nisam ja niciji obozavalac....ja sam NAVIJAC TUZLANSKE SLOBODE....i ja sam na Tusnju preko 30 godina....i placam j e b e n u kartu..i ne trazim nikakve povlastice za to sto volim svoj klub....de mi sad objasni kako je to neko veliki a neko malo vise veliki navijac ...eo moj stari je hodao sa Slobodom kad je suljo u mudima bio...poslat cu ga ujutro kod Husica da mu penziju dadne ....i kakve veze imaju moje godine sa ovom pricom...j e b o te krv 20 godina ljudi krali u klubu a sad kad je dosao jedan jedini ispravan covjek traze mu financijske izvjestaje...i to uglavnom oni sto marke nisu u zivotu dali za SloboduHerLutwoII je napisao/la:Kako vidim iz ranijih postova tvojih obozavalac si predsjednika i uz to imas 41g. Pitam te da li ti mislis da je nivo jednog predsjednika to sto Suljo navodi na svom FB profilu? Jel to po tebi ispravna komunikacija,sta hoces???suti dao sam ti 200 maraka?!staragarda je napisao/la:braoduskajurisic je napisao/la:Je l'vi shvatate da je jedini način da upumpa pare u klub u zakonskim okvirima i legalnim tokovima taj kroz te pozajmice ? Ne može ba niko doći i uložiti u gradski klub bez tog, nije privatno vlasništvo klub, znate li da postoji finansijski izvještaj, je l' ima ikakav mozak tu da to objasni tim idiotima, pa bog te šta je njemu kontraargument za azmira, odliv mozgova izgleda kod vas, suljo i 100 poremećenih sistema vrijednosti, de ba uozbiljite se, nek mu neko objasni da je to jedini način da se pare upumpaju u klub i nek mu tu izjavu ovjerenu kopiraju, bezveze lik se ljuti a ne konta da zakonski drugačije nije ni moguće, ne bi niko tako radio da ne mora, hahahaha bože budala![]()
..objasnio covjek..plus sto im se Husic p o k e nj a u usta sa PAPIROM da nece od Slobode nikada potrazivati ni marku ukoliko klub ostane gradski i ne predze u neki dd ili u privatne ruke jer bi jedino tada aktivirao svoju pozajmicu....nekima teze cent u glavu nego metar u zicagu,jbt...mada ovo kacenje sa starim navijacima nije dobro al nikako...znaju oni bruku raje i mobilizovat ce je sad....problem je u tome sto oni nece z a j e b a t HUSICA ako se dignu kontra njega nego SLOBODU...i to sve radi svog ega
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
solinas je napisao/la:hajde bacaj pp,dacu ti i gostovanje po izboru
Imas pp
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Sad gledam ovaj izvještaj sa skupštine, i čitam članove UO, pa odem tamo na članove skupštine čitam imena, nema nigdje Vedrana.staragarda je napisao/la:ponavljam...mene jedino sto brine je kafa stare garde sa VEDRANOM LAKICEM nakon njihovog napustanja skupstine....ovaj je namazan jupolom i citavo vrijeme je mirno i tiho sa strane gledao sta se desava bez puno uplitanja aposlije na kafu sa njima....u ovoj prici oko Slobode on je GRAD a GRAD nije sa Husicem na kafi nego sa njima...zato ne potcjenjujte njihovu moc....mozda nemaju para al znaju svijeta a to ti je u Bosni od fundamentalnog znacaja...ovdje se svakako kaze...bolje znat ljude nego imat pare...plus sto je taj isti vedran u top odnosima sa bevbom i OKK projektom I OVAJ SUKOB CE IM DOCI KAO KEC NA DESET DA NE PODRZE PROJEKAT jer toboze preveliki je raskol izmedju navijaca i Husica ...njihova standardna izvlakusa
Je li on bio član UO prošle zime ?
ojjjjjjjjjjjjj oplakahhhhhhh ahahaha kraljuTaRgEt_ je napisao/la:solinas je napisao/la:hajde bacaj pp,dacu ti i gostovanje po izboru
Imas pp

