suti,bice dobro ako suljo nebude penziju od slobode trazio,i to sa beneficijama,zbog dusevnog stresa..Chinaglia je napisao/la:vjerujem da je to izrekao u afektu, nije čovjeku lako, svugdje vidi neprijatelje, samo on zna šta je proživio otkad je na čelu Slobodepogriješio je rekavši to, al' šta tek reći za Sulju i one sa njegovog statusa? Romana Abramovića bi otjerali, bogte, k'o da su vladari svijeta, tako se ponašaju
ono,ja sam tu 40 godina,zasluzio sam

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Haman ja predvidi sledecu skupstinu 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Vedran je dobar momak....nece da se zamjera nikome....i ti bi otisao pod "pritiskom" na kafustaragarda je napisao/la:ponavljam...mene jedino sto brine je kafa stare garde sa VEDRANOM LAKICEM nakon njihovog napustanja skupstine....ovaj je namazan jupolom i citavo vrijeme je mirno i tiho sa strane gledao sta se desava bez puno uplitanja aposlije na kafu sa njima....u ovoj prici oko Slobode on je GRAD a GRAD nije sa Husicem na kafi nego sa njima...zato ne potcjenjujte njihovu moc....mozda nemaju para al znaju svijeta a to ti je u Bosni od fundamentalnog znacaja...ovdje se svakako kaze...bolje znat ljude nego imat pare...plus sto je taj isti vedran u top odnosima sa bevbom i OKK projektom I OVAJ SUKOB CE IM DOCI KAO KEC NA DESET DA NE PODRZE PROJEKAT jer toboze preveliki je raskol izmedju navijaca i Husica ...njihova standardna izvlakusa

🔴⚫️
A vjeruj da ce biti tako nesto...za jedno 10 godina "ajmo utakmica i prihod za Sulju"...ajo ovo ajmo ono...solinas je napisao/la:suti,bice dobro ako suljo nebude penziju od slobode trazio,i to sa beneficijama,zbog dusevnog stresa..Chinaglia je napisao/la:vjerujem da je to izrekao u afektu, nije čovjeku lako, svugdje vidi neprijatelje, samo on zna šta je proživio otkad je na čelu Slobodepogriješio je rekavši to, al' šta tek reći za Sulju i one sa njegovog statusa? Romana Abramovića bi otjerali, bogte, k'o da su vladari svijeta, tako se ponašaju
ono,ja sam tu 40 godina,zasluzio sam![]()
Kao sto rece neko iznad,sta je sa ljudima koji vec 50 godina svaku utakmicu prate,ajmo i njima dat isti status ko i Sulji

Ljudi,budite sigurni,mozda ovo sve i prodje i krene to,ali prvi znaci (mozda posle par godina) padova,i ovakvi ljudi kao Azmir ce se povuci na nekih 10-15 godina,pa onda dok ne dodju drugi.To tako ide kod nas.
skver
jel to ja tebi obeca sezonsku...

ljudi moraju znat' da je privatno, upravo to, privatno! ako te neko uvrijedio, rješi to sa njim u četiri oka, a ne ovako preko leđa Slobode
čovjek je eto napismeno pokazao i dokazao da neće tražit' povrat novca, šta je tu problem shvatit'? glup čovjek bi to skontao, znači može biti samo da ne žele shvatit'
kakve se gluposti pišu, čuj uzimao pare od karti, čovjek ima privatni biznis i uzima pare od Slobode
nikad ništa nisu rekli za prethodne predsjednike, nisu se pisali statusi, al' et', Azmir Husić ne valja, šta će seljak
mislim, Azmir Husić ih je penetrirao danas na skupštini, sa dokazima

