FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma samo Bajića prodati, on je na vrhuncu kad je ova liga u pitanju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma kakav Bekrić. Nebi on imao mjesta u ovoj ekipi.miretm je napisao/la:Kakve su sanse da nam se Bekric vrati ?
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Ne pricaj gluposti.bojamora je napisao/la:Ma kakav Bekrić. Nebi on imao mjesta u ovoj ekipi.miretm je napisao/la:Kakve su sanse da nam se Bekric vrati ?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Dobro bi došao Bekrić, ali je vitniji jedan kvalitetan zadnji vezni, trkač, iskusan.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Da smo imali takvog i ove bi godine uzeli titulu.ceze je napisao/la:Dobro bi došao Bekrić, ali je vitniji jedan kvalitetan zadnji vezni, trkač, iskusan.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Bekric uvijek ima mjesto u Zelji, prema tome... Nema potrebe da ga spominjemo dok ne bude vrijeme za to.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Vidim Hodzica veceras dudla one nargile,Bogami nikakav sportista,malo ga pare udarile,klosara po gradu,ponasanje nula . Steta
Zeljeznicar! 1921 !
- advanced1921
- Kontakt:
ako je po nargilama, treba raspustit sve ove mlađe
a i džeku odyebat iz citija haha
odeš u damask i sretneš sve mlade talente
nije to bolest rijetka...
Šta se imaš mučit, odeš im na FB profil i vidiš oznaku u sve i jednom nargila baru uz obavezan opis: "dojkimo kabal"advanced1921 je napisao/la:ako je po nargilama, treba raspustit sve ove mlađea i džeku odyebat iz citija haha
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Boga ti izvini sto vam upadam na temu ali si me nasmijao bas kvalitetnoAjzea je napisao/la:Šta se imaš mučit, odeš im na FB profil i vidiš oznaku u sve i jednom nargila baru uz obavezan opis: "dojkimo kabal"advanced1921 je napisao/la:ako je po nargilama, treba raspustit sve ove mlađea i džeku odyebat iz citija haha
Imamo i mi konje za utrku
Samir Radovac sa Dulja Duljevic @Damask Bruda niko kao ti ne pajpa
Ma nista od njih,onaj Hodzic ko da je Messi kako se ufuro msjkemi
Zeljeznicar! 1921 !
- advanced1921
- Kontakt:
bog dao da su samo na nargilama, ja te vaše KONJE
redovno viđam na bazenima baš do kasno... vjerovatno ima i naših, ne kažem ništa 
nije to bolest rijetka...
Bezobrazno i drskoadvanced1921 je napisao/la:bog dao da su samo na nargilama, ja te vaše KONJEredovno viđam na bazenima baš do kasno... vjerovatno ima i naših, ne kažem ništa
Ove mlađe nisam viđao ali što se tiče Stane, Čole, Nede..... Eh što oni vode sportski život, čudo jednoadvanced1921 je napisao/la:bog dao da su samo na nargilama, ja te vaše KONJEredovno viđam na bazenima baš do kasno... vjerovatno ima i naših, ne kažem ništa
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Nek rade sta hoce, puse sta hoce, ali kada dodju na pripreme moraju imati snage za odradit trening.To je jasno kao dan i nema tu vise puno price
Na koncu takav nesportski život kad tad dođe glave. Ne znam koliko se često opuštaju ali bi to trebali raditi vrlo rijetko i u određenim trenutcima. I pod opuštanjem smatram alkohol, nargile i usudit ću se reći i cigare jer nargila-cigara meni je to isti quracInatSilanBosanski je napisao/la:Nek rade sta hoce, puse sta hoce, ali kada dodju na pripreme moraju imati snage za odradit trening.To je jasno kao dan i nema tu vise puno price
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Potpisat ce opet veliki broj ovi mladih ako od ove ture tj od 5-6 njih dobijemo dvojicu mi smo na konju a vjerujem da hocemo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Kakvi su Jamak i Svraka bili, ovi su mumini za njih 
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987