ovo nebi volio da se desi,ali ako bude nedobog,**** mi zenu jarane,djaba

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
i ovo sam zaboravio prenjet veliki moji Slobodasi....ta stolica u UO je 20 000 km.....sada broji 5 clanova...izmedju ostalih je tu ENGLEZ OWEN...covjek je platio svoju stolicu za naredne dvije godine....eeeeeeee,englez platio j e b e n u stolicu unaprijed 2 godine a PREDSJEDNIK kaze da za sad od velikih SLOBODASA iz Tuzle,kantona i BIH jos nema zainteresovanih....suma sumarum...de da ja budem clan uprave Slobode,malo k e nj a r i m,malo prdim a bogami i da malo odlucujem i to sta i kako sa parama....tudzim,naravno
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 02 jun 2015, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
davno ja vama rekoh , i trubim ovdje mjesecima, da me za klub najvise strah nas samih, "navijaca" i da ako ga iko bude ugasio to nece biti ni Azmir, ni faraon nego navijaci..prvi na svijetu koji ugrozavaju vlasiti klub i po cijenu gasenja radi vlasitih interesa
ne kazem da ce do toga da dodje i vjerujem da ce Azmir izdrzati ovu ofanzivu koja se sprema jer su to posljednji trzaji..samo da se prezivi naredna skupstina, rezultati i 10 i 7 KM ce njih dotuci..jos sudbonosnih 10 dana, opet novi sudbonosni dani
ne kazem da ce do toga da dodje i vjerujem da ce Azmir izdrzati ovu ofanzivu koja se sprema jer su to posljednji trzaji..samo da se prezivi naredna skupstina, rezultati i 10 i 7 KM ce njih dotuci..jos sudbonosnih 10 dana, opet novi sudbonosni dani
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Nisi brate....meni cheif doci i platiti 5km...iskreno, mada mogu i na sluzbenisolinas je napisao/la:skver
jel to ja tebi obeca sezonsku...

P.S. Uzivam sta im Azmir radi

🔴⚫️
solinas je napisao/la:ojjjjjjjjjjjjj oplakahhhhhhh ahahaha kraljuTaRgEt_ je napisao/la:solinas je napisao/la:hajde bacaj pp,dacu ti i gostovanje po izboru
Imas pp![]()
![]()
ovo nebi volio da se desi,ali ako bude nedobog,**** mi zenu jarane,djaba![]()
![]()
Kaze mi covjek iz prve ruke ako bude sve uredu do srijede samo ce pomagati porszgovarace sa svakim ponaosob ovih dana pa cemo cidjeti do sada me nije nista prevario srijeda je biti ili ne

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Vidis da nisi upucen,finansijski izvjestaj je duzan dati na usvajanje skupstini i godisnji obracun je inace zakonska obaveza. Ako ranije skupstine nisu trazile fin.izvjestaje time su grubo krsile vlastiti statut i zakon,mada ja mislim da si ti samo neupucen i da postoje fin,izvjestaji koje su razne skupstine usvajale proteklih 20 god.staragarda je napisao/la: nisam ja niciji obozavalac....ja sam NAVIJAC TUZLANSKE SLOBODE....i ja sam na Tusnju preko 30 godina....i placam j e b e n u kartu..i ne trazim nikakve povlastice za to sto volim svoj klub....de mi sad objasni kako je to neko veliki a neko malo vise veliki navijac ...eo moj stari je hodao sa Slobodom kad je suljo u mudima bio...poslat cu ga ujutro kod Husica da mu penziju dadne ....i kakve veze imaju moje godine sa ovom pricom...j e b o te krv 20 godina ljudi krali u klubu a sad kad je dosao jedan jedini ispravan covjek traze mu financijske izvjestaje...i to uglavnom oni sto marke nisu u zivotu dali za Slobodu
Sukob Azmir-Suljo je bespotreban i uopste polemika oko Sulje nije potrebna na ovom forumu. Ja znam jednu cinjenicu da su on i mnogi drugi bili vjerni na tribini prije pojave neustrasivih internet navijaca.
A ebo i Fuleta javlja se na facebooku.....
auu kakav je izbriso post..nezz hoce li ga postavit ponovo
auu kakav je izbriso post..nezz hoce li ga postavit ponovo