mislim, Azmir Husić ih je penetrirao danas na skupštini, sa dokazima

Skver je napisao/la:Azmir je odlucio da ide dalje....hijene gube......grad ga podrzava......ima vecinu u skupstini koja ce podrzati Zlatnu kariku i vjerovatno "ulaznicu" da bi bio clan skupstine, a ne da odlucuju neki tipovi koji nemaju ni za kikiriki..... evropska Sloboda je na vidiku...nema potrebe raspravljati ko je sta rekao ili napisao na svom FB.......uskoro dolaze pojacanja.... potpisuje se reprogram duga.....cekaju nas lijepe stvari......sve sto sam prije napisao tako je i bilo....samo sa se zayebao za ovog Kurevica (grad ulazi ozbiljno u klub)...napisao sam da ce prof. Begic biti predsjednik skupstine...al eto ispade samo privremeno.
ti si vazda objektivan i pozitiva je tu ! svaka cast PLUS 1
solinas je napisao/la:skver
Meni , a evo dobio sam info i cika faraon dolazi

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Ovo je kljucna rijec. Pa sta vi mislite kako su prosli Abramovic i ostali sa odusevljenjem ? Nisu sigurno dragi moji Slobodasi uvijek se neko nadje da negoduje.Chinaglia je napisao/la: Romana Abramovića bi otjerali, bogte, k'o da su vladari svijeta, tako se ponašaju
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
+1katarakta je napisao/la:Ublehe! Ublehe treba ignorirat! Azmir nije levat, smiju mu se sto se covjek ne izrazava kako treba, bas bi volio vidjet i cut njihov nastup na engleskom jeziku. Covjek je sve izlobirao, a hijene ce poput kengura - u skokovima otici iz kluba. Ublehasi koji odjednom nemaju vise utjecaja u klubu bi se kao nesto da pitaju. Ne moze, odrasli su u socijalizmu, a ovo je kapitalizam. Ublehe su sastavljale Vojvodi ekipu - Sloboda ispala iz lige. Ublehe, koje niti slova ne govore protiv bivsih uprava ne razumiju da i dan danas Sloboda vise trosi na to para, nego na sezonu. Ublehe, koje predstavljaju ko lafo gradsku raju, tjeraju svojim seljaklukom s tribine sve one koje nisu iz grada. Pa Sloboda je ponos kantona i za sve navijace kapije Tusnja trebaju biti otvorene. Ublehe spocitavaju Azmiru da je seljak, da nije Tuzlak. Odakle su Sabovic i Zahirovic? Gospodo, ne odgovara vam to sto su igraci punih dzepova otisli na odmor? Hijene, progutat ce vas evropska Sloboda!
Kratko i jasno, sažetak svega.
Nego o kakvim je tačno pojačanjima Azmir govorio, barem iz kojih liga se pojačavamo?

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
a jest jest,halali bogati...ti si mi one info dao,nista poslije srijede,ako prodje,cujemo se na skajpTaRgEt_ je napisao/la:solinas je napisao/la:skver
Meni , a evo dobio sam info i cika faraon dolazi

krecem dole 15 jula,nije problem

solinas je napisao/la:a jest jest,halali bogati...ti si mi one info dao,nista poslije srijede,ako prodje,cujemo se na skajpTaRgEt_ je napisao/la:solinas je napisao/la:skver
Meni , a evo dobio sam info i cika faraon dolazi![]()
krecem dole 15 jula,nije problemdje dolazi faraon
Na skupstinu a doce boga mi i jedan pajdo iz podrinja kaze i on bi da ulozi

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
hajde bacaj pp,dacu ti i gostovanje po izboru
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
merak je napisao/la:Ovo je kljucna rijec. Pa sta vi mislite kako su prosli Abramovic i ostali sa odusevljenjem ? Nisu sigurno dragi moji Slobodasi uvijek se neko nadje da negoduje.Chinaglia je napisao/la: Romana Abramovića bi otjerali, bogte, k'o da su vladari svijeta, tako se ponašaju
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Klasika, gledao sam bas dokumentarni na temu Barce i zacudili bi se koliko ljudi ima koji bi smjenjivali predsjednike tog drustva iako osvajaju trofeje..
-
- Kontakt:
Nema grebanja od Slobode, pa se svaki nehljebovic digo na noge.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.