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kad se nepismeni ljudi (bar ekonomski nepismeni) zele da kvartaju dje im nije mjesto...dobili su bilans stanja i bilans uspjeha...sta su to bilans stanja i bilans uspjeha nego VRSTE FINANSIJSKOG IZVJESTAJA....nego oni ispred sebe imaju primjer jednog finansijskog izvjestaja i ako nije takav nije ispravan..ne ide to drugovi moji tako
ne mozes reci da nisi dobio finansijski izvjestaj, nego nisi dobio POTPUN finansijski izvjestaj kojem nedostaje analiza novcanih tokova (dje sta koliko kad zasto) te napomene koje mogu i ne moraju biti (sustinski su vazne za kapital povecanje i smanjenje ali ovo je javna ustanova kod koje taj kapital nit ga ima nit je plaho bitan)...
dakle jedno je prozivati covjeka da nije dao fin izvjestaj, drugo da nije dao potpun- dva para cipela....skolovanom ekonomisti su bilans stanja i uspjeha vise nego dovoljno za pocetnu analizu...a je.i me ako na danasnjem sazivu skupstine ima vise od 7 ljudi koji znaju protumaciti pocetnu analizu a kamo li da idu u analize kapitala i novcanih tokova
ne mozes reci da nisi dobio finansijski izvjestaj, nego nisi dobio POTPUN finansijski izvjestaj kojem nedostaje analiza novcanih tokova (dje sta koliko kad zasto) te napomene koje mogu i ne moraju biti (sustinski su vazne za kapital povecanje i smanjenje ali ovo je javna ustanova kod koje taj kapital nit ga ima nit je plaho bitan)...
dakle jedno je prozivati covjeka da nije dao fin izvjestaj, drugo da nije dao potpun- dva para cipela....skolovanom ekonomisti su bilans stanja i uspjeha vise nego dovoljno za pocetnu analizu...a je.i me ako na danasnjem sazivu skupstine ima vise od 7 ljudi koji znaju protumaciti pocetnu analizu a kamo li da idu u analize kapitala i novcanih tokova
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
u redu upuceni,zaobidji me....ja sam svakako internet navijac i nisam hodao po utakmicama...cuj,postoje fini izvjestaji u proteklih 20 godina a ljudi nabili 8 miliona duga i doveli klub pred gasenjeHerLutwoII je napisao/la:Vidis da nisi upucen,finansijski izvjestaj je duzan dati na usvajanje skupstini i godisnji obracun je inace zakonska obaveza. Ako ranije skupstine nisu trazile fin.izvjestaje time su grubo krsile vlastiti statut i zakon,mada ja mislim da si ti samo neupucen i da postoje fin,izvjestaji koje su razne skupstine usvajale proteklih 20 god.staragarda je napisao/la: nisam ja niciji obozavalac....ja sam NAVIJAC TUZLANSKE SLOBODE....i ja sam na Tusnju preko 30 godina....i placam j e b e n u kartu..i ne trazim nikakve povlastice za to sto volim svoj klub....de mi sad objasni kako je to neko veliki a neko malo vise veliki navijac ...eo moj stari je hodao sa Slobodom kad je suljo u mudima bio...poslat cu ga ujutro kod Husica da mu penziju dadne ....i kakve veze imaju moje godine sa ovom pricom...j e b o te krv 20 godina ljudi krali u klubu a sad kad je dosao jedan jedini ispravan covjek traze mu financijske izvjestaje...i to uglavnom oni sto marke nisu u zivotu dali za Slobodu
Sukob Azmir-Suljo je bespotreban i uopste polemika oko Sulje nije potrebna na ovom forumu. Ja znam jednu cinjenicu da su on i mnogi drugi bili vjerni na tribini prije pojave neustrasivih internet navijaca.

drugovi, evo video sa skupštine
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
oj krv ti ****Chinaglia je napisao/la:drugovi, evo video sa skupštine![]()
[youtube][/youtube]

ja nisam smijenjen,ja podnosim ostavku,molim te reci to ljudima..
azmir,nema problema bolan,evo izacu ja na binu

ojjjj karanja

ja ako zadjem na vrata,eto vam radite,koji muk u sali

-
- Interni moderator
- Kontakt:
covjek je b e...ne vadiChinaglia je napisao/la:drugovi, evo video sa skupštine![]()
[youtube][/youtube]

nisam htio ništa reći dok ne pogledam makar dijelove sa skupštine, ali za ovo na kraju kad reče "ja ako izadjem na vrata, ja se neću vratiti.." kapa dole
jedina mrlja koju je ostavio u toku izlaganja, jeste ta kada je sulju dorića prozvo za tih pišljivih par stotina maraka, yebiga čovjek mu se u nevolji obratio i nije to trebalo da se iznosi u javnost, pogotovo ne na skupštinu, za sve ostalo svaka čast

jedina mrlja koju je ostavio u toku izlaganja, jeste ta kada je sulju dorića prozvo za tih pišljivih par stotina maraka, yebiga čovjek mu se u nevolji obratio i nije to trebalo da se iznosi u javnost, pogotovo ne na skupštinu, za sve ostalo svaka čast
Neka je iznio,ti covjeku pomognes u nevolji a on hoce noz da ti do balcaka ugura.Mislim neka se vidi ko je kakavcoelho41 je napisao/la:nisam htio ništa reći dok ne pogledam makar dijelove sa skupštine, ali za ovo na kraju kad reče "ja ako izadjem na vrata, ja se neću vratiti.." kapa dole![]()
jesam ja gluh ili sta,ali ja necu da je azmir naglasio za sta pare,i koliko....suljo se sam izblamirao na fcb
vjerovatno ga je Suljo nešto prozvao, nema na videu jebga, ne bi ni Azmir bez razloga ovako reagovao, iako nije trebao, al' dobro, rekao je da mu je pomogao (nije rekao zašto je ta pomoć i koliko je iznosila), al' da je Sulji kao bilo malo .. šta sad, zbog nečega privatnog, treba preko leđa Slobode? bem ti pamet, imaju l' ti ljudi mozga jebt 

suljo je drzao prije toga vise od 5 minuta govor o tome kako mu nije jasno zasto predsjednik zahtjeva od skupstine njeno raspiustanje. zasto su ljudi koji su u skupstinu izabrani na predhodnoj sjednici sada trebaju biti smjenjeni, kako oni nisu ni zasto krivi i slicno. Trazio je objasnjenje za te stvari, a dotakao se i pozajmice u smislu da su tako radili i Husicevi predhodnici i da Husicu zamjera zasto to nije ranije podijelio sa javnosti, vec se na takav nacin to saznalo i da je zbog toga najvise razocaran. Takodjer je rekao da podrzava Husicev rad, ali da mu jako zamjeri sto nije rekao da je Slobodi dao pozajmicu.Chinaglia je napisao/la:vjerovatno ga je Suljo nešto prozvao, nema na videu jebga, ne bi ni Azmir bez razloga ovako reagovao, iako nije trebao, al' dobro, rekao je da mu je pomogao (nije rekao zašto je ta pomoć i koliko je iznosila), al' da je Sulji kao bilo malo .. šta sad, zbog nečega privatnog, treba preko leđa Slobode? bem ti pamet, imaju l' ti ljudi mozga jebt
Isto tako je rekao kako je on licno razgovarao sa Husicem i da mu je ovaj rekao koliko je ulozio u Slobodu i putao ga da li moze da podjeli tu informaciju na FB, te da mu je Husic to odobrio.
Ovo je kasnije Husic demantovao i rekao da cifra od 728.000 dolara koja se spominje nije prava cifra, te da je ona mnogo veca ....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.